Dierenartspraktijk De Braamhoek
Oude Peerdenstraat 1
Pittem


Vandaag 09:00 - 12:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Behandeling van honden, Behandeling van poezen, Dierenarts voor konijnen, Dierenarts voor knaagdieren, Voedingsadvies huisdier op maat, Tandverzorging en tandheelkunde gebit hond, Tandverzorging en tandheelkunde gebit kat, Digitale radiografieën huisdier

Rubrieken: Dierenartsen en -klinieken, Trimsalon, DierenartsenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem is úw dierenarts voor knaagdieren, honden en konijnen

Gun uw huisdier het beste en ga langs bij Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem. Deze nieuw geopende en moderne dierenartspraktijk is onder andere dierenarts voor konijnen en dierenarts voor knaagdieren en heeft alles in huis om zo goed mogelijk voor uw huisdieren te zorgen. Kom ook bij ze langs voor de behandeling van honden en de behandeling van poezen. Zij verzorgen onder andere voedingsadvies huisdier op maat, hebben de juiste apparatuur in huis voor het maken van digitale radiografieën huisdier en weten alles over tandverzorging en tandheelkunde gebit hond en tandverzorging en tandheelkunde gebit kat.

Dierenarts voor knaagdieren en gezelschapsdieren

Bij Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem vinden ze dat alle huisdieren de best mogelijke behandeling verdienen. Zij hebben daarom een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, zodat ze altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Kom langs voor 

  • Preventie
  • Voedingsadvies huisdier op maat
  • Hospitalisatie
  • Osteopathie
  • Algemene chirurgie 
  • Tandverzorging en tandheelkunde gebit hond
  • Tandverzorging en tandheelkunde gebit kat

Uw huisdier verdient de beste voeding

Goede voeding helpt uw huisdier gezond te houden. Soms is het lastig om uit de vele merken en soorten voeding de juiste te kiezen. Bij Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem hebben ze een uitgebreid assortiment aan voeding voor alle huisdieren en zij geven u hier graag advies over. Zij kijken hierbij naar de voorkeur van de eigenaar voor een bepaald voedseltype, de voedingsgewoonten van het huisdier en de economische overwegingen en gemak. Maar wat uiteraard voorop staat is wat uw trouwe vriend nodig heeft om zo gezond mogelijk te worden, te zijn en te blijven.

Goede, betrouwbare en ervaren arts in Pittem

Natuurlijk kunt u ook bij ziekte bij Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem terecht. Zij beginnen altijd met een standaard lichamelijk onderzoek en waar nodig wordt dit aangevuld met verdere diagnostiek. Mocht er echt iets mis zijn, dan kunnen zij diverse routine-ingrepen als castratie en sterilisatie voor u doen. Zij hebben daarnaast een orthopedist in huis voor het uitvoeren van orthopedische operaties. Na de ingreep kan uw huisdier rustig bijkomen in de hospitalisatieruimte waar de hokjes beschikken over zowel een verwarmde bodem als de mogelijkheid om te koelen middels airconditioning.

Voor het maken van een afspraak of met vragen neemt u contact op met Dierenartspraktijk De Braamhoek in Pittem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Dierenarts voor knaagdieren - Dierenartspraktijk De Braamhoek, Pittem