Zakelijke levering Beton centrale Ravels staat bekend om de flexibele instelling. Dankzij onze ervaring spelen we uitstekend in op de wensen van u als klant. We begeleiden uw bouwprojecten en staan u terzijde met raad en advies. We leveren u desgewenst een compleet pakket zodat u nergens nog omkijken naar heeft. Ook voor projecten van grote diversiteit kunnen we u van dienst zijn: Beton centrale Ravels levert op maat gemaakte betonmortelmengsels per toepassing.   Particuliere levering Bent u op zoek naar de meest geschikte betonoplossing voor uw wensen? Bij Beton centrale Ravels hebben we jarenlange ervaring in de particuliere bouwmarkt. We helpen u graag op weg en zorgen dat uw bouwproject soepel verloopt. Vanzelfsprekend kunnen we uw materialen ook op zaterdagochtend leveren, zodat u ook in het weekend verder kunt.
Betoncentrale Ravels BVBA
Kanaaldijk 22
Ravels
Meer informatie
Bouwwerken Meulemans
Hoendergaarsen 62
Arendonk
Meer informatie
Bouwwerken Simons
Pannenhuisweg 10
Rijkevorsel
Meer informatie
Bozac Betonwerken
Miksebaan 81
Brasschaat
Meer informatie
De Vylder betonwerken bvba
Vleeshouwersstraat 52
Sint-Niklaas
Meer informatie
Dekavera
Provinciebaan 79
Ledegem
Meer informatie
Met DWB Woningbouw in Tongeren gaat u voor professionele ruwbouwwerken Zoekt u een betrouwbare aannemer in de regio van Tongeren voor uw nieuwbouwwerken? DWB Woningbouw is uw zakenpartner! Van ruwbouwwerken tot betonwerken, u kunt rekenen op de vakmannen van DWB Woningbouw. Wij zijn ook uw aangewezen partij voor de aanleg van opritten. Met meer dan 12 jaar ervaring op zak, is het bedrijf uw helpende hand voor propere woningrenovatie in de regio Tongeren. Wij hebben de specialistische kennis in huis om alle klussen netjes en duurzaam uit te voeren. Wilt u gepolijste betonvloeren in uw pand of woning? Wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. Ook voor gepolijste betonmuren zijn wij in te schakelen. Professionele ruwbouwwerken Wanneer u de samenwerking met DWB Woningbouw aangaat, kiest u voor professioneel uitgevoerde werken, kwalitatieve materialen en een duurzaam eindresultaat. Deze aannemer is gespecialiseerd in ruwbouwwerken. Het goed opgeleide team zorgt voor een vlekkeloze opbouw van uw woning in de stijl die u wenst. Samen met u en een architect worden de plannen tot in de kleinste details opgevolgd. Alle fases van de ruwbouw worden correct doorlopen met de nodige professionele kennis. Representatieve oprit DWB Woningbouw voorziet als professionele aannemer ook in de aanleg van uw oprit in elke gewenste uitvoering. Hebt u al een specifieke keuze gemaakt over de materialen? Denk u aan stevige kasseien of eerder een klassieke steen? Een oprit moet zowel veilig en comfortabel zijn om met de auto overheen te rijden, maar het mag er ook mooi en representatief uit zien. DWB Woningbouw adviseert u graag over de materialen keuze zodat alles in harmonie met de stijl van uw woning aangelegd kan worden. De aanleg van opritten worden steeds op maat gerealiseerd. Woningrenovatie en meer Wilt u graag een gepolijste betonvloer in uw woning, of heeft u een aannemer nodig voor een aanbouw? Geen probleem voor DWB Woningbouw, de vakkundige bouwers staan steeds voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact op nemen voor onder andere: Nieuwbouwwerken Ruwbouwwerken Aanleg van opritten Aannemer in de regio Tongeren Gepolijste betonvloeren Gepolijste betonmuren Woningrenovatie Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
DWB Woningbouw
Strikkelberg 44
Tongeren
Meer informatie
F-Build
Achterbrug 2
Wuustwezel
Meer informatie
GDS Algemene werken
Heuvelhoekstraat F20
Dentergem
Meer informatie
Geert Maes BVBA
Heulken 10
Bassevelde (Assenede)
Meer informatie
Grondwerken Bekaert uit Brakel voor kwalitatieve grond- en sloopwerken op maat Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf voor al uw grond- en sloopwerken? Dan kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert uit Brakel. Het professionele team heeft passie voor het vak, en staat elke dag klaar om hun klanten op snelle en secure wijze verder te helpen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor graafwerken, maar ook voor sloopwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en het plaatsen van regenwaterputten. Daarnaast kan Bekaert ook keermuren plaatsen. De vakmensen van Grondwerken Bekaert hebben jaren ervaring in het vak en de juiste scholing genoten. Zo kunnen zij u steeds van dienst zijn op verschillende vlakken. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie voor te leggen. Dienstverlening Grondwerken Bekaert uit Brakel Grondwerken : Grondwerken Bekaert is breed gespecialiseerd en helpt u verder met grondwerken in de openlucht, maar gaat ook voor ondergrondse structuren voor u aan de slag.  Sloopwerken : U kunt op Grondwerken Bekaert rekenen voor het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Op een veilige en technisch verantwoorde wijze gaat het vakkundige team voor u aan de slag.  Graafwerken : Met behulp van kwalitatieve graafmachines gaat Grondwerken Bekaert voor u aan de slag met al uw graafwerken. Denk bijvoorbeeld aan werken aan uw tuin, zoals het rooien van boomstronken, struiken en hagen.  Keermuren plaatsen : Ook voor het plaatsen van keermuren kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert, het is een specialisatie van de vakmannen. Keerwanden kunnen dienst doen als grond- of waterkering: het vormt een stabiele barrière tussen oppervlakten met een hoogteverschil.  Plaatsen van regenwaterputten : Ga waterverspilling tegen en schakel Grondwerken Bekaert in voor het plaatsen van regenwaterputten. Regenwater is van nature zacht, zuiver en geurloos en kan goed worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet of het sproeien van uw tuin.  Rioleringswerken : Grondwerken Bekaert gaat ook voor u aan de slag met de infrastructuur van uw riool. U kunt terecht voor de aanleg van een nieuw riool, maar ook wanneer u een verstopping heeft of een ander probleem, staat het team voor u klaar.  Advies op maat Of het nu gaat om sloopwerken, of het plaatsen van regenwaterputten: Grondwerken Bekaert staat voor u klaar. Het team zorgt er voor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf om te zorgen dat alles spoedig verloopt. Het team van Grondwerken Bekaert heeft oog voor detail en zorgt dat de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt en goed zijn gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook rekenen op een persoonlijke aanpak. De vakmensen beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies op maat. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Grondwerken Bekaert
Heyveld 6
Brakel
Meer informatie
Grondwerken Misplon
Adamstraat 10
Dentergem
Meer informatie
H.P. Betonkelders BVBA
Kerkenbosstraat 13A
Baal (Tremelo)
Meer informatie
Herthogs Stig
Laboureur 2C
Brecht (Sint-Lenaarts)
Meer informatie
Houtskeletbouw Devos BV
Frankrijklaan 45
Poperinge
Meer informatie
Metsel-en Betonwerken
Begijnenwinning 74a
Tessenderlo
Meer informatie
Sadibo
Nachtegaalstraat 78
Zulte
Meer informatie
TC Construct in Tollembeek, expert in afbraakwerken, septische putten plaatsen, grondwerken en meer Heeft u bouwwerken in de planning? Maak dan voordat u van start gaat een afspraak met TC Construct uit Tollembeek. Als aannemer voor afbraakwerk staan wij u bij met het vakkundig slopen van muren bij renovatieprojecten. Ook zijn wij uw partner voor grondwerk bij bestrating, het uitgraven van kelder, plaatsen van waterputten, septische putten plaatsen en kunt u door ons betonnen keerwanden laten plaatsen. Bovendien kunt u ons inschakelen voor het bouwrijp maken van terrein voor een spoedige start van uw nieuwbouw. Tenslotte zijn wij ook inzetbaar voor de wegenbouw, omgevingswerken en afwerking terreinen op maat. Het team van TC Construct staat klaar om ook voor u binnenkort aan de slag te gaan. Aannemer afbraakwerken in Tollembeek Heeft u een bestaande woning en gaat u renoveren, of heeft u een kavel waar gebouwen op staan die afgebroken dienen te worden? Maak dan gebruik van ons deskundige team voor het op veilige wijze uitvoeren van uw afbraakwerken. Wij zorgen niet alleen voor het afbreken, maar vervoeren ook al uw puin naar het recyclagepark, waardoor u niet met afval achterblijft. Indien de grond na afloop van de werkzaamheden bouwrijp gemaakt moet worden, zorgen onze vaklieden voor een efficiënte uitvoering van uw opdracht, zodat u snel verder kunt met de opbouw van het gewenste gebouw. Belt u ons gerust eens om naar onze eerlijke prijzen te informeren. Septische putten plaatsen in Vlaams-Brabant Gaat u de woning van uw dromen laten bouwen? Dan zal er ook over de riolering moeten worden nagedacht. Voordat u wordt aangesloten op de riolering, is het wettelijk verplicht een septische put te laten plaatsen. Bij TC Construct zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van septische putten. Hierbij denken wij met u mee over de juiste locatie, verzorgen de correcte aan- en afvoer en een optimale ontluchting. Wilt u meer weten over septische putten? Dan vertellen wij u graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking bij u op locatie. Inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket en jarenlange ervaring, zijn wij zowel inzetbaar bij particulieren als bedrijven. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Plaatsen van waterputten Septische putten plaatsen Slopen van muren Aannemer voor afbraakwerk Uitgraven van kelder Bouwrijp maken van terrein Betonnen keerwanden laten plaatsen Grondwerk bij bestrating Wegenbouw Omgevingswerken en afwerking terreinen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
TC Construct
Statiestraat 70
Tollembeek (Galmaarden)
Meer informatie
Bestratingswerken door de specialisten van V.W.B. BV in Loenhout Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist voor uw buitenomgeving en uw bestratingswerken? Dan bent u bij V.W.B. BV in Loenhout aan het juiste adres. Dit team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan met bestratingswerken, afsluitingen plaatsen, betonvloeren plaatsen, beton polieren, aanleggen van terrassen, aanleggen van opritten en uw volledige tuin aanleggen. Neem voor meer informatie, advies of het doornemen van uw project vandaag nog contact op.V.W.B. BV is een jong bedrijf dat 6 jaar actief is in Antwerpen en ruime regio om  beton- en klinkerwerken  te voorzien bij particulieren, bedrijven en industrie.  Bestratingswerken door de specialist uit Loenhout Heeft u uitbreiding van uw terras nodig? Of nieuwe parkeerplekken nodig? Met de juiste aanpak in bestratingen uit Loenhout komt uw gedroomde project meteen tot leven in alle materiaalsoorten. Voor de service in bestratingen kunt u alle vormen en soorten van stenen of tegels uitzoeken. Deze vakmannen weten met alle materialen wat de juiste aanpak is. U bent met V.W.B. BV verzekerd een mooi en duurzaam resultaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een oppervlakte in beton. Dat is niet alleen tijdbesparend, het is vaak ook een praktische en de meeste optimale oplossing voor grote oppervlaktes. Denk maar aan een parkeerterrein, oprit of groot terras. Afwerking kan dan zo voorzien worden met beton polieren zodat u een gladde, fijne of geborstelde afwerking krijgt voor een perfecte uitstraling. De kennis, kunde en ervaring van V.W.B. BV V.W.B. BV heeft enorm veel knowhow in huis en gaat steeds aan de slag met de meest geavanceerde technieken uit de sector. Een optimaal resultaat is dan ook prioriteit nummer één. Het bedrijf is gespecialiseerd in klassieke betonvloeren, industrievloeren, renovatievloeren, beton polieren en bestratingen. Daarnaast kunt u rekenen op dit vakbedrijf voor een aansluitende dienstverlening voor aanleg opritten en terrassen . Dat kan in beton, maar evengoed in klassieke tegels of met klinkerwerken. En tot slot kunt u ook voor tuinaanleg rekenen op de vakkundige aanpak van V.W.B. BV. Daarbij wordt voorzien in aanleg, onderhoud én afwerking van uw volledige tuinproject. Volledig op uw maat, volgens uw wensen en aan de hand van uw budget. Alle diensten en services op een rij in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit de fotogalerij met een greep uit de realisaties te bekijken en contact op te nemen met deze vakspecialisten als u een project heeft in: Bestratingswerken Afsluitingen plaatsen Betonvloeren plaatsen Beton polieren Aanleggen van terrassen Aanleggen van opritten Tuin aanleggen Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
V.W.B. BV
Oude-Dorpstraat 78
Loenhout
Meer informatie
Van de Locht BVBA
Polderstraat 70a
Wuustwezel
Meer informatie
Van den Bossche Betonwerken BVBA
Goochelaarstraat 34
Sint-Laureins
Meer informatie
Van Linden Bv
Provinciale weg 21
Puurs-Sint-Amands
Meer informatie
Verstrepen Projects in Nieuwrode, voor al uw betonwerken Bent u op zoek naar een expert in betonwerken? Dan bent u bij Verstrepen Projects in Nieuwrode aan het juiste adres! Zo is een betontrap binnen plaatsen en een betontrap buiten plaatsen onder andere een mogelijkheid voor woningen, appartementen en bedrijven. Ook een gepolierde betonvloer laten leggen kan met gemak door de professionals worden geregeld. Voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten voorzien ze in de plaatsing van betonkelders. Verstrepen Projects is u ook van dienst met de aanleg van opritten en terrassen. Een oprit aanleggen is een goed idee als u een veilige plek wilt om uw auto te parkeren. Met een oprit van beton aanleggen heeft u ook een stevige en onderhoudsvriendelijke plek. Ook voorziet het ervaren team in een terras van beton aanleggen. Daarnaast leveren ze voor alle soorten projecten betonkolommen. Uiteenlopende diensten bij Verstrepen Projects Zaakvoerder Kevin Verstrepen heeft de opleiding van bekister gevolgd en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Zijn passie voor beton zette hij om in zijn werk. Verstrepen Projects streeft altijd naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral klantentevredenheid en de duurzaamheid van elke constructie is zeer belangrijk. Alle betonwerken in de regio Aarschot kunnen met gemak door hen worden uitgevoerd. Ook leveren ze diensten in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg. Verstrepen Projects is u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: Betonvloeren Trappen Betonkelders Betonkolommen Trappen en vloeren polieren in Nieuwrode Verstrepen Projects voorziet in het aanleggen van betonvloeren bij privépersonen, in winkels en in industriële gebouwen. Ook buiten is het mogelijk om perfect egale betonvloeren te leggen. Een betonvloer biedt u vele voordelen; het is bijvoorbeeld sneldrogend waardoor kan worden overgaan tot de finale afwerking met tegels of parket. Daarnaast wordt het snel door de professionals geplaatst, is het onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange duurzaamheid. Natuurlijk heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Ook is Verstrepen Projects in te inschakelen voor het installeren van trappen. De trappen worden volledig op maat gemaakt. Het polieren gebeurt in Aarschot of op de locatie waar de trap geïnstalleerd moet worden. Een betonnen trap is heel stevig en kan voor bijvoorbeeld bedrijven of woningen worden gebruikt. De vorm van de trap bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Opritten en terrassen bij Verstrepen Projects Verstrepen Projects is ook in te schakelen voor het aanleggen van een betonnen oprit. Dit is een goede keuze als u een stevige oprit wilt die ook zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast voorkomt een betonnen oprit de vorming van mos en onkruid. Het is een stuk onderhoudsvriendelijker omdat het mos zich niet zal hechten. Daarnaast is een terras van beton aanleggen ook een optie. U heeft de keuze uit verschillende tinten van grijs voor het terras en deze kan volledig op maat en in de gewenste vorm gegoten worden. Verstrepen Projects is gespecialiseerd in het plaatsen van kelders. Ze kunnen u kwalitatief hoogstaande kelders aanbieden in zowel gewapend beton als in prefab. Het professionele bedrijf verzorgt geen afbraak en graafwerken, slechts de plaatsing. Betonkelders zijn glad en zien er erg strak uit, maar ze zijn ook nog is sterker dan gemetselde muren. Verstrepen Projects in Nieuwrode is gespecialiseerd in het uitvoeren van betonwerken. Neem gerust contact op als u verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Verstrepen Projects
Rot 30 C
Nieuwrode
Meer informatie