CML Cleaning
Krommestraat 23
Genk


Vandaag 06:00 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Appartementsgebouwen, Scholen schoonmaken, Ramen wassen, Kantoren schoonmaken, Dakgoten reinigen, Schoonmaken van overkappingen, Rolluiken reinigen, Eind schoonmaak, Buiten schoonmaak van ramen en deuren, Binnen schoonmaak van ramen en deuren

Rubrieken: Ruitenwassers, Ruitenwasserijen, Reiniging


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

CML Cleaning in Genk uw specialist in het schoonmaken van overkappingen, kantoren en appartementsgebouwen

Bent u op zoek naar een expert in reiniging en schoonmaak? Dan bent u bij CML Cleaning in Genk aan het juiste adres! Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper bij het inzetten van een poetsdienst voor uw appartementsgebouwen, scholen schoonmaken, ramen wassen, kantoren schoonmaken, dakgoten reinigen, het schoonmaken van overkappingen, tolluiken reinigen en een perfecte eind schoonmaak. Voor buiten schoonmaak van ramen en deuren en een streeploos resultaat van het binnen schoonmaak van ramen en deuren is CML Cleaning uw partner!

Schoonmaken van overkappingen Genk, Limburg

Over CML Cleaning in Genk

CML Cleaning is een uiterst professioneel glazenwassersbedrijf dat voornamelijk actief is in regio Limburg en omstreken. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw ramen er piekfijn en streeploos uitzien. We zijn flexibel en bij het maken van een afspraak houden wij steeds rekening met uw agenda en voeren wij ons werk uit wanneer het voor u uitkomt. We zijn niet verbonden aan openingsuren en u kunt ons dus elk moment van de dag bereiken! Uw woning en bedrijf is uw visitekaartje en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. CML Cleaning is een betrouwbaar en punctueel bedrijf dat zijn klanten op de eerste plaats zet en dit merkt u iedere keer weer als u kiest voor een partnership met ons.

Het schoonmaken van vensters en overkappingen

Dagelijks staan wij in voor de reiniging van elk soort venster in woningen, kantoren en grote gebouwen. Daarnaast kunt u ook beroep doen op ons voor de reiniging van rolluiken, koepels, veranda’s, poorten, carports en zonnepanelen. Het opkuisen van dakgoten, opritten en gevels zijn voor ons bedrijf geen enkel probleem. Bij CML Cleaning hebben we oog voor detail en we beseffen dat voor klanten, de afwerking minstens even belangrijk is dan het wassen van de ramen! Daarom is het onze verantwoordelijkheid om ook de vensterbanken, deuren, omlijstingen en de vloeren proper achter te laten. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. We helpen u altijd en graag verder. 

Onze diensten en services in Limburg

CLM Cleaning zorgt ervoor dat er steeds een klantvriendelijke glazenwasser stipt arriveert op de door u gewenste locatie. We werken daarom met garantie, want u kunt altijd zorgeloos uw ramen aan ons toevertrouwen, daar staan we voor! Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Schoonmaken en reinigen van appartementsgebouwen
  • Scholen schoonmaken
  • Ramen wassen
  • Kantoren schoonmaken
  • Dakgoten reinigen
  • Schoonmaken van overkappingen
  • Rolluiken reinigen
  • Eind schoonmaak
  • Buiten schoonmaak van ramen en deuren
  • Binnen schoonmaak van ramen en deuren

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Appartementsgebouwen Genk, Limburg