Atlas Copco Belgium NV
Brusselsesteenweg 346
OverijseTrefwoorden: Stroomgroep, Dammer, Breekhamer betonschaar, Verhuur van machines, Cobra, Compressor, Weda, Lichtmast, Generatoren, Trilplaat

Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Aannemers - Grondwerken, Aannemers
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Atlas Copco Belgium NV, Overijse


Atlas Copco Belgium maakt deel uit van de Atlas Copco Groep en is verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van de Atlas Copco compressoren, blowers en stroomgroepen, aannemersuitrustingen en machines voor de afbraak en steengroeven in België en het Groothertogdom Luxemburg. Deze unieke verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Overijse bij Brussel en bestaat actueel uit 175 medewerkers. Een 100-tal onder hen opereren vanuit hun thuisbasis en hebben de modernste middelen ter beschikking om de dienst aan de klanten te verzekeren, een unicum in de compressorwereld.

Atlas Copco Belgium vertegenwoordigt twee belangrijke business Area's:

  • Compressor Technique ontwikkelt en verkoopt industriële compressoren, gas- en procescompressoren en expanders, lucht- en gasbehandelingsapparatuur en luchtbeheersystemen voor de fabricage-, olie- en gas- en procesindustrie.
  • Construction Technique levert bouw- en sloopwerktuigen, mobiele compressoren, pompen en generatoren, lichtmasten en apparatuur voor bodemverdichting en bestratingswerken voor infrastructurele projecten, civiele werken en wegenbouwprojecten.

Atlas Copco ontwikkelt innoverende producten gericht op duurzame productiviteit. Ontwikkeling en fabricage vinden voornamelijk plaats in België, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten, China en Brazilië.