Car One Express BV
Dhoye 22
DeinzeTrefwoorden: Sneltransport, Next day service, Expressdienst, Next day transport, Nationaal vervoer, Internationaal vervoer, Koerier

Rubrieken: Koeriersdiensten, Transport
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Car One Express, Deinze

Car One Express komt na één telefoontje in actie om uw opdracht snel en goed uit te voeren. Wij stellen uw wensen voorop en kiezen het voertuig uit dat het beste past bij uw opdracht. We zijn in het bezit van caddy's, bestelwagens en meubelwagens. Onze chauffeurs vertrekken vanuit Gent en zijn werkzaam in het hele land.

Transport

Wij kunnen voor u uw transport verzorgen. Na uw telefoontje halen we de lading op en brengen ze op de plaats van bestemming in binnen- en buitenland. Heeft u veel haast? Dan kunnen we ook zorgen voor een Next day-delivery, uw pakketje wordt dan binnen 24 uur geleverd. Natuurlijk zijn ook uw dagelijks, wekelijks en maandelijks terugkerende opdrachten bij ons in goede handen.

Car One Express, Deinze

Extra service

Wij verzorgen ook personenvervoer en luchthavenvervoer. Bijvoorbeeld wanneer u een internationale conferentie organiseert of zelf op vakantie gaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op.