Zoi bij Janni
Broekmansstraat 113
Booischot
Meer informatie
't Kappershuys
Aatstraat 80
Ronse
Meer informatie
A.W.F. Kapsalon in Lede, de dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper voor ieder gewenst kapsel Tijd voor een nieuw kapsel? Of wilt u gewoon een frisse nieuwe look? A.W.F. Kapsalon in Lede, Oost-Vlaanderen, knipt voor dames, heren en kinderen elk gewenst kapsel. Ook voor haarkleuringen bent u bij de kapsalon in Lede aan het juiste adres. Twijfelt u nog over wat voor kapsel u goed staat? Wilt u graag geadviseerd worden door een professional? A.W.F. Kapsalon geeft u graag haarkleur advies, of adviseert aan de hand van de rondingen in het gezicht welke look het beste bij u past. A.W.F. is niet alleen een dameskapsalon, het is ook uw favoriete en vakkundige herenkapper. Wilt u voor een gelegenheid uw haar laten opsteken? De professionele kappers hebben ruime ervaring in het zetten van opsteekkapsels en bruidskapsels. Ook de kleinste zijn altijd welkom bij de kinderkapper! Haarkleur advies in Lede en omgeving Het bepalen van een nieuwe haarkleur kan best lastig zijn, niet alleen wilt u er zeker van zijn dat de gewenste kleur goed aanslaat, u wilt ook dat uw haar niet beschadigd raakt. Gelukkig geeft de professionele kapsalon haarkleur advies waar u op kunt vertrouwen. Daarnaast werken de kappers met mooie en hoogwaardige producten die uw haar zo min mogelijk beschadigen. Wilt u graag een compleet nieuw kapsel proberen, maar weet u niet zeker of dit wel bij uw gezicht past? Ook voor uitgebreid advies over nieuwe kapsels bent u bij A.W.F. Kapsalon aan het juiste adres. Herenkapper en kinderkapper in regio Oost-Vlaanderen A.W.F. Kapsalon in Lede helpt zowel dames als heren aan een keurig geknipt kapsel. Door de jarenlange ervaring en diverse trainingen in knip technieken bent u verzekerd van een professionele knipbeurt. Ook kinderen zijn welkom om op de kappersstoel plaats te nemen. Voor de dames die iets bijzonders met hun haar willen, zoals een opsteekkapsel of een bruidskapsel: maak een afspraak en de kapper neemt de tijd voor het zetten van een uitgebreid kapsel. De dameskapsalon in Lede Iedereen is welkom om binnen te stappen in de kapsalon A.W.F. U wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Maak uw afspraak of kom gezellig langs. Wij zijn uw aangewezen kapsalon voor onder andere: Dameskapsalon Herenkapper Kinderkapper Haarkleur advies Haarkleuringen Opsteekkapsels Bruidskapsels Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
A.W.F. Kapsalon
Kapelleweg 10
Lede
Meer informatie
Academie Verbist
Italiëlei 209
Antwerpen
Meer informatie
Allure
Meensesteenweg 59
Roeselare
Meer informatie
Dameskapsalon Anfra Kapsalon doet trendy kapsels voor dames, heren en kinderen Alle haartypes worden op een trendy wijze aangepakt door Anfra Kapsalon in Lier aan de Zagerijstraat 57. De vakkundige kapper helpt u bij het kiezen van de nieuwe stijl, afhankelijk van uw gezichtsvorm en type haar. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel. Het kapteam bestaat uit goed opgeleide medewerkers. Alle stijlen zijn bekend, ook voor opsteekkapsels en bruidskapsels kunt u terecht. Er is veel expertise van haarkleuren en een veilige behandeling van uw haar. Voorafgaand aan de haarkleuringen kunt u rekenen op gedegen haarkleur advies. Er wordt gewerkt in een gemoedelijke sfeer. Komt u langs of maak een afspraak bij de dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper. Wilt u moderne look of meer traditioneel De kapsalon MF Hairdressing staat voor kwaliteit, aandacht, ontspanning en deskundig haarkleur advies. Voordat de schaar in uw haar gaat, nemen ze de tijd om te kijken welk model of welke kleuren het beste bij u passen. Hierbij zijn niet alleen uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar belangrijk, maar ook uw levensstijl. Wilt u een trendy of juist een gemakkelijke coupe? En houdt u van modern of kiest u liever voor een tijdloze uitstraling? Wat uw wensen ook zijn, er wordt iets mee gedaan. Ook voor opsteekkapsels en bruidskapsels kunt u terecht. Producten zijn veilig en irriteren huid niet Ook de producten zijn belangrijk. Ze moeten kwalitatief goed zijn en geen schade aanbrengen aan haar, huid en milieu. De gebruikte oliën zorgen voor het herstel van het haar. Het hydrateert en geeft glans. En de kleur van het haar blijft behouden. Het is de combinatie van botanische extracten en natuurlijke eiwitten. Het biedt haarverzorging die super natuurlijk is. Dat geldt ook voor de producten voor haarkleuringen. Het betekent dat er geen parfums inzitten die irritatie kunnen veroorzaken. Dameskapsalon waar het niet alleen om uw haar gaat Bij dameskapper, herenkapper en kinderkapper Anfra Kapsalon plaatsnemen in de stoel betekent een moment voor uzelf. U kunt er heerlijk genieten in alle rust, ontdaan van de hectiek van het dagelijks leven. Voordat ze aan de slag gaan is er een sociaal moment om bij te praten. Daarna vaststellen of uw kapsel nog past bij gezichtsvorm en wellicht ook het beroep dat u uitoefent, waardoor bepaalde professionele beperkingen of eisen gelden. In deze kapsalon gaat het niet alleen maar om uw haar. Kom langs bij Anfra Kapsalon aan de Zagerijstraat 57 in Lier. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Anfra Kapsalon
Zagerijstraat 57
Lier
Meer informatie
Anja's Beautysalon
Nieuwstraat 9
Wespelaar
Meer informatie
Bia Hair
Franz Courtensstraat 7
Dendermonde
Meer informatie
Blancheneige On the Road
Goezeputstraat 11
Brugge
Meer informatie
By Makbule Onar
Geemstraat 2
Hamme
Meer informatie
Camillo
Koningin Elisabethlaan 1
Gent
Meer informatie
Coiffure de Luxe
Noorderlaan 46 bus 1
Waregem
Meer informatie
Coiffure Katleen
Kanunnik Duboisstraat 73
Roeselare
Meer informatie
Coiffure Kenzo in Ruddervoorde, voor een prachtig kapsel naar wens Kunt u wel een knipbeurt gebruiken of wilt u uzelf lekker laten verwennen? Dan bent u bij Coiffure Kenzo aan het juiste adres. Het team bestaat uit professionele, ervaren kappers die uw haar tot in de puntjes verzorgen. Deze dameskapsalon maakt enkel gebruik van de beste materialen. Zo maken ze gebruik welbekende, hoogwaardige merken als Kevin. Murphy en haarkleuringen bio thermal colour. Deze kapper is zowel dames- en herenkapper als kinderkapper. U kunt onder andere terecht voor opsteekkapsels, bruidskapsels en haarkleuringen. Het team helpt u ook graag met haarkleur advies, zodat u bent verzekerd van een mooi eindresultaat. Neem gerust contact op. Haarkleuring in Ruddervoorde Wilt u uw haren graag laten kleuren? Vertrouw dan op Coiffure Kenzo. Haren kleuren is echt vakwerk en dient goed gedaan te worden voor een mooi resultaat. Iedere haarsoort is anders en vraagt om een specifieke kleurbehandeling. De haarstylisten beschikken over ervaring en expertise en weten daarom precies wat ze doen. Daarnaast kan de kapper u perfect adviseren over uw haarkleur. Coiffure Kenzo werkt met de beste haarkleuringen die uw haren niet alleen voorzien van een mooie nieuwe kleur, maar uw haren ook nog verzorgen. Zo loopt u gegarandeerd tevreden de kapsalon uit. Een stralend bruidskapsel De dag van uw bruiloft is een unieke dag waar u er onvergetelijk uit wilt zien. Om uw look compleet te maken en helemaal te kunnen stralen, heeft u natuurlijk het perfecte kapsel nodig. U kunt bij Coiffure Kenzo terecht voor prachtige bruidskapsels. U kunt al uw wensen bij het team kwijt. De haarstylisten luisteren naar uw wensen en geven advies, indien gewenst. Het team gaat altijd zorgvuldig te werk. Wanneer u kiest om uw bruidskapsel te laten verzorgen door coiffure Kenzo, bent u verzekerd van een stralend kapsel naar wens voor uw unieke dag. Naast bruidskapsels verzorgt Coiffure Kenzo opsteekkapsels . Diensten Coiffure Kenzo Bij Coiffure Kenzo wordt uw haar tot in de puntjes verzorgd en bent u verzekerd van een eindresultaat naar wens. De kappers beschikken over de juiste technieken en gaan zorgvuldig te werk. U kunt onder andere terecht voor: knippen haarkleuringen bruidskapsels opsteekkapsels Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Coiffure Kenzo
Torhoutsestraat 295
Ruddervoorde
Meer informatie
Coiffure MC
Faluintjesstraat 48
Meldert
Meer informatie
Creative Hairdesign Vicky & P
Pamelsestraat 31
Liedekerke
Meer informatie
Ga voor feestkapsels en bruidskapsels naar Cut and Grace in Mortsel, dé haarkleur specialist in Antwerpen Persoonlijk advies en altijd mee met de nieuwste trends, dat is waar Cut and Grace in Mortsel voor staat. Ons team bestaat onder andere uit een haarkleur specialist, een snit specialist en een make-up artiest. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan diensten. Zo kunnen wij bruidskapsels, balayage, olaplex en keratine behandeling voor u verzorgen. Maar ook voor kindersnit, updo’s en feestkapsels staan wij graag voor u klaar. Onze stylist en colorist werken graag met u samen om er voor te zorgen dat u er weer tiptop uit ziet na een bezoek aan onze salon. Om u een snelle service te kunnen garanderen, werken wij enkel op afspraak.  Kom bij ons langs voor gracious hairstyles in Antwerpen Het team van Cut and Grace heet u van harte welkom in onze salon in Mortsel. Wij vinden het heerlijk om onze klanten te verwennen en te voorzien van een compleet nieuwe look . Bij ons kunt u onder andere terecht voor snit en kleuring op maat, maar ook voor Haarkleur specialist Snit specialist Feestkapsels Make-up artiest Colorist Stylist Updo’s Bruidskapsels Kindersnit Keratine behandeling Olaplex Balayage Ook thuis kunt u gebruik maken van onze kwaliteitsproducten Wanneer u langs komt bij Cut and Grace in Mortsel, dan zult u merken dat wij enkel gebruik maken van kwaliteitsproducten. Wij werken alleen met producten waarvan we weten dat ze goed zijn voor u, en waar wij dus volledig achter kunnen staan. Dit zijn merken als R+Co, Lavish, Olaplex, Zenz en Gold. Bent u tevreden over de producten die wij gebruikt hebben tijdens uw behandeling, dan hebben wij goed nieuws voor u. Al onze producten kunt u vanaf nu zowel in onze winkel als online in onze webshop kopen. De haarkleur specialist met verstand van zaken in Mortsel Bent u zat van uw oude look, of houdt u er van om de laatste trends te volgen? Dan zit u bij Cut and Grace uit Mortsel goed. Wij hebben namelijk een zeer ervaren haarkleur specialist binnen ons team, een colorist die alles weet van kleur en die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kapsels. Laat u inspireren door een kijkje te nemen in onze lookbooks of op onze Pinterest pagina. Uiteraard kunnen we u ook voorzien van persoonlijk advies, altijd helemaal op uw wensen en voorkeuren aangepast. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Cut and Grace uit Mortsel. U kunt ook het contactformulier invullen.
Cut and Grace
Rozentuin 20
Mortsel
Meer informatie
FS Bycoiffura
Grotesteenweg 46
Berchem
Meer informatie
Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen uw dameskapsalon in Denderleeuw voor een perfecte coupe Laat uzelf volledig verwennen en ga iedere dag met prachtig vallend haar naar buiten na een afspraak in dameskapsalon Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen in Denderleeuw! Ons team professionals staat klaar om u een moment van ontspanning te bieden en uw haar te laten stralen. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in haarkleuringen, permanent behandeling dames en het ontkleuren van haren, maar ook voor de mannen zorgen we dat u er piekfijn verzorgd uitziet met het perfect baarden trimmen. Voor balayage, high lights en low lights, bruidskapsels en opsteekkapsels maakt u daarom vandaag nog een afspraak bij dameskapsalon, herenkapsalon én kinderkapsalon Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen.  Dameskapsalon Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen Welkom bij onze kapsalon waar we met ons team dagelijks klaar staan om u verder te helpen aan een piekfijne coupe en het trimmen van uw gezichtsbeharing. We leven voor ons vak en onze passie zorgt er dan ook voor dat we op de hoogte zijn van de beste en de nieuwste technieken en trends. We zorgen voor de mooiste haarkleuringen en er is geen vraag te gek voor onze professionals. Van klassieke kapsels tot aan de meest trendy balayages bent u bij Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen aan het juiste adres. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.  Bruidskapsels en opsteekkapsels in Oost-Vlaanderen Komt uw grote dag eraan en zoekt u een kapper die u het bruidskapsel van uw dromen geeft? Of heeft u binnenkort een mooi feest en wilt u dat uw kapsel prachtig opgestoken is? Dan bent u bij ons in de beste handen. Onze zaakvoerder Jeroen heeft een uitstekende reputatie in bruidkapsels en zorgt dat u op uw grote dag nog meer straalt! Een bruidskapsel moet dan ook perfect passen bij u, de stijl van uw bruiloft en de gehele dag verzekerd in model blijven. Laat deze opdracht daarom aan onze zaakvoerder over, want u zult van iedere seconde van uw meest bijzondere extra genieten als Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen uw bruidskapsel verzorgd!  Het aanbod van onze kapsalon in Denderleeuw Zoals u heeft kunnen lezen, weten we bij Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen hoe we uw haar het best kunnen verzorgen, in model brengen en dat we begrijpen hoe belangrijk uw haar is. Het enige wat u nu hoeft te doen, is een afspraak te maken, dan zorgen onze professionals voor een heerlijke tijd in een van onze luxe zetels en voor uw perfecte kapsel! Waar wacht u nog op? Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak voor uw volgende: Haarkleuringen Permanent behandeling dames Ontkleuren van haren Baarden trimmen Balayage High lights en low lights Bruidskapsels en opsteekkapsels Dameskapsalon Herenkapsalon Kinderkapsalon Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Gesnejen & Gebrusht bij Jeroen
Aststraat 1
Denderleeuw
Meer informatie
Haar'salon
Goudsbloemenlaan 27
Knokke-Heist
Meer informatie
Haaratelier Crea-Tiff
Langemarkseweg 32
Ieper
Meer informatie
Haarstudio Joline
Klein Hobosstraat 12
Overpelt
Meer informatie
Hair & Beauty Daisy
Lange Munteplein 10
Kortrijk
Meer informatie
Hair & Feathers
Van den Hautelei 2
Deurne
Meer informatie
Hair Affaire
Antwerpsesteenweg 264
Westmalle (Malle)
Meer informatie
Hair Design
Godfried Devreeselaan 28
Kortrijk
Meer informatie
Voor een tot in de puntjes verzorgd kapsel, welkom bij Hair Fashion Wendy in Sint-Katelijne-Waver Bent u op zoek naar een kapper voor het hele gezin? Kom dan snel langs bij Hair Fashion Wendy in Sint-Katelijne-Waver. Uw dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper onder 1 dak. In onze allround kapsalon kunt u ook terecht voor haarkleur advies op maat, Natural Haircare Program haarkleuringen en haarkleuringen zonder ammoniak. Heeft u iets te vieren? Maak een afspraak voor feestelijke opsteekkapsels of bruidskapsels en breng als cadeau leuke Milkshake haarproducten of Z one concept haarproducten mee naar huis. Haarkleuringen zonder ammoniak Bij Hair Fashion Wendy, werken we met de producten van NHP haarkleuringen . Deze producten zijn compleet vrij van ammoniak en bevatten geen parabenen, siliconen, vaseline en parafine. Dat is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor jouw haar en hoofdhuid. Omdat de NHP producten ook geen PPD bevat, is deze haarverf zeer geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en kwetsbaar haar. Een allergische reactie op haarverf is verleden tijd. Kwaliteit en persoonlijke aandacht Uw kapsel is bepalend voor hoe u zich voelt. Met een tot in de puntjes verzorgd kapsel, voelt u zich meer zelfverzekerd en lekker in uw vel. Wij doen er alles aan om onze klanten een goed gevoel te bezorgen, om na afloop met een droomkapsel de kapsalon te verlaten. Kwaliteit staat voorop, daarom kiezen we voor de meest verzorgende producten voor uw haar als Z.one concept producten en Milkshake haarproducten. Puur natuur en perfect passend bij uw persoonlijke haartype. Onze diensten op een rij Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt in onze salon. We werken kleinschalig en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op haargebied. Hierdoor is alles mogelijk, van trendsettende hippe kapsels tot een klassieke bob, alles kan. We zetten onze diensten voor u op een rij: ·       Knippen van dames ·       Herenkapper ·       Kinderkapper ·       Haarkleuringen en advies op maat ·       Opsteken feestelijk en bruidskapsels ·       Verkoop van haarverzorgingsproducten U bent 4 dagen per week welkom, waarbij we op donderdag om 20:00 uur onze deuren sluiten. Boek direct een afspraak en kom langs. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.  
Hair Fashion Wendy
Schouwvelden 50
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Hair Investment is de plek in Meerhout voor een prachtige frisse haarcoup Op zoek naar een dameskapsalon in Meerhout en omgeving? Dan ben je bij Hair Investment aan het juist adres! Niet allen voor een frisse nieuwe coup, haarkleuringen of het plaatsen van hairextentsions kun je vrijblijvend terecht bij de salon, ook voor een uitgebreide nagelverzorging kun je contact opnemen. Of loop gezellig binnen bij Hair Investment en laat direct gelnagels of gellak nagels plaatsen. Helemaal pico bello verzorgd, en dat binnen één bezoek! Wil je voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verjaardag of een galafeest, je haar laten opsteken? Voor opsteekkapsels of bruidskapsels, precies zoals jij dat voor ogen hebt, moet je bij de professionele kapster zijn. Nog niet helemaal zeker over welke haarkleur je wilt? Hair Investment geeft vrijblijvend passend haarkleur advies, daarbij wordt rekening gehouden met jouw type haar. De ervaren kapster is ook opgeleid om de heren een frisse nieuwe haarsnit te geven. Wees welkom bij de herenkapper in Meerhout. Ook de kleinste kunnen steeds plaats nemen op de kappersstoel bij de ervaren kinderkapper. Opsteekkapsels Je kunt zoveel moois doen met je haar. Opsteekkapsels zijn dan ook de ideale manier om er op je mooist uit te zien voor die bijzondere gelegenheid. Ook voor bruidskapsels, met romantische bloemen of glinsterende steentjes die zorgvuldig verwerkt worden in het kapsel, kun je plaats nemen in de salon. Of je nu met je eigen voorbeeld of idee aankomt, of dat je het door de ervaren kapster laat invullen, je bent verzekerd van een mooi eindresultaat. Herenkapper Ook de mannen zijn steeds welkom in de salon! Door continue training, en bijscholing in de nieuwste technieken, kan Hair Investment alle soorten kapsels realiseren. Ongeacht of het geknipt of getrimd moet worden, de herenkapper weet er iets moois van te maken. Ook de mannen die graag een haarkleuring willen proberen zijn aan het juiste adres bij Hair Investment. Helemaal fris en verzorgt loop je de salon weer uit. Gelnagels Een nieuwe coup én prachtige nagels! Dat kan bij Hair Investment. Keuze uit heel veel kleuren, en dat altijd met zorg en precisie gezet. Ook voor gellak kun je terecht bij de salon. Iets bijzonders, met tekeningen, glitters of fade-out kleuren? Het is allemaal mogelijk. Maar ook voor gewoon prachtig verzorgde nagels met een onopvallend kleurtje neem je plaats bij de nagelstudio in Meerhout. Wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op! Je kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.
Hair Investment
Engelse Hof 21
Meerhout
Meer informatie
Hairevolution
Drie Eikenstraat 282
Edegem
Meer informatie
Hairfashion Elien
Bien 13 Bus A
Hamont-Achel
Meer informatie
Hairmony
Kaai 29
Geraardsbergen
Meer informatie
Hairsalon Frisor
Werkenstraat 7
Handzame (Kortemark)
Meer informatie
Hairstudio Rob
Kerkhovensesteenweg 264
Lommel
Meer informatie
Hairstyle Nathalie is de kapsalon voor dames heren en kinderen Bij Hairstyle Nathalie in Lokeren aan de Racingstraat 21 is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Iedereen is er welkom. U kan er terecht voor een persoonlijke service zoals snitten, haarkleuringen, bruidskapsels, haar laten opsteken. Kwaliteit en service staan prioritair en u kan er terecht voor al uw vragen en wensen. Zoals altijd staat de koffie of een frisdrankje voor u klaar. Er worden redelijke prijzen gehanteerd. Eerst kijken welk model bij u past U kunt er heerlijk genieten in alle rust, ontdaan van alle hectiek van het dagelijks leven. Even een moment voor uzelf. De kapsalon staat voor kwaliteit , aandacht, ontspanning en een deskundig advies. Elk jaar opnieuw zijn er weer enkele kapsels die helemaal trendy worden. “Wij zijn op de hoogte van de laatste mode, kleur en kniptechnieken en geven u met plezier advies over haarverzorging. Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om te kijken welke model of welke kleur het beste bij u past”, aldus Nathalie zelf. Karakter en beroep spelen een rol Hierbij zijn niet alleen uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar belangrijk, maar ook uw gewoonten. Bent u bijvoorbeeld iemand die graag veel tijd besteedt aan uw haar of wilt u liever een gemakkelijke coupe? En houdt u van modern of kiest u liever voor een tijdloze uitstraling? Wat uw wensen ook zijn, er wordt iets mee gedaan. De haar coupe heeft ook te maken met uw karakter en wellicht het beroep dat u uitoefent, waardoor bepaalde professionele beperkingen of wensen gelden. Tevredenheid klant staat voorop Nathalie voert als motto dat de klant tevreden haar zaak moet verlaten. Wat uw wensen ook zijn, er wordt iets mee gedaan. De kapsalon Hairstyle Nathalie staat voor kwaliteit, aandacht, ontspanning en deskundig advies. Van klanten die al langer langskomen zijn de voorkeuren bekend. Maar ook dan geldt: voordat de schaar in uw haar gaat, nemen ze de tijd om te kijken welk model of welke kleur het beste bij u passen. Contacteer Hairstyle Nathalie voor een afspraak of kom eens langs om een kijkje te nemen.
Hairstyle Nathalie
Racingstraat 21
Lokeren
Meer informatie
Voor een stralend kapsel moet je bij kapsalon Hairstyling Charlotte in Assebroek zijn Bij Hairstyling Charlotte willen we jouw droomkapsel werkelijkheid maken. Kom langs bij de salon in Assebroek voor fantastische haarkleuringen of een geslaagde knipbeurt. Charlotte is sinds 2013 actief als gepassioneerde kapster. Regelmatig geniet zij bijgescholing om up to date te blijven over de nieuwste technieken. Twijfel je nog over welke haarkleur je wilt? Bij de dameskapsalon krijg je passend haarkleur advies. Charlotte is tevens enthousiast kinderkapper in de omgeving van Assebroek. Ook voor opsteekkapsels of bruidskapsels ben je bij Hairstyling Charlotte aan het juiste adres. De salon werkt uitsluitend met de kwalitatieve producten van het merk Kevin Murphy. Deze producten bevatte natuurlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren. Mannen die toe zijn aan een fris nieuw kapsel worden ook hartelijk welkom geheten bij de herenkapper van Hairstyling Charlotte. Opsteekkapsels en bruidskapsels Een speciale gelegenheid in het verschiet waar je er graag op je best uitziet? Maak indruk met een prachtig opsteekkapsel. Bij Hairstyling Charlotte wordt er uitgebreid de tijd genomen om jouw bijzondere look te verwezenlijken. Uiteraard ben je hier dan ook aan het juiste adres voor bruidskapsels . Stap gezellig binnen bij de salon in Assebroek om kennis te maken. Gegarandeerd loop je na een behandeling de kapsalon tevreden en stralend uit. Prachtige producten voor stralende haren De kapster gebruikt uitsluitend producten van het merk Kevin Murphy omdat deze natuurlijke ingrediënten bevat die je haar niet aantasten. Bovendien werkt het merk aan het verkleinen van de ecologische voetstap en zijn de verpakkingen gemaakt van gerecyclede producten. Ook de haarkleuringen worden met producten van dit exclusieve merk uitgevoerd. Je kunt nu ook de salon in huis halen, bij Hairstyling Charlotte zijn namelijk de diverse lijnen van Kevin Murphy aan te schaffen. Geniet nu thuis ook van bijvoorbeeld de Blow Dry en ga haarbreuk en gespleten haarpunten tegen. De kapsalon in Assebroek Dames, mannen en kinderen zijn hartelijk welkom in de salon in Assebroek. Kom vrijblijvend in contact voor onder andere: Dameskapsalon Herenkapper Kinderkapper Opsteekkapsels Bruidskapsels Haarkleur advies Haarkleuringen Heb je nog vragen, wens je aanvullende informatie en/of wil je een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op! Of laat je bericht hier achter via het contactformulier.
Hairstyling Charlotte
Baron Ruzettelaan 138/B
Assebroek
Meer informatie
Jilly’s Hairplace
Pluimhofweg 21
Opwijk
Meer informatie
Voor prachtig haar komt u naar de professionele kappers van KAPP.R in Leuven Vlaams-Brabant Zoekt u een professionele kapper die uw haar behandelt, knipt en verzorgd zoals u het graag heeft? Bent u toe aan een verwenmoment voor u en uw haar? Kom dan snel naar KAPP.R in Leuven en laat uzelf en uw haar genieten! U vindt bij ons uw professionele kapper. We zijn een dames en heren kapsalon met een extra specialisatie in bruidskapsels. Voor balayage, kinderkapsels, haarbehandeling voor mannen, de beste haarverzorging en kwalitatieve haarproducten voor vrouwen zijn we uw kapsalon in de buurt van Leuven. Mogen we u ook eens verwennen in een van onze luxe zetels? Maak dan vandaag nog een afspraak.  De professionele kappers van KAPP.R Bij KAPP.R staat een team gediplomeerde, ervaren en zeer gepassioneerde kappers voor u klaar. We leven voor ons vak en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en producten die op de markt te krijgen zijn. U vindt bij KAPP.R de beste kwaliteit en een superieure service. Uiteraard krijgt u het kapsel van uw dromen door onze professionele kappers, maar u wordt ook heerlijk in de watten gelegd en verwend tijdens een bezoek aan onze kapsalon. Ons team gelooft namelijk stellig dat een bezoek aan de kapper een puur verwenmoment voor u en uw haar zou moeten zijn! Het aanbod en de services van KAPP.R in Leuven Onze haar- en beautyspecialisten staan van dinsdag tot en met zaterdag klaar om u van de mooiste, meest trendy en best verzorgde kapsels te voorzien. Met KAPP.R in Leuven zit uw haar goed, iedere dag weer. Kies alleen het beste, straal en voel uzelf nog prachtiger met de hulp van KAPP.R in Leuven: Professionele kapper Dames en heren kapsalon Bruidskapsels Balayage Kinderkapsel Kapsalon in de buurt Beste haarverzorging Kwalitatieve haarproducten voor vrouwen Haarbehandeling voor mannen Bruidskapsel en speciale gelegenheden Voor bruidskapsels en coupes voor speciale gelegenheden bent u bij KAPP.R juist. Onze beauty- en haarspecialisten kunnen uw visie complimenteren met het perfecte kapsel en modelleren van uw haar. Straal nog meer op de mooiste dag van uw leven met het perfecte bruidskapsel. Ook voor uw bruidsmake-up bent u bij onze beauty experts in goede handen. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
KAPP.R
Tervuursesteenweg 2a
Leuven
Meer informatie
Kapsalon Bart
Tieltstraat 10
Wingene
Meer informatie
Nieuwe snit? Welkom bij vrouwen kapper, mannen- en kinderkapper Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek Wordt het de hoogste tijd voor een frisse snit of verzorgende behandeling voor uw haar? Maak dan snel een afspraak bij Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek; uw vrouwen kapper, mannen kapper en kinder kapper voor een persoonlijke haar analyse en een eigentijdse snit. U kunt bij ons uw haren laten wassen, uw haren laten kleuren en uw haren laten knippen. Ook voor opsteekkapsels of bruidskapsels kunt u tereht. Heeft u graag een andere haarkleur? Dan ontvangt u van ons een persoonlijk en professioneel haarkleur advies. Geef uw haren een verzorgende boost met onze botox haarbehandeling of keratine haarbehandeling; u zult versteld staan van het resultaat. Ons team heet u van harte welkom bij Kapsalon Cornestyle. Waarom Kapsalon Cornestyle? Bij Kapsalon Cornestyle staat een ervaren team vakkundige kapsters voor u klaar om u te voorzien van een nieuwe coupe, passend bij uw persoonlijkheid en gezichtsvorm. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in onze salon. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de kappersbranche, weten wij u op uw wenken te bedienen. Of u nu langskomt voor het wassen van uw haren, knippen, kleuren of opsteken; wij staan garant voor een uitstekende service en een goede kwaliteit. Met onze kennis van de laatste trends, bent u bij ons gegarandeerd in goede handen! Vrouwen kapper in Diepenbeek Een kapbeurt is bij ons een persoonlijke ervaring. Wij nemen de tijd om uw wensen te inventariseren en voorzien u van een deskundig advies . Wij delen met liefde de beste tips uit het kappersvak met u en proberen graag iets nieuws als u dat wilt. In de kapsalon kiezen we er voor om enkel met kwalitatief hoogwaardige producten te werken als Redken, Tigi en L’Oreal. Stuk voor stuk verzorgend voor uw haar en hoofdhuid. Omdat we alleen op afspraak werken, hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Elke 11e snit gratis Met onze beurtenkaart, ontvangt u elke 11e snit of brushing helemaal gratis! Bent u benieuwd welke stijlen er allemaal mogelijk zijn? Kijkt u dan eens op onze website voor diverse voorbeelden en inspiratie. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Botox haarbehandeling Keratine haarbehandeling Persoonlijke haar analyse Professioneel haarkleur advies Mannen kapper, Vrouwen kapper Kinder kapper Haren laten wassen Haren laten knippen Haren laten kleuren Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U boekt uw afspraak telefonisch of via onze website.
Kapsalon Cornestyle
Marktplein 15 bus1
Diepenbeek
Meer informatie
Kapsalon Dila Hair Beauty
Sint-Maartenstraat 25
Leuven
Meer informatie
Kapsalon Hoofdzaak
Potterstraat 6
Sint-Pauwels
Meer informatie
Kapsalon Julia in Geluwe,  dameskapsalon voor de perfecte snit en prachtige haarkleuringen Bent u op zoek naar een eigentijdse dameskapsalon, kinderkapsalon of herenkapsalon? Loop dan zeker eens langs bij Kapsalon Julia in Geluwe. Wij bieden uiteenlopende behandelingen voor uw haren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een haarlokken behandeling, een keratine behandeling, brushing of mooie opsteekkapsels. Ook een prachtige haarkleuring en balayage behoort tot de mogelijkheden. Heeft u altijd al langer haar willen hebben? Kies dan voor onze hairextensions. Wilt u eens een complete make-over proberen? Dan zorgen wij, naast een stijlvolle haarcreatie, ook voor gelakte nagels en een heerlijke gezichtsverzorging en maquillage. Wij staan klaar om u binnenkort van dienst te zijn bij Kapsalon Julia. Eigentijdse dameskapsalon in Geluwe Bij Kapsalon Julia nemen we de tijd voor u als klant. We kijken samen naar de vorm van uw gezicht en haartype en voorzien u van een persoonlijk advies over de coupe die het beste bij u past . Om uw haren en hoofdhuid in topconditie te houden, werken we enkel met kwaliteitsproducten als Kerastase en Fanola. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en weten uw haren perfect te stylen met moderne knip- en brushingtechnieken. Met ons gevarieerde dienstenpakket zorgen we ervoor dat elke klant ontspannen en tevreden de salon verlaat. Make-over in de regio West-Vlaanderen Heeft u iets te vieren en wilt u stralend voor de dag komen? Informeer dan naar onze complete make-over . Afhankelijk van de gelegenheid zorgen we voor een extra feestelijk of stijlvol kapsel. Om de look compleet te maken, kunt u door ons ook een professionele bijpassende maquillage laten aanbrengen. Uw handen laten we stralen met mooi gelakte nagels in een trendy kleurtje. U reserveert uw make-over tijdens de avonduren, zo hebben we alle tijd om u van een nieuwe look te voorzien. Specialist in trendy haarkleuringen Wij zijn gespecialiseerd in het kleuren en verven van haren en maken gebruik van verschillende technieken. Zo bent u welkom voor een tonering, balayage, ombretinten en meer. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Hairextensions Opsteekkapsels Haarkleuring Brushing Dameskapsalon Herenkapsalon Kinderkapsalon Haarlokken Balayage Keratine behandeling Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Kapsalon Julia
Wittepoortlaan 20
Geluwe (Wervik)
Meer informatie
Kapsalon Roland & Team
Brusselsesteenweg 581
Gentbrugge
Meer informatie
Kapsalon Sabrina
Autostradelaan 4
Erembodegem
Meer informatie
Kapsalon Sigrid in Waregem is de beste dameskapper, herenkapper en kinderkapper van West-Vlaanderen De toppers van Kapsalon Sigrid staan klaar om u heerlijk te verzorgen! Iedereen is welkom voor een behandeling bij ons in Waregem, wij zijn zowel dameskapper als herenkapper en kinderkapper. Bij ons kunt u terecht voor knippen en scheren, maar ook voor specialistische behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij ervaren met balayage, opsteekkapsels en hairextensions. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in highlights dames, definitief ontkrullen, keratine haarbehandeling en ammoniak vrij kleuringen. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten om altijd een geweldig resultaat te kunnen garanderen.  Wat kunnen we in West-Vlaanderen voor u betekenen? Iedereen die in Waregem en omgeving woont weet dat ze voor de beste verzorging van hun haar bij Kapsalon Sigrid moeten zijn. Ons team heeft de krachten gebundeld om u een zo ruim mogelijk dienstenaanbod te bieden. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren in onder andere Dameskapper Herenkapper Kinderkapper Balayage Ammoniak vrij kleuringen Opsteekkapsels Hairextensions Keratine haarbehandeling Definitief ontkrullen Highlights dames Ervaren en zeer deskundige dameskapper in Waregem Uw prachtige lokken vertrouwt u het liefste alleen toe aan de meest ervaren en kundige kapsters. Als u in Waregem of omgeving woont, dan heeft u geluk, want dan kunt u bij Kapsalon Sigrid terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij zowat elk type kapsel al eens mogen verzorgen, en daarnaast gaan wij nieuwe uitdagingen graag aan! Ook als u toe bent aan bijvoorbeeld een kleurtje of kleureffecten in uw haar helpen wij u graag. Wij zorgen er altijd voor om op de hoogte te zijn van de laatste trends, maar passen ons uiteraard geheel aan aan uw wensen en voorkeuren. Voel u extra speciaal op de grote dag van uw dromen Als uw haar maar goed zit wordt elke dag, of u nu gaat trouwen of bent uitgenodigd voor een speciaal evenement, een succes. De kapsters van Kapsalon Sigrid in Waregem hebben veel ervaring met het maken van opsteekkapsels zoals bijvoorbeeld bruidskapsels en kapsels voor communies. U bent van harte welkom om langs te komen met uw eigen ideeën, maar we kunnen u ook voorzien van de nodige inspiratie voor het geval u nog niet precies weet wat u wilt. Wij nemen altijd ruimschoots de tijd voor u zodat u met een tevreden gevoel en een prachtig kapsel onze salon zult verlaten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Kapsalon Sigrid in Waregem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Kapsalon Sigrid
Kortrijkseweg 243
Waregem
Meer informatie
Voor het beste haarkleuradvies; wees welkom bij Kapsalon Ungaro in Zulte, uw kapsalon voor het hele gezin Welkom bij Kapsalon Ungaro in Zulte; uw dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper. Naast knippen, kunnen de heren speciaal bij onze barbier terecht, voor het verzorgen en bijwerken van de baard en snorharen. Voor feesten, bruiloften en partijen, bieden wij prachtige opsteekkapsels en bruidskapsels voor de dames. Wilt u eens een ander kleurtje uitproberen? Voor alle haarkleuringen voorzien wij u graag van een persoonlijk haarkleur advies op maat. Zo verlaat u weer als nieuw onze kapsalon. Botox voor uw haren Jazeker, u leest het goed. Bij Kapsalon Ungaro bent u aan het juiste adres voor een speciale Botox haarbehandeling . Deze oppepper voor uw haren werkt op basis van hyaluronzuur en stamcellen van druiven. Dankzij de behandeling wordt uw haar van binnenuit versterkt. Hierdoor worden uw haren niet alleen sterker maar ook dikker en krijgt het meer glans. U vermindert de kans op gespleten haarpunten en heeft vrijwel geen kroezel meer in uw haar. Ga eens naar de barbier Het woord barbier is afgeleid van het Latijnse woord “barba”. Barba betekent baard en dat verklaart direct dit beroep. Al sinds de tijd van de Egyptenaren brachten de heren een bezoek aan de barbier voor het in model brengen van baard- en snorharen. Bij Kapsalon Ungaro verzorgen we niet alleen de baard, maar maken direct uw kapsel piekfijn in orde. Zo worden de baard- en hoofdharen mooi op elkaar afgestemd. Onze diensten op een rij Iedereen is welkom in onze sfeervolle kapsalon in Zulte. Door het werken op afspraak, voorkomen we lange wachttijden en ziet het hele gezin er weer snel piekfijn uit. Wilt u iemand verwennen met een bezoek aan onze kapsalon? Maak dan gebruik van onze feestelijke cadeaubonnen . U kunt bij Kapsalon Ungaro terecht voor de volgende behandelingen: ·       Dameskapsalon ·       Bruidskapsels & opsteek kapsels ·       Haarkleuringen ·       Herenkapper ·       Barbershop ·       Kinderkapper Onze kapsalon is 5 dagen per week geopend; elke dinsdag tot en met zaterdag. Met onze ruime openingstijden zit er vast een geschikt tijdstip voor u bij. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar en per email bericht. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Kapsalon Ungaro
Staatsbaan 205
Zulte
Meer informatie
L'Atelier Bouclé
J. Van der Nootstraat 1
Brecht
Meer informatie
La Liberté
Hopland 59
Antwerpen
Meer informatie
Voor een ervaren brushing kapper, prachtige waterkrullen, permanent of nieuwe haarkleur, gaat u naar Lut’s Kapsalon in Evergem Stelt u zichzelf ook de vraag: “Waar kan ik mijn haren laten knippen?” of zoekt u een mijn haren laten opsteken kapsalon? Wees welkom bij de beste kapper in de buurt: Lut’s Kapsalon in Evergem. Uw kapsalon voor dames, heren en kinderen. Wij zijn een gespecialiseerde brushing kapper voor een perfect in model gebrachte coupe. Naast brushing haar, zijn wij tevens een waterkrullen kapper en een permanent krullen kapper. Maar ook een eigentijdse snit, inclusief nieuwe haarkleur verzorgen wij op maat. Bent u benieuwd naar een haar kleuren kapper prijs of een permanent krullen kapper prijs? Bel ons dan gerust voor informatie. Voor een goede kapsalon in de buurt, staat het vakkundige team van Lut’s Kapsalon klaar u van dienst te zijn. Vakkundige kapsalon in Evergem Bij Lut’s Kapsalon wordt iedereen altijd hartelijk ontvangen met een lekkere tas koffie. Met meer dan 28 jaar ervaring op de teller, weet zaakvoerster Lut het perfecte kapsel te realiseren. U bent bij ons dan ook in goede handen. Als ervaren team, luisteren wij goed naar uw wensen en voorzien u van een deskundig advies. Wij nemen uitgebreid de tijd om u een stralend kapsel te bezorgen. Wilt u een touch-up of een compleet nieuwe look? Een frisse nieuwe haarkleur of een soepele waterkrul? Dankzij onze regelmatige bijscholingen en trainingen, zijn wij goed op de hoogte van de laatste technieken binnen de kappersbranche. Alles is bespreekbaar en mogelijk.  Brushing kapper in Oost-Vlaanderen U kunt uw haar in een leuk model laten knippen, of in een prachtige kleur laten verven; maar wanneer uw kapper het niet goed in model brengt; valt uw haar gewoon niet mooi. Ons getrainde team beheerst elke brushing techniek om uw haar zo natuurlijk mogelijk in het beste model te brushen. Zo hanteren wij de stijltang, een krultang, de föhn of bijvoorbeeld kleefrollen op vakkundige wijze, afhankelijk van het gewenste resultaat. Overigens bent u ook welkom een afspraak te maken voor een brushing op maat, zonder knippen of kleuren. Zo zit uw haar altijd goed verzorgd. Ook voor het opsteken van haren Heeft u iets te vieren en wilt u weleens een kapsel zoals u dat alleen in sprookjes ziet? Boek dan een afspraak voor een opsteekkapsel. U zult als een prinses de salon verlaten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Brushing haar Brushing kapper Waterkrullen kapper Permanent krullen kapper prijs Permanent krullen kapper Haar kleuren kapper prijs Beste kapper in de buurt Goede kapsalon in de buurt Waar kan ik mijn haren laten knippen Mijn haren laten opsteken kapsalon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Lut's Kapsalon
Wippelgem dorp 89
Evergem
Meer informatie
Mister Nielson's Barbershop
Urseldorp 18
Ursel (Aalter)
Meer informatie
Mr. Moustache
Kempische Steenweg 303/200
Hasselt
Meer informatie
Natural Hair Studio
Jef Cassiersstraat 29/204
Antwerpen
Meer informatie
Tamara uw Kapster aan Huis
Sint-Rochusstraat 32
Lichtaart
Meer informatie
Tatiana Si Hair Studio in Merchtem, uw kapper voor een prachtig kapsel en professionele make-up Bent u op zoek naar een dameskapper, herenkapper en kinderkapper, waar u ook direct een professionele make-up kunt laten aanbrengen? Wees welkom bij Tatiana Si Hair Studio in Merchtem. Naast een eigentijdse herensnit voor de mannen en een frisse coupe voor de kids, kunt u bij ons ook uw haar kleuren bij de kleurspecialist. Ook verzorgen wij highlights in het haar, een balayage in het haar of een natuurlijke airtouch balayage. Wilt u zich professioneel laten opmaken? Boek dan een sessie voor een stralende dag make-up of sprankelende avond make-up. Ook toekomstige bruiden kunnen bij ons terecht voor prachtige bruidskapsels met bijpassende bruidsmake-up en bruidsvisagie. Het team van Tatiana Si Hair Studio, staat klaar om u van dienst te zijn. Professionele make-up in Merchtem Maak uw nieuwe look compleet met een professionele make-up bij onze visagisten. Met een dag make-up bijvoorbeeld, bekijken we eerst welke kleuren uw gelaat het meest laat stralen, zonder dat het er “gemaakt” uitziet. De kunst van een deskundige dag make-up bestaat uit het laten stralen van uw sterke kanten in uw gezicht. Bovendien, kunt u dit zelf voortaan ook toepassen bij uw dagelijkse verzorging. Een avond make-up wordt ingezet bij feestjes en speciale gelegenheden en creëert een echte glamour look. Kom langs, dan vertellen we u er alles over tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Een eigentijdse snit in Vlaams-Brabant Bij Tatiana Si Hair Studio zijn zowel dames, heren als kinderen welkom voor een nieuwe look en snit. Voor dames die van een natuurlijke stijl houden, adviseren wij de airtouch balayage. Een techniek die zorgt voor een natuurlijk uitziende diepte en mooie overloop in het haar, geschikt voor halflang en lang haar. Heeft u dikker haar? Dan is balayage een betere optie, omdat de airtouch balayage wegvalt bij dikker haar. Loop gerust binnen, dan bekijken we samen welke kleuren en technieken het beste bij uw gelaat en stijl passen. Onze kleurspecialist helpt u graag. Onze studio is zes dagen per week geopend U bent welkom in onze Hair Studio van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag al vanaf 08:00 uur in de ochtend tot 16:00 uur in de middag. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professionele make-up Dag make-up Avond make-up Bruidsmake-up en bruidsvisagie Herensnit, Bruidskapsels Haar kleuren bij de kleurspecialist Highlights in het haar Balayage in het haar Airtouch balayage Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en het inplannen van een afspraak.
Tatiana Si Hair Studio
Krekelendries 23
Merchtem
Meer informatie
The Barber
Eerdegemstraat 21
Baardegem
Meer informatie
Wyckaert Regis in Wervik, een veelzijdige dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper Bent u op zoek naar een goede kapper? Dan bent u bij Wyckaert Regis in Wervik aan het juiste adres! De dameskapsalon voorziet u van een prachtig kapsel om u te laten stralen. De kapper hoort graag wat voor kapsel u voor ogen heeft en gebruiken slechts de beste producten. Mocht u nog twijfelen dan geven ze deskundig advies. Bij haarkleuringen kan het krijgen van haarkleur advies bijvoorbeeld belangrijk zijn. Wyckaert Regis weet welke kleur het best bij u past en hoe met de juiste technieken tot deze kleur te komen. Daarnaast verzorgt de kapsalon ook opsteekkapsels voor speciale evenementen. Zo creëren ze prachtige bruidskapsels om een speciale dag nog net iets mooier te maken. Ook bieden ze hun diensten aan als kinderkapper en herenkapper.  Uiteenlopende diensten bij Wyckaert Regis Wyckaert Regis is een professionele kapsalon met een passie voor het kappersvak. Door u een prachtig nieuw kapsel te geven, wilt de kapper er hopelijk voor zorgen dat u zich lekker in uw vel voelt en helemaal straalt. De kapper vindt het belangrijk om naar uw wensen voor uw haar te luisteren, maar geeft ook graag advies. Door de jaren van ervaring die Wyckaert Regis heeft zien ze goed hoe ze een kapsel of haarkleur perfect voor een persoon moeten vormen. De kapsalon biedt onder andere de volgende diensten aan: Knippen en kleuren Opsteekkapsels Bruidskapsels Haarkleuringen Haarkleur advies De beste dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper in Wervik Wyckaert Regis is een dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper die veel ervaring heeft met het werken op verschillende haarstijlen of u bijvoorbeeld steil of krullend haar heeft. Bij de kapsalon wordt gewerkt met de beste producten om tot een nog mooier eindresultaat te komen. Met de juiste kniptechnieken creëren ze de coupe van uw dromen die perfect bij u past. Door hun ervaring is het hier mogelijk om uw haar simpel te laten bijpunten, maar ook om met een compleet ander kapsel weg te lopen. Wyckaert Regis beheerst verschillende technieken en houdt ook de laatste trends bij om meer moderne kapsels te realiseren. Niet alleen voor het knippen van uw haar, maar ook met het kleuren helpt de kapsalon u graag. Ze zorgen ervoor dat de haarkleuring perfect wordt uitgevoerd en met hun haarkleur advies bent u ervan verzekerd dat het helemaal bij u past.  Opsteekkapsels en bruidskapsels bij Wyckaert Regis  Als u voor een speciaal evenement een prachtig kapsel wilt dan schakelt u Wyckaert Regis in voor een opsteekkapsel. Ze kunnen opsteekkapsels in verschillende stijlen realiseren voor bijvoorbeeld een gala of uitreiking. Ook verzorgen ze prachtige bruidskapsels om van uw huwelijksdag een nog specialer moment te maken. Ook de allerkleinsten worden bij de kinderkapper in een ontspannen sfeer geholpen. Daarnaast zijn ze een herenkapper en zorgen ze ervoor dat de haren van mannen goed in model blijven zitten. Wyckaert Regis in Wervik is een veelzijdige kapper die dames, heren en kinderen graag helpt met verschillende behandelingen. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. 
Wyckaert Regis
Duivenstraat 52
Wervik
Meer informatie
X-Tah in Menen, een professionele dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper X-Tah in Menen is een professionele kapsalon waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor een prachtig kapsel. De dameskapsalon voorziet onder andere in knippen en brushen, maar helpt u ook graag met haarkleuringen. Als u bijvoorbeeld donker haar heeft, maar naar de kapper wilt voor een lichtere kleur dan helpen ze met de ontkleuring. Bij het kleuren van uw haar bent u ook verzekerd van het beste haarkleur advies. Om uw haar gezond te houden zijn de keratine behandelingen van X-Tah ook aan te raden. Ook kunnen de kappers permanenten zetten, dreadlocks zetten en prachtige haarextentions zetten voor een prachtig kapsel. X-Tah is ook een herenkapper en kinderkapper die mannen en kinderen van dienst is met mooie kapsels. Uiteenlopende diensten bij dameskapsalon X-Tah X-tah heet u graag welkom in hun kapsalon. De kapsters zijn er zowel voor dames, heren en kinderen. U kunt hier terecht voor snits en kleuringen, maar ze zijn gespecialiseerd in opsteekkapsels. Niet alleen rekent u hier op kwaliteit met de haar behandelingen die ze uitvoeren ook komt u terecht in een zeer fijne sfeer. X-Tah is een vriendelijk team die u graag helpt met het kapsel dat u voor ogen heeft en ook graag alle vragen wilt behandelen die u mogelijk heeft. U kunt onder andere bij de kapsalon terecht voor de volgende behandelingen: Keratine behandelingen Haarkleuringen Haarkleur advies Ontkleuring Permanenten zetten Haarextentions Opsteekwerk Dreadlocks zetten Kapsel met krultang Kapsels en haarextentions in Menen X-Tah is een kapsalon die u graag van dienst is met knippen en kleuringen, maar ze zijn gespecialiseerd in opsteekkapsels. De kapsters zetten ook hairextensions of ook wel haarextensions genoemd, dit zijn haartoevoegingen. Extensions zijn er in vele vormen, afmetingen en onderscheiden zich door de aanhechtingen. De kapsalon heeft meerdere mogelijkheden. Ook is het mogelijk om synthetische dreads in uw haar te laten zetten; deze kunnen er gemakkelijk weer uitgehaald worden omdat het haar niet hoeft te vervilten Bij synthetische dreads vormt een vlechtje de kern van iedere bundel haar. Ze zijn gespecialiseerd in dubbel fijne dreads. Keratine behandelingen bij X-Tah Ook is het bij X-Tah om verschillende salonbehandelingen te laten uitvoeren. Een van de mogelijkheden is een keratine behandeling voor uw haar. Dit is een treatment waarbij proteïne, eiwitten, terug in het haar worden gebracht. Dit zorgt voor extra stevigheid en glans en sterker en gezonder haar. Daarnaast kunnen verschillende kleurbehandelingen worden uitgevoerd zoals kleuring en ontkleuringen. X-Tah in Menen is een kapsalon die u van dienst is met het onder andere het knippen en kleuren van uw haar, maar ook prachtige opsteekkapsels, dreads en extensions realiseert.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
X-Tah
Bruggestraat 50
Menen
Meer informatie
Yoran Hairdesign
Ekkergemstraat 32
Gent
Meer informatie