Andre Labeeuw
Louis Pasteurlaan 15/3
Ronse
Meer informatie
Dierenarts aan Huis
Acacialaan 113
Harelbeke
Meer informatie
Zoekt u dierenklinieken? Kom naar Dierenarts Christine Devos in Oudenaarde-Eine Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een uitstekende arts voor uw dieren? Kom dan naar dierenarts Christine Devos in Oudenaarde-Eine. Een van de beste dierenklinieken, waar bloedanalyse in het eigen laboratorium wordt uitgevoerd. Voor voeding, chirurgie, hospitalisatie, knaagdieren behandelen, radiografie en medicatie de beste keuze voor uw dier. Christine werkt als dierenarts op afspraak en kan u voorzien van digitale radiografie. Maak een afspraak als uw dier hulp nodig heeft, een jaarlijks onderzoek nodig heeft of voor vaccinaties en meer. Dierenarts in hart en nieren uit Oudenaarde-Eine Chrisine Devos werkt sinds 30 jaar als dierenarts kleine huisdieren (inclusief knaagdieren en pluimvee). Zij heeft heel wat ervaring opgedaan en blijft zich altijd bijscholen. In de dierenkliniek werkt zij alleen, maar met een nauwe samenwerking met collega's uit de regio. Als ervaringsdeskundige heeft zij regelmatig stagiaires, dit zijn studenten diergeneeskunde en dierenzorg. Christine is zelf gespecialiseerd in operaties, zij beschikt over digitale radiografie apparatuur en een bloed analyse toestel. Met een diepe passie voor dieren staat zij voor u en uw dier klaar. U en uw trouwe gezel zijn hier in uitstekende handen. Extra inzet voor dierenwelzijn en stop op broodfokken Sinds januari 2020 werkt deze dierenarts uitsluitend op afspraak, met uitzondering van ernstige spoedgevallen. Dit betekent dat eigenaars van katten niet samen zullen wachten met honden eigenaars. Zo zullen de katten zich minder angstig voelen in de wachtkamer, of kunnen ze er zelfs vrij lopen. De wachttijden zijn zo kort mogelijk te houden, zodat er geen conflicten kunnen ontstaan in de wachtkamer. Daarnaast probeert Dierenarts Christine Devos broodfokkerij te verbannen door de mensen zoveel mogelijk te sensibiliseren over dit item. Wat een enorme uitdaging blijft, is dat dieren uit het buitenland in grote getale aangeboden blijven! De hospitalisatie ruimte van de praktijk is sinds kort vergroot, wat het makkelijker maakt om ook deze patiënten optimaal te verzorgen. Er is een quarantaine plaats zodat indien nodig zieke en besmettelijke dieren apart kunnen worden gehouden. De dierenarts onder dierenklinieken Oost-Vlaanderen Christine Devos is een specialist onder de dierenartsen in Oost-Vlaanderen. Heeft u acuut een probleem, bel dan en kom direct aan. Voor alle overige aangelegenheden verzoekt zij u een afspraak te maken. Kom langs als u op zoek bent of nood heeft aan: Dierenklinieken Bloedanalyse Voeding Chirurgie Hospitalisatie Knaagdieren behandelen Radiografie Medicatie Dierenarts op afspraak Digitale radiografie Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Dierenarts Christine Devos
Serpentsstraat 66
Oudenaarde - Eine
Meer informatie
Dierenarts de Schryver Anthony, Maldegem Gespecialiseerd in Dierenartsen, Dierenarts voor kleine huisdieren, Dierenarts voor paarden, Dierenarts voor herkauwers, Dierenarts voor vogels, Paardentandarts, Paardenfysiotherapeut, Duiven dierenarts en DNA bepaling bij dieren in Maldegem, Oost-Vlaanderen.
Dierenarts de Schryver Anthony
Veldhoekstraat 11
Maldegem
Meer informatie
Dierenarts Duthoo
Gillès de Pélichylei 1
's-Gravenwezel
Meer informatie
Dierenarts F. Hanssens In de praktijk van dierenarts Filip Hanssens worden alle kleine huisdieren behandeld en verzorgd. Graag staan zij u bij om uw huisdier vanaf de geboorte de nodige medische begeleiding te geven. Preventie staat centraal als het op de gezondheid van uw geliefde huisdier aankomt. Denk hierbij aan vaccinatie en dergelijke. Ook het zo comfortabel mogelijk maken van de laatste dagen beschouwen zij als een belangrijke taak. Dankzij regelmatige bijscholingen en de samenwerking met specialisten, is uw dier hier in goede handen en krijgt het steeds de beste zorgen. De sterke band die bestaat tussen u en uw huisdier is voor de dierenartsenpraktijk dan ook een permanente motivatie om patiënten respectvol en op hoog niveau te verzorgen. De voldoening die zij hieruit halen, is de drijfveer voor deze dierenartsenpraktijk. Gezonde en aangepaste dierenvoeding is belangrijk voor uw huisdier. U kan elke werkdag tussen 18 en 19 uur voeding of andere producten komen ophalen bij de dierenartsenpraktijk, zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Op de pagina klantenkaart krijgt u meer uitleg over de interessante korting op voeding en andere producten die worden aangeboden. Diensten Dierenarts Filip Hanssens verleent de volgende diensten: Radiografie Echografie Chirurgie Analyses Hospitalisatie Openingsuren Consultaties zijn uitsluitend op afspraak. Zo kunnen lange wachttijden zo veel mogelijk vermeden worden. Bovendien kan op deze manier extra tijd voor het onderzoek en de behandeling van uw huisdier worden ingepland. Er is geen meerprijs verbonden aan het maken van een afspraak. Huisbezoeken zijn eveneens mogelijk. U kunt 24u op 24u, zeven op zeven terecht.
Dierenarts Filip Hanssens
Sint Eloois Winkelstraat 8
Ledegem
Meer informatie
De allerbeste dierenarts voor kleine huisdieren en meer is Dierenarts Jovana uit Dendermonde U kunt uw trouwe viervoeter met een gerust hart langsbrengen bij Dierenarts Jovana uit Dendermonde, dierenarts voor kleine huisdieren en arts voor knaagdieren. Kom bij ze langs voor diverse grote en kleine ingrepen. Hier kunt u bijvoorbeeld uw huisdier laten vaccineren, een digitale RX aanvragen of sterilisaties en castraties van honden en katten laten uitvoeren. Ook zijn zij de beste op het gebied van operatie huisdieren, ziekte behandeling huisdier en het toedienen van medicatie bij kleine huisdieren. Zij hebben zich daarnaast gespecialiseerd in het geven van advies & aangepaste voeding voor huisdieren. Het belang van professionele sterilisatie of castratie Er zijn verschillende redenen om uw hond of kat te laten steriliseren. De meest bekende is om te voorkomen dat uw huisdier ongewenst zwanger wordt, maar ook heeft sterilisatie effecten op het gedrag en de gezondheid van uw dier. Na sterilisatie is de kans kleiner op ziektes als een tumor en dieren worden doorgaans rustiger en gemakkelijker in de omgang nadat ze geholpen zijn. Denkt u aan sterilisatie? De dierenartsen van Dierenarts Jovana uit Dendermonde zijn zeer ervaren met sterilisaties en castraties voor honden en katten. Ieder huisdier is uniek, stem het eten daar op af Groot, klein, jong, oud, dik, dun en beweeglijkheid. Al deze factoren en nog veel meer hebben invloed op de keuze van de voeding voor uw huisdier. Ieder dier heeft een eigen behoefte aan een specifieke voeding. Bij Dierenarts Jovana in Dendermonde kunnen ze u adviseren over welke voeding het beste bij uw huisdier past. Zij zullen u de precieze dosering groenten, granen en vezels aanraden zodat het beste wordt voorzien in de dagelijkse behoefte van uw dier. Zij werken met betrouwbare merken zodat u weet dat uw huisdier altijd veilige en goede voeding binnen krijgt. Betrouwbare dierenarts voor kleine huisdieren Kennis, ervaring en klantvriendelijkheid staan voorop bij Dierenarts Jovana in Dendermonde. U kunt er vanuit gaan dat uw dier de beste zorg krijgt tijdens een behandeling bij ze. Kom langs voor onder andere Dierenarts voor kleine huisdieren Arts voor knaagdieren Huisdier laten vaccineren Operatie huisdieren Toedienen van medicatie bij kleine huisdieren Ziekte behandeling huisdier Digitale RX Sterilisaties en castraties voor honden en katten Advies & aangepaste voeding voor huisdieren Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Dierenarts Jovana in Dendermonde. U kunt ook het contactformulier invullen.
Dierenarts Jovana
Burgemeester Potiaulaan 28
Dendermonde
Meer informatie
Dierenarts Julie Dewulf
Groene Jagerstraat 15
Ledegem
Meer informatie
Dierenarts Nathalie Vermander
Kleine Ravestraat 2
Moorslede
Meer informatie
Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk in Kuurne voor paarden en kleine huisdieren Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk in Kuurne kunt u terecht met uw paarden of kleine huisdieren. Zij bieden multidisciplinaire faciliteiten aan met betrekking tot diagnose, operatie, hospitalisatie en revalidatie. Ook voor keuring paarden en vaccinaties voor paarden kunt u terecht. Hoog Hemelrijk is een dierenarts paarden, dierenarts voor kleine huisdieren, dierenarts voor ezels, dierenarts voor knaagdieren, dierenarts voor pony’ 's, dierenarts voor katten en dierenarts voor gezelschapsdieren. Zij begrijpen dat het moeilijk is uw dier aan een ander toe te vertrouwen. Daarom doen zij er alles aan dit vertrouwen niet te beschamen. De dierenartspraktijk staat voor professionalisme, eerlijkheid en no-nonsense. Dierenarts gespecialiseerd in paarden Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is gespecialiseerd in de verzorging van paarden. U kunt terecht voor een breed scala aan diensten , zoals de keuring van paarden, vaccinaties van paarden, algemene diergeneeskunde, aankooponderzoek, mankheidsonderzoek en ontworming. Daarnaast kunt u terecht voor de sportopvolging van uw paard. Ook operaties en hospitalisaties behoren tot de mogelijkheden. Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk mag zich ook Nationaal fertilisatiecentrum voor paarden noemen. U kiest de ideale hengstkeuze voor uw merrie, waarbij de paardenfokker u graag van advies voorziet. Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren in Kuurne Wanneer uw huisdier zich niet goed voelt, kunt u zich flink zorgen maken. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk kunt u rekenen op betrokken en deskundige dierenartsen. Zij doen er alles aan om u als eigenaar tevreden te stellen. Zij nemen de tijd voor u en zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. U kunt terecht voor dierengeneeskunde in de breedste zin van het woord. Ook kunt u rekenen op verzorging voor uw pup of kitten. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is geen moeite te groot voor uw huisdier. Dierenverzorging op maat in regio West-Vlaanderen Naast deskundigheid en betrokkenheid kunt u ook rekenen op hoogstaande technologische apparatuur . Denk bijvoorbeeld aan RX, echografie of gasanaesthesie. Hierdoor beschikt Dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk over tal van professionele mogelijkheden inzake onderzoek, hospitalisatie en algemene chirurgie. Naast grote ingrepen kunt u terecht voor kleine interventies. Met zaken als tandhygiëne weten zij raad en helpen u graag verder. Voeding speelt ook bij dieren een belangrijke rol in hun welzijn. U kunt dan ook terecht voor een specialistische kijk op de voeding van uw huisdier. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk wordt tijd genomen voor uw huisdier. U kunt terecht aan de Kerkstraat 4 in Kuurne, alsook aan de Europastraat 42a in Bavikhove. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk
Kerkstraat 4
Kuurne
Meer informatie
Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk In Bavikhove (Harelbeke) voor professionele algemene diergeneeskunde Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk in Bavikhove (Harelbeke) kunt u terecht met uw paarden of kleine huisdieren. Zij bieden multidisciplinaire faciliteiten aan met betrekking tot diagnose, operatie, hospitalisatie en revalidatie. Ook voor vaccinaties paarden en keuring paarden kunt u terecht. Hoog Hemelrijk is een dierenarts paarden, dierenarts kleine huisdieren, dierenarts ezels, dierenarts knaagdieren, dierenarts pony, dierenarts honden, dierenarts katten en dierenarts voor gezelschapsdieren. Zij begrijpen dat het moeilijk is uw dier aan een ander toe te vertrouwen. Daarom doen zij er alles aan dit vertrouwen niet te beschamen. De dierenartspraktijk staat voor professionalisme, eerlijkheid en no-nonsense. Dierenartsenpraktijk voor paarden in Bavikhove (Harelbeke) Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is gespecialiseerd in de verzorging van paarden. U kunt terecht voor een breed scala aan diensten , zoals keuring paarden, vaccinaties paarden, algemene diergeneeskunde, aankooponderzoek, mankheidsonderzoek en ontworming. Daarnaast kunt u terecht voor de sportopvolging van uw paard. Ook operaties en hospitalisaties behoren tot de mogelijkheden. Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk mag zich ook Nationaal fertilisatiecentrum voor paarden noemen. U kiest de ideale hengstkeuze voor uw merrie, waarbij de paardenfokker u graag van advies voorziet.  Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en kleine huisdieren Wanneer uw huisdier zich niet goed voelt, kunt u zich flink zorgen maken. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk kunt u rekenen op betrokken en deskundige dierenartsen. Zij doen er alles aan om u als eigenaar tevreden te stellen. Zij nemen de tijd voor u en zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. U kunt terecht voor dierengeneeskunde in de breedste zin van het woord. Ook kunt u rekenen op verzorging voor uw pup of kitten. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is geen moeite te groot voor uw huisdier. Voor grote ingrepen en kleine interventies Naast deskundigheid en betrokkenheid kunt u ook rekenen op hoogstaande technologische apparatuur . Denk bijvoorbeeld aan RX, echografie of gasanaesthesie. Hierdoor beschikt Dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk over tal van professionele mogelijkheden inzake onderzoek, hospitalisatie en algemene chirurgie. Naast grote ingrepen kunt u terecht voor kleine interventies. Met zaken als tandhygiëne weten zij raad en helpen u graag verder. Voeding speelt ook bij dieren een belangrijke rol in hun welzijn. U kunt dan ook terecht voor een specialistische kijk op de voeding van uw huisdier. Bij Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk wordt tijd genomen voor uw huisdier. U kunt terecht aan de Europastraat 42a in Bavikhove, alsook aan de Kerkstraat 4 in Kuurne. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk
Europastraat 42a
Bavikhove (Harelbeke)
Meer informatie
Equi-Valent
Torenplein 2/2
Hasselt
Meer informatie
Steegmans Gert
Meerdegatstraat 79
Alken
Meer informatie
Dierenarts Van Dyck S in Stabroek Antwerpen, voor de verzorging van uw huisdier Bent u op zoek naar een dierenarts voor uw hond of kat in de omgeving van Stabroek? Dan bent u bij dierenarts Van Dyck S voor huisdierenzorg aan het juiste adres. Zij neemt de tijd om uw dier de juiste zorg te bieden. Deze dierenarts is gespecialiseerd in dierenverzorging en dierenzorg van huisdieren, waaronder honden en katten. Maar ook voor behandelingen van paarden komt zij bij u langs. Enkel consultatie op afspraak. Dierenarts voor huisdieren en paarden in regio Antwerpen Bij Dierenarts Van Dyck S zijn vele dieren welkom, zij zijn dierenarts voor paarden en huisdieren. De dierenarts staat u vriendelijk te woord en behandelen uw dier net zo. Kom langs voor: Dierenzorg Huisdierenzorg Dierenverzorging Behandeling van honden Behandeling van katten Behandeling van paarden Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op! Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Dierenartsen, Huisdieren, Honden, Katten, Paarden, Dierenzorg, Huisdierenzorg, Dierenverzorging en Dierenarts in Stabroek, Antwerpen.
Van Dyck S
Abtsdreef 92
Stabroek
Meer informatie
Vannecke L in Oostende is de dierenkliniek voor uw geliefde huisdier Vannecke L in Oostende is een dierenkliniek waar u altijd welkom bent. De praktijk zorgt ervoor dat zowel het baasje als de patiënt zich prettig en ontspannen voelt. De goed uitgeruste praktijk vindt u in Oostende aan de Stuiverstraat 538. Het enthousiaste team staat klaar om met de nodige kennis en toewijding, zowel preventief als curatief, de gezondheid van uw dier te bewaken. Er is veel sympathie voor de ongeruste diereigenaar en geduld met de onrustige patiënten. Voor algemene diergeneeskundige ingrepen Honden en katten kunnen met hun baasje of bazin wachten in de ontvangstruimte. De praktijk beschikt over voldoende apparaten om tot een correcte diagnose te komen. Chirurgie is soms nodig om uw geliefde huisdier veel leed te besparen of zelfs het leven te redden. De service gerichte dierenartsenpraktijk is uitgerust met moderne middelen. U kunt er terecht voor algemene diergeneeskunde, operatieve ingrepen, tandheelkunde, laboratorium-onderzoeken, radiografie, echografie, dierenapotheek, hospitalisatie. Tijdens weekeinde alleen voor spoedgevallen Dierenartsenpraktijk Vannecke L aan de Stuiverstraat levert een belangrijke bijdrage aan de zorg voor uw huisdier. De praktijk is het aangewezen adres voor diergeneeskundig advies, vaccinaties, preventieve gezondheidsprogramma's, tandheelkundige zorg, voedingsadvies, behandeling van dierziekten en operaties. Medicatie en voeding kunnen tijdens de openingsuren afgehaald worden. Huisbezoeken worden afgelegd na een telefonische afspraak. Tijdens het weekend is de praktijk uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen. Het begint altijd met stellen juiste diagnose Dierenbezitters hebben alles over voor hun huisgenoot. Dan is het belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de vakkennis en de bezieling van de behandelende arts. Dat vinden zij in de praktijk van de Vannecke L. Het is een goed georganiseerde praktijk, waar uw huisdier op afspraak en in nood acuut geholpen wordt. Zonder directe nood kunnen honden en katten met hun baas of bazin op een comfortabele wijze wachten in de wachtruimte. Bezoek de dierenartsenpraktijk Vannecke L of maak een afspraak voor een bezoek op locatie.
Vannecke L
Stuiverstraat 538
Oostende
Meer informatie