Jet Set Cleaning
Kapellei 21
Zoersel
Meer informatie
Schoorsteenveger Wimpy's
Gauwerstraat 128
Vliermaalroot ( Kortessem )
Meer informatie
AB.Worxx
Ieperstraat 29
Wijtschate
Meer informatie
Ak Cleaning
Heesterbesstraat 5
Genk
Meer informatie
Alko Group Belgium Schoonmaakbedrijf
Belcrownlaan 14 unit 8
Deurne (Antwerpen)
Meer informatie
All Clean All Day
Oude Vortseweg 3
Laakdal
Meer informatie
Barri Cleaning Service
Naamsesteenweg 274
Sint-Truiden
Meer informatie
Bio-Cleaning voor professionele schoonmaak van private en openbare ruimten Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfsgebouw? Dan is Bio-Cleaning de perfecte parter. Het bedrijf beschikt over alle expertise van het beheer van reinigingssystemen van sanitaire ruimten en grotere vloeroppervlaktes en het plaatsen van de meest geschikte handzeep producten. Bio-Cleaning is gevestigd in Houthalen-Helchteren, maar is actief in een groot deel van Belgie. Het is ook een groothandel voor de beste schoonmaakproducten en gemotoriseerde veegmachines, in diverse maten, soorten en prijzen. U krijgt er alle informatie over ontsmettingsmiddelen. Poetsploeg nodig? Zij komen bij particulieren, bedrijven en hotels schoonmaken. Veegmachines zijn gemakkelijk te ledigen Bent u op zoek naar een compacte, professionele zitveegmachine? Dan biedt het assortiment van Bio-Cleaning in Houthalen-Helchteren voldoende keuze. Het bedrijf verkoopt de nieuwste gemotoriseerde veegmachines met innovatief design. De machines zijn compact en wendbaar, waardoor u elk hoekje kan schoonmaken. Het zijn uitgelezen apparaten om kleinere en grotere oppervlakten in huizen en hotels snel en effectief te poetsen. De apparaten en machines zijn gemaakt volgens de meest recente technologie. Ze zijn makkelijk te ledigen dankzij de grootte van het vuilreservoir en de toegepaste rotatietechnologie. Vraag advies voor kopen of huren machine Bio-Cleaning is een expert op het gebied van de chemische werking van de producten in de shop. Veiligheid bij het reinigen van uw ruimten staat voorop. Dan gaat het om specialistische schoonmaak informatie tot op de micron wat betreft het filtersysteem in de veegmachines, maar ook om de verantwoorde toepassingsmogelijkheden van het uitgebreide aanbod van reinigingsmiddelen. Ook helpen ze u bij het maken van een keuze voor kopen of huren uit de vele varianten: hogedrukreiniger op trailer, koudwaterhogedrukreiniger, schrobzuigmachine, stofzuiger, waterstofzuiger, waterzuigerhog, stof- en waterzuiger, veegmachine, vloerreiniger. Dynamisch bedrijf zoekt voortdurend personeel De diensten van Bio-Cleaning gaan verder dan verkoop en verhuur. Ze komen uw ruimten reinigen en doen dat uiteraard op de meest efficiënte wijze met daarvoor speciaal opgeleide medewerkers. Zij komen zowel bij particulieren als bij bedrijven en hotels schoonmaken met de eigen bio-producten. Het is een dynamisch bedrijf, dat een constante groei doormaakt. Er wordt voortdurend personeel gezocht voor de verschillende opdrachten, die zowel overdag als ‘s nachts worden uitgevoerd. Kijk op de website voor de regelmatig terugkerende volume-acties van grotere hoeveelheden schoonmaakmiddelen. Contacteer ze voor meer info of vraag vrijblijvend uw offerte aan: info@bio-cleaning.be of 0032(0)479/75 78 65 en vraag naar de groothandelsprijzen.    
Bio-Cleaning
Centrum-Zuid 1511/Bus 1
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Brandschoon
Leemstraat 47
Koersel
Meer informatie
Bunda Cleaning in Gent, professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven Is uw nieuwbouwwoning net opgeleverd, of beschikt u over een eigen bedrijf? In beide gevallen kan een professioneel schoonmaakbedrijf u helpen de boel weer netjes op orde te krijgen en te houden. Bij Bunda Cleaning in Gent, bieden we een breed dienstenpakket binnen de schoonmaakbranche. Zo verzorgen we naast de opkuis van fabrieken, de opkuis na verbouwing en de opkuis na nieuwbouw, ook het wassen van ramen bijvoorbeeld. Bovendien kunt u onze schoonmaak experts ook inschakelen voor de schoonmaak van garages. Kortom, zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf of ervaren glazenwasser? Bel dan snel met Bunda Cleaning. Professioneel schoonmaakbedrijf in Gent Uw bedrijf, waar u ook klanten ontvangt, is het visitekaartje van de onderneming. Een propere werkvloer, draagt bovendien bij aan meer werkplezier bij uw werknemers. Bij Bunda Cleaning begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om op een efficiënte en deskundige manier bij u schoon te maken, zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Daarom werken wij op tijden waarop u dat het beste uitkomt. Ons deskundige team van schoonmaak professionals is flexibel inzetbaar en kan zowel eenmalig als periodiek worden ingezet. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Opkuis na nieuwbouw in Oost-Vlaanderen Bij het bouwen van een huis, of een verbouwing van een bestaande woning, komt heel wat kijken. Kan uw nieuwe huis uiteindelijk worden opgeleverd, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Maar een huis vol bouwgruis, cementsluier en stickers op de ramen is niet bewoonbaar. Huur ons in voor een opkuis na nieuwbouw of na verbouwing en ons ervaren team zorgt er voor dat uw woning er stralend uitziet. Dat is alvast een zorg minder! informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Ook voor blinkend schone ramen Ramen wassen is een lastig karwei. Vooral op hoogte of om de ruiten streeploos schoon te maken. Met onze ramen was dienst, zorgen wij voor blinkend schone ramen wanneer u dat wenst. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis van fabrieken Opkuis na verbouwing Opkuis na nieuwbouw Wassen van ramen Schoonmaak van garages Professioneel schoonmaakbedrijf Glazenwasser Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bunda Cleaning
Kortrijksesteenweg 425
Gent
Meer informatie
Casa Volpini
Opperstraat 127 A
Moerbeke-Waas
Meer informatie
Cezar&Cleaning, Gent Gespecialiseerd in Schoonmaken, Schoonmaak, Ramenwasserij, Ruitenwasserij, Glazenwasserij, Schoonmaken van scholen, Schoonmaken van kantoren, Schoonmaken van trappenhallen en Reinigen van zonnepanelen in Gent, Oost-Vlaanderen.
Cezar&Cleaning
Oudenaardsesteenweg 34G
Gent
Meer informatie
Christoph Cleaning
Zandbergstraat 36 bus 2
Wingene
Meer informatie
Clean Queen
Lindelsebaan 294
Pelt
Meer informatie
Clean Team
Laerebeke 10
Lierde
Meer informatie
Clean-Force
Dorpsstraat 16
Tielt-Winge
Meer informatie
Clean-Team
Potterstraat 97 bus 5
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
Cleaning Chris in Kortrijk, de poetshulp voor industriële reiniging en schoonmaak van kantoren Bent u op zoek naar een poetshulp in de omgeving van Kortrijk? Dan bent u bij Cleaning Chris in Kortrijk aan het juiste adres. Cleaning Chris is een van de schoonmaakbedrijven in de regio West-Vlaanderen die u ook kunt contacteren voor industriële reiniging en de schoonmaak van kantoren. We bieden kantoorschoonmaak tegen betaalbare tarieven. Maak vandaag nog een afspraak! Diensten Cleaning Chris in Kortrijk Betrouwbaarheid en efficiëntie staan bij Cleaning Chris hoog in het vaandel. Bij ons kunt u terecht voor: Industriële reiniging Schoonmaak van kantoren Poetshulp Schoonmaakbedrijven Heeft u nog vragen? Of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.
Cleaning Chris
Leeuw van Vlaanderenlaan 21
Kortrijk
Meer informatie
Cleaning Division
Slachterijstraat 22
Oostmalle
Meer informatie
Cleaning Solutions bvba
Koebrugstraat 16
Moorsel
Meer informatie
Cleaning with Monika in Eernegem uw specialist in schoonmaak van kantoren, scholen, (vakantie)huizen en hotels Bent u op zoek naar een schoonmaakspecialist die alleen genoegen neemt met puur proper? Dan bent u bij Cleaning with Monika in Eernegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper. Onze teams zijn professionele schoonmakers in de volgende specialisaties: schoonmaak aan huis, schoonmaak van kantoren, schoonmaak van scholen, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, schoonmaak van trappen en hallen, schoonmaak van liften, schoonmaak bij oplevering woning, schoonmaak van vakantiehuizen, grote opkuis en schoonmaak van hotels. Mogen we ook voor u onze diensten inzetten? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, een offerte en voor het maken van een kennismakingsafspraak.  Over Cleaning with Monika in Eernegem Welkom bij Cleaning with Monika! Wat ooit begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische onderneming waarbij we onze klanten van de hoogste service en kwaliteit schoonmaakwerkzaamheden voorzien. We zijn flexibel en maken bijvoorbeeld uw kantoor schoon in de uren dat u en uw personeel niet aanwezig zijn. Zo kunt u iedere ochtend weer genieten van een prachtig proper pand zonder enige hinder van het schoonmaken te ondervinden. We zijn klantgericht en nemen daarom graag uw project op voorhand uitvoerig met u door, zodat onze meest passende schoonmakers u verder helpen. Flexibiliteit, klantgerichtheid en een superieure service, dat is wat u kunt verwachten van Cleaning with Monika.  Schoonmaak van kantoren, huizen en hospitality Er is geen schoonmaakopdracht waar we onze hand voor omdraaien. U kunt bij ons kiezen voor structurele schoonmaak en voor eenmalige schoonmaak. Naast de schoonmaak van kantoren en huizen, zorgen we ook voor schoonmaak in de hospitality branche. Vakantiehuizen en hotels vragen vaak een andere aanpak en dit wordt door onze teams tot in perfectie uitgevoerd. Mogen we u eens meer vertellen over ons aanbod in schoonmaakdiensten en onze flexibele services? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We helpen u graag verder. Onze diensten en services vanuit West-Vlaanderen Maatwerk, detailwerk en vooral heel schoon werk! Cleaning with Monika werkt vanuit West-Vlaanderen in heel België. We staan klaar met onder meer de volgende specialisaties in schoonmaak: Schoonmaak aan huis Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van scholen Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes Schoonmaak van trappen en hallen Schoonmaak van liften Schoonmaak bij oplevering woning Schoonmaak van vakantiehuizen Grote opkuis Schoonmaak van hotels Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Cleaning with Monika
Stationsstraat 280
Eernegem
Meer informatie
Cleaningland
Eedverbondkaai 242 - bus 27
Gent
Meer informatie
Cleanwash-Jack
Larikslaan 2
Kasterlee
Meer informatie
COCLEANING GCV
Koralenhoeve 15
Wommelgem
Meer informatie
Cool-Clean
Damhof 11
Dendermonde
Meer informatie
D & D Cleaning
Guido Gezellestraat 38
Wevelgem
Meer informatie
Damian's Cleaning
Striekestraat 11 D
Bilzen
Meer informatie
Data Clean
Nijverheidsstraat 72/33
Wommelgem
Meer informatie
Eco Cleaning Service
Sint-Pieterstraat 5/103
Gingelom
Meer informatie
Edy Cleaning
Vredelaan 56
Blankenberge
Meer informatie
Eli’s Cleaning in Antwerpen, voor een professionele schoonmaak van kantoren, winkels, horeca en meer Beschikt u over een eigen zaak en bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf? Ga dan zeker in gesprek met Eli’s Cleaning in Antwerpen. Bij onze professionele schoonmaakdienst kunt u terecht voor een vakkundige schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van apotheken, de schoonmaak van winkels en schoonmaak van horeca. Ook verzorgen wij een opkuis na brandschade, een opkuis na waterschade en een opkuis na renovatie. Bovendien zijn wij ook inzetbaar voor glazen wassen en het wassen van ramen. Het team van Eli’s Cleaning staat klaar om u van dienst te zijn. Professionele schoonmaak van kantoren in Antwerpen Een kantoor fungeert als een werkomgeving, maar ook als visitekaartje voor uw bedrijf. Voor uw personeel is het prettig om te kunnen werken in een schone en opgeruimde omgeving, maar voor klanten wekt u, met een proper kantoor, een betrouwbare indruk. Het laat zien dat u uw zaken goed op orde heeft. Bij Eli’s Cleaning helpen we u graag met het uitstralen van een professionele bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een spik en span kantoorpand, komen op tijden waarop u dat wenst en bepalen ook de frequentie in overleg. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering en houden wij alles netjes. Grondige opkuis na renovatie in de regio Antwerpen Gaat u renoveren? Dan komt daar flink wat georganiseer bij kijken. Wordt uw pand uiteindelijk opgeleverd, dan mag u daarna nog eens flink aan de slag om bouwgruis weg te halen tussen naden en kieren en cementsluier op ramen en tegels te verwijderen. Ook ramen ontdoen van stof en stickers weghalen van nieuw sanitair of keukenmateriaal hoort erbij. Maak het uzelf makkelijk en huur ons in voor de opkuis na de renovatie. Zo stapt u nadat wij klaar zijn, direct een kraakheldere woning binnen!  Ook voor het streeploos wassen van ramen Kijkt u ook graag naar buiten door streeploos gewassen ramen? Informeer dan gerust eens naar onze marktconforme prijzen voor het wassen van uw glazen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Glazen wassen Wassen van ramen Schoonmaak van apotheken Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Opkuis na renovatie Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van horeca Schoonmaak van winkels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Eli's Cleaning
Miraeusstraat 7
Antwerpen
Meer informatie
Fedi-Cleaning
Soetestraat 29
Staden
Meer informatie
Gigi's Window Cleaning
Bethaniënlei 90
Zoersel
Meer informatie
Bij Glazenwasserij De Cort in Berchem, Antwerpen, kunt u terecht voor het reinigen van veranda’s, dakgoten, ramen en zonnepanelen Voor een heldere blik op de buitenwereld, moet u bij Glazenwasserij De Cort in Berchem zijn, wij zijn uw goede glazenwasser in de buurt. Wanneer er een glazenwasser gezocht wordt, wordt al snel verwezen naar onze betaalbare glazenwasser. Wij kunnen goedkoop ramen wassen, en kunnen daarnaast ingeschakeld worden voor het reinigen van veranda’s, het reinigen van dakgoten en het reinigen van zonnepanelen. Ondanks dat we goedkoop ramen wassen, kan onze ruitenwasser als de beste ruiten poetsen. We garanderen u dan ook altijd een streeploos en fantastisch resultaat. Voor het reinigen van veranda’s, en meer, in Berchem Bij Glazenwasserij De Cort in Berchem hebben we een passie voor ons vak. We vinden het belangrijk dat iedereen in een zo schoon mogelijke omgeving kan vertoeven, en hebben onze krachten gebundeld om u daarbij van dienst te kunnen zijn. Wij werken altijd volgens een vooraf opgesteld plan van aanpak, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een greep uit ons dienstenaanbod Reinigen van veranda's Goedkoop ramen wassen Ruiten poetsen Reinigen van dakgoten Reinigen van zonnepanelen Goede glazenwasser in de buurt Ruitenwasser Betaalbare glazenwasser Glazenwasser gezocht Geniet van de voordelen van blinkend schone dakgoten Omdat ze zo hoog zitten, houden we niet altijd rekening met onze dakgoten. Ondanks dat ze vaak over het hoofd gezien worden, is het wel belangrijk om uw dakgoten goed in de gaten te houden. Vieze dakgoten kunnen namelijk zorgen voor vochtproblemen en andere schade aan uw woning. Gelukkig kan iedereen die in Opwijk en omgeving woont, het team van Glazenwasserij De Cort inschakelen voor het reinigen van dakgoten . Wij kunnen dit zowel eenmalig als periodiek doen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over die hoge dakgoten. Wij zorgen voor meer licht in uw woning in Antwerpen Om te zorgen voor meer lichtinval in de woning, laten veel mensen een dakkoepel plaatsen. Dit is een soort raam in het dak, waardoor licht makkelijk zijn weg naar binnen vindt. Wat veel mensen vergeten, is dat deze dakkoepels, net als uw glazen, regelmatig gewassen moeten worden om hun functie te behouden. Het reinigen van dakkoepels kan, door hun hoogte, vaak een ingewikkelde klus zijn. Ga daarom in zee met Glazenwasserij De Cort in Berchem. Wij hebben de juiste middelen en materialen in huis om deze klus voor u te klaren. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Glazenwasserij De Cort in Berchem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Glazenwasserij De Cort
Apollostraat 93
Berchem
Meer informatie
Glazenwasserij VDP
Ploegstraat 12
Westerlo
Meer informatie
Grave Services
Ter Merenlaan 15
Zaventem
Meer informatie
Hajji Company
Autolei 157
Wommelgem
Meer informatie
Hand Clean
Posthofbrug 6/8 bus 5
Antwerpen
Meer informatie
Happy Cars BV
Hekelstraat 1
Zedelgem
Meer informatie
Hascelik Group
Julius de Geyterstraat 168
Wilrijk
Meer informatie
HD Cleaning
Ajuinenstraat 2
Aalst
Meer informatie
Imro Clean in Geraardsbergen, een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in regio Oost-Vlaanderen Bij professioneel schoonmaakbedrijf Imro Clean in Geraardsbergen kunt u terecht voor de schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Zij kunnen u van dienst zijn met een eenmalige schoonmaak en voor de gebruikelijke reiniging van uw vestiging. U kunt hier terecht voor de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, schoonmaken van kantoren en voor de industriële schoonmaak. Voor verschillende ruimten kan een grondige schoonmaak worden verzorgd. Daarnaast kunnen zij u van dienst zijn bij scholen schoonmaken, ziekenhuizen schoonmaken en uw atelier schoonmaken. De opkuis na waterschade en opkuis na verbouwing zijn zware taken, maar dit is een gemakkelijke klus voor dit bedrijf. In het takenpakket van dit bedrijf is dakreiniging ook een mogelijkheid. Diensten bij Imro Clean Het is natuurlijk prettig om een schone werkomgeving of een schoon huis te houden, omdat u zich hier ook gelijk beter bij voelt. Voor deze schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij deze professionals terecht voor de ruimten die aangepakt moet worden. Zij leveren gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor u als klant met kwaliteit schoonmaakmiddelen om een professionele schoonmaakbeurt te verzekeren. U kunt bij dit professioneel schoonmaakbedrijf terecht voor onder andere: Schoonmaken van kantoren Scholen schoonmaken Ziekenhuizen schoonmaken Atelier schoonmaken Inboedelopruimingen Klusjesdienst Opkuis na nieuwbouw of renovatie  Opkuis na waterschade Industriele schoonmaak Dakreiniging Schoonmaakwerkzaamheden in Geraardsbergen Bij Imro Clean worden verschillende schoonmaakwerkzaamheden aangeboden. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn bij de gebruikelijke schoonmaak voor particulieren en bedrijven. U kunt dit bedrijf inhuren om bijvoorbeeld op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Door een schone werkomgeving en leefomgeving voelt u zich beter en kunt u productiever bezig zijn. Ook kunnen zij worden ingeschakeld voor een eenmalige grondige schoonmaak bijvoorbeeld voor de verkoop of verhuur van uw woning. Zij kunnen dit op korte termijn voor u verzekeren en ervoor zorgen dat lastig bereikbare plekken van bacteriën en vuil kunnen worden gereinigd. U kunt uw woning voor verhuur of verkoop dan in optimale conditie opleveren.  Inboedel schoonmaak en klusjesdienst in regio Oost-Vlaanderen De inboedel schoonmaak is een lastige taak om zomaar te ondernemen, het is makkelijker om dit aan deze professionals over te laten. Zij kunnen uw inboedel professioneel opruimen bijvoorbeeld het leegruimen van een woning na overlijden. Ook kunnen zij voorzien in de opkuis na waterschade of de opkuis na een verbouwing, waarbij zij een grondige schoonmaak garanderen. Daarnaast is Imroclean in Geraardsbergen ook een klusjesdienst en kunnen zij verschillende kleine en grote werken voor u uitvoeren bijvoorbeeld kleine afbraakwerken, laminaat leggen en algemene elektriciteitswerken.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.            
Imro Clean
Industrielaan 9
Brussel
Meer informatie
J. Delta
Boterlaarbaan 108
Deurne
Meer informatie
Jafleur
Processieweg 50
Ranst
Meer informatie
JS Schoonmaakteam uit Wetteren voor glazenwassen, reiniging en industriële schoonmaak Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf en ruitenwasserij in de regio Gent? JS Schoonmaakteam uit Wetteren biedt alle diensten aan: van de schoonmaak van kantoren tot schoonmaak van trappenhallen, industriële schoonmaak, het schoonmaken van veranda's, de schoonmaak van terrassen, het reiniging van parkeerterreinen en de reiniging van industriële gebouwen. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over de tijdstippen waarop wordt gewerkt. Bovendien is de kwaliteit van het schoonmaakwerk belangrijk. Buiten uw gebouw wordt meteen gezorgd voor het verwijderen van mossen op opritten en paden. Ook kunt u rekenen op sprankelende ramen als u de ramenwasserij inschakelt.  Een schoon gebouw straalt vertrouwen uit Een pand of gebouw hoort regelmatig grondig te worden schoongemaakt. Niemand zit graag in een onhygiënisch, stoffig of slecht onderhouden gebouw. Bovendien is het exterieur van uw gebouw de eerste visuele indruk voor de bezoekers. Zij brengen die kwaliteit in verband met de professionaliteit van uw organisatie. De optische uitstraling van uw bedrijf hangt voor een belangrijk deel af van het niveau van de zichtbare netheid van uw werkomgeving. Het gaat om vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. JS Schoonmaakteam zorgt voor constante aandacht voor een schone en daardoor veiliger werkomgeving. Ook voor bouw- en opleveringsschoonmaak Bij JS Schoonmaakteam bent u aan het juiste adres voor een grondige aanpak van elke schoonmaakklus . Hun vakkundige personeel onderhoudt en poetst uw pand met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Bovendien werken ze met de beste materialen en producten van hoogstaande kwaliteit. Onderhoud van delen van gebouwen is ook mogelijk. JS Schoonmaakteam voert opdrachten uit voor complexen, nieuwbouw-woningen en complete residenties voor ze opgeleverd worden. Er is bouw- en opleveringsschoonmaak voor panden in de verkoop of verhuur. Zelfs voor industriële schoonmaak kunt u op JS Schoonmaakteam rekenen.  Glazenwassen gegarandeerd zonder strepen Het wassen en reinigen van de ramen gebeurt door een professioneel team. Het is niet alleen het glas, maar de volledige omlijsting die door JS Schoonmaakteam wordt gereinigd. Voor zowel aan de buiten-, als de binnenkant van de ramen kan u op hun diensten rekenen. Dankzij de jarenlange ervaring en door gebruik te maken van een techniek, waarmee ze speciale middelen gebruiken, kunnen zij u ramen zonder strepen garanderen die bovendien langer proper blijven. Door de zuiverheid blijven er geen vuile partikels achter op uw raampartijen. Bekijk alvast onze referenties om een indruk te krijgen.  Contacteer JS Schoonmaakteam voor het maken van een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
JS Schoonmaakteam
Kwatrechtsteenweg 61
Wetteren
Meer informatie
Jwm-cleaning
Stokrooiestraat 59
Lummen
Meer informatie
Kaba cleaning & facility services
Bergbeemdenstraat 40
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
KH cleaning
Molenweideplein 3/13
Lanaken
Meer informatie
King Cleaning
Veldstraat 149
Laakdal
Meer informatie
Klean
Schoolstraat 20/4
Nederzwalm-Hermelgem
Meer informatie
Klusjes Baert
Groenhoef 72
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
L&L Cleaning Services
Stationsstraat 175
Rotselaar
Meer informatie
Maxi Chassis Cleaning and Services in Avelgem, expert in office cleaning, cleaning at home en meer Bent u op zoek naar een professional in schoonmaakdiensten? Maak dan zeker een afspraak met Maxi Chassis Cleaning and Services uit Avelgem. Wij bieden een breed dienstenpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Zo verzorgen wij niet alleen cleaning at home, maar ook office cleaning, school cleaning en industrial cleaning bijvoorbeeld. Voor appartementencomplexen en vastgoedbeheerders, verzorgen wij tevens de cleaning of common spaces, cleaning of halls, cleaning of stairs en cleaning of elevators. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor een vakkundige cleaning of glasses en cleaning of shutters. Als het echt schoon moet zijn, staat het team van Maxi Chassis Cleaning and Services klaar om u van dienst te zijn. Deskundige schoonmaak voor bedrijven vanuit Avelgem Bij Maxi Chassis Cleaning and Services weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een proper voorkomen te hebben met uw bedrijf. Uw kantoor of bedrijfspand is immers het visitekaartje voor uw klanten. Wanneer u de schoonmaakdiensten aan onze schoonmaak professionals overdraagt, garanderen wij u een spic en span resultaat. Wij zijn flexibel inzetbaar waardoor we de bedrijfsvoering niet zullen hinderen. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en zorgen voor een excellente uitvoering van uw opdracht. We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking op locatie. Cleaning at home in de regio West-Vlaanderen Kunt u, in uw drukke bestaan, wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de poetshulp in van Maxi Chassis Cleaning and Services. Onze schoonmaakexpert komt bij u thuis op een dag en tijdstip wanneer u dat wenst, waarbij we van tevoren de frequentie bespreken. Dit kan zowel eenmalig als periodiek. Van ramen wassen tot het sanitair en de keuken reinigen, we zorgen ervoor dat uw woning weer straalt en lekker schoon is. Zo houdt u meer tijd over voor de zaken waar u veel liever tijd aan besteedt. Informeert u gerust eens naar onze eerlijke tarieven. Wij zijn inzetbaar in de ruime omgeving rond Avelgem Is uw bedrijf of woning niet gesitueerd in Avelgem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij verlenen onze diensten in de wijde omgeving rondom Avelgem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Cleaning at home Office cleaning School cleaning Cleaning of common spaces Industrial cleaning Cleaning of glasses Cleaning of shutters Cleaning of stairs Cleaning of elevators Cleaning of halls Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Maxi Chassis Cleaning and Services
Steenbakkerstraat 26
Avelgem
Meer informatie
MTN Cleaning
Dudenhofenlaan 168
Nieuwpoort
Meer informatie
Opkuis, ontmossen en meer door de ervaren glazenwasser van NZ Schoonmaak in Itegem Antwerpen Bent u op zoek naar een erkende, ervaren schoonmaakdienst voor uw ramen, daken en het opkuisen na schade? Dan bent u bij NZ Schoonmaak in Itegem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en service voor uw schoonmaakprojecten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere het leeghalen en schoonmaken van panden, ontmossen van daken, reinigen van gevels, opkuis na brandschade, opkuis na waterschade, reinigen van zonnepanelen, reinigen van terrassen en het reinigen van overkappingen. We bieden u een team ervaren glazenwassers, professionele ramenwassers en schoonmaakexperts voor al uw opkuis en reinigingsopdrachten.  Uw kundige en ervaren glazenwasser in Antwerpen Ons team van NZ Schoonmaak is met jarenlange ervaring en een passie voor proper specialist in het reinigen van ramen. Hiermee bedoelen we streeploos tot in detail. Met een diversiteit aan technieken is er geen raam met geheimen voor ons om deze volledig van vuil en aanslag te ontdoen! We werken onder andere met de osmose techniek, waarbij vuil en aanslag ook over een langere periode geen kans krijgt om aan te hechten. Mogen we u eens meer over onze technieken vertellen en ook u van een perfect en streeploos uitzicht voorzien? Onze diensten en services vanuit Itegem Bij NZ Schoonmaak staat ons team dagelijks klaar om u van meer informatie, advies en/of een offerte te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact op met ons over onze diensten en services van Itegem: Leeghalen en schoonmaken van panden Ervaren glazenwasser Professionele ramenwasser Ontmossen van daken Reinigen van gevels Opkuis na brandschade Opkuis na waterschade Reinigen van zonnepanelen Reinigen van terrassen Reinigen van overkappingen Het reinigen van gevels en terrassen Ook voor uw gevels en terrassen rekent u op NZ Schoonmaak. Als specialist in het vak en met goede motivatie gaan we dagelijks voor onze klanten aan de slag met de buitenzijde van uw woning, pand en/of kantoor. Alles is maatwerk en detailwerk, want geen detail aan vuil blijft achter! Mogen we ook de façade van uw woning en pand een schoonmaakbeurt geven en uw buitenterrein laten stralen? Maak dan een afspraak met ons. We komen graag bij u langs om uw reinigingsproject met u door te nemen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
NZ Schoonmaak
Hooiweg 31/ A
Itegem
Meer informatie
P & L Cleaning & Disinfection
Hanegraefstraat 18
Antwerpen
Meer informatie
Pico Bello Cleaning
Veurnekeiweg 2
Wulpen (Koksijde)
Meer informatie
Plaagbeheer.be
Cruyenveldebaan 2
Wommelgem
Meer informatie
Property Construction Services
Wambeekse Scheestraat 153
Schepdaal
Meer informatie
Cris & Co in Oudenburg, laat uw kantoor stralen met dit professionele schoonmaakbedrijf voor bedrijven Bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf voor bedrijven of een schoonmaakbedrijf voor particulieren? Dan bent u bij Cris & Co in Oudenburg aan het juiste adres. Wij bieden een breed pakket aan diensten als de schoonmaak van kantoren, een opkuis na brand, een opkuis na waterschade of bijvoorbeeld een opkuis na stormschade. Daarnaast hebben wij de beschikking over een feestzaal tot 70 personen voor al uw partijen. Tenslotte kunt u ook bij onze allround schoonheidsspecialiste terecht voor hand- en voetverzorging en een ontspannende gelaatsverzorging. Informeer snel naar de uiteenlopende mogelijkheden. Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Oudenburg Onze schoonmaak divisie is al meer dan 10 jaar werkzaam binnen de schoonmaakbranche. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een sterke service, waarbij wij gegarandeerd zorgen voor een stralend resultaat. Ons team werkt efficiënt en snel aan uw opdracht, zodat u binnen een mum van tijd geniet van een spik en span kantoor of woonhuis. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan poetsdiensten als algemene schoonmaakwerken , een industriële reiniging, het poetsen van ramen, poetsen bij water- of brandschade, maar ook bij het leegmaken van een woning. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Kwaliteit staat voorop Bij elke nieuwe schoonmaak opdracht maken wij eerst heldere afspraken met u over uw wensen, het tijdstip waarop wij de schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren en de frequentie. Zo kunnen wij op regelmatige basis uw woning of kantoor poetsen en daarnaast bijvoorbeeld één keer per maand uw ramen meenemen. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs , passend bij uw budget. U kunt van onze schoonmaakdiensten gebruikmaken in de provincie West-Vlaanderen, meestal in de regio van Oostende, Brugge en Kortrijk. Onze overige diensten Naast onze schoonmaakorganisatie, zijn wij uw partner bij de verhuur van feestzalen. Tevens bent u welkom een afspraak te boeken bij onze allround schoonheidsspecialiste Mihaela; van een nieuwe snit tot een complete lichaamsverzorging. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Opkuis na brand Opkuis na waterschade Opkuis na stormschade Schoonmaak van kantoren Schoonmaakbedrijf voor bedrijven Schoonmaakbedrijf voor particulieren Feestzaal tot 70 personen Allround schoonheidsspecialiste Hand en voetverzorging Gelaatsverzorging Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.
Puur
Karel Janssenslaan 51
Oostende
Meer informatie
R Cleaning PRO
Groteweg 222
Geraardsbergen
Meer informatie
Ramenwasserij Windows Wash
Glazenstraat 1
Eernegem (Ichtegem)
Meer informatie
Renovanclean
Obterrestraat 3
Proven
Meer informatie
Ruben Poetsbedrijf BV
Nedersteenberg 5
Aalst
Meer informatie
Rubio Cleaning in Berchem, van een algemene tot een industriële schoonmaak en meer, voor een stralend resultaat Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Maak kennis met Rubio Cleaning uit Berchem. Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de algemene schoonmaak en industriële schoonmaak voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan kantoorschoonmaak en bijvoorbeeld schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes bijvoorbeeld. Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel? Ook dan zijn wij uw aangewezen partner. Naast het schoonmaken van bedrijfspanden, zijn zowel particulieren als bedrijven, welkom om onze professionele glazenwasser in te schakelen voor blinkende ramen en voor een deskundige dakgoten reiniging.  Industriële schoonmaak in de regio Antwerpen Binnen onze business unit " industriële schoonmaak ”, hebben wij een team van schoonmaak experts voor u klaar staan die op deskundige wijze de infrastructuur reiniging voor u uitvoeren. Onze cleaning operators beschikken over de juiste materialen en knowhow om de volledige industriële schoonmaak van a tot z voor u uit te voeren. Met onze mobiele en stationaire cleaners, kunnen wij bijvoorbeeld op efficiënte wijze uw vloeren en leidingen reinigen. Dankzij het inzetten van hogedruksproeiers, voeren we de opdracht snel voor u uit en kunt u binnen afzienbare tijd weer verder met uw productieproces. Informeert u gerust vast naar onze prijzen. Laat uw dakgoten reinigen vanuit Berchem Een dakgoot vangt naast water, ook een hoop vuil op. Zo stromen de afgevallen bladeren mee met het regenwater, maar ook zand en vuil dat neerslaat op het dak. Na verloop van tijd kan uw dakgoot verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, ziet u op termijn vochtdoorslag aan de binnenzijde van uw woning of ruikt u een muffe lucht. Om dit te voorkomen, is het belangrijk uw dakgoot regelmatig te laten reinigen. U verlengt hiermee de levensduur van de dakgoot en voorkomt schade binnenshuis. Maak vandaag een afspraak met onze schoonmaak professionals. Wij zijn inzetbaar door heel België Woont u buiten de omgeving van Berchem? Dan is dit voor ons geen enkel probleem. Rubio Cleaning is namelijk werkzaam door heel België. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Algemene schoonmaak Industriële schoonmaak Dakgoten reinigen Glazenwasser Kantoorschoonmaak Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes Schoonmaakbedrijf inhuren voor winkel Schoonmaken van bedrijfspanden Professioneel schoonmaakbedrijf Erkend schoonmaakbedrijf Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Rubio Cleaning
Statiestraat 163
Berchem
Meer informatie
Runa cleaning
Schaaienbosstraat 14
Eigenbilzen
Meer informatie
S.C.L Cleaning
Nederzwijnaarde 24 L
Zwijnaarde
Meer informatie
Schoonmaakbedrfijf De Groote
Vissersstraat 45/301
Zeebrugge (Brugge)
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen, Antwerpen, staat klaar voor de opkuis na verbouwing  Niks is lekkerder dan werken in een schone omgeving, en dat is waarom het team van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen zich gespecialiseerd heeft in het opkuisen van bedrijven. Ons team staat klaar voor de schoonmaak van scholen, de schoonmaak van kantoor, de schoonmaak van winkels en wij zijn ook schoonmaakbedrijf voor restaurant. Wij kunnen ingeschakeld worden voor bijvoorbeeld het wassen van ramen, een grondige opkuis of een grote opruiming, maar ook voor het leeghalen en schoonmaken bij verhuizing en de opkuis na verbouwing. Ook voor voor of na verhuizing schoonmaken van uw pand kunt u gebruik maken van onze expertise. Wat kunt u verwachten van onze diensten in Mechelen Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf met oog voor detail dat daarnaast veel waarde hecht aan klanttevredenheid, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen aan het juiste adres. Een greep uit ons veelzijdige dienstenaanbod vindt u hier Opkuis na verbouwing Leeghalen en schoonmaken bij verhuizing Grote opruiming Voor of na verhuizing schoonmaken Wassen van ramen Schoonmaak van scholen Schoonmaak van kantoor Grondige opkuis Schoonmaak van winkels Schoonmaakbedrijf voor restaurant Uw bedrijf snel weer op orde met onze opkuis na verbouwing Na een verbouwing, bijvoorbeeld nadat u een nieuwbouwpand heeft aangeschaft of uw huidige pand heeft gemoderniseerd of uitgebreid, is het van belang om dit pand grondig te laten reinigen . In Mechelen en omgeving kan Schoonmaakbedrijf Mechelen voor deze klus worden ingeschakeld. Ons enthousiaste team zorgt er voor dat deze klus binnen de kortst mogelijke tijd geklaard wordt. Omdat wij enkel werken met gecertificeerde medewerkers die altijd gebruik maken van de nieuwste machines en materialen, is een blinkend schoon resultaat gegarandeerd. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw schone bedrijfspand. Exclusieve schoonmaakservices voor bedrijven in Antwerpen Klanttevredenheid is extreem belangrijk bij Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. Wij zijn er dan ook heel trots op dat vele tevreden klanten u reeds voorgingen in een samenwerking met ons.  Elk bedrijf, klein of groot, is welkom om de diensten van Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen af te nemen. We staan op alle doordeweekse dagen voor onze klanten klaar, en dit kunnen we zowel eenmalig als periodiek doen. Voordat we beginnen met onze werkzaamheden, gaan wij graag met u in gesprek zodat wij weten wat uw wensen zijn, en u weet wat wij te bieden hebben. Wij werken zonder dienstencheque, maar uiteraard wel met factuur. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Mechelen uit Mechelen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Schoonmaakbedrijf Mechelen
Nekkerspoelstraat 110-1
Mechelen
Meer informatie
SCHOONMAAKBEDRIJF V.I.P. CLEAN
Industrielaan 80/1
Maasmechelen
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf VDS
Zedelgemsesteenweg 122
Ichtegem
Meer informatie
Schoonmaakbedrijf Wyffels.S
Lendeleedsestraat 31
Sint-Eloois-Winkel
Meer informatie
SK Cleaning
Griendeplein 4A
Gent
Meer informatie
SOS Schoonmaak
Dumolinlaan 1/13
Kortrijk
Meer informatie
Star Cleaning Group in Brugge de specialist in professionele schoonmaak en opkuis na verbouwing Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaak voor bedrijven en particulieren, waarbij proper dan ook blinkend schoon is? Dan bent u bij Star Cleaning Group in Brugge aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper voor al uw poetsopdrachten. Zo kunt u onder meer een beroep op onze teams doen voor het schoonmaak van kantoren, schoonmaak van hotels, een schoonmaakbedrijf voor vakantiehuizen, schoonmaak van grote ruimtes, wassen van ramen, opkuis na verbouwing, opkuis na waterschade, opkuis na stormschade, de schoonmaak van trappen hallen en meer. Bij ons professionele schoonmaakbedrijf ontvangt u een gegarandeerd heerlijk schoon en fris resultaat. Over Star Cleaning Group in Brugge Star Cleaning Group is een ervaren en dynamische onderneming. We bieden verschillende schoonmaakteams gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Wat ons verbindt is onze passie voor proper en voor een superieure klantenservice. We zetten ons flexibel voor u in, dit betekent dat we bijvoorbeeld uw kantoor in de avond of nacht schoonmaken, zodat u en uw team geen last van de schoonmaak hebben en iedere ochtend in een heerlijk schone en frisse ruimte aan de slag gaan. Neem snel eens contact met ons op voor meer informatie, het verkrijgen van een offerte en voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder, alle dagen van de week! Ook voor opkuis na verbouwing U heeft een verbouwing gepland staan, spannend en leuk! Maar tijdens deze werken blijft er altijd een hoop stof en vuil achter. Geniet daarom nog meer van uw verbouwde of gerenoveerde droomwoning door ons de opkuis te laten verzorgen. U gaat terug wonen in een perfect schone en stofvrije woning, want hoewel veel mensen goed het huis schoon kunnen houden, blijft schoonmaak toch echt een vak apart. Laat ons uw wooncomfort direct verhogen door het inzetten van onze professionele poetsdienst voor uw opkuis na verbouwing en uiteraard ook na uw verhuizing.  Onze diensten en services vanuit West-Vlaanderen Welkom bij Star Cleaning Group in Brugge! We zijn trots op onze teams en op de hoge klanttevredenheid die we voor onze eenmalige en structurele opdrachten ontvangen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie over onze referenties en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Schoonmaak van kantoren Schoonmaak van hotels Schoonmaakbedrijf voor vakantiehuizen Schoonmaak van grote ruimtes Wassen van ramen Opkuis na verbouwing Opkuis na waterschade Opkuis na stormschade Schoonmaak van trappen hallen Professionele schoonmaakbedrijf Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Star Cleaning Group
Stationsplein 4/21
Brugge
Meer informatie
Super Flash Cleaning
Zestienhuizenstraat 27
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
SyndiClean BV
Frans Van Hombeeckplein 2/2
Berchem
Meer informatie
T&S Team
Welpengang 2
Mariakerke
Meer informatie
Schoonmaken van kantoren en grote ruimtes door TC Cleaning in Beernem West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaakdiensten? Dan bent u bij TC Cleaning in Beernem aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper. We bieden u een waaier aan reinigingsdiensten, waaronder schoonmaken van kantoren, periodieke schoonmaakdiensten, trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken, grote schoonmaak van ruimtes, opkuis na een verbouwing, huizen leeghalen, schoonmaken van leeggemaakte woningen, schoonmaak en ontruiming na overlijden en het schoonmaken van showrooms. Mogen we u eens meer vertellen over onze schoonmaakservices? Schoonmaak van kantoren in West-Vlaanderen Als u behoefte heeft aan schoonmaak van uw kantoor en panden, dan is TC Cleaning uw partner. Met jarenlange ervaring, een gespecialiseerd en groot team schoonmakers en een passie voor proper en kwaliteit hebben we een ruime kring tevreden klanten. We bieden u uitstekende communicatie, een flexibele instelling en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Service en communicatie gaan bij ons hand in hand. Ons doel is uw continue tevredenheid. En we zijn flexibel, of u nu wenst dat we voor of na werktijd uw kantoor en pand schoonmaken, alles kan! Neem voor meer informatie eenvoudig contact met ons op. We komen graag eens langs om uw schoonmaakprojecten met u door te nemen. Onze diensten en services vanuit Beernem Bij TC Cleaning vindt u een gemotiveerd en ervaren team schoonmakers. U kiest voor echt schoon met TC Cleaning. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag weer tevreden bent over onze werkzaamheden. We bieden u de volgende diensten en services aan in de groot regio West-Vlaanderen:  Schoonmaken van kantoren Periodieke schoonmaakdiensten Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken Grote schoonmaak van ruimtes Opkuis na een verbouwing Huizen leeghalen Schoonmaken van leeggemaakte woningen Schoonmaak en ontruiming na overlijden Schoonmaken van showrooms De Opruim & Leeghaal service van TC Cleaning Wellicht gaat u verhuizen en heeft u simpelweg geen tijd uw oude woning zelf leeg te maken. Of had u uw woning of pand verhuurd en wenst u deze weer op en top in schoonstaat te brengen? In deze situaties en vele andere, bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare wiens leeg huis achterblijft, kunt u rekenen op TC Cleaning. We gaan discreet en juist te werk om de ruimte, woning en de panden leeg te halen en grondig schoon te maken. Na het uitvoeren van onze werkzaamheden is de ruimte weer proper als nieuw. U beslist wat we met de spullen van de leeghaal doen en wij voeren het met plezier voor u uit! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
TC Cleaning
Lattenklieversstraat 121
Beernem
Meer informatie
TDR Cleaning
Torhoutsestraat 266
Ruddervoorde
Meer informatie
TEKA
Kruisveldstraat 8
Maaseik
Meer informatie
Tempoo bv
Gravin Johannastraat 18
Gent
Meer informatie
Topcompany
Spreeuwendreef 1
Oud-Turnhout
Meer informatie
Total Clean Knokke
Bloemenlaan 7
Knokke-Heist
Meer informatie
Van Den Boer Service in Genk, een schoonmaakbedrijf en bezorgdienst  Van Den Boer Service in Genk is een schoonmaakbedrijf waar u terecht kunt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hier onder andere terecht voor de schoonmaak van kantoor ruimtes, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Zij kunnen ook u ook van dienst zijn bij het schoonmaken van voertuigen bijvoorbeeld de schoonmaak van busjes binnen, de schoonmaak van busjes buiten en het polijsten van busjes. Daarnaast voeren zij ook tuinonderhoud uit. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit, zo kan een binnen schilder of buiten schilder verschillende schilderwerkzaamheden uitvoeren. In hun takenpakket zijn zij ook in staat om de 1 ste opkuis na brand uit te voeren en zijn zij een wasserette. Ook zijn zij werkzaam als bezorgdienst die in staat is om lunchpakketten bezorgen bij bedrijven. Breed scala aan diensten Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Door de kennis en ervaring waar zij over beschikken zijn zij gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende diensten voor u als klant en kunt u hier voor een breed pakket aan taken terecht. Zij kunnen u onder andere van dienst zijn met: Voertuigen schoonmaak Pakket service/bezorgen van pakjes Tuinonderhoud Schoonmaak Tuinonderhoud en schoonmaak Dit bedrijf is in staat om verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren uit te voeren. Zij zijn bijvoorbeeld in staat om restaurants schoon te maken en kantoren schoonmaken, maar ook het schoonmaken van trappenhallen. Zij kunnen ook ruiten wassen voor zowel bedrijven als particulieren op een professionele manier. Daarnaast is het ook mogelijk om voertuigen schoon te laten maken door dit bedrijf. Zij kunnen bijvoorbeeld vrachtwagens en busjes van binnen en buiten schoonmaken. Zij voeren ook verschillende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud uit. Dit bedrijf is in staat om bijvoorbeeld onkruid te verwijderen, de aanleg van tuinen en het leggen van tegels te verzorgen. Zij kunnen ook grasmaaien om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer prachtig verzorgd uitziet. Bezorgdienst Dit bedrijf biedt ook zijn diensten aan als bezorgdienst. Zij kunnen pakketten bezorgen voor u als bedrijf bij uw klanten. Daarnaast hebben zij ook een lunchpakketten service waarmee zij lunchpakketten kunnen bezorgen bij bedrijven. Zo kunnen zij u en uw personeel een heerlijk lunchpakket bezorgen. Ook voeren zij verschillende kluswerkzaamheden uit bijvoorbeeld binnen en buitenschilderwerken, vloeren leggen en behangen. Bij Van Den Boer Service in Genk kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten waaronder schoonmaakwerkzaamheden en de bezorging van pakketten en lunches.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.           
Van Den Boer Service
Hasseltweg 256
Genk
Meer informatie
VDE Clean
Eigenstraat 164a bus 6
Denderhoutem
Meer informatie
Vereyken Peter uit Knokke-Heist: Voor een heerlijk fris interieur of stralend exterieur Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, schoonmaker of schilder? Vereyken Peter is breed gespecialiseerd en helpt u graag verder met klussen zowel binnen als buiten. Behang laten plaatsen en plamuren van gyproc, het is allemaal mogelijk bij Vereyken Peter. Uw interieur wordt heerlijk opgefrist met behangwerken, frisse glazen of plamuurwerk. Ook voor fraaie schilderwerken moet u bij de binnenshuis schilder zijn. Teves voor opkuis na brand kunt u rekenen op Vereyken Peter. Binnen de kortste keren is uw woning weer zo goed als nieuw. Ook kunt u de buitenshuis schilder inschakelen voor een strak aanzicht van uw woning, waaronder het schilderen van gevels, maar ook door middel van kaleien binnen en buiten. Daarnaast kunt u rekenen op het schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van horeca en schoonmaak van bedrijven. Schoonmaakbedrijf voor fris resultaat Voor zowel particulieren als bedrijven staat het schoonmaakbedrijf van Vereyken Peter klaar om de boel aan te pakken. U kunt terecht voor een eenmalige opfrisbeurt, maar ook voor periodiek onderhoud. Van de schoonmaak van horeca tot de schoonmaak van bedrijven: het team zorgt voor een hygiënisch en stralend resultaat. Zelfs de ramen worden zonder moeite meegenomen door de ervaren glazenwasser. Of het nu gaat om uw eigen woning, een bedrijfspand of horecagelegenheid: u kunt rekenen op kwaliteit. Met ook voor detail zal de ruimte er weer spic en span uitzien en heerlijk fris ruiken. Zelfs voor lastige schoonmaakklussen buitenshuis, zoals de schoonmaak van opritten en terrassen of het ontmossen van daken kunt u terecht. Schilderklussen, behangwerken, plamuurwerk en kaleien Naast schoonmaakwerk is Vereyken Peter gespecialiseerd in verschillende werken voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Het schildersvak kent voor Vereyken Peter geen geheimen meer. Door zijn ervaring in het vak en juiste scholing kunt u rekenen op een fraai resultaat. Zijn oog voor detail maakt dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ook voor behang laten plaatsen kunt u terecht. Of u nu voor romantisch gaat of voor modern en strak: het team gaat graag aan de slag met elke stijl. Zelfs voor plamuren met gyproc kunt u terecht. Wat uw noden en wensen ook zijn: Vereyken Peter ontzorgt u graag.  Uitgebreide dienstverlening Vereyken Peter draait al lange tijd mee in het vak en is breed gespecialiseerd. Daarom kunt u terecht voor zowel grote klussen als kleine karweien, op verschillende vlakken. U kunt onder andere terecht voor:  Schilderwerken Behangwerken Schoonmaak van horeca Schoonmaak van bedrijven Schoonmaak van opritten en terrassen Opkuis na brand Glazenwasser Plamuurwerk Kaleien Ontmossen van daken Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Vereyken Peter
Natiënlaan 45
Knokke-Heist
Meer informatie
Verheyen|Cleaning
August van de Wielelei 263 /2
Deurne
Meer informatie
VGCleaning in Kalmthout de professionele poetsdienst, leverancier en expert in schoonmaakproducten Welkom bij VGCleaning in Kalmthout , de expert in het professioneel schoonmaken van panden en de professionele poetsdienst voor particulieren. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor proper en zet ons in voor uw klussen binnen en buiten, zoals het schoonmaken van appartementen, het reiniging van zonnepanelen, de reinigen van dakgoten, opkuis bij verbouwing, eerste opkuis van nieuwbouw en uiteraard onze corebusiness: het schoonmaken van bedrijven. Met onze betrouwbare schoonmaakdienst zijn we voor vele klanten het adres voor een goede glazenwasser in de buurt in Antwerpen. Mogen we ook u verder helpen om uw woning of bedrijf volledig proper en schoon te maken en schoon te houden? Over VGCleaning in Kalmthout VGcleaning is een ervaren schoonmaakonderneming. Ons bedrijf heeft zich naast onze passie voor proper in de afgelopen twee jaar ook gespecialiseerd in het reinigen van ramen, dakgoten, zonnepanelen en meer klussen aan de buitenzijde van uw woning en pand. We gebruiken bijvoorbeeld voor onze glazenwasserij de fantastische osmose techniek. Hierdoor worden uw ramen niet alleen beter schoon, maar blijven deze ook langer schoon. We vertellen u graag meer over onze technieken, specialisaties en onze extra service als leverancier van de beste en milieuvriendelijke schoonmaakproducten . Zeg nu zelf, wie kent de beste schoonmaakproducten beter, dan diegene die er dagelijks mee aan de slag gaat en de beste reviews over zijn schoonmaakservices ontvangt! De professionele poetsdienst Als professionele poetsdienst bieden we u de garantie van perfect proper. We gebruiken onze eigen producten, die allen ontwikkeld zijn met de beste technologie voor een efficiënte en duurzame schoonmaak en bovenal milieuvriendelijk. Neem onder meer onze biologische vloerzeep en onze microvezel dweilen. Ideaal voor alle vloeren, inclusief parket, tegels, laminaat en pvc vloeren. Deze 100% biologische zeep met citroengeur en aleppozeep zorgt voor een spik en span resultaat in een handomdraai. Dit is slechts één voorbeeld van onze vele producten en expertise. Deze zetten we graag voor u in tijdens het uitvoeren van uw opdrachten, maar ook als leverancier van deze uitstekende en verantwoorde producten.  Onze diensten en services in Antwerpen We nodigen u van harte uit direct een kijkje te nemen naar ons fotoalbum . Geniet bij het zien van onze realisaties en werken in schoonmaak en bij het zien van ons prachtige assortiment in schoonmaakproducten. Neem vervolgens contact met ons op voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder: Professioneel schoonmaken van panden Reiniging van zonnepanelen Professionele poetsdienst Schoonmaken van appartementen Opkuis bij verbouwing Eerste opkuis van nieuwbouw Betrouwbare schoonmaakdienst Schoonmaken van bedrijven Goede glazenwasser in de buurt Reinigen van dakgoten Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
VGCleaning
Fransraatsstraat 78
Kalmthout
Meer informatie
VKS Cleaning
Stationstraat 128
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
WILclean
Makelveld 24
Laakdal
Meer informatie
Yuvit Cleaning
Poerbusstraat 38
Ardooie
Meer informatie