Verf & Co
Ambachtenstraat 24
Izegem


Vandaag 07:00 - 12:00 13:30 - 18:30
overige dagen


Trefwoorden: Verkoop van verf materiaal, Verkoop van behang, Gordijnen op maat, Verkoop van beitsen, Verkoop van vloerbekleding, Peintagone verf kopen, Verkoop van Mathys verf

Rubrieken: Verf en Behang, Gordijnen, Vloerbekleding, Verfmaterialen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Voor al uw verf, gordijnen, behang en vloerbekleding, gaat u naar naar Verf & Co in Izegem

Heeft u plannen uw interieur aan te pakken? Breng dan eerst eens een bezoek aan Verf & Co in Izegem. In de winkel kunt u terecht voor de verkoop van verf materiaal, de verkoop van Mathys verf en de verkoop van beitsen. Wilt u het Belgische merk Peintagone verf kopen? Ook dan bent u bij Verf & Co aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij gordijnen op maat, verzorgen wij de verkoop van behang en de verkoop van vloerbedekking. Kortom alles voor een volledige metamorfose.

Verf van Belgische origine

Wij zijn er trots op een verf van Belgische herkomst te mogen verkopen. Het merk Peintagone heeft als visie: een superieur product voor elk budget. Deze visie zie je direct terug in de uitstekend dekkende verf van Peintagone. Binnen het uitgebreide kleurenpallet, met treffende namen als wasabi, utopia en urban traffic, vindt u zeker een kleur passend bij uw nieuwe interieur. Kiest u voor afwrijfbaar, afwasbaar of extra-afwasbaar? Alles is mogelijk met Peintagone verf.

Advies door vakmensen

Bij Verf & Co ontvangt u persoonlijk advies op maat van onze vakmensen. Wij nemen uitgebreid de tijd om u van de juiste producten te voorzien. Wenst u bijvoorbeeld uw kelder waterdicht te maken? Kijk dan eens in het assortiment Mathys verf naar de Durbocem verf, deze beschermt perfect tegen vochtschade. Of maak gebruik van de handige Elastopro kit, die al na 20 minuten overschilderbaar is. Bovendien kunt u in de colourshop mengmachine elke kleur laten mengen die u maar wenst. 

Verf & Co doet meer

Naast de verkoop van verf en beitsen, bieden wij een uitgebreid assortiment behangsoorten. Zo ook van het Belgische merk Omexco. De behangsoorten van Omexco staan bekend om haar duurzaamheid. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van herbruikbare vezels en vrijwel elk product is eco-gecertificeerd en vrij van pvc. Zo komt u bijzonder behang tegen van gerecyclede sari stoffen en kurk bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor eigen confectie gordijnen op maat.

Neemt u gerust eens contact met ons op over onze uitgebreide mogelijkheden. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien. U kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken.

Verf & Co, Izegem