Calibra NV
Moorseelsesteenweg 228
Rumbeke


Vandaag 08:00 - 17:00
overige dagen


Trefwoorden: Gevogelte, Diepvries producten, Verse vleeswaren, Vleeswaren, Diepvries gevogelte producten

Rubrieken: Vleesindustrie
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Calibra NV in Roeselare voor verwerking kipproducten, vleeswaren en diepvries gevogelte

Bent u afnemer van kipproducten of vleeswaren? Neem eens contact op met Calibra NV in Rumbeke of kijk op hun website voor meer informatie en de mogelijkheden van dit zeer modern uitgeruste productiebedrijf. Calibra is een familiebedrijf met grote dynamiek en uitbreidingsdrang. Ze verwerken 200.0000 kilo kipfilet per week. Het bedrijf behoort tot de belangrijkste Belgische producenten van pluimveevlees met haar hoofdkantoor en productiefaciliteit in Roeselare. De klanten bevinden zich behalve in België in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk. Er worden hoog kwalitatieve voedingsproducten geleverd aan verschillende sectoren in de keten van de voedselindustrie: winkeliers, groothandelaren en de voedselindustrie. Nieuw zijn de activiteiten van de Agrifood Division voor de handel in landbouwproducten.

Betrouwbaarheid staat in voedselindustrie voorop

In de kipverwerkende industrie gaat het vooral om betrouwbaarheid. Dat wordt door Calibra NV gegarandeerd dankzij hun innovatie, kwaliteit in productie en door het leveren van optimale service aan haar klanten. De producten en diensten betreffen gevogelte, diepvries producten, verse vleeswaren, algemene vleeswaren, diepvries gevogelte producten. In de voedingsmiddelenindustrie geldt dat efficiëntie en controle op het productieproces voorop staan. Daardoor worden hoge eisen gesteld aan de hygiëne. Dat geldt bovendien voor de hele keten: verpakkingsmachines en transportmiddelen moeten frequent worden gereinigd. Daardoor wordt niet alleen de veiligheid, maar ook de continuïteit van het proces gezekerd.

Antwoord bieden op uw specifieke handelsvraag

Calibra NV is een professionele partner in de voedingsindustrie voor winkeliers, groothandel en industriële bedrijven. Welke kippenspecialiteiten, vleeswaren of diepvriesproducten van gevogelte u ook zoekt, uw Belgische leverancier Calibra NV heeft een antwoord op uw specifieke handelsvraag. Door de goede samenwerking met de Belgische kippenleveranciers worden de producten volgens uw gedetailleerde wensen verwerkt en verpakt. Uiteraard voldoet al het Belgische kippenvlees aan zeer strikte kwaliteitsnormen en hygiënemaatregelen. Alle bestellingen krijgen bijzondere aandacht en alle logistieke afspraken worden stipt nagekomen.

Calibra NV biedt ruime keuze aan diensten

Voor de beste keuze in kwaliteit voor verpakt of diepgevroren kipfilet, vleeswaren en gevogelte kiest u voor Calibra NV, gevestigd in Roeselare, West-Vlaanderen.

  • Voor winkeliers, groothandelaren en de voedselindustrie
  • Internationale transporten veilig en hygiënisch
  • In verschillende calibraties en verpakkingsspecificaties
  • Producten worden bevroren verpakt of herverpakt en geleverd
  • Halal goedkeuring voor producten van Calibra NV
  • Agrifood divisie voor bulk landbouwproducten
Neem contact op met Calibra NV in Roeselare voor nadere afspraken over hun producten en diensten.