Q & W Services
Diestersesteenweg 300
Kermt (Hasselt)


Trefwoorden: Verhuisbedrijf, Liftservice, Transport van gevaarlijke goederen, Meubelbewaring, Meubelmontage, Liftservice voor transport van meubels op hoogte, Verhuislift, Verhuisfirma voor grote of kleinere verhuizen, Transporteren van goederen, Transporteren van meubilair

Rubrieken: Transport, Verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven, Verhuizingen, Liftservice, Liften


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Q & W Services in Kermt (Hasselt), het betrouwbare verhuisbedrijf voor een stipte en veilige verhuizing

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Dan bent u bij Q & W Services uit Kermt (Hasselt) aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor Q & W Services kiest u voor professionaliteit, stiptheid en veiligheid. U kunt onder andere op deze expert rekenen voor: transport van gevaarlijke goederen, meubelbewaring, meubelmontage, het transporteren van goederen en het transporteren van meubilair. Heeft u een liftservice nodig? Deze specialist biedt een liftservice voor transport van meubels op hoogte. Met de verhuislift worden uw meubels gemakkelijk en veilig verhuist. Deze verhuisfirma voor grote of kleinere verhuizen gaat zorgvuldig te werk en staat voor u klaar. Neem gerust contact op.

Verhuisbedrijf Kermt, Limburg

Een veilige verhuizing door het verhuisbedrijf

Wanneer u Q & W Services inschakelt voor uw verhuizing kunt u rekenen op kwaliteit en efficiëntie. Deze specialist kiest bewust voor een duurzame aanpak en beschikt over allerhande verhuismateriaal, zoals inpakfolie en dekens. Dit zit al bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is de verhuislift en de assistentie van twee werkmannen standaard inbegrepen. Bij dit verhuisbedrijf staat veiligheid voorop. Om alles veilig te laten verlopen plant deze expert alles nauwkeurig vooraf aan het transporteren van goederen. Het professionele team gaat zorgvuldig te werk, zodat uw spullen onbeschadigd en op tijd op bestemming aankomen. 

Transport in Limburg en gans Vlaanderen

Verhuisbedrijf Q & W Services beschikt over jarenlange ervaring en ruime expertise in het vak. Door de jaren heen heeft het zich gespecialiseerd in transport van goederen, meubelen en delicate stukken. Het enthousiaste team past de kwalitatieve service aan op uw project en pakt alles in volgens de geldende normen. Wilt u express paletten laten transporteren? Ook dan staat Q & W Services voor u klaar. U bent verzekerd van een stipte en nauwkeurige planning. De paletten worden in uiterst veilige omstandigheden dezelfde dag vervoerd van A naar B.

Diensten Q & W Services

Q & W Services verzorgt hulp bij verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Q & W Services is een verhuisbedrijf waar u op kunt vertrouwen. U kunt onder andere terecht voor:

  • verhuizingen
  • transport
  • liftservice
  • demontageservice
  • transport van gevaarlijke goederen
  • meubelbewaring
  • meubelmontage
  • liftservice voor transport van meubels op hoogte
  • transporteren van meubilair

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Verhuisfirma voor grote of kleinere verhuizen Kermt, Limburg