Players House
Heuvelstraat 4
Hemiksem


Vandaag 10:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Hockeystick, Hockeykleding, Hockey artikelen, Puck, Hockeykledij, Hockeyspullen

Rubrieken: Sportartikelen en -kleding, Sportkleding, Sportartikelen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Players House, Hemiksem

Bekijk onze superieure hockeysticksPlayers House gevestigd in Hemiksem in de regio Antwerpen is een sportzaakwinkel die zich heeft gespecialiseerd in hockey artikelen van het eigen merk. U kunt bij ons terecht voor verschillende hockeybenodigdheden waaronder hockeysticks, stoktassen, scheenbeschermers, handschoenen, hockeyballen en andere goederen. Wij vervaardigen onze hockeyspullen in eigen productie in Pakistan, India en Bangladesh. Players House streeft ernaar om hockeyproducten voor zowel jong als oud betaalbaar te maken.

Over Players House

Players House zorgt voor een vernieuwingsimpuls voor de producten op de markt. Dat realiseert het bedrijf door de ervaringen en sterke relaties met toonaangevende kopers en professionals. Wij gaan alleen voor de beste producten die wij kunnen aanbieden voor eerlijke prijzen. U kunt dan ook bij ons terecht voor verschillende Hockeytassen van Players Houseproducten:

  • Hockeysticks: Onze sticks zijn van de hoogste kwaliteit
  • Hockeyballen: Kies uit een breed assortiment kleuren en stijlen
  • Hockeytassen: neem uw hockeyspullen eenvoudig mee in een van onze hockeytassen. U heeft een ruime keuze uit soort en kleur hockeytas.
  • Handschoenen en scheenbeschermers: vermijd blessures met onze speciale handschoenen en scheenbeschermers.
Meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op.

Hockeyscheenbeschermers van Players House