Andy Demunter
Weibroekstraat 1
Heist (Knokke-Heist)
Meer informatie
Snoeien en vellen van bomen. Tevens lounge tuinen.
Antonissen Tuinen BVBA
Hazenstraat 26
Lier
Meer informatie
Bart Peters GCV
Stalsbosstraat 30
Opglabbeek
Meer informatie
Bestratingen NS voor tuinaanleg en onderhoud Voor een prachtige tuin compleet naar wens kunt u bij Bestratingen NS in Hoogstraten terecht. In nauw overleg zorgt Nick Sprenkels er voor dat uw ideeën worden vertaald naar een resultaat tot in de puntjes afgewerkt. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw budget. Een tuin onderhouden kan veel werk met zich meebrengen; ook dit neemt hij graag van u over, zodat u in rust kunt genieten van uw tuin. Van de aanleg van schuttingen tot riolering: Bestratingen NS biedt een breed scala van diensten aan. Buitenwerken: van een siertuin tot bestrating Bent u net verhuisd? Of kan uw tuin wel een metamorfose gebruiken? Bestratingen NS biedt een uitgebreid assortiment diensten aan. Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op zak bent u verzekerd van advies op maat. Allereerst worden uw wensen besproken, waarna een tuin ontwerp wordt gemaakt. U kunt een deel van de tuin aanpassen, maar Bestratingen NS realiseert ook totaal projecten. Met een verzorgde tuin krijgt uw huis direct een frisse aanblik. Bestrating van opritten en terras aanleg Voor complexe buitenwerken is Nick Sprenkels een goede partner. Hij legt op snelle en secure wijze opritten en parkings aan. Door het veelvoudige gebruik is het belangrijk dat de aanleg vakkundig wordt gedaan. Ook kan het zijn dat uw huidige oprit of parking hoogte verschil heeft, dat water blijft staan of mosvorming plaatsvindt: ook dan kunt u rekenen op de hulp van Bestratingen NS. Werken als riolering worden ook door hem opgepakt. Voor mooie terrassen waar u op warme dagen heerlijk van de zon geniet worden ook aangelegd. Als ervaren grondwerker kunt u bij Nick Sprenkels rekenen op kwaliteit. Tuinaannemer met uitgebreide ervaring en passie voor natuur Bij Bestratingen NS worden uw wensen doorvertaald naar een fraai resultaat. De tuinwerken zijn in harmonie en worden tot in detail uitgedacht. Naast de jarenlange ervaring blinkt hij uit in zijn passie voor natuur. Gedrevenheid en ambitie zorgen er voor dat uw tuin snel en secuur wordt aangelegd. Voor mooie tuinwerken bij huizen en appartementen is Nick Sprenkels uw partner. Wilt u ook in rust genieten van een prachtig tuinwerk? Neem dan gerust contact op.
Bestratingen NS
Elsterdijk 3
Hoogstraten
Meer informatie
Bosman Projects
Oud Arenberg 55
Kieldrecht
Meer informatie
Brandhout Despeghel
Herderstraat 10
Tielt
Meer informatie
Buffel Niels
Sijslostraat 53
Ruddervoorde
Meer informatie
Buitengewoon Tuinarchitectuur
Knesselarestraat 186
Beernem
Meer informatie
BVG
Kammenstraat 99
Essen
Meer informatie
Deuninck's Gardens
Westeindestraat 159
Maldegem
Meer informatie
DMD Tuinen
Kuipersstraat 28
Aalst
Meer informatie
Flora Worx BV
Kleinheide 43
Pulderbos
Meer informatie
Garden Creation BVBA
Lelielaan 17
Aartselaar
Meer informatie
Garden Design & Partners BVBA
Wommelgemsesteenweg 91
Vremde
Meer informatie
Glaude J
Driehoek 37
Stabroek
Meer informatie
Glenn Ilse Gombeir
Onderwijsstraat 23
Menen
Meer informatie
Green Garden
Sleewagen 51
Asse
Meer informatie
HJ Landscaping
Heurnestraat 88
Heers
Meer informatie
Impaaz
Fabriekstraat 121
Kallo (Beveren)
Meer informatie
KDB Tuinen
Hazenstraat 17
Beerse
Meer informatie
Klinkers & Kasseien Geysels
Lummense Kiezel 40
Kermt (Hasselt)
Meer informatie
Kvd - Kunstgras Cvh
Korte Goerenstraat 3
Lummen
Meer informatie
Luyten Emmanuel BVBA
Mechelsesteenweg 148
Sterrebeek
Meer informatie
MDM Tuinen
Kleinebreedstraat 7
Sint-Niklaas
Meer informatie
Melis Group
Wiekstraat 10
Genk
Meer informatie
Mivady Tuinen
Brakenberg 41
Zoersel
Meer informatie
Voor tuinonderhoud kiest u voor de groene en verzorgende service van Muzikaal Hoefje in Kalmthout  Een mooie tuin zorgt ervoor dat u altijd het gevoel heeft een beetje op vakantie te zijn. Voor voorjaarsonderhoud gazon, snoeiwerk, renoveren van tuinen en gazonaanleg staat Muzikaal Hoefje voor u klaar om u dit gevoel dagelijks te laten ervaren. Wat u ook wenst, deze experts komen graag langs om uw project door te nemen. Heeft u daarnaast behoefte aan verzorging voor uw viervoeter of stallen? Zij staan voor u klaar als dieren oppas, voor stallen uitmesten, huisdieren borstelen en huisdieren voeden. Voor uw tuin en uw viervoeter de beste keuze in de regio Kalmthout.  Tuinonderhoud en renoveren Het begon allemaal met de groene vingers van de oprichter. Met een passie voor tuinen en het onderhoud van tuinen startte Muzikaal Hoefje de werkzaamheden. Inmiddels kunt u hen benaderen voor alles omtrent tuinen, van aanleg tot complete renovatie. Het team komt graag langs om uw wensen te bespreken en adviseert u over de aanleg, plaatsing, eventuele afwatering en meer. Bent u op zoek naar een professioneel die gepassioneerd voor u aan de slag gaat? Het werk wordt accuraat, netjes en volgens schema voor u uitgevoerd. Uw wens wordt realiteit met het team van Muzikaal Hoefje.  Met passie voor dieren Bij het Muzikaal Hoefje is er een grote passie voor tuinen, maar ook voor dieren. U kunt hen inschakelen als oppas, uitmester, borstelaars en voor het verzorgen en voederen van uw huisdieren. Uw trouwe viervoeter is in uitstekende handen bij deze zorgzame verzorgers. Gaat u een paar dagen weg? Vraag naar de mogelijkheden voor langdurige oppas. Uiteraard komt het team graag langs om kennis te maken met u en uw dieren, en te zien of er een goede klik is. Bij deze professionals is uw dier in goede handen, maar het is ook belangrijk dat u een goede band heeft met de verzorgers.  Tuin & Dier - de services voor u Met een passie voor tuinen en dieren staat dit team voor u klaar. Wij nodigen u uit contact op te nemen met hen voor: Voorjaarsonderhoud gazon Snoeiwerk Renoveren van tuinen Gazonaanleg Dieren oppas Stallen uitmesten Huisdieren borstelen Huisdieren voeden Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Muzikaal Hoefje
Driehoeven 2
Kalmthout
Meer informatie
Noppe Chris Tuinen
Erkegemstraat 16
Oostkamp
Meer informatie
Pieter Van Hende
Zandvoordestraat 70
Zwijnaarde (Gent)
Meer informatie
Pollaris Frieda BVBA
Sint-Jorislaan 32
Herk-de-Stad
Meer informatie
Robin de Jong BV
Rauwelkoven 87 Bus R
Geel
Meer informatie
Roelands
Pol Antheunisstraat(ove) 61
Geraardsbergen
Meer informatie
Rovi BVBA
Drogenboomstraat 5
Zulte
Meer informatie
Tuin Onderhoud Vaeremans
Schipstraat 51 201
Nieuwpoort
Meer informatie
Tuin- en Grondwerken Garrez in Deinze, voor tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerken van kwaliteit en naar wens Bent u op zoek naar een specialist in tuin- en grondwerken? Dan bent u bij Tuin- en Grondwerken Garrez aan het juiste adres. Deze vakman is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen. U kunt onder andere op het team reken voor grondwerken, terras aanleg, bestrating en automatisatie van poorten. Wilt u uw tuin afsluiten?  Het professionele team plaatst feilloos en met gemak omheiningen, hekwerk en een sierpoort. Daarnaast is Tuin- en Grondwerken Garrez expert in riolering, polybeton en uitgewassen beton. Neem gerust contact op. Tuinaanleg naar wens Tuin- en Grondwerken Garrez is gespecialiseerd in tuinaanleg en neemt deze klus graag voor u uit handen. Het gehele project heeft u een duidelijk aanspreekpunt, zodat u al uw vragen kwijt kunt en precies weet waar u aan toe bent. Deze vakman beschikt over jarenlange ervaring en de juiste vakkennis om samen met u het tuinontwerp van uw dromen te maken. Tijdens een eerste gesprek, waar u al uw wensen en ideeën kwijt kunt, maakt deze expert een eerste schets. Zo weet u meteen of uw wensen en ideeën goed worden begrepen. Na het eerste gesprek wordt een voorontwerp gemaakt waaruit, na uw eventuele bijstellingen, vervolgens het eindontwerp wordt gemaakt. Tuinonderhoud van kwaliteit Wanneer uw tuin er ligt, wilt u natuurlijk heel het jaar door genieten van uw tuin. Vertrouw daarom op Tuin- en Grondwerken Garrez. Deze expert neemt met plezier al het werk rondom tuinonderhoud voor u uit handen. Wanneer u deze vakman inschakelt, ligt uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij. Het team steekt graag de handen uit de mouwen en gaat zorgvuldig te werk, zodat u bent verzekerd van een tuin naar wens. Ook kunt u reken op de beste kwaliteit. Het team beschikt over en een ruime expertise en weet precies hoe uw tuin het beste verzorgd kan worden. Deze vakman heeft oog voor detail en werkt alles tot in de puntjes of Diensten Tuin- en Grondwerken Garrez Bij Tuin- en Grondwerken Garrez kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Deze vakman is gespecialiseerd in tuin- en grondwerken en heeft veel tevreden klanten blij mogen maken met een mooi eindresultaat . U kunt onder andere terecht voor: tuinaanleg tuinonderhoud tuinontwerp Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Tuin- en Grondwerken Garrez
Heirbaan 14
Deinze
Meer informatie
Tuinaanleg Sneiders
Peeterstraat 82
Willebroek
Meer informatie
Tuinen Bram
Galgestraat 65
Merchtem
Meer informatie
Tuinen Clottemans
Elshoutweg 2
Ternat
Meer informatie
Tuinen De Baets
Schorre 15
Sleidinge
Meer informatie
Tuinen Frederik Verhelst
Stationstraat 107
Moorslede
Meer informatie
Tuinen Geert Dewulf
Zuidstraat 19
Ingelmunster
Meer informatie
Tuinen Meert
St.-Katharinastraat 44
Ruisbroek
Meer informatie
Tuinen Soetemans
Heistraat 152
Stekene
Meer informatie
Tuinonderhoud Bergmans
Streekveldstraat 42
Kozen (Nieuwerkerken)
Meer informatie
TVS
Lemanstraat 47/21
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Van Dyck Patrick
Bevelsesteenweg 4/A000
Itegem
Meer informatie
Van Eeckhoudt Alex en Zonen
Hallebaan 6
Elingen (Pepingen)
Meer informatie
Van Espen Tuinwerken
Gasthuisdreef 20
Ruisbroek
Meer informatie
Van Gestel Luc
Warandestraat 1/A/GV
Wuustwezel
Meer informatie
Van Renterghem BVBA
Hoeveweg 1
Sint-Job (Brecht)
Meer informatie
Vanseveren Bjorn
Leebrugstraat 8A
Sinaai-Waas
Meer informatie
Weymeersch BVBA
Diepenborgstraat 14
Sint-Lievens-Houtem
Meer informatie
Wimpie's Tuinen
Eeksken 37
Sleidinge
Meer informatie