The Barber
Eerdegemstraat 21
Baardegem


Vandaag
overige dagen


Trefwoorden: Barbershop, Mannenkapper, Herenkapper, Kapper bij evenementen, Kapperszaak heren, Kapperszaak kinderen, Verzorgen van haar, Verzorgen van baard, Headshaves, Reuzel producten haar

Rubrieken: Kapper, Kinderkapsalon, Barbershop, Barber


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Bij barbershop The Barber in Baardegem weten ze hoe ze op een authentieke manier uw baard en haar moeten verzorgen

Ga bij The Barber in Baardegem Oost-Vlaanderen langs als u op zoek bent naar professionele barbers met jarenlange ervaring. Een barbershop, ook wel een mannenkapper, een herenkapper of een kapperszaak heren genoemd, is de plek waar u naar toe gaat voor het verzorgen van haar, het verzorgen van baard en voor headshaves. Bij deze kapper werken ze met Reuzel producten haar, een heerlijk ruikende lijn van professionele haarverzorgingsproducten. Ook als u op zoek bent naar een kapper bij evenementen in Baardegem en omgeving of een kapperszaak kinderen, dan staan de barbers van The Barber graag voor u klaar. 

Barbershop Baardegem, Oost-Vlaanderen

Uw haar en baard altijd goed verzorgd en perfect in model

Ga voor het beste resultaat en kom langs bij The Barber in Baardegem. Met hun unieke concept onderscheiden ze zich op het gebied van:

  • Haircuts
  • Headshaves
  • Beards
  • Verzorgen van haar
  • Verzorgen van baard
  • Verzorgingsproducten

Volg de huidige trend en laat uw prachtige baard groeien

Steeds meer mannen doen mee met het laten staan van hun baard. Baarden staan voor mannelijkheid en zijn hotter dan ooit. Voor de beste verzorging van uw baard gaat u langs bij The Barber in Baardegem. U zult gelijk merken dat ze hier met professionele materialen, verzorgingsproducten en barbers werken. Naast het trimmen en scheren van uw baard behoort ook het contouren van uw baard tot de mogelijke behandelingen. Bij elk bezoek wordt er na afloop een lekker ruikende en verzorgende crème op uw baard aangebracht die er voor zorgt dat deze zal gaan stralen.

Mannenkapper Baardegem, Oost-Vlaanderen

Een origineel concept, een barbershop en mancave in één

Een uniek concept op het gebied van haircuts, shaves and beards vindt u bij The Barber in Baardegem. Deze barber heeft ruime openingstijden en is zes dagen per week geopend. The Barber bevindt zich in een mancave waar u zich waant in een bijzondere en buitengewone omgeving. Hier kunt u zich laten verwennen door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van haar en baard. Om het concept mancave vorm te geven kunt u in hun pand in Baardegem ook een potje tapbiljart of darts spelen onder het genot van een glas barber rum of barber whiskey. Tevens verkoopt deze barber sterke dranken.

Wilt u gelijk een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met The Barber in Baardegem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Kapperszaak heren Baardegem, Oost-Vlaanderen