Albouw Construct
Michel Van Hammestraat 73
Brugge
Meer informatie
Algemene Bouwwerken BG
Halweijerstraat 21 11
Genk
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier uit Langemark-Poelkapelle voor verbouwingen, herstellingen en renovatie Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Denk aan de vakman Geert Bouttelisier. Hij heeft een professionele aanpak met zijn aannemersbedrijf Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier, sinds jaren gevestigd in Langemark-Poelkapelle. Het is een betrouwbare adres om uw kostbare project uit te besteden. De voorbereidingen zijn belangrijk. Zaakvoerder van het bouwbedrijf Geert Bouttelisier komt bij u langs voor een eerste gesprek. Daarna worden de mogelijkheden besproken die binnen uw budget haalbaar zijn. U staat versteld hoe snel deze vakman u naar de oplossing brengt. Droomproject tot goed einde brengen De diensten van Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier zijn divers: verbouwingen, fundering, herstellingen, vloeren, woning uitbouwen, woning renovatie, karweien, nieuwbouw, complete huizen realiseren. Het is een bedrijf met alle ervaring in verbouwing en verbouwingswerken. Zoekt u een betrouwbare aannemer voor het uitvoeren van uw vloer- of tegelwerken? Dan bent u ook aan het goede adres bij Geert Bouttelier. Hij zorgt er voor dat uw droomproject tot een goed einde wordt gebracht en opgeleverd binnen de gestelde bouwtijd en het beschikbare budget. Ook voor gespecialiseerde taken kunt u bij deze aannemer terecht. Herstel leidt soms tot een renovatie Bestaande gebouwen kunnen wel eens een onverwacht defect kennen. Schakel de aannemer Geert Bouttelisier meteen in voor grondige herstellingen. Ze voeren uw dringende depannages, zoals een gevelherstelling, feilloos uit, terwijl ook andere bijkomende problemen worden aangepakt, die zich aandienen. Vaak leidt dit tot een grotere aanpak dan alleen herstel. Hiervoor maken ze eerst een duidelijke analyse. Contacteer voor een advies over een te vernieuwen badkamer, keuken, inclusief het plaatsen van baden, douches, toiletten, wastafels, keukenblok en apparaten. Funderingswerken bepalen kwaliteit gebouw De kwaliteit van een gebouw is afhankelijk van de fundering. Daarvoor heeft u een specialist nodig. Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier is zo’n aannemer. Van het een komt het ander en voor u het week bespreekt u met Geert ook de details van de opvolgende bouwfasen. Verbouwingen of karweien Fundering en vloeren Herstellingen uitvoeren Woning uitbouwen of renoveren Complete nieuwbouw Contacteer Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier in Langemark-Poelkapelle voor een afspraak of het opstellen van een offerte.
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier
Stadensteenweg 42
Langemark-Poelkapelle
Meer informatie
Andy-Pol BVBA
Van Duyststraat 162
Deurne
Meer informatie
Atlas Copco Belgium NV
Brusselsesteenweg 346
Overijse
Meer informatie
BD-Bouw Bvba
Achterlee 4
Lichtaart
Meer informatie
Bouwondernemingen Moors
Lijsterstraat 26
Houthalen
Meer informatie
Bouwwerken Borry
Hagewindestraat 44
Menen
Meer informatie
BPi Service NV in Melsele is dé totaaloplossing voor uw werf-inrichting, waaronder verhuur containers, units en compressors Welkom bij BPi Service NV in Melsele , al 20 jaar lang dé totaaloplossing voor uw werfinrichting. Reken op onze professionele services van calculatie tot oplevering. We bieden u een breed scala aan expertise en specialisaties en bieden verhuur van containers, verhuur flexibele units, staan garant voor het inrichten van mobiele units, voor tijdelijke schoollokalen huren, kantoor container huren, noodlokalen huren, units huren, werfwagen huren, lucht compressor huren en bieden u een totaalpakket aan producten voor uw werfinrichting kopen. Lees snel verder en bel ons direct als u vragen heeft of interesse in onze producten, materialen en dienstverlening.  Over BPi Service NV in Melsele Al 20 jaar lang zorgen wij voor professionele werfinrichting en zo ook voor complete ontzorging van al onze klanten, van calculatie tot oplevering. BPi zorgt voor totaaloplossingen, omdat dit dé manier is om efficiënt werk af te leveren. Ons team van ervaren projectleiders en technische en logistieke experts staat elke dag opnieuw klaar om uw werfinrichting te installeren, te coördineren en op te volgen. Wilt u meer weten over ons , onze diensten en ons aanbod (beschikbare) bouwmaterialen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan u graag bij met raad en daad perfect op maat.  Verhuur van containers en (bouw)materialen Reken op ons voor alle materieelverhuur, want wij spelen proactief in op het bouwproces van onze klanten en leveren advies op maat. BPi zorgt voor inrichting, nutsvoorzieningen, plaatsing en onderhoud van het bouwmaterieel. We hebben een uitgebreid gamma aan kwalitatieve producten die essentieel zijn voor uw bouwplaatsinrichting. Bekijk hier ons volledige aanbod en al onze producten voor uw werfinrichting en filter naargelang uw wensen voor huren of kopen.  Onze diensten en services vanuit Oost-Vlaanderen Beelden zeggen (soms) meer dan woorden. We nodigen u daarom van harte uit direct een kijkje te nemen naar een greep uit onze realisaties van opgeleverde totaalprojecten. Van calculatie tot oplevering: BPi is dé totaaloplossing. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, advies en het maken van een reservering en/of (bezoek)afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Verhuur van containers Verhuur flexibele units Inrichten van mobiele units Tijdelijke schoollokalen huren Kantoor container huren Noodlokalen huren Producten werfinrichting kopen Units huren Werfwagen huren Lucht compressor huren BPi levert altijd het juiste advies op maat van de klant. Neem daarom contact met ons op en we achterhalen samen met u wat er nodig is om uw project tot een goed einde te brengen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.  
BPI Service NV
Schaarbeekstraat 25
Melsele
Meer informatie
BVBA Arber
Prins Boudewijnstraat 17
Roeselare
Meer informatie
BVDH Construct
Alouis Blommaertstraat 13A Bus 1
Wuustwezel
Meer informatie
De Backer Bjorn
Ganzestraat 102
Geraardsbergen
Meer informatie
Degero - Woonprojects Bvba
Lippelostraat 55
Malderen
Meer informatie
Dekindt Chris
Guido Gezellestraat 60
Geluwe (Wervik)
Meer informatie
Delko
Gazelledreef 10
schilde
Meer informatie
Depa-Appelmans Construct
Frankrijkstraat 47
Oetingen
Meer informatie
Doni-Project
Stationsberm 8 C
Tielt
Meer informatie
Dpa Construct
Heldergemstraat 220
Haaltert
Meer informatie
HM Tuinaanleg
Molenstraat 73
Londerzeel
Meer informatie
INFRA-AD BV
De Deckerstraat 28
Zele
Meer informatie
K.W.V.S. BVBA
Provinciestraat 43
Duffel
Meer informatie
KL Ondernemingen in Vosselaar: renovatiewerken en tuinwerken op maat Heeft u een ervaren klusser nodig in de omgeving van Vosselaar? Iemand met verstand van buitenwerken, zoals het aanleggen van terras? Twijfel dan niet om contact op te nemen met KL Ondernemingen! Het aannemersbedrijf staat voor u klaar voor diverse karweiwerken. U kunt op KL Ondernemingen rekenen voor terraswerken, tuinwerken, algemene bouwwerken, of voor woning renoveren of woning verbouwen. Wilt u een aanbouw plaatsen? Laat het secuur en vlot aanleggen door KL Ondernemingen. Expert in woningbouw staat ook voor u klaar voor metselwerken. KL Ondernemingen is uw woning metselaar in regio Vosselaar! Mooie tuin begint met tuinwerken in Vosselaar Wilt u ook genieten van uw buitenruimte? Laat uw tuin dan op professionele wijze opknappen door KL Ondernemingen. Van kleine grondwerken tot het plaatsen van nieuwe afsluitingen, u kunt rekenen op de klusjesmannen van KL Ondernemingen. Wat dacht u van een mooi terras aan laten leggen? Met een mooi terras creëert u een plek waar u vooral in de zomer, kunt zitten en eten in de buitenlucht van uw eigen tuin. Maar ook voor metselwerken of het aanleggen van een garage pad, kunt u rekenen op een mooie afwerking. Renoveren van uw woning Is het de hoogste tijd voor een renovatie aan uw woning? Of wilt u een stuk aan uw woning laten bouwen? KL Ondernemingen heeft ruime ervaring in de woningbouw. Het aannemersbedrijf staat dan ook graag voor u klaar om uw woning te verbouwen. Een aanbouw is een goede oplossing om net even dat extra beetje ruimte mee te pakken. Wat dacht u van een serre? Met veel ramen in de serre creëert u een prachtige ruimte waar u zowel in de zomer als in de winter fijn kunt zitten om te genieten van de lichtinval. Diverse dienstverlening in regio Antwerpen KL Ondernemingen staat tot uw dienst voor diverse karweiwerken, neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Woning verbouwen Aanleggen van Terras Terraswerken Tuinwerken Woningbouw Woning renoveren Algemene bouwwerken Aanbouw Woning metselaar Wilt u graag meer informatie, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met KL Ondernemingen! Of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier.
KL Ondernemingen
Hofeinde 211
Vosselaar
Meer informatie
Korboco BVBA
Michel Janssenstraat 18A
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
Luca Bert
't Vliegende Paard 22
Poperinge
Meer informatie
MVT-trans bvba
Pastoor Bontestraat 33
Eeklo
Meer informatie
Ncmbouw
Rangeerweg 18
Hamont-Achel
Meer informatie
Peeters en Zoon
Het Smolder 49
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Radmon BVBA
Boechoutselei 27
Mortsel
Meer informatie
Reliano
Veldstraat 3
Olen
Meer informatie
Renov 5
Heistraat 167
Wilrijk
Meer informatie
Splendid Bvba
Industrieweg 41
Paal-Beringen
Meer informatie
StG bvba
Kerkhofstraat 6 bus 7
Vilvoorde
Meer informatie
Studio Lonneke
Klotputten 20
Arendonk
Meer informatie
Tegos BVBA
Lange Nieuwstraat 46
Kieldrecht
Meer informatie
Van Heuele Gebroeders
Zandvoordestraat 453
Oostende
Meer informatie
Veltmans Renovatie BV
Testeltsebaan 28
Messelbroek
Meer informatie
Vercammen Peter
Klaverstraat 5
Emblem (Ranst)
Meer informatie
VG Woningbouw
Spoorwegstraat 63/1
Kumtich
Meer informatie