Sprinter Europe
Hoogstraat 46
ZemstTrefwoorden: Snel koerier, Snel transport, Algemeen vervoer, Express vrachtvervoer, Europees transport, Dringend transport, Urgent transport

Rubrieken: KoeriersdienstenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Sprinter Europe voor al uw spoedleveringen en algemeen vervoer tot ver over de grens

U heeft een binnenlandse of grensoverschrijdende spoedlevering die liefst nog dezelfde dag op de bestemming moet aankomen? Maak gebruik van de zeer ervaren koeriersdiensten van Sprinter Europe. Ze zijn perfect voor de taken van internationaal koerierswerk: snel transport, algemeen vervoer, express vrachtvervoer, Europees transport, dringend transport, urgent transport. De post wordt als het even kan nog dezelfde dag op het juiste adres afgeleverd. Heeft u goederen die onmiddellijk moeten worden geleverd? Hun koeriers staan klaar met alle nodige hulp- en transportmiddelen.

Aanbevelingen voor dit koeriersbedrijf

Dit koersbedrijf met veel internationale ervaring is de beste oplossing voor uw urgente verzendingen van post en apparaten of andere goederen binnen België of tot ver over de grens.

  • Opgehaald binnen 30 min (noordrand Brussel)
  • Dezelfde dag geleverd
  • Van enveloppe tot pallet
  • Zowel binnenland als Europa
  • Snel, flexibel en betrouwbaar

Eens gestart in tijd zonder navigatie apparatuur

Reeds in 1986 werden de eerste bouwstenen van het huidige koeriersbedrijf Sprinter Europe BVBA gelegd. De behoefte aan een snelle en betrouwbare dienst gericht op hoogdringend transport en spoedleveringen van goederen was toen al duidelijk. Het klantenbestand breidde in een mum van tijd uit. Een sterk team aan koeriers, toen gewapend met semafoons (biepers), stratenboeken en landkaarten en een handvol vreemde valuta, zorgden voor een stipte uitvoering van de dringende zendingen. Zaakvoerder Raphael Mathieux zette met een frisse kijk de activiteiten verder. Sprinter Europe werd daarna nog groter en succesvoller.

Same day delivery en outsourcing als oplossing

Sprinter Europe is gespecialiseerd in same day delivery, een Engelse term waarbij verwacht wordt dat er aan een dringende zending onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Uw goederen worden opgehaald en aansluitend zonder vertraging door dezelfde koerier naar de eindbestemming gebracht. Sneller kan eenvoudigweg niet. U kan het ook zien als een vorm van outsourcing van chauffeurs met voertuig. U en uw bedrijf worden versterkt door hun team van ervaren chauffeurs, waar u altijd een beroep op kunt doen. U betaalt enkel wanneer en waarvoor zij u van dienst zijn en u hoeft zich verder geen zorgen te maken.

Neem contact op met Sprinter Europe voor een spoedleverantie of voor het opvragen van een offerte.

Sprinter Europe, Zemst