Devanmat
Wielsbekestraat 26
Oostrozebeke


Vandaag 08:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Verkoop uw heftruck voor goede prijs, Beste heftruck garage, Betrouwbare heftruck garage, Heftruck specialist, Professionele heftruck garage, Verkoop tweedehands heftrucks met garantie, Vendez votre chariot élévateur à bon prix, Spécialiste du chariot élévateur, Garage professionnel pour chariots élévateurs, Meilleur garage pour chariots élévateurs

Rubrieken: Garages, Heftrucks, Onderhoudswerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

De beste heftruck specialist vindt u bij Devanmat, de beste heftruck garage in Oostrozebeke, Oost-Vlaanderen

Wanneer u op zoek bent naar de beste heftruck garage, le meilleur garage pour chariots élévateurs, dan moet u bij Devanmat in Oostrozebeke zijn. Wij zijn er trots op dat wij bekend staan als professionele heftruck garage, ofwel garage professionnel pour chariots élévateurs. Onze heftruck specialist, spécialiste du chariot élévateur, is er trots op te werken voor de meest betrouwbare heftruck garage in de omgeving. Verkoop uw heftruck voor goede prijs, vendez votre chariot élévateur à bon prix, bij onze garage. Onze machines worden opgekocht bij failliete bedrijven. Onze monteurs kijken deze vervolgens volledig na en repareren deze waar nodig, waardoor wij ingeschakeld kunnen worden voor de verkoop tweedehands heftrucks met garantie.

Beste heftruck garage Oostrozebeke, Oost-Vlaanderen

Kom langs bij onze heftruck specialist in Oostrozebeke

Het team van Devanmat in Oostrozebeke heeft een hart voor heftrucks. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een ruim aanbod aan heftrucks. Ook voor onderhoud en herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Een greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Heftruck specialist 
  • Spécialiste du chariot élévateur
  • Verkoop uw heftruck voor goede prijs 
  • Vendez votre chariot élévateur à bon prix
  • Beste heftruck garage 
  • Meilleur garage pour chariots élévateurs
  • Professionele heftruck garage 
  • Garage professionnel pour chariots élévateurs
  • Betrouwbare heftruck garage
  • Verkoop tweedehands heftrucks met garantie 

Waar moet u op letten als u een heftruck gaat kopen?

Bent u op zoek naar een heftruck, maar heeft u een relatief klein budget? Bij Devanmat in Oostrozebeke kunt u terecht voor de aanschaf van tweedehands heftrucks. Wij kopen gebruikte heftrucks bij diverse bedrijven in. Onze vakmensen gaan vervolgens aan de slag om te kijken of deze aan de huidige standaarden en eisen voldoen, en herstellen de heftrucks vervolgens waar nodig. Wij letten er op dat u een Nederlandse bedieningshandleiding bij uw heftruck krijgt, dat de heftruck is voorzien van typeplaatje en lastdiagram en dat deze een CE-markering krijgt. In combinatie met onze garantie weet u dat u bij ons altijd de juiste keuze maakt.

Het meest ruime aanbod aan heftrucks in Oost-Vlaanderen

Heftrucks worden gebruikt voor zeer veel transporttaken. Ze worden gebruikt om goederen te verzamelen, producten in en uit vrachtwagens te halen en voor het verplaatsen van pallets. Het maakt niet uit welke taak u met uw heftruck wilt uitvoeren, bij Devanmat in Oostrozebeke vindt u waar u naar op zoek bent. Wij verkopen palletwagens, stapelaars, reachtrucks, orderpicktrucks, elektrische trekkers en smalle gangen trucks. Naast de verkoop kunnen wij ook ingeschakeld worden voor onderhoud en herstellingen van alle soorten heftrucks. Het maakt daarbij niet uit of u deze bij ons heeft aangeschaft of bij een ander bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Devanmat in Oostrozebeke. U kunt ook het contactformulier invullen.

Heftruck specialist Oostrozebeke, Oost-Vlaanderen