Kempenlocks
Koekhoven 29
Merksplas


Trefwoorden: Slotenspecialist, Plaatsen van nieuwe sloten, Openen van gesloten deuren, Vervangen van deur, Ramen herstellen, Woning beveiliging, Nood openingen deur, Sluitwerk van deur vervangen, 24 uur slotenmaker, Betrouwbare slotenmaker

Rubrieken: Slotenmakerijen, Sloten & sleutels, Slotenmaker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Kempenlocks in Merksplas, Antwerpen, is uw betrouwbare slotenmaker. Kom snel langs!

Het maakt niet uit op welke dag, of op wel tijdstip, u een betrouwbare slotenmaker nodig hebt, de slotenspecialist van Kempenlocks in Merksplas en regio Turnhout, Hoogstraten, Wortel en Beeren is 24 uur slotenmaker en staat dus altijd voor u klaar. Wij kunnen ingeschakeld worden voor het plaatsen van nieuwe sloten, het openen van gesloten deuren en het vervangen van deur beslagen. Ook voor deuren en ramen herstellen, woning beveiliging, nood openingen deur en sluitwerk van deur vervangen kunt u bij ons terecht. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgevingen rondom sloten.

Betrouwbare slotenmaker Merksplas, Antwerpen

De meest betrouwbare slotenmaker met verstand van zaken

Bij Kempenlocks in Merksplas weten we alles van sleutels en sloten. Onze betrouwbare slotenmaker heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en repareren van alle soorten sleutels en sloten. Een greep uit ons uitgebreide dienstenaanbod vindt u hier:

  • Slotenspecialist
  • Plaatsen van nieuwe sloten
  • Openen van gesloten deuren
  • Vervangen van deur
  • Deuren en ramen herstellen
  • Woning beveiliging
  • Nood openingen deur
  • Sluitwerk van deur vervangen
  • 24 uur slotenmaker
  • Betrouwbare slotenmaker

Onze 24 uur slotenmaker staat altijd voor u klaar in Merksplas

Sommige ongemakken komen op de meest ongunstige tijdstippen op ons pad. Eén van die ongemakken is er bij thuiskomst achter komen dat u de sleutel van uw woning bent verloren. Gelukkig kunt u dan contact opnemen met Kempenlocks in Merkplas. Onze nood service is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Wij kunnen alle soorten gesloten deuren voor zowel particulieren als bedrijven openen. Ook voor het vervangen van sloten staan wij altijd voor u klaar.

Met woning beveiliging voelt u zich altijd veilig in Antwerpen

Om met een gerust hart te kunnen genieten in uw woning is het van belang dat u zich er veilig voelt. Het team van Kempenlocks in Merksplas heeft zich gespecialiseerd in woning beveiliging en gaat graag een vrijblijvend gesprek met u aan om te kijken of uw woning veilig is, en om u desgewenst advies te geven over hoe u deze nog veiliger kunt maken. Wij werken met verschillende soorten sleutels en sloten, afhankelijk van het type woning en het soort beveiliging waar u naar op zoek bent. 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Kempenlocks in Merkplas. U kunt ook het contactformulier invullen.

Betrouwbare slotenmaker Merksplas, Antwerpen