Gs-Courier Service
Stationsstraat 51/11
GenkTrefwoorden: Sneltransport, Expressdienst, Verhuur van aanhangwagens, 24 uurs zendingen, Weghalen van postpakketten, Losse vracht, Pallet vervoer, Multi pallets, Nationaal en internationaal transport, Nachtdistributie

Rubrieken: Koeriersdiensten, Logistieke Dienstverlening, Transport, VervoersbedrijvenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

GS-Courier Service in Genk, professionele nationale en internationale expressdienst 

Bent u op zoek naar een professional in sneltransport? Wees welkom bij GS-Courier Service in Genk. Wij bieden 7 dagen per week een expressdienst voor 24 uurs zendingen. Van het weghalen van postpakketten tot losse vracht en pallet vervoer of multi pallets; wij vervoeren het allemaal. Wij verzorgen zowel nationaal en internationaal transport op maat, inclusief nachtdistributie. Ook voor de verhuur van aanhangwagens, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien u graag snel bij GS-Courier Service.

Transport op maat vanuit Genk

GS-Courier Service is uw veelzijdige partner in het vervoeren van al uw vracht en postpakketten op maat. Zowel nationaal als internationale opdrachten zijn mogelijk, waarbij wij rijden met moderne wagens en u mag rekenen op een excellente 24 uursservice. Onze ervaren chauffeurs zorgen te allen tijde voor een snelle en veilige levering van uw goederen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze marktconforme prijzen in een persoonlijk adviesgesprek.

Ervaren koerier in de regio Limburg

Omdat wij werken met bestelwagens; kunnen wij voor u een gunstig tarief hanteren. Bestelwagens rijden immers goedkoper dan vrachtwagens. Bovendien vallen bestelwagens niet onder de wetten van rij- en rusttijden waardoor wij u een uitermate flexibele service kunnen aanbieden. Bij elke opdracht kunt u gebruikmaken van een persoonlijk aanspreekpunt, zodat u exact weet wie er met uw pakket onderweg is en waar uw pakket zich begeeft. Bel ons gerust voor een oplossing van uw logistieke uitdaging. We lossen het graag voor u op.

Ook voor verhuur van aanhangwagens

Heeft u een object te verplaatsen wat niet in uw auto past? Met de verhuur van onze aanhangwagens is dat geen enkel probleem. Informeer vast naar onze marktconforme tarieven en u kunt snel van start. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Sneltransport
  • Expressdienst
  • Verhuur van aanhangwagens
  • 24 uurs zendingen
  • Weghalen van postpakketten
  • Losse vracht
  • Pallet vervoer
  • Multi pallets
  • Nationaal en internationaal transport
  • Nachtdistributie

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Sneltransport Genk, Limburg