A.E.S. BVBA
Edestraat 88
Haaltert
Meer informatie
Abeele Elektriciteit
Azaleastraat 11
Oostkamp
Meer informatie
BVBA Elektro Mava
Liersesteenweg 272
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
De Beule & Partners
Broekstraat 4
Overmere (Berlare)
Meer informatie
De Bruycker Pieter
Krimineelstraat 52
Kalken
Meer informatie
De Wit Jan
Ticheltij 20
Westmalle (Malle)
Meer informatie
Dema Construction
Dalstraat 159
Sint-Niklaas
Meer informatie
Denotechnics
Steenstraat 11
Zwalm
Meer informatie
Dylectro
Onze-Lieve-Vrouwestraat 7
Izegem
Meer informatie
ECA
Rijksweg 312
Maasmechelen
Meer informatie
EGS
Natterveld 52
Kinrooi
Meer informatie
Electriciteitswerken De Mey Dave
Spoorwegstraat 5
Schellebelle
Meer informatie
Electro Bogaerts
Langstraat 61/E
Schriek
Meer informatie
Electro Oulad
Philemon Haumanstraat 17
Temse
Meer informatie
Elektriciteitswerken Jans
Shrikheidestraat 46
Koersel
Meer informatie
Elektro Vanhaerens
Winkelsestraat 103
Lendelede
Meer informatie
Elman Domotics
Wilgenstraat 8
Hamme
Meer informatie
Eltec
Watermolenstraat 45
Brakel
Meer informatie
F.C. Elec
Pater Renaat De Vosstraat 78
Mortsel
Meer informatie
Gelectrics
Blauwhofdreef 5A
Berlare
Meer informatie
GH Electro
Rondtuin 11
Lille
Meer informatie
Gillis Algemene Elektriciteitswerken
Lange Heide Hoekstraat 22
Kruibeke
Meer informatie
Grisez Technics
Brikstraat 23 A
Sint-Pieters-Kapelle
Meer informatie
JBI Solutions
Rozenlaan 24
Zwalm
Meer informatie
Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting. Eerste hulp bij storingen Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage. Installatie van uw domotica U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak. De veelzijdigheid van onze diensten Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: ·       Loodgieterswerk ·       Plaatsen van zonneboilers ·       Plaatsen van cv ketels ·       Installatie van domotica ·       Installatie binnen- en buitenverlichting ·       Onderhoud cv ketels ·       Installatie video en parlofonie Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.
Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
Harelbeke
Meer informatie
JL-ELECTROSERVICE
Smisestraat 1A
Kaprijke
Meer informatie
Joeri Vranken
Nieuwpoortsesteenweg 304
Oostende
Meer informatie
JVC Electrics
Goorstraat 47
Hever (Boortmeerbeek)
Meer informatie
Lestaeghe CVBA
Torhoutsesteenweg 516
Oostende
Meer informatie
LightSwitch BVBA
Leeuwlantstraat 155
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
MH Technics BVBA
Ninoofsesteenweg 490
Halle
Meer informatie
ND-Tec
Schepensstraat 9
Oostduinkerke (Koksijde)
Meer informatie
Net-Flex Elektriciteitswerken
Kolibriestraat 3
Leopoldsburg
Meer informatie
Nico Struyven verleent zijn diensten tevens in Limburg en Antwerpen.
Nico Struyven
Hulsbergstraat 15
Budingen (Zoutleeuw)
Meer informatie
Ovs-technics
Bremlaan 46
Knokke-Heist
Meer informatie
Perfecto Elektro B.V. in Nazareth, uw allround elektricien met een hart voor elektriciteit Bent u op zoek naar een elektricien die zijn vak verstaat? Dan bent u van harte welkom bij Perfecto Elektro B.V. in Nazareth. U kunt door ons uw domotica, video en parlofonie installaties laten aanleggen, elektriciteit laten verzorgen voor slimme woningen, verlichting laten installeren en bijvoorbeeld ventilatiesystemen laten leggen. Ook buitenshuis realiseren wij uw elektra. Zo kunnen wij uw toegangscontrole installeren, automatisatie van hekken en of poorten uitvoeren, installatie van zonnepanelen en laadpalen installatie verzorgen. Ook bij elektrische depannage lossen wij snel het probleem voor u op. Hulp bij elektrische depannage Krijgt u schok wanneer u de wasmachine uitzet, flikkeren uw lampen of ruikt u een lucht die lijkt op verbrand plastic? Dan is het de hoogste tijd een specialist in te schakelen. Een kortsluiting, of kleine schok, lijkt misschien onschuldig maar elektrische storingen kunnen op termijn brandgevaar opleveren. Soms ligt het aan de bekabeling, maar het kan ook aan de apparatuur liggen. Blijf dus nooit te lang zitten met storingen in uw elektrische installaties, maar bel ons direct. Wij zoeken voor u uit wat er mis is en verhelpen het probleem. Het belang van een ventilatiesysteem Wist u dat wij in onze eigen woning dagelijks 10 tot 15 liter vocht creëren? Dit gebeurt niet alleen omdat we een douche nemen, koken of wassen, maar ook door onze ademhaling. Vooral ’s winters leven we met gesloten ramen. Dit betekent dat schimmels zich vrij kunnen ontwikkelen dankzij het hoge vochtgehalte. Voor een gezonde vochthuishouding in huis, is een goed ventilatiesysteem onmisbaar. Wij verzorgen de installatie van uw ventilatiesysteem, zodat u straks ook kunt genieten van frisse lucht. Voor al uw elektrawerken Bij Perfecto Elektro staan we voor kwaliteit en professionaliteit. Maakt u gebruik van onze diensten dan bent u verzekerd van een elektricien met hart voor elektriciteit. Wij bieden een uitstekende service en goede prijs-kwaliteit verhouding aan al onze klanten. We zetten onze diensten voor u op een rij: ·       Installatie domotica ·       Installatie video en parlofonie ·       Elektra slimme woning ·       Installatie verlichting ·       Installatie ventilatiesysteem ·       Automatisatie hekken en poorten ·       Installatie zonnepanelen ·       Installatie laadpalen ·       Oplossen elektrische depannage Heeft nog vragen of staat de door u gewenste dienst niet in ons overzicht? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via het contactformulier op onze website evenals per e-mail en staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Perfecto Elektro
Kallemoeie 3
Nazareth
Meer informatie
Promelek
Dendermondebaan 51
Zele
Meer informatie
Reynaert Elektrotechniek
Terheidestraat 19
Hoeilaart
Meer informatie
S-Technics uit Deerlijk voor elektriciteitswerken, dakwerken, plaatsen trappen en domotica Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf voor het uitvoeren van uw elektriciteitswerken of herstel van uw dak. Dan bent u aan het juiste adres bij S-Technics uit Deerlijk. Deze professionele dakwerker is ook beschikbaar voor het plaatsen van binnen trappen of domotica opdrachten. Een specialiteit is het aanbrengen van zonnepanelen. Het spreekt vanzelf dat ze een geheel eigen plek innemen in het vakgebied van elektriciens en installateurs. Ze komen voor het aanleggen van elektriciteit en al uw domotica projecten. Na een eerste overleg kunt u rekenen op een offerte op maat en een stipte uitvoering van de opdracht. Na plaatsen installatie ook regelmatige keuring S-Technics is beschikbaar voor het installeren van de voor u meest geschikte elektriciteit oplossing en herstellingen elektriciteit. Ze komen ook voor regelmatig onderhoud of noodzakelijke herstellingen in de vorm van een all-in service bij u langs. Als het om elektrische apparatuur gaat, heeft dat meteen te maken met het leefcomfort in uw woning of bedrijfspand. Ook de duurzaamheidstest wilt u goed kunnen doorstaan. Dit bedrijf houdt rekening met de moderne eisen op het gebied van de energietransitie en verduurzaming. Het zoeken naar de beste mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen kunt u aan ze toevertrouwen. Dakwerken uitvoeren is apart vakgebied Voor reparatie van dakwerken of een totale vervanging van uw dakpartij kunt u S-Technics inschakelen. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit de traditionele pannen of leien. Ook een plat dak wordt door dit bedrijf van een nieuwe roofing voorzien. EPDM is een veel toegepast rubbermateriaal, dat decennia lang meegaat. Ook de werkzaamheden voor dakgoten en veluxen worden naar uw wensen uitgevoerd. Dakwerken voor herstel of vervanging van daken Dakbedekking voor hellende daken EPDM en roofing voor platte daken Plaatsen Velux dakkapellen, bak- en hanggoten Daktimmerwerken met zink-, lood- en koperwerken Persoonlijke begeleiding tijdens hele project S-Technics zorgt voor één aanspreekpunt tijdens uw project van begin tot eind. Dat geldt ook voor kleinere projecten waarbij het alleen gaat om meer licht in een zoldervertrek, of het vervangen van een dakgoot. Bij elektriciteitswerken kunt u gebruik maken van de all-in service, elektrische depannage, maar ook incidentele aanpassingen of herstellingen laten uitvoeren. Het betreft dan het aanleggen van een extra leiding of stopcontact, tot het uitvoeren van een periodieke keuring van uw hele elektriciteitsinstallatie. Daarbij worden de leidingen en stopcontacten, maar ook de meterkast aan een algehele keuring van elektriciteit onderworpen. Dit gebeurt niet alleen bij woningen, maar ook in winkels en in bedrijfsgebouwen. Contacteer S-Technics voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.
S-Technics
Hoogstraat 139
Deerlijk
Meer informatie
Savewatt
Grote Bergen 5
Heindonk
Meer informatie
SB Domotix
Muntelbeekstraat 21/A6
Sint-Lambrechts-Herk
Meer informatie
SDV Systems
Hoogstraat 84
Sint-Maria-Lierde (Lierde)
Meer informatie
Selektro in Tongerlo, een vakkundig elektricien voor particulieren en bedrijven Bent u op zoek naar een vakkundig elektricien? Dan bent u bij Selektro aan het juiste adres. Zij voeren voor iedereen elektrotechnische werkzaamheden uit. Selektro is dus zowel een elektricien voor particulieren als een elektricien voor bedrijven. Er zijn verschillende werkzaamheden die deze elektricien voor u uit kan voeren. U kunt dit elektrobedrijf inschakelen voor een klus als databekabeling aanleggen, maar ook voor installatie van borden bouw. Wilt u binnenverlichting installeren of buitenverlichting installeren? Dan kunt u ook bij Selektro terecht. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar voor de aansluiting van video en parlofonie. Het team van Selektro helpt u graag verder dus neem gerust contact op. Databekabeling aanleggen Databestanden worden steeds groter en de uitwisseling van bestanden moet steeds sneller. Datacommunicatie is tegenwoordig onmisbaar. Databekabeling is nodig om gegevens tussen elektrische apparaten te verzenden. Het aanleggen van databekabeling is echter secuur werk. Bouw daarom op Selektro voor uw elektrawerk. Zo bent u ervan verzekerd dat uw elektra in goede handen is. De elektromonteurs leggen uw elektra op veilige en zorgvuldige wijze aan, zodat alle apparaten in huis of op kantoor optimaal kunnen werken.  Aansluiting van videofoon en parlofoon voor een goede werking Wilt u een parlofoon of videofoon installeren? Dan moet u bij Selektro zijn. Zij verzorgen voor u de aansluiting van video en parlofonie. Een parlofoon of videofoon maakt het mogelijk om in contact te komen met de persoon die zich meldt aan de woning of het bedrijf. Na contact heeft u de keuze om de deur wel of niet te openen. Bij een videofoon is er ook een camera aanwezig. Een parlofoon is echter niet zomaar geïnstalleerd. Bij een slechte installatie kan de deur van buitenaf open worden gemaakt. Wanneer u Selektro inschakelt hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het team plaatst de kabels op de juiste manier voor een veilige en foutloze werking. Diensten Selektro uit Tongerlo Selektro is graag iedereen van dienst. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij deze elektricien terecht voor verschillende diensten. U kunt onder andere terecht voor: installatie van binnen- en buitenverlichting aanlegging van databekabeling installatie van borden voor de bouw aansluiting van video en parlofonie Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Selektro
Geneinde 169
Tongerlo (Westerlo)
Meer informatie
T-Electric
Brouwersstraat 64
De Panne
Meer informatie
TD Electro
Tuyaertsstraat 70
Niel
Meer informatie
Technieken De Bodt
Leliestraat 6
Lievegem
Meer informatie
Theunis Electro BVBA
Bergstraat 1
Oud Turnhout
Meer informatie
Wh Technics
IJskelderstraat 51
Gent
Meer informatie