Beauty Of Hands in Waanrode, dé schoonheidssalon waar ze enkel met professionele producten werken Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonheidssalon in Waanrode? Zoek dan niet verder en kom langs bij Beauty Of Hands . Hier kunt u zich van top tot teen laten verwennen door het team van beauty therapists. Kom langs voor gespecialiseerde pedicure of cosmetische voetverzorging in hun nagelstudio. Ook voor gelaatsverzorging, dag make up, avond make up en bruids make up kunt u bij ze terecht. Bij Beauty Of Hands gebruiken ze enkel de beste cosmetica producten van bijvoorbeeld Bellapierre Cosmetics of Germaine de Capuccini producten. Professionele schoonheidssalon in Waanrode Bij Beauty Of Hands in Waanrode kunt u even helemaal de tijd voor uzelf nemen, heerlijk relaxen en tot rust komen. Boek één of meerdere behandelingen bij ze en verlaat hun schoonheidssalon en nagelstudio als een ander mens. Kom langs voor onder andere Nagelstudio beste reviews Waxen en ontharingsservices Gespecialiseerde pedicure  Professionele bruidsmake up Huidverzorging en gezichtsbehandelingen Cosmetische voetverzorging Schoonheidssalon Germaine de Capuccini producten  Bellapierre Cosmetics  Bekende schoonheidssalon in de buurt Laat uw handen en voeten verwennen Voor een optimale verzorging van uw handen en voeten gaat u langs bij het team van Beauty Of Hands in Waanrode. Kies voor een manicure, waarbij uw handen, nagels en nagelriemen verzorgd worden, of voor een pedicure, waarbij uw voeten, nagels en nagelriemen verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel een manicure als een pedicure te boeken. Beide behandelingen kunnen uitgebreid worden met het lakken van uw vinger- of teennagels. Uw handen en voeten zullen heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen en zo kunt u er weer een poosje tegen aan. Straal de hele dag dankzij prachtige make-up Op uw grote dag wilt u er natuurlijk perfect uit zien. Daar kunnen de beauty therapists van Beauty Of Hands uit Waanrode voor zorgen. Maak tijdig een afspraak met ze zodat u tijdens een eerste gesprek kunt doornemen of u op zoek bent naar dag make up, avond make up, bruids make up, of een combinatie. Laat vervolgens vrijblijvend proef make up aanbrengen zodat u er zeker van kunt zijn dat u er op uw grote dag precies zo uit ziet als u voor ogen hebt. Dan is het vervolgens enkel genieten van alle aandacht en familie en vrienden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Beauty Of Hands in Waanrode. U kunt ook het contactformulier invullen.
Beauty of Hands
Grote Vreunte 44
Waanrode
Meer informatie
Zoi bij Janni
Broekmansstraat 113
Booischot
Meer informatie
Accento
Molenstraat 26
Oostkamp
Meer informatie
At eeze
Hof ter Melle 22/4
Heule (Kortrijk)
Meer informatie
Beauty Plan
Speureweg 22
Sint-Martens-Latem
Meer informatie
Beauty SK
Kerkplein 2 bus 1
Zutendaal
Meer informatie
Bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) in West-Vlaanderen kunt u terecht voor gelnagels  In West-Vlaanderen is BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) dé schoonheidssalon waar u terecht kunt voor uitgebreide beauty behandelingen. Onze kapster kan u helpen met alle vormen van haarverzorging en daarnaast kan onze nagelspecialist u voorzien van kunstnagels, gelnagels, manicure en nail art. Ook voor gelaatsverzorging als make-up en ontharing staan wij telkens weer voor u klaar. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en we zullen er dan ook alles aan doen om u met een tevreden gevoel onze salon te laten verlaten. Wat kunnen onze specialisten in West-Vlaanderen voor u doen? Het team van BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) heeft een passie voor verzorging. Wij heten u van harte welkom om u te laten verwennen met één of meerdere van onze behandelingen. Bij ons kunt u terecht voor Gelnagels Kapster Kunstnagels Haarverzorging Make-up Nail art Ontharing Manicure Gelaatsverzorging Schoonheidssalon Kies bij ons voor de meest natuurlijke soorten gelnagels Wanneer uw nagels van nature zwak zijn, dan kunt u bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) terecht om deze door middel van gelnagels te laten verstevigen. Wij gebruiken hiervoor een kant-en-klare gel die we op uw nagel lakken. Door middel van een UV-lamp zal deze gel uitharden en vast blijven zitten aan uw nagel. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren, dus er zal er altijd eentje tussen zitten die uw voorkeur heeft. Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel en behouden hun glans.  Voor de beste haarverzorging van Uitkerke (Blankenberge) Of u nu op zoek bent naar een ervaren kapper om uw haar in model te brengen, uw haar te kleuren of uw haar te knippen, bij BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge) moet u zijn voor de beste haarverzorging. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in ongeveer alles wat met haar te maken heeft. Naast de bovenstaande behandelingen, kunnen we u dan bijvoorbeeld ook voorzien van het beste haaradvies. In onze salon werken we enkel met de beste merken en bieden we professionele producten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op met BeautyByTura in Uitkerke (Blankenberge). U kunt ook het contactformulier invullen.
BeautyByTura
Merkempad 6
Uitkerke (Blankenberge)
Meer informatie
Beautypoint Yeliz
Oude Bemdens 72
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Bellarte Nailstudio
Hortensiastraat 3
Leopoldsburg
Meer informatie
Bellocosi
De Drij Dreven 235
Zonhoven
Meer informatie
Body & Health Henny
Beatrijslaan 20
Antwerpen
Meer informatie
Body Wave
Professor Claraplein 19/001
Antwerpen
Meer informatie
Bodyline
Beernemstraat 29
Wingene
Meer informatie
Charlie Schoonheidssalon
Watervallestraat 14
Ichtegem
Meer informatie
DM Beauty Doumoi Mcheik
Rue René Reniers 77
Jette
Meer informatie
Evita
Rijkenhoekstraat 2 bus 1
Grimbergen
Meer informatie
Fy Forever Young Clinic
Poederleesteenweg 102
Kasterlee
Meer informatie
Glow Beauty Studio
Jezusstraat 33
Antwerpen
Meer informatie
Iris Beauty
Sint-Martinusstraat 54
Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)
Meer informatie
Jeunesse
Zeveneken-dorp 26
Lochristi
Meer informatie
La vie en Roos
Molenstaat 35
Eeklo
Meer informatie
Love Your Skin
Brakelsesteenweg 559
Voorde
Meer informatie
Lu Schoonheidsinstituut in Elversele, voor een ontspannen, professionele behandeling Wilt u uw huid op professionele wijze laten behandelen? Dan bent bij Lu Schoonheidsinstituut aan het juiste adres. Deze schoonheidsspecialiste helpt u graag met uw huidverzorging door middel van verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo kunt u uzelf verwennen met een energetische gelaatsverzorging. Wilt u graag mooier oud worden? Dan kunt u kiezen voor een behandeling voor anti-aging. Deze beautysalon verzorgt professionele anti-aging gelaatsverzorging. Ook kun u bij Lu Schoonheidinstituut terecht voor diverse schoonheidsproducten, zodat u uw huid ook thuis optimaal kunt verzorgen. Neem gerust contact op. Voordelen van een professionele gezichtsbehandeling Zelfs wanneer u een dagelijkse huidverzorgingsroutine onderhoudt, is het belangrijk om uw huid eens in de zoveel tijd over te laten aan een professional. Lu Schoonheidinstituut verzorgt professionele behandelingen. Bij gezichtsbehandeling krijgt uw huid een betere, diepere reiniging dan die u bij uzelf thuis kunt geven. Daarnaast kunt u kiezen voor een anti-aging gelaatsverzorging. Deze behandeling zorgt voor actieve verjonging van de huid en laat u zo mooier ouder worden. Lu Schoonheidsinstituut laat uw huid weer stralen. Natuurlijk is een behandeling bij deze beautysalon ook de perfecte manier om uzelf te verwennen en lekker te ontspannen. Een energetische gelaatsverzorging in Elversele Laat u verwennen met een energetische gelaatsverzorging. Wanneer u kiest voor een energetische gelaatsbehandeling bij Lu Schoonheidinstituut gaat het verder dan enkel uiterlijke verzorging. U kunt met een energetische behandeling ook werken aan hoe u uw emotioneel voelt. Bij deze gelaatsverzorging worden alle 5 de functies van uw huid actief gestimuleerd. Zo ontstaat er harmonie tussen lichamelijk en geestelijk niveau. Er wordt gewerkt met producten van hoge kwaliteit, zodat u bent verzekerd van een goed eindresultaat. Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt.  Na de energetische gelaatsbehandeling loopt u gegarandeerd met een goed gevoel de salon uit.  Diensten Lu Schoonhiedsinstituut Om uw huid professioneel te laten verzorgen of uzelf lekker te laten verwennen, kunt u dus zeker bij Lu Schoonheidsinstituut aankloppen. U kunt rekenen op een fijne behandeling met de beste producten. U kunt onder andere terecht voor: huidverzorging anti-aging gelaatsverzorging energetische gelaatsverzorging Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Lu Schoonheidsinstituut
Nieuwesteenweg 45
Elversele
Meer informatie
Tattooshop Mevrouw geeft aan dat zij nog een vestiging heeft en de naam is Goons and Queens tattooshop in Aalter wel onder dezelfde btw nummer en dit wil mevrouw graag ook vindbaar hebben.
Magnifique Schoonheidssalon
Hof van Praet 12
Aalter
Meer informatie
Medical beauty clinic,  Haaruitval  Huidspecialist  Tanden verbleken  Wenkbrauwen (microblading) Ook in Duitsland kunt u terecht bij: Wesmilebeauty www.wesmilebeauty.de Wandsbeker Chaussee 160, 22089 Hamburg 
Medical Beauty & Hair Salon
Koningstraat 48
Oostende
Meer informatie
ML Skincare & Hair in Aalst, deskundige cosmetische behandelingen gericht op huidverbetering en huidverzorging Bent u op zoek naar een professioneel schoonheidsinstituut? Maak dan snel een afspraak bij ML Skincare & Hair in Aalst. In onze professionele kliniek kunt u terecht voor cosmetische behandelingen, gericht op huidverbetering anti-age, huidverzorging en non-chirurgische gelaatscorrecties. Naast een uitgebreide face treatment, verzorgen wij ook een complete body treatment. Tevens bent u welkom voor de aankoop van schoonheidsproducten voor een stralend gelaat. Ook de heren zijn welkom, in onze vestiging in Knokke, voor een huidverzorging voor mannen op maat. Voor een deskundig cosmetisch centrum in de buurt, staat het team van ML Skincare & Hair, klaar om u van dienst te zijn. Professioneel schoonheidsinstituut in Aalst Bij ML Skincare & Hair bieden we al onze klanten een behandeling of verzorging die ontwikkeld is door een wetenschappelijk team. Samen bekijken we hoe we uw huid de beste verzorging en behandelingen kunnen bieden, zodat uw huid er weer gezond uitziet. Het uitgangspunt is niet alleen uw huid te behandelen om problemen op te lossen, maar ook daadwerkelijk weer gezond te maken. Om dit te bereiken, bieden we een breed arsenaal aan producten van kwalitatieve merken voor thuisgebruik, zoals Zo Skin Health , Colorescience en Lookx bijvoorbeeld. Loopt u gerust eens binnen om de mogelijke behandelingen met ons door te nemen. Cosmetische behandelingen in Oost-Vlaanderen Bij cosmetische behandelingen denkt u wellicht direct aan plastische chirurgie. In ons schoonheidsinstituut leggen we de nadruk op niet-chirurgische behandelingen. Hierbij kunt u denken aan microneedling, een laserbehandeling of bijvoorbeeld een TCA Peeling. Ook voor het lichaam passen wij niet chirurgische behandelingen toe zoals de cryolipolise. Voeg hier de 100% puur natuurlijke, minerale, make-up van Colorescience aan toe en u haalt het beste uit uw huid naar boven. Ook voor prachtige pruiken en haarwerken Heeft u last van haaruitval, kaalheid, alopecia van nature of door chemotherapie? Dan helpen we u graag weer zelfverzekerd de deur uit te gaan met ons aanbod kwalitatieve pruiken en haarstukken. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Huidverbetering anti-age Non-chirurgische gelaatscorrecties Aankoop van schoonheidsproducten Huidverzorging voor mannen Huidverzorging Cosmetisch centrum in de buurt Face treatment Body treatment Cosmetische behandelingen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
ML Skincare & Hair
Moorselbaan 164
Aalst
Meer informatie
Moan
Grijphoek 65
Zelzate
Meer informatie
My Beauty & Spa in Brussel, schoonheidssalon voor permanente make-up en gelaatsverzorging Droomt u ook van prachtige lange wimpers en een perfect verzorgd gelaat? Maak dan snel een afspraak bij My Beauty & Spa in Brussel. In onze schoonheidssalon, verzorgen wij een deskundig uitgevoerde gelaatsverzorging en professionele make-up. Met permanente make-up, kunt u kiezen voor een permanente eyeliner, microblading, powder brows en permanente lippenstift. Voeg daar onze wimperextensions en wimperlifting aan toe en u ziet er altijd verzorgd uit. Op het gebied van huidverbetering bieden wij een breed scala aan behandelingen, waaronder de baby glow behandeling. Tenslotte bent u ook welkom voor professionele laserontharingen. Verwen uw lichaam, gezicht en huis bij My Beauty & Spa. Professionele gelaatsverzorging in Brussel Voor een stralend gelaat, bieden wij verschillende klassieke en moderne behandelingen, passend bij uw wensen en noden. Onze behandelingen zijn geschikt voor heren en dames. Met onze anti-aging behandelingen , worden zichtbare lijntjes, littekens, pigmentvlekken, sproeten en andere oneffenheden vervaagd. Kies voor dermaplaning, microneedling, een intensieve peeling of BB Glow. Wij kijken samen met u welke behandeling het beste past bij uw huidtype, voor het beste resultaat. Zie er altijd verzorgd uit Met permanente make-up, zorgt u voor een verzorgd uiterlijk, zonder dat u hier zelf veel tijd aan hoeft te besteden. Gaat u naar de sportschool of het zwembad? Geen enkel probleem, uw make-up blijft keurig op zijn plaats. Dankzij moderne technieken als micro blading en powder brows, creëren wij een frisse blik door uw wenkbrauwen volume en de ideale vorm te geven. Ook uw lippen kunnen perfect in vorm gebracht worden dankzij de permanente lippenstift. Wilt u ook nooit meer make-up vlekken in uw kleding? Informeer naar de mogelijkheden voor permanente make-up in onze salon. Ons brede aanbod aan diensten in regio Hoofdstedelijk Gewest Neem vast een kijkje op onze website voor ons ruime dienstenaanbod , waaronder definitief ontharen, tanden bleken en intensieve gezichtsbehandelingen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Wimperextensions Gelaatsverzorging Professionele make-up Permanente make-up Laserontharingen Microblading Permanente eyeliner Permanente lippenstift Baby glow behandeling Huidverbetering Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vast een afspraak boeken? Neem dan snel contact met ons op. U maakt uw afspraak met ons telefonisch of via een e-mail bericht. 
My beauty & spa
Rue de la Révolution 8
Bruxelles
Meer informatie
Nikki Beauté
Buikouterbaan 8
Affligem
Meer informatie
PicoBello Schoonheidsinstituut
Rietvennestraat 30
Kuringen (Hasselt)
Meer informatie
Rebecca's Beauty Treasures
Orchideestraat 34 bus 203
Oostakker
Meer informatie
Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy
Meerkoetstraat 13
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Schoonheidsinstituut Carine
Meensesteenweg 395
Roeselare
Meer informatie
Schoonheidssalon Heidi & Cindy
Nieuwpoortsesteenweg 242
Oostende
Meer informatie
Shine by Shauny
Omloopstraat 12
Vlamertinge
Meer informatie
Si Beauty
Haachtsesteenweg 506
Kampenhout
Meer informatie
Skinclinic Rina
Bilzersteenweg 27 A
Hoeselt
Meer informatie
Vajo Esthetiek
Kerkstraat 6
Kuurne
Meer informatie
Vancora
Wallenstraat 18-22
Roeselare
Meer informatie
Schoonheidssalon Vanderbrigghe Catherine in Tervuren Vlaams-Brabant laat u weer stralen Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij de experts in het team van Catherine Vanderbrigghe in Tervuren aan het juiste adres. Voor de beste gelaatsverzorging, en actief als manicure specialist, ontharing specialist, voor gespecialiseerde pedicure, maar ook lichaamsverzorging en massages voor dames. En met een gespecialiseerde voetverzorgster in het team de allround schoonheidssalon voor u, een waar schoonheidsinstituut. Laat uzelf weer stralen, van top tot teen met de professionele behandelingen bij Catherine Vanderbrigghe. Schoonheidssalon met uitgebreide service in Tervuren In het centrum van Tervuren vindt u Catherine Vanderbrigghe. Een professionele schoonheidssalon waar gewerkt wordt met natuurlijke producten. Bij dit schoonheidsinstituut kunt u terecht voor korte en lange gezichtsbehandelingen, massages, maar ook harsen en epileren. Om tussendoor even tot rust te komen of juist het maximale uit uzelf en uw dag te halen. Alle behandelingen worden door een gediplomeerde, ervaren schoonheidsspecialiste uitgevoerd. Met huidverbeteringsbehandelingen zorgen zij voor een zichtbare en voelbare verbetering van de kwaliteit van uw huid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van professionele technieken. U bent bij beautysalon Catherine Vanderbrigghe in de beste handen! De manicure specialist van Catherine Vanderbrigghe Nog steeds wordt een manicurebehandeling vaak verward met het plaatsen van kunstnagels. Echter, een manicure is een behandeling op zich, die zich richt op de verzorging van de handen en natuurlijke nagel. Zowel de huid als de nagels hebben doorgaans flink te lijden. Denk aan het gebruik van schoonmaakmiddelen, zeep,  veelvuldig handen wassen en de lagere luchtvochtigheid tijdens de koude wintermaanden. De huid en nagels drogen sneller uit. Een schrale huid, kloofjes en nagels die sneller afbreken, inscheuren en splijten tot gevolg. Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw handen en nagels goed te laten verzorgen bij schoonheidssalon Catherine Vanderbrigghe. U kunt hier terecht voor een vakkundige manicurebehandeling. Tijdens uw manicurebehandeling wordt gebruik gemaakt van de beste verzorgingsproducten voor de nagels en handen. Alle beauty behandelingen op een rij voor u in Vlaams-Brabant De huid is kwetsbaar en gevoelig. Daarom maakt Catherine Vanderbrigghe gebruik van natuurlijke en huidvriendelijke producten. Bent u in de buurt en wilt u volledig tot rust komen? Of wilt u het maximale uit uzelf en uw dag halen? Kom dan langs of maak een afspraak voor: Gelaatsverzorging Manicure specialist Ontharing specialist Gespecialiseerde pedicure Lichaamsverzorging Massages voor dames Gespecialiseerde voetverzorgster Schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Vanderbrigghe Catherine
Markt 8
Tervuren
Meer informatie
Zencare
Frans Van De Meulebrouckestraat 17
Zottegem
Meer informatie