Brandhout Despeghel
Herderstraat 10
TieltTrefwoorden: Eiken, Beuken, Essen, Populieren, Berken, Houten omheiningen, Graszoden, Boomschors, Klinkerwerken, Zwemvijvers

Rubrieken: Tuinaanleg en tuinonderhoud, Terrassen, Afsluitingen, Zwembaden, BrandhoutContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Brandhout Despeghel, Tielt

Bij Brandhout Despeghel kunt u terecht voor brandhout van kwaliteit. Dat kunnen wij u garanderen omdat wij zowel het bos als de hele keten van boom tot brandhout en levering bij u thuis in eigen beheer hebben. Ook het kappen van de bomen doen wij op een natuur- en bosvriendelijke manier. De stronken transporteren wij vervolgens naar naar België, waar wij de bomen zagen zodat ze een gepaste grootte hebben om ze op te slaan. Een extra voordeel voor u dat wij alles in eigen beheer doen, is dat wij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden.

Soort brandhout

Ons brandhout bestaat uit een mengeling van beuk, eik en es. De reden hiervoor is dat beuk en eik allebei een stookwaarde van 8,6 Giga Joule per stère hebben. Daarnaast wegen zij ongeveer 750 kilogram per stère. Zeldzamer maar prima brandhout is hout van de es. Brandhout van de es brandt regelmatig en ruikt bovendien lekker. Ook als het hout wat vochtiger is, kunt u het prima gebruiken.

Boomschors

Ook voor boomschors kunt u nu bij Brandhout Despeghel terecht, bijvoorbeeld om onkruid te bestrijden. Met boomschors verstikt u het onkruid namelijk. Wij adviseren u graag over de juiste soort boomschors. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Levering brandhout

Bent u woonzaam in een zone van 20 kilometer om Oeselgem? Dan is de jevering van droog brandhout gratis. Woont u verder dan 20 kilometer van Oeselgem dan vragen wij een reiskostenvergoeding van 0,60 eurocent per kilometer.