Super Shop
Rodekruisstraat 22
Lommel


Vandaag 08:00 - 14:00
overige dagen


Trefwoorden: Wassalon, Zelf wasserette, Stoppage, Retouches, Kleding, Strijkdienst, Leder en Daim, Witwas

Rubrieken: Tapijtreiniging, Wasserij en Wasserettes, Dienstencheques, Droogkuis, Kleding - Herst. & verandering


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Super Shop in Lommel: uitstekende wassalon met kwalitatieve wasmachines en strijkdienst

Bij wassalon Super Shop in Lommel, kunt u 7 dagen per week terecht voor uw zelfwas. Onze zelf wasserette biedt een strijkdienst en tevens stoppage en retouches voor al uw beschadigde kleding en textiel. Ook kunt u bij ons leder en daim laten reinigen. Was uw witwas weer stralend schoon bij onze wassalon in één van onze professionele wasmachines. Zijn uw tuinkussens toe aan een opfrisbeurt? Breng ze naar onze wassalon en al snel zijn de kussens weer als nieuw.

IMG_6679.jpg - Super Shop, Lommel

Welke diensten bieden wij aan?

Wij beschikken voor elke soort was en textiel over een professionele wasmachine. Zo kunt u gelijktijdig meerdere wassen draaien. Naast zelfwas bieden wij een uitgebreid assortiment aan extra diensten. Beschikt u over veel plat linnen als lakens, overtrekken en tafellakens? Maak dan gebruik van onze mangel voor uw strijkwerk. Daarnaast bieden wij u de volgende diensten:

  • Droogkuis
  • Tapijten reinigen
  • Reiniging van gordijnen en draperieën
  • Strijkdienst
  • Stoppage en retouche
  • Reiniging van leder en daim

supershop Lommel.jpg - Super Shop, Lommel

Onze strijkdienst

Voor de strijkdienst kunt u ook dienstencheques gebruiken. Heeft u speciale kledingstukken als bijvoorbeeld uw kleding voor de wintersport, feestkleding of bruidsjurk? Maak dan gebruik van onze droogkuis. Twijfelt u of uw textiel nog geschikt is om weer schoon te maken? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook bieden wij regelmatig kortingsacties aan. Kijkt u hiervoor eens op onze website.

wasmachines.jpg - Super Shop, Lommel

Waarom Super Shop in Lommel?

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van het professioneel reinigen van textiel. Bij ons is uw wasgoed zeker in vertrouwde handen. Daarnaast is onze wassalon 7 dagen per week geopend, vanaf ’s morgens 07:00 uur tot ’s avonds 22:00 uur. Door onze ruime openingstijden kunt u langskomen op een tijdstip wanneer het u schikt. Ook op zondagen. Wanneer u uw kleding professioneel laat reinigen ziet het er weer uit als nieuw en heeft u bovendien langer plezier van uw kledingstukken. 

Wellicht heeft u behoefte aan extra informatie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, per e-mailbericht of met het contactformulier op onze website. 

IMG_6681.jpg - Super Shop, Lommel