Silu Home & Wellness
Jagersborgweg 2 bus 3
Maaseik


Vandaag 13:00 - 17:00
overige dagen


Trefwoorden: Verkoop van wellness producten, Spa, Zwemspa, Infrarood sauna, Sauna, Verkoop van onderhoudsproducten voor wellness, Jacuzzi, Infraroodcabine, Bubbelbaden, Wellness

Rubrieken: Sauna's, Sauna's en Infrarood sauna's, Jacuzzi


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Verkoop van wellness producten door Silu Home & Wellness in Maaseik Limburg

Bent u op zoek naar pijnverlichting, ontspanning, rust en het heerlijke wellness gevoel? Dan bent u bij Silu Home & Wellness in Maaseik aan het juiste adres. We staan voor u klaar voor de verkoop van wellness producten en bieden u een uitgebreid aanbod aan van spa, zwemspa, infrarood sauna, sauna, jacuzzi, infraroodcabine en bubbelbaden tot aan wellness toe. Uiteraard bent u ook bij ons juist voor de verkoop van onderhoudsproducten voor wellness, zodat u jaar in jaar uit kunt blijven genieten van uw spa, sauna en wellness. 

Verkoop van wellness producten Maaseik, Limburg

Verkoop van wellness producten in Maaseik

Silu Home & Wellness is het project van Silvie en Luc en ontstond uit noodzaak. Silvie had enorm last had van haar gewrichten en ging op zoek naar oplossingen. Een van die oplossingen bleek te bestaan uit regelmatige sessies in een infraroodsauna. Het koppel begon zich te informeren over infraroodsauna's en kwam daardoor in contact met de klassieke Finse sauna's, met spa's en met zwemspa's. Van hieruit is onze expertise en passie voor wellness ontstaan. We bieden we u niet alleen infraroodsauna's aan, want bij Silu Home & Wellness vindt u een oase van weldaad en wellness waar iedereen die op zoek is naar verlichting van gewrichtspijnen, ontspanning, rust en een wellnessgevoel terecht kan.

Onze diensten en services in Limburg

Bij Silu Home & Wellness kunt u tegen aanvaardbare kosten uw eigen wellnesscenter bestellen. De geringe omvang van de organisatie betekent immers geringe overheadkosten en dat voordeel wordt helemaal gebruikt om u een wellnessprijs aan te rekenen. Mogen we u snel eens meer vertellen over ons aanbod in:

  • Verkoop van wellness producten
  • Spa
  • Zwemspa
  • Infrarood sauna
  • Sauna
  • Verkoop van onderhoudsproducten voor wellness
  • Jacuzzi
  • Infraroodcabine
  • Bubbelbaden
  • Wellness

De zwemspa: relaxen en sporten in één 

Zwemspa's brengen de vrijheid en het plezier van het zwemmen in open water, maar dan in kleiner formaat. Ze zijn ontworpen om te passen in elke tuin, terras of recreatiegebied en ze kunnen binnen of buiten gebruikt worden. Een zwemspa wordt gebruikt voor verschillende doeleinden zoals zwemmen, trainen, revalidatie en ontspanning. Ze zijn bovendien erg kostenefficiënt in vergelijking met een volledig zwembad. Zowel in aanschaf als onderhoud scheelt het een ferme slok op een borrel. En toch kunt u ongebreideld water- én zwemplezier beleven in een zwemspa. Mogen we u eens meer vertellen over ons aanbod en onze ervaringen met zwemspa's?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Infrarood sauna Maaseik, Limburg