Tegelwerken Molleman
Alfons Mervilliestraat 13 Bus 0101
Aartrijke (Zedelgem)Trefwoorden: Vloerwerken, Badkamerrenovatie, Tegelwerken, Tegels, Kasseien, Aanleg van terras, Aanleg van oprit, Legservice visgraat parket, Wandtegels, Natuursteen tegels

Rubrieken: Klussenbedrijven, Tegels en tegelwerken, Vloerenleggers, Badkamerrenovatie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Tegelwerken Molleman in Aartrijke, uw expert op het gebied van tegelwerken voor vloer en wand

Wilt u uw interieur veranderen, maar weet u niet waar te beginnen? Wat dacht u van een nieuwe vloer of nieuwe wandtegels? Bij Tegelwerken Molleman in Aartrijke, verzorgen ze al uw vloerwerken evenals uw complete badkamerrenovatie van a tot z. Met de legservice visgraat parket of natuursteen tegels op de vloer, heeft u direct een compleet nieuwe sfeer in huis. Ook buiten in uw tuin kunt u bij Tegelwerken Molleman terecht voor nieuwe tegels, kasseien, de aanleg van terras en aanleg van oprit. Kortom, voor al uw tegelwerken bent u bij deze tegelspecialist aan het juiste adres.

242383986_118011173927832_7802145369774863216_n.jpg - Tegelwerken Molleman, Aartrijke (Zedelgem)

Verander uw badkamer met tegels

Wie aan een badkamerrenovatie denkt, denkt direct aan een nieuwe inloopdouche of badkamermeubilair. Maar weet u dat u met nieuwe wand- en vloertegels een hele metamorfose creëert? Het aanbod van wandtegels is zo ontzettend divers, dat er voor elke sfeer wel een tegel bestaat. Door gebruik te maken van een hexagon tegel, ook wel bekend als honingraat tegel, bijvoorbeeld, krijgt u een levendige uitstraling. Terwijl extra grote badkamertegels de ruimte juist eigentijds en modern maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden bij u thuis.

Natuursteen op de vloer

Een natuurstenen vloer geeft een warme uitstraling aan uw huis. Bij natuursteen kunt u denken aan stenen als marmer, leisteen, kalksteen of bijvoorbeeld graniet. Omdat het een natuurlijk product betreft dat, bij goed onderhoud, een leven lang meegaat, haalt u met een natuurstenen vloer een duurzaam product in huis. Natuursteen is ook uitstekend buiten toepasbaar. Het mooie van natuursteen is dat de kleuren ontzettend uiteenlopen, evenals het uiterlijk van de stenen. Er is een natuursteen voor elke stijl.

Onze diensten op een rij

Naast het renoveren van badkamers en plaatsen van wandtegels en natuurstenen vloeren, bieden wij ook een legservice voor visgraat parket. Wilt u een klassieke en tijdloze uitstraling? Dan is visgraat parket de ideale optie. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten:

  • Vloerwerken
  • Badkamerrenovatie
  • Tegelwerken
  • Kasseien
  • Aanleg van terras en oprit
  • Legservice visgraat parket
  • Wandtegels
  • Natuursteen tegels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

242373928_118011017261181_3354449200791477664_n.jpg - Tegelwerken Molleman, Zedelgem