Wassalon Wastgoed
Geelsebaan 62 A
Tessenderlo (Limburg)


Vandaag 07:00 - 22:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Volautomatische wassalon, Biologisch wassen, Wassalon 7/7 open, Biologisch volautomatisch wassalon, Dierendekens wassen, Ecologisch wassen particulieren, Ecologisch wassen professionelen, Droogkuis en strijken

Rubrieken: Droogkuis, Wasserijen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Wassalon Wastgoed in Tessenderlo, volautomatische wassalon voor een stralende was en droogkuis

Bent u op zoek naar een veelzijdige locatie voor uw wasgoed? Loop dan eens langs bij Wassalon Wastgoed in Tessenderlo. In onze volautomatische wassalon bent u welkom voor het ecologisch wassen particulieren en ecologisch wassen professionelen. Ook beschikken wij over machines voor droogkuis en strijken. Voor het biologisch wassen van al uw privé en bedrijfsmatige wasgoed, is onze wassalon 7/7 open. Bovendien, kunt u ook al uw dierendekens wassen in onze wassalon. Het team van biologisch volautomatisch wassalon Wastgoed staat klaar om u van dienst te zijn.

Volautomatische wassalon Tessenderlo (Limburg)

Uw volautomatische wassalon in Tessenderlo

Bij Wassalon Wastgoed, bent u zeven dagen per week welkom voor het wassen, drogen en strijken van al uw wasgoed. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze volautomatische machines, die dagelijks tot uw beschikking staan. Uw wasmiddel hoeft u niet zelf mee te brengen, maar haalt u gemakkelijk uit onze zeepautomaat. Wij beschikken over biologisch wasmiddel en verkopen tevens het heerlijke wasparfum “Parfum de ligne”. Beschikt u over textiel dat niet in de wasmachine mag? Bel ons dan om uw kleding en textiel voor droogkuis bij ons in te leveren.

Wassalon voor professionelen in de regio Limburg

Bent u de eigenaar van een hotel, B&B, hondensalon, restaurant, kapsalon of andere zaak waar linnengoed wordt gebruikt? Ook dan bent u van harte welkom in onze wassalon. Voor grote hoeveelheden wasgoed, beschikken wij over een extra grote machine. U kunt bij ons zelf uw was komen draaien en drogen, maar ook het wassen op factuur is mogelijk. Belt u ons gerust over de mogelijkheden voor het wassen, drogen, strijken of droogkuisen van al uw linnengoed en textiel.

Bekijk onze website voor verschillende tarieven

Wilt u een idee van onze tarieven? Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van al onze prijzen. De droogkuis besteden wij uit aan een andere firma, waarbij wij als inlever- en afhaalpunt fungeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Volautomatische wassalon
  • Biologisch wassen
  • Wassalon 7/7 open
  • Biologisch volautomatisch wassalon
  • Dierendekens wassen
  • Ecologisch wassen particulieren
  • Ecologisch wassen professionelen
  • Droogkuis en strijken

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Biologisch volautomatisch wassalon Tessenderlo (Limburg)