Okay Lastechnieken
Peperblook 35
Genk


Trefwoorden: Stalen trappen, Industriele laswerken, Moderne stalen leuningen, Stalen hekwerken, Staaldesign, Industriele leidingen plaatsen, Montage en staalconstructie, Mechanische constructies, Ervaren lasser

Rubrieken: Lasbedrijven, Las en Snijwerken, Laswerken, lassen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Okay Lastechnieken in Genk, voor al uw industriële laswerken en snijwerken

Bij Okay Lastechnieken in Genk kunt u terecht voor al uw industriële laswerken en snijwerken. U kunt deze ervaren lasser inschakelen voor het uitvoeren en het uiteindelijke onderhoud van staalconstructies, staaldesign en mechanische constructies. Daarnaast zijn zij in staat om montage en staalconstructie, waaronder stalen trappen en moderne stalen leuningen te kunnen realiseren. Stalen hekwerken kunnen ook op verschillende manieren worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen zij met kwaliteit laswerk ook stalen poorten realiseren en industriële leidingen plaatsen. Met laswerken is het ook mogelijk om op maat een ontwerp te kunnen realiseren bijvoorbeeld stalen tafels. Een van de specialiteiten van dit bedrijf is piping bij chemiebedrijven, maar ook bij particulieren.

Industriele laswerken Genk, Limburg

Uiteenlopende diensten in Genk

Dit bedrijf is in staat om prachtige laswerken van een uiterst hoge kwaliteit te leveren. Door het gesprek aan te gaan met deze ervaren lasser kan ervoor worden gezorgd dat de laswerken die worden geconstrueerd en uitgevoerd aansluiten op uw wensen. Zij leveren verschillende diensten voor bedrijven en particulieren waaronder: 

  • Stalen poorten
  • Stalen hekwerken
  • Stalen trappen
  • Moderne stalen leuningen
  • Industriële leidingen plaatsen
  • Staaldesign
  • Mechanische constructies

Industriële laswerken bij Okay Lastechnieken

Bij Okay Lastechnieken kunt u terecht voor het realiseren van verschillende  industriële laswerken. Ze zijn hierbij gespecialiseerd in het uitvoeren van lasconstructies met staal. Met hun laswerk zijn zij in staat om stalen werken voor u te construeren. Zo kunt u met stalen hekwerken uw terrein beveiligen en kan dit ook bijdragen aan de uiterlijke karakteristiek van een gebouw. Ook kunnen zij prachtige stalen trappen voor u realiseren. Deze professionals kunnen ervoor zorgen dat de stalen trap past bij het interieur van uw woning of gebouw. Om de veiligheid van de trap te garanderen kunnen stalen leuningen voor de trappen worden gemaakt. De leuningen kunnen mooi aansluiten bij de trap en bij de rest van het interieur. Daarnaast kunnen door middel van laswerken ook stalen poorten worden gecreëerd bijvoorbeeld een poort als toegang tot uw terrein. 

Een jong en ervaren bedrijf in regio Limburg

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van de piping methode. Industriële buisleidingen en pijpleidingen kunnen op een vakkundige manier worden gelast door deze professionals. Het is belangrijk dat dit gebeurt met de uiterste precisie om de veiligheid te garanderen. Hun diensten zijn beschikbaar voor bedrijven en particulieren. Okay Lastechnieken in Genk is een jong maar gespecialiseerd bedrijf. Ze zijn ervaren in het uitvoeren van laswerken en hebben jaren van ervaring met lastechnieken en het uitvoeren en onderhouden van staalconstructies.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.Montage en staalconstructie Genk, Limburg