Thomas Piens Dakwerken
Bulstraat 25
Laarne


Trefwoorden: Velux dakramen plaatsen, Nieuwe daken leggen, Renovatie van daken, Lichtkoepels laten plaatsen, Koper en zinkwerken, Hellende daken laten bedekken, Platte daken laten plaatsen, Verwijderen van asbest op daken, Stormschade, Daktuinen

Rubrieken: Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken, Dak & Timmerwerken, Dakbedekking


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Nieuwe daken leggen door Thomas Piens Dakwerken in Laarne Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist in daken voor uw woning, pand of bijgebouwen? Dan bent u bij Thomas Piens Dakwerken in Laarne aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor ons vak voor al uw opdrachten. Zo kunt u een beroep op ons doen voor Velux dakramen plaatsen, nieuwe daken leggen, renovatie van daken, lichtkoepels laten plaatsen, lichtstraten laten plaatsen, koper en zinkwerken, hellende daken laten plaatsen, platte daken laten plaatsen en het verwijderen van asbest op daken. We vertellen u hier graag meer over.

Nieuwe daken leggen in Oost-Vlaanderen

Heeft uw woning en/of pand een nieuw dak nodig? Dan bent u in de groot regio Oost-Vlaanderen bij ons juist! Voor nieuwe daken, zowel plat als hellend, renovatie en dakinspecties zijn we uw aangewezen partner. Met jarenlange ervaring en de beste technieken kunnen we niet alleen uw nieuwe dak plaatsen, maar zorgen we ook voor de afbraak en afvoer van uw huidige dak(en) op een juiste, veilige en verantwoorde manier. Al vele klanten gingen u voor, mogen we u eens meer vertellen over onze werkwijze, onze realisaties en onze referenties?

Onze diensten en services vanuit Laarne

Bij Thomas Piens Dakwerken vindt u uw partner voor al uw dakwerken, van het plaatsen van dakramen tot het verwijderen van asbest. Neem contact met ons op voor advies en meer informatie over onze specialisaties, diensten en services:

  • Velux dakramen plaatsen
  • Nieuwe daken leggen
  • Renovatie van daken
  • Lichtkoepels laten plaatsen
  • Lichtstraten laten plaatsen
  • Koper en zinkwerken
  • Hellende daken laten plaatsen
  • Platte daken laten plaatsen
  • Verwijderen van asbest op daken

Dakrenovatie en dakinspecties

Denkt u aan het renoveren van uw dak(en) of bent u niet zeker over de huidige status van uw dak(en)? Schakel dan onze expertise in voor een dakinspectie. Ook als u wilt renoveren, starten we onze werkzaamheden met een dakinspectie. Een dak kent geen geheimen voor ons team en alle plus- en minpunten worden voor u in kaart gebracht. U ontvangt een gedetailleerd rapport over de status van uw dak(en), ons advies en een plan van aanpak als u tot renovatie over wenst te willen gaan. Hiermee en hierbij bieden we u de garantie van goede communicatie vooraf, tijdens de werken en na afloop van de renovatie(s). Service, kwaliteit en uw volledige tevredenheid staan altijd centraal bij het team van Thomas Piens Dakwerken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Nieuwe daken leggen Laarne, Oost-Vlaanderen