Bellarte Nailstudio
Hortensiastraat 3
Leopoldsburg


Trefwoorden: Acrylnagels, Acrylic nails, Cosmetische pedicure, Polish gel nagels, Gelnagels, Suikerontharing roxy pro, Ontharing voor vrouwen, Spraytanning, Biab

Rubrieken: Nagelstudio, Voetverzorging, Manicure, Schoonheidsinstituten


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bellarte Nailstudio in Leopoldsburg, voor prachtige acrylnagels, natuurlijke suikerontharing en meer

Bent u op zoek naar een veelzijdige nagelsalon? Maak dan snel een afspraak bij Bellarte Nailstudio in Leopoldsburg. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment kunstnagels voor prachtige handen; zoals acrylnagels, biab, polish gel nails, gel nagels en meer. Naast acrylic nails en een cosmetische pedicure kunt u bij ons ook terecht voor suikerontharing Roxy Pro. Deze ontharing voor vrouwen gebeurt geheel op basis van natuurlijke producten. Bovendien bent u ook welkom voor een lekker zomers kleurtje met onze spraytanning. Wij zien u graag binnenkort, bij Bellarte Nailstudio.

Cosmetische pedicure Leopoldsburg, Limburg

Bijzondere acrylnagels in Leopoldsburg

Bellarte Nailstudio is ontstaan uit het brein van zaakvoerster Hilde. Met haar passie voor nagels, runt Hilde haar veelzijdige nagelstudio; waar u terecht kunt voor prachtige kunstnagels. Bij elke behandeling maken wij gebruik van de meest moderne technieken en de beste producten. Zo zijn wij bijvoorbeeld ambassador van het bijzondere merk Abstract en voeren onze ontharingsbehandelingen uit met de 100% natuurlijke suikerpasta’s van Roxy Pro. Ook bieden wij speciale behandelingen voor nagelbijters. Wij vertellen u graag meer over al onze behandelingen in een persoonlijk gesprek.

Natuurlijk ontharen in de regio Limburg

Wilt u ook van die ontsierende overbeharing af, maar ziet u op tegen de pijnlijke behandeling? Probeert u dan vooral eens onze suikerontharing. De behandeling is 50% minder pijnlijk, omdat de pasta enkel om de haren en dode huidcellen kleeft. Hierdoor ontstaan geen allergische reacties en heeft u vrijwel geen last van een geïrriteerde, rode, huid na de behandeling. Ingegroeide haren krijgen geen kans meer en omdat de pasta wordt aangebracht op lichaamstemperatuur, is verbranding onmogelijk.

Ook voor nailart en soak off gellak

Heeft u een feestje en wilt u tijdelijk gebruik maken van nailart? Dan is de soak off gellak een uitstekende optie. Deze gellak wordt gemakkelijk verwijderd met een speciale remover, waardoor uw eigen nagels helemaal intact blijven. Bekijk op onze website verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Acrylnagels
  • Acrylic nails
  • Cosmetische pedicure
  • Polish gel nagels
  • Gelnagels
  • Suikerontharing Roxy Pro
  • Ontharing voor vrouwen
  • Spraytanning
  • Biab

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen over onze behandelingen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Acrylnagels Leopoldsburg, Limburg