Arias BVBA
Hoevenstraat 92
Wommelgem


Trefwoorden: Totaalrenovatie, Plaatsen van ramen, Moderne deuren plaatsen, Zolderinrichting, Professioneel plaatsen van keukens, Gevelbekleding, Leggen van parketvloeren, Plaatsen van hellende daken, Binnendeuren plaatsen, Dakwerker gezocht

Rubrieken: Isolatiewerken, Gyprocwerken, Dak- en timmerwerken, Badkamerrenovatie, Schrijnwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Arias BVBA in Wommelgem de specialist in totaalrenovaties, interieurafwerking en het plaatsen van ramen

Welkom bij Arias BVBA in Wommelgem, de aannemer voor al uw binnen-, buiten- en detailopdrachten. We bieden u naast onze ervaring, expertise en technische knowhow onze passie voor maatwerk en een perfecte afwerking. Doe een beroep op ons voor onder meer totaalrenovaties, het plaatsen van ramen, binnendeuren plaatsen, moderne deuren plaatsen, uw zolderinrichting, het professioneel plaatsen van keukens, gevelbekleding en het leggen van parketvloeren tot aan het plaatsen van hellende daken als u een erkende dakwerker heeft gezocht. Arias BVBA biedt u een totaaloplossing voor uw (deel)opdrachten. 

Over Arias BVBA in Wommelgem

Arias is een ervaren, dynamische en professionele bouwonderneming. We zijn specialisten met een brede achtergrond en ons team is divers opgeleid tot specialist. Hierdoor kunnen we u een breed scala aan diensten door onze erkende vakmannen aanbieden. Van top tot teen nemen wij uw woning onder handen, van uw dorpel tot aan uw dak. Bij Arias BVBA vindt u altijd dé specialist voor uw project. Neem voor uw binnen-, buiten- en detailwerken daarom vandaag nog contact op. We staan u graag bij met raad, daad en een offerte op maat. 

Het plaatsen van ramen en deuren

Modern, klassiek, pvc, staal, hout of een ander materiaal? Wij hebben de expertise in huis om uw maatwerk ramen en deuren perfect te plaatsen. Geniet van onze referenties en zet ons in voor de perfecte afwerking van uw ramen en deuren. Vooraf komen we graag bij u langs om al uw wensen en verlangens door te nemen en de nodige metingen te verrichten. Vervolgens stellen we een offerte op maat voor u op, waarbij ons aanbod de totaalprijs van de werken blijft. Gaat u akkoord? Dan gaan we snel en volgens de afgesproken tijdlijn voor u aan de slag. We leveren een realisatie perfect naar uw visie en voeren alle werken juist en netjes uit, zodat u nooit enig overlast ervaart als onze vakmensen voor u aan het werk zijn. 

Onze diensten en services in Antwerpen

We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een (bezoek)afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Totaalrenovatie
  • Plaatsen van ramen
  • Moderne deuren plaatsen
  • Zolderinrichting
  • Professioneel plaatsen van keukens
  • Gevelbekleding
  • Leggen van parketvloeren
  • Plaatsen van hellende daken
  • Binnendeuren plaatsen
  • Dakwerker gezocht

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Plaatsen van ramen Wommelgem, Antwerpen