Atelier Co-Pains
Dorp 23
Rijkevorsel
Meer informatie
Bakkerij 't Bolleke
Westlaan 216
Roeselare
Meer informatie
Bakkerij Aerts
Halensebaan 112
Molenbeek-Wersbeek
Meer informatie
Bakkerij Chris
Stationsstraat 46
Maldegem
Meer informatie
Bakkerij De Dapper
Brugsesteenweg 531
Gent
Meer informatie
Bakkerij Delemarre
Kerkstraat 58
Zelzate
Meer informatie
Bakkerij Delice
Leuvensesteenweg 368
Muizen (Mechelen)
Meer informatie
Bakkerij Emmerix
Maastrichtersteenweg 232
Riemst
Meer informatie
Wij werken met ons chocoladewerk voor heel de benelux
Bakkerij Fierens
Zandstraat 7
Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Meer informatie
Bakkerij Jonckers
Dorpsstraat 55
Kapellen
Meer informatie
Bakkerij Laseure
Drongensesteenweg 25
Gent
Meer informatie
Bakkerij Lisette
Wolvertemsesteenweg 106
Grimbergen
Meer informatie
Bakkerij Marc Jacobs
Turnhoutsebaan 396
Wijnegem
Meer informatie
Bakkerij Millet
Mechelsesteenweg 237
Sterrebeek
Meer informatie
Bakkerij Mouhssine
Korte Zavelstraat 9
Antwerpen
Meer informatie
Bakkerij Quicke
Astridlaan 252
Assebroek (Brugge)
Meer informatie
Bakkerij Sarlar
Rekestraat 27
Geraardsbergen (Zarlardinge)
Meer informatie
Brood, verjaardagstaarten en stokbroden bij Bakkerij Schatteman Filip in Zwevezele, Wingene Bij Bakkerij Schatteman Filip in Wingene komt u steeds terug voor verse broden en heerlijke taarten. Kom binnen lopen voor uw dagelijkse verse pistolets of 's weekends stokbroden. Ons team staat altijd vriendelijk voor u klaar, vind ons op de Pastorijstraat 45 in Wingene. Ook haalt u in het weekend uw verse stokbroden bij Bakkerij Schatteman Filip. Jarig? Of iets te vieren? De ideale traktatie haalt u natuurlijk bij onze bakkerij! Neem gerust kennis van ons uitgebreide assortiment gebak en verjaardagstaarten. Wij maken ook persoonlijke verjaardagstaarten op bestelling. Van donkerbruin brood tot volkoren, Bakkerij Schatteman heeft het. Wij zijn geopend op dinsdag tot en met woensdag van 08.00 - 12.15 & 13.00 - 18.00 en op vrijdag tot en met zondag van 08.00 - 12.15 & 13.00 - 18.00. Wij zien u graag snel, bij Bakkerij Schatteman Filip. Feestelijke taarten Of het nu voor een bedrijfsfeest, een verjaardag of gewoon voor bij de koffie is, de verse taarten van Bakkerij Schatteman Filip zijn heerlijk bij alle gelegenheden. Kom langs om uw taart uit te kiezen of om het assortiment te bekijken, of bestel gemakkelijk telefonisch uw favoriete taart. Ook voor gebak bent u bij ons bij het juiste adres. Door ons afwisselende assortiment zit er altijd iets lekkers voor u tussen. Uiteraard kunt u ook voor een lunchgelegenheid uw pistolets of broden bij ons bestellen. Broden van kwaliteit Vers van de bakkerij hebben wij alle dagen dat wij open zijn verse broden voor u in het schap liggen. U heeft geruime keuze: van meergranen, donker, volkoren of wit. Bovendien hebben wij elk weekend diverse stokbroden in de aanbieding. Kom gezellig binnen lopen in onze winkel aan de Pastorijstraat 45 in Wingene. Op zoek naar iets lekkers voor onderweg, of om makkelijk mee te nemen? Geen probleem, wij hebben heerlijke koeken en gebak klaarliggen. Schatteman Filip Bakkerij Schatteman Filip helpt u graag aan alle soorten broden, pistolets of stokbroden. Wij zijn ook uw aangewezen bakkerij voor uw bijzondere verjaardagstaarten. Kom vrijblijvend langs voor onder andere: Broden Pistolets Stokbroden Taarten Verjaardagstaarten op bestelling Gebak Wens u meer informatie? Of wilt u graag een bestelling plaatsen? Wij staan u graag telefonisch te woord. Of kom gezellig langs om ons in persoon te spreken. U kunt ook in contact komen door hier een bericht achter te laten via het contactformulier.
Bakkerij Schatteman Filip
Pastorijstraat 45
Wingene
Meer informatie
Bakkerij Staelens in De Haan, de beste bakker in de buurt voor de lekkerste verjaardagstaarten, pralines en geschenkmanden Bent u ook zo verknocht aan heerlijke taarten? Ga dan snel eens langs bij Bakkerij Staelens in De Haan. Wij zijn de beste bakker in de buurt voor de mooiste fototaart. Ook kunt u bij ons de lekkerste verjaardagstaart bestellen, vers gebak bestellen en zelfs uw trouwtaart snel bestellen. Natuurlijk hebben wij ook dagelijks een ruim aanbod vers gebakken brood en alle soorten koekjes. Ook voor gevulde Belgische pralines bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u iemand verrassen? U kunt geschenkmanden laten maken bakker en tevens zijn wij de mooiste ontbijtmanden bakker. Voor een veelzijdige en voordelige bakker, gaat u naar Bakkerij Staelens in De Haan. Ambachtelijke bakker sinds 1936 in De Haan Bij Bakkerij Staelens weten we wat lekker is. Al sinds 1936 mogen wij de kunst van het brood bakken en patisserie bereiden met onze klanten delen. Daar zijn we best trots op! Al vroeg in de ochtend, vanaf 07:00 uur, staan wij klaar om u van het lekkerste verse brood te voorzien. In onze gezellige winkel vindt u ook een uitgebreid assortiment smakelijke taarten en gebakjes . Wilt u liever iets kleiners mee naar huis nemen? Kijk dan eens bij onze Belgische pralines, koffiekoeken of heuse Haanse specialiteiten. Wat u ook zoekt, er zit vast iets naar uw goesting bij. Beste bakker in de buurt in West-Vlaanderen Als beste bakker in de buurt, garanderen we kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Zo doen we ons best voor elk wat wils te kunnen bieden. Wij staan in de wijde omgeving bekend om onze heerlijke taarten voor elke gelegenheid . Heeft u iets te vieren? Laat het ons weten, dan denken we met u mee over de beste taart voor uw feest. Voor kinderen, volwassenen, een huwelijk, werkelijk voor elke gelegenheid maken wij prachtige taarten. Zes dagen per week, kunt u van dinsdag t/m zondag tot 19:00 uur in de avond bij ons terecht. Enkel op maandagen sluiten we onze deuren een dagje.  Ook voor leuke geschenk- en ontbijtmanden Wilt u iemand verrassen? Wat dacht u van een rijkgevulde geschenkmand of ontbijtmand ? Compleet met heerlijke chocolade, bubbelwijn en snoepgoed? Spring eens langs, dan bekijken we samen hoe we de mand kunnen vullen.  Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten: Alle soorten koekjes Voordelige bakker Trouwtaart snel bestellen Gevulde Belgische pralines Mooiste fototaart Lekkerste verjaardagstaart bestellen Beste bakker in de buurt Geschenkmanden laten maken bij bakker Mooiste ontbijtmanden bakker Vers gebak bestellen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Bakkerij Staelens
Stationsstraat 14
De Haan
Meer informatie
Bakkerij Van Dessel
Stationsstraat 280
Dilbeek
Meer informatie
Bakkerij Van Vaerenbergh
Nieuwkerkenstraat 30
Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas)
Meer informatie
Kom naar Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo in Assenede voor heerlijk vers wit en bruin brood en banket De bakkers van Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo staan elke ochtend voor dag en dauw voor u op om het lekkerste brood te bakken. Wit brood, bruin brood en alles daar tussenin. Bezoek onze bakkerij aan de Ertveldesteendweg 13 en uw dag begint goed! De geur van de verse producten blijft u de rest van de dag bij. Bij Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo kunt u rekenen op een breed aanbod. Van verse broden gemaakt van verschillende ingrediënten, tot luxe kleine broodjes, gebak, patisserie en banket. Voor vriendelijk, behulpzaam personeel, ambachtelijke producten en ruime openingstijden bent u bij ons aan het juiste adres.  Vers bruin brood van de hoogste kwaliteit in Assenede Bij Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo haalt u heerlijk, ambachtelijk brood. Elke dag bereiden we het brood met passie voor u. U kunt kiezen uit wit brood, bruin brood, speciaalbroden en pistolets. Elke ochtend worden de broden aan de hand van artisanale technieken vers voor u gebakken. Het brood wordt met liefde en kennis gemaakt. Ook bieden we prachtige ontbijtmanden aan. Verras uw partner, vriend of kennis met een heerlijk en compleet ontbijt of ga voor iets zoets, zoals koffiebroodjes, een heerlijke Danish of een verse donut. Waar u ook van geniet in de ochtend en op de dag, u vindt het bij ons. Komt u ook snel eens proeven van al dat lekkers?  Patisserie van de beste kwaliteit in Oost-Vlaanderen Heeft u iets te vieren? Dan bieden we u een ruime keuze aan de mooiste taarten. Voor elke gelegenheid hebben we prachtig en bovenal lekker gebak. Elke dag zetten we zowel klassieke taarten als fruittaarten met veel trots in de toonbank. Er is voor ieder wat wils en we kunnen u ook goed adviseren als u in twijfel zit. Geniet ook van het heerlijke assortiment pralines, leuk als cadeau en lekker voor uzelf. Voor speciale gelegenheden en feestdagen vindt u bij Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo de mooiste creaties om uw dagen nog specialer te maken.  Ons aanbod en service met aandacht voor de klant Bij Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo begrijpen we wat goede service is. We helpen u graag bij het maken van een keuze en vertellen met veel plezier over onze heerlijke en verse producten. Komt u voor wit brood, bruin brood, gebak, patisserie of banket? Bij ons team van Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo kunt u rekenen op verse producten van de hoogste kwaliteit. Onze bakkerij is een begrip in de regio, en om de hele provincie goed te kunnen bedienen, vindt u onze bakkerij ook met een filiaal in Zelzate. Komt u snel eens aan of wilt u een bestelling plaatsen voor uw speciale gelegenheid? Vertel het ons, we gaan graag voor u aan de slag.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Bakkerij Van Vlaenderen Oosteeklo
Ertveldesteenweg 13
Assenede
Meer informatie
Bakkerij Vandenbeck
Leuvensesteenweg 95
Roosbeek
Meer informatie
In West-Vlaanderen gaat u naar de banketbakkerij van Bakkerij Vandendorpe-Deroo in Izegem Voor een ware smaaksensatie haalt u de producten van Bakkerij Vandendorpe-Deroo uit Izegem in huis. Bij onze banketbakkerij maken we bijvoorbeeld huisgemaakt en ambachtelijk brood, maar ook taarten op maat. Wij staan bekend als de beste bakkerij voor taarten op maat en zijn hét antwoord op de vraag ‘Waar vind ik ambachtelijk brood?’. Bij ons vindt u versgebakken taarten bij lokale bakker en wij zijn tevens ambachtelijke bakkerij met huisbereide koekjes. Volg uw neus naar onze winkel, laat uw ogen genieten in onze bakkerij om vervolgens thuis onze smaken in uw mond te ervaren. Laat u verwennen bij onze banketbakkerij in Izegem Iedereen die in de buurt van Izegem moet zijn, rijdt graag een stukje om voor een bezoekje aan Bakkerij Vandendorpe-Deroo. Al vele jaren verwennen wij onze klanten met huisgemaakt lekkers. Een greep uit ons ruime assortiment Banketbakkerij Huisgemaakt en ambachtelijk brood Waar vind ik ambachtelijk brood Beste bakkerij voor taarten op maat Versgebakken taarten bij lokale bakker Taarten op maat Ambachtelijke bakkerij met huisbereide koekjes Altijd een ruim assortiment aan lekkere en verse taarten Het leven is er om te vieren, en vieren doet u het beste met een lekkere taart. Voor dagelijks verse taarten gaat u het beste naar Bakkerij Vandendorpe-Deroo in Izegem. Kom spontaan langs en maak een keuze uit de beschikbare taarten of voorkom teleurstelling en bestel uw favoriet. Wij maken taarten voor elke gelegenheid en ook voor elk gezelschap. Ga voor een taart met room, met fruit, met chocolade of een combinatie hiervan. Niets is ons te gek en wij helpen u graag om uw zoete dromen waar te maken. Het beste huisgemaakte brood van West-Vlaanderen Al het brood van Bakkerij Vandendorpe-Deroo uit Izegem is gemaakt met passie en liefde en het is zeker geen massaproduct. Al onze broden worden in kleine porties gebakken om de beste smaak en structuur te kunnen garanderen. Wij gebruiken hierbij geen smaaktoevoegingen, kleurmiddelen of conserveringsmiddelen, ons brood is dus helemaal puur natuur. Met het grootste assortiment aan bijvoorbeeld bruinbrood, witbrood, volkoren brood en speciale broden van de regio zit uw favoriet er altijd tussen. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Bakkerij Vandendorpe-Deroo in Izegem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Bakkerij Vandendorpe-Deroo
Prinsessestraat 137
Izegem
Meer informatie
Welkom bij Bilzen Bakkerij & Market voor de mooiste (bruids)taarten, de beste Turkse pizza, baklava en de lekkerste Turkse bakker in Limburg  Welkom bij Bilzen Bakkerij & Market , waar we dag in dag uit aan het werk zijn om u te voorzien van de mooiste producten en lekkerste broden, gerechten en snacks. Kom snel langs om te genieten van onze lekkere Turkse pizza's, want we zijn naast bakker ook een authentieke Turkse kebabzaak. Wilt u een taart bestellen? Dat komt goed uit, want we maken de mooiste bruidstaarten op bestelling, een unieke fototaart van de bakker en uiteraard ook voor al uw andere wensen en feesten, zoals een verjaardagstaart bestellen. We zijn uw beste Turkse bakker in Limburg, waar u uw favoriete brood tijdens ramadan kunt kopen en bestellen. Neem direct een kijkje naar ons aanbod i n diepvriesproducten kopen en onze onweerstaanbaar lekkere baklava! Over Bilzen Bakkerij & Market in Bilzen! Van speculoos cheesecake, de mooiste bruidstaarten tot aan ovenheerlijk verse croissants en onvergetelijk lekkere baklava ! Bilzen Bakkerij & Market staat klaar om iedereen in Bilzen te laten proeven, genieten en smullen van de lekkerste Belgische en Turkse bakkersproducten. Laat u verwennen door dagverse producten en zie direct wat we u nog meer bieden in onze market. We hebben getracht een one-stop-shop te creëren, waarbij we uitsluitend de beste producten aanbieden. Komt u snel eens langs om te genieten van onze heerlijke bakkerij en van onze market? Aarzel niet, want we staan klaar om u te verwelkomen en u te verrassen met ons fantastische aanbod.  De meest veelzijdige en lekkerste Turkse bakker Bilzen Bakkerij & Market is de meest veelzijdige Turkse bakker in Limburg, waar we veel waarde hechten aan authentieke producten, gerechten en het creëren van uw bestelling perfect naar uw wensen en verlangens. Neem direct een kijkje naar ons heerlijke aanbod in ons fotoalbum , laat het water u in de mond lopen en kom direct naar ons toe. Van maandag tot en met zaterdag staan we met plezier, passie en de beste service voor u klaar om niet alleen de mooiste producten voor u te bereiden, maar ook om u met een glimlach in onze warme en sfeervolle zaak te ontvangen.  Kom langs en geniet van ons aanbod in Limburg Welkom bij Bilzen Bakkerij & Market, uw speciale adres in Bilzen, waar u alle items op uw verlanglijstje kunt vinden of bestellen. Kom snel langs of bestel en geniet van iedere hap van ons overheerlijke, onweerstaanbare en authentiek bereide aanbod , waaronder de beste:  Lekkere Turkse pizza Taart bestellen Brood tijdens ramadan Mooiste bruidstaarten op bestelling Verjaardagstaart bestellen Turkse bakker Diepvriesproducten kopen Turkse kebabzaak Fototaart van de bakker Baklava Neem eenvoudig contact op voor meer informatie en voor het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.  
Bilzen Bakkerij & Market
Maastrichterstraat 6 A
Bilzen
Meer informatie
Openingstijden Maandag t/m Zaterdag van 7.30 tot 19.00 Zondag en feestdagen van 8.30 tot 19.00
Bjorn's Express Parkwijk
Lode Peetersplantsoen 7
Turnhout
Meer informatie
Brood & banket Henk in Ieper, voor de lekkerste, verse, ambachtelijke producten Brood, koeken of gebak, nergens is het zo goed en lekker als vers gemaakt bij de bakker. Bij Brood & banket Henk vindt u de lekkerste ambachtelijke producten. Van ontbijtkoek en koffiekoeken tot luxe taarten, hier heeft u altijd genoeg keus. Brood & banket Henk heeft een uitgebreid assortiment aan artisanale producten. Elke dag worden alle broden en broodjes zorgvuldig gebakken, zodat uw product altijd vers is. Deze bakkerij heeft al jarenlange ervaring en is bekend in Ieper en omstreken. U wordt altijd vriendelijk ontvangen en het team helpt u graag bij het kiezen van een van de heerlijke producten. De bakkers hebben verschillende bakkersspecialiteiten. Voor patisserie kunt u dus zeker ook bij Brood & banket Henk terecht. Neem gerust contact op. Gebak voor elke gelegenheid Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk een lekkernij om het te vieren. Bent u op zoek naar een professionele banketbakker? Dan bent u bij Brood & banket Henk aan het goede adres. Van valentijnstaarten tot paaskoeken , Brood & banket Henk heeft voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie. Daarnaast kunt u terecht voor prachtige verjaardagstaarten. Deze kunt u ook laten personaliseren naar wens. Deze banketbakker is erg ervaren en kan voor u de mooiste creaties maken. Zo is het mogelijk om een taart in de vorm van uw leeftijd met decoratie te maken, waarmee u zeker indruk maakt.  Ovenvers brood in Ieper ‘s Morgens bij het ontbijt of ‘s middags bij de lunch, de meeste mensen eten iedere dag brood. Brood & banket Henk heeft een groot assortiment aan de lekkerste broden en broodjes. Deze worden elke dag met zorg vers gebakken. Dit doen ze op ambachtelijke wijze met de beste ingrediënten, zodat u bent verzekerd van de beste kwaliteit. Door de ruime openingstijden kunt u altijd terecht voor vers brood. Zo kunt u elk moment van de dag genieten van een smaakvol broodje.  Producten Brood & banket Henk Voor verse, smaakvolle, ambachtelijke producten moet u dus zeker bij bakker Brood en Banket Henk zijn. Alle producten worden met passie en liefde gebakken. U kunt onder andere terecht voor: brood broodjes koeken Ieper luxe taarten gebak ontbijtkoek koffiekoek Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.     
Brood & banket Henk
Sint-Jacobsstraat 2
Ieper
Meer informatie
Brood & Banket Van Vlaenderen in Zelzate voor brood, gebak, heerlijke ontbijtmanden en andere lekkernijen Verse broodjes, sandwiches, gebak, pralines: begint u al trek te krijgen? Wacht maar tot u de geur van de verse producten ruikt. Voor een breed assortiment komt u naar Brood & Banket Van Vlaenderen in Zelzate. U heeft bij ons onder andere keuze uit wit brood, bruin brood, gebak en banket. Verras uw partner, zus of collega met een van onze goed gevulde ontbijtmanden en bij onze patisserie kunt u terecht voor heerlijke chocolade producten en witte speculoos. Ga voor de banketklassiekers, of laat u verrassen door originele combinaties. Waar u ook voor kiest, met Brood & Banket Van Vlaenderen kunt u rekenen op een heerlijke smaak.  Van brood tot gebak in Zelzate Bij Brood & Banket Van Vlaenderen vindt u een ruim assortiment. Ons brood wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en u wilt nooit meer anders. Elke ochtend worden de broden aan de hand van artisanale technieken vers voor u gebakken. Het brood wordt met liefde en kennis gemaakt. Heeft u iets te vieren? Dan heeft u een ruime keuze uit de mooiste taarten. Voor elke gelegenheid bieden we prachtig en bovenal lekker gebak aan. Of, ga voor iets zoets, zoals koffiebroodjes, een heerlijke Danish of een verse donut. Uiteraard kunt u ook voor kleinbrood bij ons terecht. Bij Van Vlaenderen is het iedere dag genieten. Een prachtig aanbod en de lekkerste cadeaus Heeft u iets te vieren? Bakkerij Van Vlaenderen biedt ruime keuze uit de mooiste taarten. Voor elke gelegenheid bieden we prachtig en bovenal lekker gebak aan. Elke dag zetten we zowel klassieke taarten als fruittaarten met veel trots in de toonbank. Er is voor ieder wat wils en we kunnen u ook goed adviseren als u in twijfel bent. Of kies uit het assortiment pralines, leuk als cadeau en lekker voor uzelf. Voor speciale gelegenheden, zoals Pasen, Valentijn en Kerst, vindt u bij ons de mooiste creaties om de feestdag nog specialer te maken. Komt u ook eens langs om te genieten van ons heerlijke aanbod en assortiment, waaronder: Wit brood Bruin brood Gebak Patisserie Banket Ontbijtmanden Witte speculoos Een begrip in de regio Oost-Vlaanderen Ondertussen is Brood & Banket Van Vlaenderen een begrip in Zelzate en ruime omgeving. We hebben daarom ook een ander filiaal, gevestigd aan de Ertveldesteenweg 13 in Assenede, zodat we daadwerkelijk iedereen in onze prachtige provincie kunnen laten genieten van het heerlijke dagverse brood, banket en de vele lekkernijen. U kunt op beide locaties dezelfde kwaliteit en vriendelijke service verwachten. U wordt met veel plezier geholpen bij het maken van uw keuze of het plaatsen van een bestelling. Bij Brood & Banket Van Vlaanderen vertellen we u met veel passie over de producten die we verkopen. Aarzel dus vooral niet om advies te vragen, we helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Brood & Banket Van Vlaenderen
Assenedesteenweg 89
Zelzate
Meer informatie
Brood en banket Alexandra
Jan Moorkensstraat 35
Berchem
Meer informatie
Brood en banket Alexandra
Lodewijck Van Berckenlaan 151
Berchem (Antwerpen)
Meer informatie
Candylicious
Kloosterstraat 40 2
Overboelare
Meer informatie
De Bakkerij Schorvoort
Schorvoortstraat 29
Turnhout
Meer informatie
In Antwerpen is De Plataan uw echte bakkerij met een ruim aanbod in Minderhout (Hoogstraten) Al vele jaren staat het team van de Plataan in Minderhout (Hoogstraten) voor u klaar om u heerlijke delicatessen, confiserie, charcuterie en patisserie te verkopen. Wij hebben een zeer divers aanbod, en zijn daarmee zeer uniek in de omgeving. Zo kunt u bij onze bakkerij bijvoorbeeld terecht voor vers brood, koffiekoeken, pistolets en belegde broodjes, maar ook voor kazen en vleeswaren. Kortom, wij hebben alles in huis om u en uw geliefden heerlijk te verwennen. We zien u graag tegemoet. Wat verkopen wij allemaal in onze bakkerij? Iedereen die in de buurt van Minderhout (Hoogstraten) moet zijn, rijdt graag een stukje om voor al het lekkers dat bij De Plataan te vinden is. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van bijvoorbeeld een cadeautje of wat lekkers voor bij de borrel. Ook voor dagelijkse benodigdheden als brood en kaas bent u bij ons aan het goede adres. Een greep uit ons veelzijdige aanbod Bakkerij Patisserie Vers brood Koffiekoeken Charcuterie Pistolets Kazen Belegde broodjes Confiserie Delicatessen Ook voor charcuterie in Minderhout (Hoogstraten) Uw voorraadkast en koelkast zijn pas echt compleet met de charcuterie van De Plataan in Minderhout (Hoogstraten). Dagelijks kunt u bij ons terecht voor vers bereide vleesproducten als confijt, spek, worst, ham of paté. Wij verkopen enkel de beste kwaliteit producten, waar mogelijk vooral vanuit de regio. Wij doen altijd ons best om te achterhalen waar onze charcuterie vandaan komt, zodat we u over de afkomst en de bereiding van het vlees kunnen vertellen. Kom langs voor de lekkerste kazen van Antwerpen Bij De Plataan in Minderhout (Hoogstraten) zijn we trots op ons uitgebreide assortiment aan kazen. Wij verkopen zowel kaas dat bij ons uit de regio komt als de lekkerste kazen uit de rest van het land. Kies uit geitenkaas of kaas van de koe of ga voor een combinatie. Uiteraard hebben wij ook speciale kazen in ons assortiment, kom vooral langs om een kijkje te nemen. Onze kaas is lekker voor bij het ontbijt of bij de lunch, maar ook voor op een borrelplankje met onze charcuterie. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met De Plataan in (Minderhout) Hoogstraten. U kunt ook het contactformulier invullen.
De Plataan
Minderhoutdorp 13
Minderhout (Hoogstraten)
Meer informatie
Hansen Rudi Bakkerij BVBA
Daalbroekstraat 3
Opgrimbie
Meer informatie
Hansen Rudi Bakkerij BVBA
Molenweideplein 14 bus A
Lanaken
Meer informatie
Jan Reed
Houtbriel 10
Sint-Niklaas
Meer informatie
Kramikske
Bredabaan 222A
Wuustwezel
Meer informatie
La Tourbière Catering
Geraadsbergensesteenweg 260
Nederhasselt
Meer informatie
Manus
Bredabaan 491
Brasschaat
Meer informatie
Patisserie Anton Emonds
Mizerikstraat 33
Diepenbeek
Meer informatie
Patisserie de Roo
Weststraat 21
Evergem (Sleidinge)
Meer informatie
Patisserie Gerdy
Groenestraat 191
Zedelgem
Meer informatie
Patisserie Willems
Sint-Gillislaan 56
Dendermonde
Meer informatie
Schouteten Stefaan
Stationsstraat 130
Ardooie
Meer informatie