Stay Cool
Zakstraat 36
Ranst


Trefwoorden: Verhuren koel aanhangwagens voor evenementen, Verhuren van koel wagens voor feesten, Party tafels huren, Verhuur koelwagens, Koelwagen huren die past op elke trekhaak, Goedkoop sta tafels huren, Goedkoop party tafels huren, Professioneel materiaal voor het koelen van dranken of voeding

Rubrieken: Feestartikelen, Koeltechniek, Feestbenodigdheden verhuur, Feesten en organisaties, Feestartikelen Verhuur


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Verhuur koelwagens voor particulier en professional in heel Vlaanderen door Stay Cool in Ranst Antwerpen

Bent u op zoek naar een antwoord op uw mobiliteitsprobleem met uw koelwagen of geeft u een feest en wilt u hiervoor een koelwagen inzetten? In alle gevallen bent u bij Stay Cool in Ranst aan het juiste adres. Reken op ons voor het verhuren koel aanhangwagens voor evenementen, verhuren van koel wagens voor feesten en party tafels huren. Onze specialiteit in verhuur koelwagens heeft al menig klant blij gemaakt. Bij ons kunt u een koelwagen huren die past op elke trekhaak! We bieden u een scherpe offerte, zo kunt u goedkoop sta tafels huren en goedkoop party tafels huren. We werken uitsluitend met professioneel materiaal voor het koelen van dranken of voeding en bieden u naast onze service de beste kwaliteit-prijs verhouding. Heeft u interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder om uw feest een ongelooflijk succes te laten worden. 

Verhuren koel aanhangwagens voor evenementen Ranst, Antwerpen

De verhuur koelwagens door uw specialist in Ranst

Plant u een feest of evenement en bent u nog op zoek naar een goede oplossing voor het koelen van al uw dranken en voeding? Stay Cool is de specialist in feestverhuur in de groot regio Ranst en Antwerpen! We verhuren koelwagens en partytafels voor verschillende doeleinden. Reken op kwalitatief feestmateriaal en een ruim assortiment aan artikelen en goederen. Een koelwagen is de veiligste manier om gekoelde dranken en voeding te kunnen garanderen. Onontbeerlijk voor een geslaagd tuin- en buurtfeest of een barbecue voor uw werknemers. Onze koelwagens zijn 7 m3 dus bieden voldoende opslagcapaciteit voor een groots feest. Daarnaast kunt u bij ons ook meteen de nodige partytafels en accessoires huren, zodat uw gasten al dat lekkers ook op een comfortabele manier kunnen consumeren. Check onze wagens en assortiment hier!

Koelwagens voor professionals en bedrijven

Is uw koelwagen defect? Dat is een probleem, maar maakt u zich geen zorgen. Ook bedrijven en professionals kunnen bij Stay Cool terecht voor de (korte en lange termijn) huur van onze koelwagens. Bent u een traiteur en/of beenhouwer en wilt u tijdelijk een koelwagen inzetten? Doe dan een beroep op ons, want soms kan een koelwagen gewoonweg onmisbaar zijn. Deze kan dan dienen als extra koelruimte tijdens de feestdagen of wanneer u voldoende ruimte nodig hebt als voorbereiding op een feest of evenement. De koelwagens kunnen per dag gehuurd worden, maar ook per maand. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u met plezier verder.

Onze diensten en services in Antwerpen op een rij

Stay Cool is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is over heel Vlaanderen. De zaak bestaat sinds 2016, met ons zelfwerkend patroon Jan Vercammen aan het roer. We hechten veel belang aan een correcte service en komen al onze afspraken na. In de fotogalerij kunt u alvast onze producten voor feestverhuur bekijken. 

  • Verhuren koel aanhangwagens voor evenementen
  • Verhuren van koel wagens voor feesten
  • Party tafels huren
  • Verhuur koelwagen
  • Koelwagen huren die past op elke trekhaak
  • Goedkoop sta tafels huren
  • Goedkoop party tafels huren
  • Professioneel materiaal voor het koelen van dranken of voeding

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Verhuur koelwagens Ranst, Antwerpen