Promelek
Dendermondebaan 51
ZeleTrefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Video & parlofonie, Elektriciteit voor zonnepanelen, Automatisatie van kantelpoorten, Automatisatie van sectionale poorten, Verlichting binnen, Verlichting buiten, LED verlichting, Kleine industriële elektriciteitswerken, Privé elektriciteitswerken

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Promelek, Zele

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor al uw elektriciteitswerken en meer? Dan bent u bij Promolek uit Zele aan het juiste adres! In de regio van Oost-Vlaanderen en rond Brussel en Antwerpen kunt u steeds weer rekenen op de expertise van Promelek. Onze firma van zaakvoerder en elektricien Kris Van Kerckhove telt maar liefst meer dan dertig jaar aan ervaring bij het uitwerken van projecten voor zowel bedrijven als particulieren. Bouw en vertrouw met een gerust hart op Promolek uit Zele!

Diensten

Wij van Promelek bieden u verschillende diensten aan waaronder:

Elektriciteit plaatsen

Wij installeren in uw nieuwbouw of renovatieproject alle mogelijke elektriciteitwerken tot in de puntjes voor u af. wij plaatsten een volledig netwerk emt een overzichtelijk plan. Bedrijven en KMO’s mogen rekenen op industriële elektriciteitswerken voor betrouwbare toepassingen in het gebouw en op de werkvloer.

Verlichting en meer

Wij kunnen ook uw verlichtingen geheel gelang wensen en budget realiseren. Dit zowel voor videofonie, parlofonie en een automatisatie op de meest uiteenlopende systemen van poorten en hekken. Uiteraard staan wij u graag bij met advies op maat!

Uw eigen zonnepanelen

Zijn uw energiekosten veel te hoog? Geen nood, wij staan u bij om zonnepanelen te plaatsen. Promolek voert deze werken van A tot Z bij u uit zodat u dubbel kunt genieten van deze investering wanneer de zon schijnt.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Elektriciens - Installateurs, Algemene elektriciteitswerken, Video & parlofonie, Elektriciteit voor zonnepanelen, Automatisatie van kantelpoorten, Automatisatie van sectionale poorten, Verlichting binnen, Verlichting buiten, LED verlichting, Kleine industriële elektriciteitswerken en Privé elektriciteitswerken in Zele, Oost-Vlaanderen.