S-Technics
Hoogstraat 139
DeerlijkTrefwoorden: Aanleggen van elektriciteit, Keuring van elektriciteit, Herstellingen elektriciteit, Elektrische depannage, Het plaatsen van zonnepanelen, Dakwerken, Platte daken, Plaatsen van binnen trappen, Domotica

Rubrieken: Elektriciens - InstallateursContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

S-Technics uit Deerlijk voor elektriciteitswerken, dakwerken, plaatsen trappen en domotica

Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf voor het uitvoeren van uw elektriciteitswerken of herstel van uw dak. Dan bent u aan het juiste adres bij S-Technics uit Deerlijk. Deze professionele dakwerker is ook beschikbaar voor het plaatsen van binnen trappen of domotica opdrachten. Een specialiteit is het aanbrengen van zonnepanelen. Het spreekt vanzelf dat ze een geheel eigen plek innemen in het vakgebied van elektriciens en installateurs. Ze komen voor het aanleggen van elektriciteit en al uw domotica projecten. Na een eerste overleg kunt u rekenen op een offerte op maat en een stipte uitvoering van de opdracht.

Na plaatsen installatie ook regelmatige keuring

S-Technics is beschikbaar voor het installeren van de voor u meest geschikte elektriciteit oplossing en herstellingen elektriciteit. Ze komen ook voor regelmatig onderhoud of noodzakelijke herstellingen in de vorm van een all-in service bij u langs. Als het om elektrische apparatuur gaat, heeft dat meteen te maken met het leefcomfort in uw woning of bedrijfspand. Ook de duurzaamheidstest wilt u goed kunnen doorstaan. Dit bedrijf houdt rekening met de moderne eisen op het gebied van de energietransitie en verduurzaming. Het zoeken naar de beste mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen kunt u aan ze toevertrouwen.

S-Technics, Deerlijk

Dakwerken uitvoeren is apart vakgebied

Voor reparatie van dakwerken of een totale vervanging van uw dakpartij kunt u S-Technics inschakelen. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit de traditionele pannen of leien. Ook een plat dak wordt door dit bedrijf van een nieuwe roofing voorzien. EPDM is een veel toegepast rubbermateriaal, dat decennia lang meegaat. Ook de werkzaamheden voor dakgoten en veluxen worden naar uw wensen uitgevoerd.

  • Dakwerken voor herstel of vervanging van daken
  • Dakbedekking voor hellende daken
  • EPDM en roofing voor platte daken
  • Plaatsen Velux dakkapellen, bak- en hanggoten
  • Daktimmerwerken met zink-, lood- en koperwerken

Persoonlijke begeleiding tijdens hele project

S-Technics zorgt voor één aanspreekpunt tijdens uw project van begin tot eind. Dat geldt ook voor kleinere projecten waarbij het alleen gaat om meer licht in een zoldervertrek, of het vervangen van een dakgoot. Bij elektriciteitswerken kunt u gebruik maken van de all-in service, elektrische depannage, maar ook incidentele aanpassingen of herstellingen laten uitvoeren. Het betreft dan het aanleggen van een extra leiding of stopcontact, tot het uitvoeren van een periodieke keuring van uw hele elektriciteitsinstallatie. Daarbij worden de leidingen en stopcontacten, maar ook de meterkast aan een algehele keuring van elektriciteit onderworpen. Dit gebeurt niet alleen bij woningen, maar ook in winkels en in bedrijfsgebouwen.

Contacteer S-Technics voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.