Dakwerken De Mey Erik
Maurits De Smetstraat 9
Hofstade


Trefwoorden: Erkend dakdekker, Plaatsen van platte daken, Dakrenovaties, Plaatsen van velux dakramen, Roofing, Plaatsen van epdm, Kleine dakherstellingen, Isolatie van daken, Dakpannen vervangen

Rubrieken: Dakwerken, Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie, Dakdekker, Daktimmer-schrijnwerk


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken De Mey Erik in Hofstade voor al uw dakwerken en lichtkoepels

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor al uw dakwerken en koepels? Dan bent u bij Dakwerken De Mey Erik uit Hofstade aan het juiste adres! Met hun jarenlange ervaring in dakwerken kunt u steeds weer terecht voor vakkundige dakwerken. De vakmannen verzorgen met veel passie en liefde uw daken, zorgen voor onderhoud en renovatie. Of het nu om hellende daken, punt daken of platte daken gaat: bij Dakwerken De Mey Erik kunt u rekenen op kwaliteitswerken met een perfecte afwerking. Om de kwaliteit te waarborgen wordt altijd gekozen voor de allerbeste merken. Denk hierbij aan pannen van Pottelberg, EPDM-producten van Resitrix en ramen en dakkoepels van Velux. 

Werkzaamheden Dakwerken De Mey Erik

  • Hellende Daken: Heeft uw woning een hellend dak en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Zij staan u steeds weer bij met raad en daad. U kunt rekenen op gedegen advies zodat u de juiste keuze kunt maken. 
  • Platte Daken: Voor het renoveren of het plaatsen van een plat dak kunt u rekenen op de kwaliteitswerken van Dakwerk De Mey Erik. Zo kunt u een beroep doen als particulier, maar ook als bedrijf. Voor plaatsing van uw platte daken wordt gebruik gemaakt van EPDM van het merk Resitrix.
  • Koepel: Wenst u meer lichtinval in uw woning? Kies dan voor een  dakkoepel. Dit zorgt voor een mooie en betere lichtinval. Dakwerken De Mey maakt gebruik van Velux dakramen en koepels. Ook krijgt u 10 jaar garantie op de werkzaamheden.

Ervaren dakwerkers

Bij Dakwerken De Mey Erik kunt u rekenen op vakkunig personeel met heel wat jaren ervaring op de teller. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering staan zij garant voor vakmanschap met een klantvriendelijke aanpak. Zij staan u graag bij met deskundig advies over roofing, lichtkoepels, dakisolatie en de juiste dakpannen. Niet alleen zorgt een mooi en strak dak voor een fraai aanzicht van uw huis, een degelijk dak - goed geïsoleerd - zorgt ook voor een flinke verbetering in het binnenklimaat in huis. Isolatie zorgt dat de warmte in de zomer beter buiten gehouden wordt en het huis minder snel oververhit zal raken. Ook verlaagt een goed dak uw energiekosten. 

Heeft u nog vragen of wenst u nog aanvullende informatie, neem dan gerust contact op.

 Dakwerken De Mey Erik, Hofstade