Bakkerij Sarlar
Rekestraat 27
Geraardsbergen (Zarlardinge)


Vandaag 08:00 - 19.00
overige dagen


Trefwoorden: Bakkerij, Warme bakker, Brood, Banket, Gebak, Taart, Geraardsbergse mattentaarten

Rubrieken: Bakkerijen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bakkerij Sarlar in Geraardsbergen (Zarlardinge), voor brood en fijngebak 

Bakkerij Sarlar in Geraardsbergen (Zarlardinge) is een warme bakker waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan brood en banket. De bakkerij is een familiebedrijf waar dagelijks aandacht wordt besteed aan het leveren van heerlijk vers gebak en verse taart. Een van de specialiteiten van Bakkerij Sarlar zijn de Geraardsbergse mattentaarten. Het bedrijf werkt nu ook op grootschalig industrieel niveau om banket van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Bij de bakkerij wordt slechts gewerkt met de beste grondstoffen en zijn het de gepassioneerde bakkers die de lekkernijen voor u bereiden. Bakkerij Sarlar levert kwaliteit en versheid voor hun klanten om een geweldige smaak vanuit hun familiebedrijf te garanderen.

817e9f4e-10bb-48a2-a256-15e796b4431e_BACKGROUND.jpeg - Bakkerij Sarlar, Geraardsbergen (Zarlardinge)

Assortiment

Bij Bakkerij Sarlar kunt u terecht voor een assortiment aan brood en gebak die zij met liefde klaarmaken. Dit familiebedrijf maakt elke dag vers brood en vers gebak voor hun klanten waaronder:

  • Speciaal witbrood
  • Bruinbrood
  • Geraardsbergse mattentaarten

Een ware specialiteit 

De specialiteit waar dit familiebedrijf om bekend staat zijn de Geraardsbergse mattentaarten. Dit is een specialiteit die met de beste grondstoffen in de bakkerij worden bereid. Door de ervaring opgedaan met het maken van deze Geraardsbergse mattentaarten worden deze grondstoffen op de juiste manier verwerkt voor een prachtig eindresultaat. U kunt ervoor kiezen om een taart mee te nemen om te delen. Ook kunt voor zichzelf bij een wat kleinere appetijt voor een klein formaat kiezen. Er kan dan niet direct uit de oven van deze taart genoten worden, om de verrukkelijke smaak te proeven moeten ze eerst iets zijn afgekoeld.

Een familiebedrijf

Dit familiebedrijf werd opgericht in 1954 door Jules Schollaert en Georgette De Roeck. Voor zijn werk heeft Jules Schollaert vele onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Deze onderscheidingen waren onder andere voor de promotie van hun specialiteit de Geraardsbergse mattentaarten in Japan. Het bedrijf begon verder uit te breiden met zijn dochter die zich in 1979 bij het team aansloot. Hierdoor werd het bedrijf niet alleen uitgebreid, maar ook gemoderniseerd. Het bedrijf werkt nu ook op het industriële niveau. Echter zijn zij nog steeds het familiebedrijf begonnen in 1954. Zij willen nog steeds dagelijks kwaliteit en versheid voor hun klanten leveren. Bakkerij Sarlar in Geraardsbergen (Zarlardinge) hoopt klanten een verwenmoment te kunnen bieden met hun brood en fijngebak.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.ce2f68ca-00f2-4f40-b30c-09853bd1f2ce_BACKGROUND.jpeg - Bakkerij Sarlar, Geraardsbergen (Zarlardinge)