A.E.S. BVBA
Edestraat 88
Haaltert
Meer informatie
Abeele Elektriciteit
Azaleastraat 11
Oostkamp
Meer informatie
Ad Ai Elek
Theodoor Coppenstraat 91
Zellik
Meer informatie
ADM Service
Bruggestraat 209
Ingelmunster
Meer informatie
Amitech
Kleine Amer 14
Puurs - Sint-Amands
Meer informatie
AR Renovaties
Houtemsesteenweg 191
Vilvoorde
Meer informatie
AZ Construct in Zaventem, expert in renovaties, van een elektrische installateur tot een nieuwe vloer Heeft u de wens uw woning te moderniseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak dan snel een afspraak met AZ Construct uit Zaventem. Met onze ruime kennis en ervaring in renovaties, bieden wij u een breed dienstenpakket. Zo kunnen wij de complete zolder afwerking voor u uitvoeren, inclusief binnenisolatie, Gyproc wanden plaatsen en het plaatsen van een laminaat vloer bijvoorbeeld. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een elektrische installateur die uw nieuwe databekabeling komt aanleggen. Tevens komen wij binnen- en buitenverlichting installeren naar wens en voor het plaatsen van chauffages; of nieuwe cv leidingen aanleggen; zijn wij uw perfecte partner voor uw renovatie. Het team van AZ Construct staat klaar u van dienst te zijn! Elektrische installateur in Zaventem en omgeving Bij AZ Construct, krijgt u te maken met een deskundig team professionals die op een veilige en efficiënte manier uw elektra verzorgen. Beschikt u over een modem, maar heeft u niet overal in huis een sterke toegang tot uw draadloze netwerk? Dan helpen wij u graag met het verzorgen van een extra databekabeling op maat. Ook is het mogelijk uw verouderde databekabeling een upgrade te geven naar moderne bekabeling, zodat u optimaal gebruik kunt maken van een snelle internet verbinding. Bel ons gerust eventjes, dan vertellen we u meer over de diverse opties. Expert in renovaties in de regio Vlaams-Brabant Met het renoveren van woningen, creëren wij van uw huis, een eigentijds en modern thuis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe laminaat vloer? Laminaat is uitstekend geschikt voor een druk gezin met huisdieren, is onderhoudsvrij, budgetvriendelijk en duurzaam. Of heeft u een zolder die u niet gebruikt? Door een geïsoleerde wandafwerking, het leggen van een mooie vloer en het plaatsen van verlichting, maakt u van uw zolder een extra kamer in huis. Voor een persoonlijk advies en informatie over onze prijzen, komen we graag bij u langs. Kwaliteit voor elk budget tegen marktconforme prijzen  Bij AZ Construct hanteren we eerlijk prijzen en werken we uw opdracht tot in de puntjes voor u af. Omdat wij werken met kwaliteitsmaterialen, geniet u van een duurzaam resultaat. Voorafgaand aan uw project, bespreken we altijd de diverse mogelijkheden, passend bij uw budget. Wij zijn werkzaam in een ruim gebied rondom Zaventem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Zolder afwerking Elektrische installateur Plaatsen van chauffages Nieuwe cv leidingen leggen Binnen en buitenverlichting installeren Databekabeling Binnenisolatie Gyproc wanden plaatsen Plaatsen van laminaat vloeren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
AZ Construct
Imperiastraat 8
Zaventem
Meer informatie
BDE TEC
Kwadestraat 14
Heestert
Meer informatie
BMS Electro
Ambachtstraat 5
Bocholt
Meer informatie
BVBA Elektro Mava
Liersesteenweg 272
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Damatech
Kelderbeemd 8
Retie
Meer informatie
De Beule & Partners
Broekstraat 4
Overmere (Berlare)
Meer informatie
De Bruycker Pieter
Krimineelstraat 52
Kalken
Meer informatie
De Wit Jan
Ticheltij 20
Westmalle (Malle)
Meer informatie
Dema Construction
Dalstraat 159
Sint-Niklaas
Meer informatie
Denotechnics
Steenstraat 11
Zwalm
Meer informatie
DF Electro
Laarberg 16
Herselt
Meer informatie
DL Elektriciteit
Tomstraat 33
Sint-Truiden
Meer informatie
Dylectro
Onze-Lieve-Vrouwestraat 7
Izegem
Meer informatie
ECA
Rijksweg 312
Maasmechelen
Meer informatie
EGS
Natterveld 52
Kinrooi
Meer informatie
Electriciteitswerken De Mey Dave
Spoorwegstraat 5
Schellebelle
Meer informatie
Electro Bogaerts
Langstraat 61/E
Schriek
Meer informatie
Electro Oulad
Philemon Haumanstraat 17
Temse
Meer informatie
Elektriciteitswerken Jans
Shrikheidestraat 46
Koersel
Meer informatie
Elektricien voor nieuwbouwprojecten Elektriciteitswerken Peter Aerts in Meerhout Antwerpen Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige elektricien? Dan is Elektriciteitswerken Peter Aerts in Meerhout het juiste adres voor u. Met meer dan 25 jaar ervaring, simpelweg de beste keuze voor een fijne samenwerking, onderhoud en de toekomst van uw elektriciteitsproject. De elektricien voor renovaties, elektricien voor nieuwbouwprojecten, voor installatie van alarmsystemen, voor kleine elektriciteitswerken, zoals video en parlofonie aansluiting, camerabewaking installeren en elektrische depannage. Ook voor zonnepanelen installeren, laadpalen installeren en toegangscontroles installeren staat dit team dagelijks voor u klaar. Voor het beste resultaat van uw project kiest u voor de ervaring en kunde van Peter Aerts.  De erkende elektricien staat klaar in Meerhout Zelfwerkend zaakvoerder Peter Aerts staat klaar voor u en uw projecten. Al 25 jaar is uw project in veilige en betrouwbare handen van deze ervaren elektricien. Van kleine reparaties en vervangingen tot het plaatsen van verlichtingen en rookmelders, u kunt er bij Elektriciteitswerken Peter Aerts voor terecht. Er is maar weinig dat hij en zijn team op het gebied van elektriciteitswerken nog niet zijn tegengekomen als professionals. Zij staan klaar voor projecten met particulieren als met bedrijven. Beide doelgroepen helpen zij met de uitvoering van interieur projecten. Neem voor meer informatie en advies gerust contact op, zij staan u graag te woord. Elektricien voor nieuwbouwprojecten en renovaties Heeft u net een nieuwe woning laten bouwen en moeten de elektriciteitswerken nog afgewerkt worden? Of heeft u misschien net een renovatie uitgevoerd, maar u heeft hulp nodig bij het aanleggen van de elektriciteit ? Wat u ook nodig heeft, bij Elektriciteitswerken Peter Aerts zijn u en uw project in handen van ervaren en betrouwbare experts voor alles wat elektra betreft. Voor particulieren als bedrijven staat dit team klaar voor de aanleg van alle elektra. Van kleine herstellingen binnenshuis, het plaatsen van stopcontacten, netwerken, video en audio tot aan het installeren van alarmsystemen. Alles tot in de puntjes goed geïnstalleerd, en weggewerkt zoals u dit het liefst ziet. Uw wens wordt realiteit met de kennis en kunde van deze experts.  Alle elektriciteitsdiensten op een rij voor regio Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist voor uw elektriciteitsbehoefte, nood of project? Neem dan snel contact op met Elektriciteitswerken Peter Aerts voor: Elektricien voor renovaties Elektricien voor nieuwbouwprojecten Installatie van alarmsystemen Kleine elektriciteitswerken Video en parlofonie aansluiting Camerabewaking installeren Elektrische depannage Zonnepanelen installeren Laadpalen installeren Toegangscontroles installeren Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Elektriciteitswerken Peter Aerts
Burgemeester Adriaensenlaan 42
Meerhout
Meer informatie
Elektro Chris Wouters
Hofstraat 45
Brasschaat
Meer informatie
Elektro Swerts in Riemst, specialist in elektrische herstellingen, domotica, brandbeveiliging en meer Bent u op zoek naar een specialist in elektrische herstellingen? Wees welkom bij Elektro Swerts in Riemst, uw elektrische installateur voor nieuwbouw en elektrische installateur voor renovaties. Een slimme thermostaat plaatsen, domotica of video en parlofonie aansluitingen, bij Elektro Swerts kan het allemaal. Evenals uw laadpalen installatie en brandbeveiliging installeren. Heeft u elektrische depannage? Ook dan doet u een beroep op de vakkundige diensten van Elektro Swerts. Elektrische herstellingen op maat Wanneer uw elektriciteit storingen vertoont of bijvoorbeeld kortsluiting geeft, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Vooral bij een kortsluiting is het zaak dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, omdat een kortsluiting brand kan veroorzaken. Met onze depannagedienst schieten wij te hulp en maken uw woning weer veilig. Ook kunt u denken aan diverse noodzakelijke herstellingen als bijvoorbeeld loszittende stopcontacten, het aanleggen van een nieuwe aardlekschakelaar of extra groepen bijvoorbeeld. Wij verzorgen al uw elektrische herstellingen op maat. Breng extra comfort in huis Door het aanbrengen van domotica, bespaart u energie en verhoogt u uw wooncomfort. Zo zorgt een slimme thermostaat bijvoorbeeld voor een meer constante temperatuur in huis en kunt u tot wel 30% op uw stookkosten besparen. Of wat dacht u van slimme verlichting? Door over lampen te beschikken die automatisch aangaan bij binnenkomst van de ruimte en uitgaan bij het verlaten van de ruimte, voorkomt u verspilling van energie. Zo laat u nooit meer uw lampen per ongeluk, onnodig, branden. Wij bespreken graag de mogelijkheden m.b.t. domotica met u in een persoonlijk gesprek, Ook voor optimale brandbeveiliging U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker brand kan ongemerkt ontstaan, waarbij rookvorming zeer ernstige gevolgen kan hebben voor de bewoners. Dankzij onze professionele brandbeveiliging wordt u tijdig gealarmeerd en kunt u levens redden. Bij Elektro Swerts bieden wij de volgende diensten: Elektrische depannage Domotica Elektrische herstellingen Elektrische installateur voor nieuwbouw Elektrische installateur voor renovaties Video en parlofonie aansluitingen Laadpalen installatie Brandbeveiliging installeren Slimme thermostaat plaatsen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Elektro Swerts
Sint-Maartenstraat 39
Riemst
Meer informatie
Elektro TB
Starrenhoflaan 36
Kapellen
Meer informatie
Elektro Vanhaerens
Winkelsestraat 103
Lendelede
Meer informatie
Elman Domotics
Wilgenstraat 8
Hamme
Meer informatie
Eltec
Watermolenstraat 45
Brakel
Meer informatie
F.C. Elec
Pater Renaat De Vosstraat 78
Mortsel
Meer informatie
Filectro BV/SRL
Rue Brison 46
Tubize
Meer informatie
Gelectrics
Blauwhofdreef 5A
Berlare
Meer informatie
GH Electro
Rondtuin 11
Lille
Meer informatie
Gillis Algemene Elektriciteitswerken
Lange Heide Hoekstraat 22
Kruibeke
Meer informatie
Grisez Technics
Brikstraat 23 A
Sint-Pieters-Kapelle
Meer informatie
Inlight
Markiesstraat 19
Sint-Kruis (Brugge)
Meer informatie
JBI Solutions
Rozenlaan 24
Zwalm
Meer informatie
Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting. Eerste hulp bij storingen Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage. Installatie van uw domotica U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak. De veelzijdigheid van onze diensten Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: ·       Loodgieterswerk ·       Plaatsen van zonneboilers ·       Plaatsen van cv ketels ·       Installatie van domotica ·       Installatie binnen- en buitenverlichting ·       Onderhoud cv ketels ·       Installatie video en parlofonie Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.
Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
Harelbeke
Meer informatie
JJ Elektriciteitswerken
Sint-Amandusstraat 52
Stokrooie (Hasselt)
Meer informatie
JL Solutions BV
Jozef Schijnsstraat 24
Erps-kwerps
Meer informatie
JL-ELECTROSERVICE
Smisestraat 1A
Kaprijke
Meer informatie
Joeri Vranken
Nieuwpoortsesteenweg 304
Oostende
Meer informatie
JVC Electrics
Goorstraat 47
Hever (Boortmeerbeek)
Meer informatie
Lestaeghe CVBA
Torhoutsesteenweg 516
Oostende
Meer informatie
LightSwitch BVBA
Leeuwlantstraat 155
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
M-tech
Langeweidestraat 7
Maasmechelen
Meer informatie
MH Technics BVBA
Ninoofsesteenweg 490
Halle
Meer informatie
ND-Tec
Schepensstraat 9
Oostduinkerke (Koksijde)
Meer informatie
Net-Flex Elektriciteitswerken
Kolibriestraat 3
Leopoldsburg
Meer informatie
Nico Struyven verleent zijn diensten tevens in Limburg en Antwerpen.
Nico Struyven
Hulsbergstraat 15
Budingen (Zoutleeuw)
Meer informatie
Algemene elektriciteitswerken door de professionals van NLV Electrics in Beveren Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen, herstellen en renoveren van alle soorten elektra? Dan bent u bij NLV Electrics in Beveren aan het juiste adres. Reken op ons voor al uw algemene elektriciteitswerken. Ons ervaren en gepassioneerde team staat klaar om onze expertise voor u in te zetten. U kunt een beroep op ons doen voor het plaatsen van laadpalen, video- en parlofonie, automatisering van hekken en poorten, zonnepanelen, herstellingen van elektriciteit en renovatiewerken van elektriciteit. En ook zeker voor uw nieuwbouw helpen we u graag verder. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies over uw energiemanagement? Neem dan contact op met ons team van NLV Electrics. Wat uw vraag of behoefte ook is, we helpen u graag verder met een juiste en duurzame aanpak.  Algemene elektriciteitswerken in Oost-Vlaanderen Algemene elektriciteitswerken omvatten heel wat klussen en voor al deze klussen doet u er in Oost-Vlaanderen goed aan een beroep op onze professionals te doen! Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe elektrische installaties, het vernieuwen of uitbreiden van de elektriciteitsinstallatie in een bestaande woning of kleinere klussen zoals het plaatsen van verlichting. Op NLV Electrics kunt u in iedere situatie rekenen. Ook voor middelgrote en kleine elektriciteitswerken schakelt u het best een professionele elektricien in. Van nieuwe verlichting, video- en parlofonie, een aircosysteem tot aan al uw gewenste herstellingen staan we voor u klaar. En als het gaat om de aansluiting, bekabeling of vervanging van uw zekeringkast, de kern van uw elektrische installatie, neemt u beter geen risico. Laat deze werken over aan een vakman en neem contact op. Ons team helpt u graag verder met al uw algemene elektriciteitswerken.  Onze diensten en services vanuit Beveren op een rij Welkom bij NLV Electrics in Beveren! Ons aanbod is simpel en sterk: kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende service. Heeft u een acuut probleem met uw elektra of aan uw elektrische installatie? Geen zorgen, neem direct contact met ons op (24/7). Voor al onze reguliere diensten en services staan we dagelijks voor u klaar om u verder te helpen met:  Algemene elektriciteitswerken Plaatsen van laadpalen Video- en parlofonie Automatisering van hekken en poorten Zonnepanelen Herstellingen van elektriciteit Renovatiewerken van elektriciteit Nieuwbouw Energiemanagement De zekerheid van een goed elektriciteitsplan! Bij het bouwen van een nieuwe woning is de elektrische installatie een belangrijk punt. We raden u aan op tijd te beginnen met het opstellen van de elektrische plannen, want u dient er goed op te letten dat u voldoende elektrische aansluitingen heeft. Zo vermijdt u dat er later breekwerken moeten gebeuren als u de installatie moet uitbreiden. Kies voor zekerheid, duurzaamheid en comfort door een beroep te doen op de professionals van NLV Electrics! We bespreken en adviseren u over de ligging van de elektrische leidingen, hoeveel stopcontacten en lichtpunten u nodig heeft en wat de beste plaatsing van de zekeringkast is. Vervolgens stellen wij voor u het elektriciteitsplan op. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig, comfortabel en duurzaam kunt genieten van al uw elektra. Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NLV Electrics
Sleedoornstraat 4
Beveren
Meer informatie
Nova Group in Wervik, voor zwembaden en jacuzzi's evenals grote en kleine renovaties Heeft u plannen een zwembad aan te laten leggen? Wees welkom bij Nova Group in Wervik. Voor de aanleg van zwembaden, de aanleg van jacuzzi en het herstel en verkoop van jacuzzi. Bovendien kunt u door ons groene energie laten installeren, een zonneboiler laten plaatsen en laadpalen laten installeren. Ook verzorgen wij elektrische renovaties aan woningen, binnenhuisverlichting, buitenhuis verlichting en sanitaire installaties. Kortom, of het nu een zwembad of renovatie betreft, wij realiseren het graag! Kiest u een zwembad of jacuzzi? Een eigen zwembad in de tuin is een droom van velen. Maar niet iedereen heeft voldoende plaats in de tuin om een zwembad te laten bouwen. Een goed alternatief is dan het laten plaatsen van een jacuzzi. Met een jacuzzi geniet u van een heerlijk ontspannen massage, dankzij de vele hydrojets. U kunt al een jacuzzi, voor 5 personen, laten plaatsen wanneer u slechts 2 x 2 meter ruimte heeft. Gaat uw voorkeur uit naar een zwembad? Wij komen graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Ga ook voor groene energie Investeren in duurzaamheid is hot. Steeds meer bedrijven en particulieren stappen dan ook over op groene stroom. Maar daar blijft het niet bij. Door te kiezen voor een zonneboiler bijvoorbeeld, gebruikt u warm water dankzij zonne-energie. Zo bespaart u minstens 50% op uw stookkosten voor warm water én bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Heeft u ook nog de beschikking over een elektrische auto? Dan verzorgen wij de installatie van de laadpaal aan huis. Dat is nog eens groen bezig zijn! Nova Group voor renovaties Naast de aanleg van zwembaden en jacuzzi’s, verzorgen wij ook verbouwingen van a tot z voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u verbouwplannen? Neem eens een kijkje op onze website voor diverse voorbeelden en inspiratie. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleg van zwembaden Aanleg van jacuzzi Herstel en verkoop van jacuzzi Binnenhuisverlichting en buitenshuis verlichting Groene energie laten installeren Zonnepanelen plaatsen Zonneboiler laten plaatsen Laadpalen laten installeren Algemene elektriciteitswerken Elektrische renovaties aan woningen Sanitaire installaties Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website.
Nova Group
Klijtbosstraat 2
Wervik
Meer informatie
Ovs-technics
Bremlaan 46
Knokke-Heist
Meer informatie
Perfecto Elektro B.V. in Nazareth, uw allround elektricien met een hart voor elektriciteit Bent u op zoek naar een elektricien die zijn vak verstaat? Dan bent u van harte welkom bij Perfecto Elektro B.V. in Nazareth. U kunt door ons uw domotica, video en parlofonie installaties laten aanleggen, elektriciteit laten verzorgen voor slimme woningen, verlichting laten installeren en bijvoorbeeld ventilatiesystemen laten leggen. Ook buitenshuis realiseren wij uw elektra. Zo kunnen wij uw toegangscontrole installeren, automatisatie van hekken en of poorten uitvoeren, installatie van zonnepanelen en laadpalen installatie verzorgen. Ook bij elektrische depannage lossen wij snel het probleem voor u op. Hulp bij elektrische depannage Krijgt u schok wanneer u de wasmachine uitzet, flikkeren uw lampen of ruikt u een lucht die lijkt op verbrand plastic? Dan is het de hoogste tijd een specialist in te schakelen. Een kortsluiting, of kleine schok, lijkt misschien onschuldig maar elektrische storingen kunnen op termijn brandgevaar opleveren. Soms ligt het aan de bekabeling, maar het kan ook aan de apparatuur liggen. Blijf dus nooit te lang zitten met storingen in uw elektrische installaties, maar bel ons direct. Wij zoeken voor u uit wat er mis is en verhelpen het probleem. Het belang van een ventilatiesysteem Wist u dat wij in onze eigen woning dagelijks 10 tot 15 liter vocht creëren? Dit gebeurt niet alleen omdat we een douche nemen, koken of wassen, maar ook door onze ademhaling. Vooral ’s winters leven we met gesloten ramen. Dit betekent dat schimmels zich vrij kunnen ontwikkelen dankzij het hoge vochtgehalte. Voor een gezonde vochthuishouding in huis, is een goed ventilatiesysteem onmisbaar. Wij verzorgen de installatie van uw ventilatiesysteem, zodat u straks ook kunt genieten van frisse lucht. Voor al uw elektrawerken Bij Perfecto Elektro staan we voor kwaliteit en professionaliteit. Maakt u gebruik van onze diensten dan bent u verzekerd van een elektricien met hart voor elektriciteit. Wij bieden een uitstekende service en goede prijs-kwaliteit verhouding aan al onze klanten. We zetten onze diensten voor u op een rij: ·       Installatie domotica ·       Installatie video en parlofonie ·       Elektra slimme woning ·       Installatie verlichting ·       Installatie ventilatiesysteem ·       Automatisatie hekken en poorten ·       Installatie zonnepanelen ·       Installatie laadpalen ·       Oplossen elektrische depannage Heeft nog vragen of staat de door u gewenste dienst niet in ons overzicht? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via het contactformulier op onze website evenals per e-mail en staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Perfecto Elektro
Kallemoeie 3
Nazareth
Meer informatie
Promelek
Dendermondebaan 51
Zele
Meer informatie
Reynaert Elektrotechniek
Terheidestraat 19
Hoeilaart
Meer informatie
S-Technics uit Deerlijk voor elektriciteitswerken, dakwerken, plaatsen trappen en domotica Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf voor het uitvoeren van uw elektriciteitswerken of herstel van uw dak? Dan bent u aan het juiste adres bij S-Technics uit Deerlijk. Deze professionele dakwerker is ook beschikbaar voor het plaatsen van binnen trappen of domotica opdrachten. Een specialiteit is het plaatsen van zonnepanelen. Het spreekt vanzelf dat ze een geheel eigen plek innemen in het vakgebied van elektriciens en installateurs. Ze komen voor het aanleggen van elektriciteit en al uw domotica projecten. Na een eerste overleg kunt u rekenen op een offerte op maat en een stipte uitvoering van de opdracht. Of het nu gaat om het aanleggen van elektriciteit, de keuring van elektriciteit, herstellingen elektriciteit, elektrische depannage, dakwerken bij platte daken of het plaatsen van binnen trappen: u kunt rekenen op S-Technics uit Deerlijk. Na plaatsen installatie ook regelmatige keuring S-Technics is beschikbaar voor het installeren van de voor u meest geschikte elektriciteit oplossing en herstellingen elektriciteit. Ze komen ook voor regelmatig onderhoud of noodzakelijke herstellingen in de vorm van een all-in service bij u langs. Als het om elektrische apparatuur gaat, heeft dat meteen te maken met het leefcomfort in uw woning of bedrijfspand. Ook de duurzaamheidstest wilt u goed kunnen doorstaan. Dit bedrijf houdt rekening met de moderne eisen op het gebied van de energietransitie en verduurzaming. Het zoeken naar de beste mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen kunt u aan ze toevertrouwen. Dakwerken uitvoeren is apart vakgebied Voor reparatie van dakwerken of een totale vervanging van uw dakpartij kunt u S-Technics inschakelen. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit de traditionele pannen of leien. Ook een plat dak wordt door dit bedrijf van een nieuwe roofing voorzien. EPDM is een veel toegepast rubbermateriaal, dat decennia lang meegaat. Ook de werkzaamheden voor dakgoten en veluxen worden naar uw wensen uitgevoerd. Dakwerken voor herstel of vervanging van daken Dakbedekking voor hellende daken EPDM en roofing voor platte daken Plaatsen Velux dakkapellen, bak- en hanggoten Daktimmerwerken met zink-, lood- en koperwerken Persoonlijke begeleiding tijdens hele project S-Technics zorgt voor één aanspreekpunt tijdens uw project van begin tot eind. Dat geldt ook voor kleinere projecten waarbij het alleen gaat om meer licht in een zoldervertrek, of het vervangen van een dakgoot. Bij elektriciteitswerken kunt u gebruik maken van de all-in service, elektrische depannage, maar ook incidentele aanpassingen of herstellingen laten uitvoeren. Het betreft dan het aanleggen van een extra leiding of stopcontact, tot het uitvoeren van een periodieke keuring van uw hele elektriciteitsinstallatie. Daarbij worden de leidingen en stopcontacten, maar ook de meterkast aan een algehele keuring van elektriciteit onderworpen. Dit gebeurt niet alleen bij woningen, maar ook in winkels en in bedrijfsgebouwen. Contacteer S-Technics voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
S-Technics
Hoogstraat 139
Deerlijk
Meer informatie
Savewatt
Grote Bergen 5
Heindonk
Meer informatie
SB Domotix
Muntelbeekstraat 21/A6
Sint-Lambrechts-Herk
Meer informatie
SDV Systems
Hoogstraat 84
Sint-Maria-Lierde (Lierde)
Meer informatie
Segers Elektriciteitswerken
Volkenbondstraat 153 bus 3
Niel
Meer informatie
Selektro in Tongerlo, een vakkundig elektricien voor particulieren en bedrijven Bent u op zoek naar een vakkundig elektricien? Dan bent u bij Selektro aan het juiste adres. Zij voeren voor iedereen elektrotechnische werkzaamheden uit. Selektro is dus zowel een elektricien voor particulieren als een elektricien voor bedrijven. Er zijn verschillende werkzaamheden die deze elektricien voor u uit kan voeren. U kunt dit elektrobedrijf inschakelen voor een klus als databekabeling aanleggen, maar ook voor installatie van borden bouw. Wilt u binnenverlichting installeren of buitenverlichting installeren? Dan kunt u ook bij Selektro terecht. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor de aansluiting van video en parlofonie. Het team van Selektro helpt u graag verder dus neem gerust contact op. Databekabeling aanleggen Databestanden worden steeds groter en de uitwisseling van bestanden moet steeds sneller. Datacommunicatie is tegenwoordig onmisbaar. Databekabeling is nodig om gegevens tussen elektrische apparaten te verzenden. Het aanleggen van databekabeling is echter secuur werk. Bouw daarom op Selektro voor uw elektrawerk. Zo bent u ervan verzekerd dat uw elektra in goede handen is. De elektromonteurs leggen uw elektra op veilige en zorgvuldige wijze aan, zodat alle apparaten in huis of op kantoor optimaal kunnen werken.  Aansluiting van videofoon en parlofoon voor een goede werking Wilt u een parlofoon of videofoon installeren? Dan moet u bij Selektro zijn. Zij verzorgen voor u de aansluiting van video en parlofonie. Een parlofoon of videofoon maakt het mogelijk om in contact te komen met de persoon die zich meldt aan de woning of het bedrijf. Na contact heeft u de keuze om de deur wel of niet te openen. Bij een videofoon is er ook een camera aanwezig. Een parlofoon is echter niet zomaar geïnstalleerd. Bij een slechte installatie kan de deur van buitenaf open worden gemaakt. Wanneer u Selektro inschakelt hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het team plaatst de kabels op de juiste manier voor een veilige en foutloze werking. Diensten Selektro uit Tongerlo Selektro is graag iedereen van dienst. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij deze elektricien terecht voor verschillende diensten. U kunt onder andere terecht voor: installatie van binnen- en buitenverlichting aanlegging van databekabeling installatie van borden voor de bouw aansluiting van video en parlofonie Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Selektro
Geneinde 169
Tongerlo (Westerlo)
Meer informatie
Smulders Installatiebedrijf
Wiekenweg 25
Baarle-Hertog
Meer informatie
SV Electrics
Nelekouter 22/2
Elene
Meer informatie
T-Electric
Brouwersstraat 64
De Panne
Meer informatie
TD Electro
Tuyaertsstraat 70
Niel
Meer informatie
Technieken De Bodt
Leliestraat 6
Lievegem
Meer informatie
Theunis Electro BVBA
Bergstraat 1
Oud Turnhout
Meer informatie
U2 Power Solutions
Buntjesstraat 20
Paal
Meer informatie
Veralec
Langdorpsesteenweg 114
Langdorp
Meer informatie
Versa Vervacke
Pastorijweg 27
Gullegem
Meer informatie
Wh Technics
IJskelderstraat 51
Gent
Meer informatie