Verstrepen Projects
Rot 30 C
Nieuwrode


Trefwoorden: Betontrap binnen plaatsen, Betontrap buiten plaatsen, Gepolierde betonvloer laten leggen, Oprit aanleggen, Oprit van beton aanleggen, Terras van beton aanleggen, Betonkelders, Betonkolommen, Aanleg van opritten en terrassen

Rubrieken: Betonwerken, Betonherstelling, Betonvloeren


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Verstrepen Projects in Nieuwrode, voor al uw betonwerken

Bent u op zoek naar een expert in betonwerken? Dan bent u bij Verstrepen Projects in Nieuwrode aan het juiste adres! Zo is een betontrap binnen plaatsen en een betontrap buiten plaatsen onder andere een mogelijkheid voor woningen, appartementen en bedrijven. Ook een gepolierde betonvloer laten leggen kan met gemak door de professionals worden geregeld. Voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten voorzien ze in de plaatsing van betonkelders. Verstrepen Projects is u ook van dienst met de aanleg van opritten en terrassen. Een oprit aanleggen is een goed idee als u een veilige plek wilt om uw auto te parkeren. Met een oprit van beton aanleggen heeft u ook een stevige en onderhoudsvriendelijke plek. Ook voorziet het ervaren team in een terras van beton aanleggen. Daarnaast leveren ze voor alle soorten projecten betonkolommen.

Verstrepen Projects, Nieuwrode

Uiteenlopende diensten bij Verstrepen Projects

Zaakvoerder Kevin Verstrepen heeft de opleiding van bekister gevolgd en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Zijn passie voor beton zette hij om in zijn werk. Verstrepen Projects streeft altijd naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral klantentevredenheid en de duurzaamheid van elke constructie is zeer belangrijk. Alle betonwerken in de regio Aarschot kunnen met gemak door hen worden uitgevoerd. Ook leveren ze diensten in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg. Verstrepen Projects is u graag van dienst met de volgende werkzaamheden:

  • Betonvloeren
  • Trappen
  • Betonkelders
  • Betonkolommen

Trappen en vloeren polieren in Nieuwrode

Verstrepen Projects voorziet in het aanleggen van betonvloeren bij privépersonen, in winkels en in industriële gebouwen. Ook buiten is het mogelijk om perfect egale betonvloeren te leggen. Een betonvloer biedt u vele voordelen; het is bijvoorbeeld sneldrogend waardoor kan worden overgaan tot de finale afwerking met tegels of parket. Daarnaast wordt het snel door de professionals geplaatst, is het onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange duurzaamheid. Natuurlijk heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Ook is Verstrepen Projects in te inschakelen voor het installeren van trappen. De trappen worden volledig op maat gemaakt. Het polieren gebeurt in Aarschot of op de locatie waar de trap geïnstalleerd moet worden. Een betonnen trap is heel stevig en kan voor bijvoorbeeld bedrijven of woningen worden gebruikt. De vorm van de trap bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

Opritten en terrassen bij Verstrepen Projects

Verstrepen Projects is ook in te schakelen voor het aanleggen van een betonnen oprit. Dit is een goede keuze als u een stevige oprit wilt die ook zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast voorkomt een betonnen oprit de vorming van mos en onkruid. Het is een stuk onderhoudsvriendelijker omdat het mos zich niet zal hechten. Daarnaast is een terras van beton aanleggen ook een optie. U heeft de keuze uit verschillende tinten van grijs voor het terras en deze kan volledig op maat en in de gewenste vorm gegoten worden. Verstrepen Projects is gespecialiseerd in het plaatsen van kelders. Ze kunnen u kwalitatief hoogstaande kelders aanbieden in zowel gewapend beton als in prefab. Het professionele bedrijf verzorgt geen afbraak en graafwerken, slechts de plaatsing. Betonkelders zijn glad en zien er erg strak uit, maar ze zijn ook nog is sterker dan gemetselde muren. Verstrepen Projects in Nieuwrode is gespecialiseerd in het uitvoeren van betonwerken.

Neem gerust contact op als u verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

208400127_3011871069091814_8455807181133671058_n.jpg - Verstrepen Projects, Nieuwrode