BVBA Elektro Mava
Liersesteenweg 272
Heist-op-den-BergTrefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Domotica, Videofonie en parlofonie, Toegangscontrole, Zonnepanelen, Verlichting, Woning ventilatie, Airco installatie

Rubrieken: Airconditioning, Electriciën, Elektriciens - Installateurs, ElectriciteitwerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

BVBA Elektro Mava uit Heist-op-den-Berg voor algemene elektriciteitswerken, videofonie en parlofonie en airco

Zoekt u een betrouwbare installateur of electriciën voor uw elektriciteitswerken in Heist-op-den-Berg of wijde omgeving? Dan bent u aan het goede adres bij Elektro Mava, gevestigd aan de Liersesteenweg 272. Met ruim 9 jaar ervaring in de sector weet u dat u kunt rekenen op kwaliteitswerk, dat uitgevoerd wordt door professionele vakmensen met alleen de beste gereedschappen. Ook hoogwaardige materialen installeren zij tegen een scherpe prijs. U bent verzekerd van goed geleverd werk volgens de regels van de kunst van elektriciens – installateurs. U kunt er terecht voor verlichting, renovatie, woning ventilatie, airco installatie, domotica, nieuwbouw, zonnepanelen.

elektriciteitswerken-verlichting-renovatie-ventilatie-airco-domotica-nieuwbouw-zonnepanelen.jpg - BVBA Elektro Mava, Heist-op-den-berg

Voor deze elektriciteitswerken kunt u bij ze terecht

  • Domotica: Regel alle elektronica en toegangscontrole via één centraal systeem via een op maat gemaakt bedieningspaneel.
  • Binnen- en buitenverlichting: U kunt op ze rekenen voor een op maat gemaakt lichtplan dat zij laten aansluiten op het design of de woonstijl van uw woning, winkel of gebouw.
  • Nieuwbouw en renovatie: Ook voor elektriciteitswerken in een nieuwbouwwoning of tijdens een verbouwing realiseren zij graag voor u.
  • Woningventilatie: U kunt kiezen voor een geheel mechanische ventilatie, ariconditioning of een gecontroleerde mechanische afvoer.
  • Winkelinrichting: Ook voor winkelinrichting staan zij graag tot uw dienst.

Vernieuwen en herkeuren elektriciteitsnetwerk

Ook voor het vernieuwen en herkeuren van een bestaand elektriciteitsnet kunt u terecht bij BVBA Elektro Mava. Er wordt een lichtplan gemaakt voor functioneel licht, gericht licht, sfeerlicht en ook buitenlicht. Daarna wordt gezorgd voor het plaatsen en installeren, de in- en opbouw in muren en plafonds. Bij verbouwing of renovatie is het noodzakelijk om ook het elektriciteitsnetwerk in uw pand opnieuw van een moderne structuur te voorzien. Een goed aangelegd elektriciteitsnet vanuit één centraal punt is de beste oplossing. Een lichtstudie laten uitvoeren in uw woning of kantoor of winkel? Dan gaat het ook om de kleurentemperatuur en de keuze van de lampen.

Domotica plaveit de weg naar de toekomst

Uw centrale verwarming kan net zoals andere meer traditionele systemen worden aangestuurd met een thermostaat en u kunt deze ook bedienen met smartphone of tablet. Voor bedrijven worden de standaarden regelmatig aangescherpt. Dat geldt ook voor camera- en alarmsystemen voor bedrijven, inclusief professionele toegangsbewaking. De toekomst is begonnen. U wenst een intelligente woning? Domotica, videofonie en parlofonie bieden vele voordelen. U wilt dat alle toepassingen vanuit één centraal punt worden aangestuurd al dan niet met een app op uw tablet of smartphone? Sinds een aantal jaren moeten alle woningen op elke verdieping zijn voorzien van rookmelders.

U wilt meer informatie over hun elektriciteitswerken, of geheel vrijblijvend een prijsofferte opvragen? Neem dan contact op met BVBA Elektro Mava in Heist-op-den-Berg.
elektriciteitswerken-nieuwbouw-renovatie-zonnepanelen-ventilatie-airco-stopcontacten-domotica-verlichting-binnen.jpg - BVBA Elektro Mava, Heist-op-den-berg