Schrijnwerker David Lateur
Groenlaan 12
Herzele


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Binnendeuren plaatsen, Eiken deuren op maat, Buitenschrijnwerken bij nieuwbouw, Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw, Ramen en deuren in hout alu of pvc, Keukenrenovatie, Maatkasten in hout, Bestaande keukens aanpassen, Buitenschrijnwerken bij renovatie

Rubrieken: Schrijn- & timmerwerken, Maatkasten, Schrijnwerkerij, Badkamerrenovatie, Keukens op Maat


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Ga naar Schrijnwerker David Lateur in Herzele, Oost-Vlaanderen, voor al uw  binnenschrijnwerken bij nieuwbouw 

Al jaren staan Schrijnwerker David Lateur en zijn team in Herzele bekend om hun professionaliteit in alles wat ze doen. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten schrijnwerken, waaronder binnenschrijnwerken bij nieuwbouw, buitenschrijnwerken bij nieuwbouw, binnenschrijnwerken bij renovatie en buitenschrijnwerken bij renovatie. Bij ons kunt u dus terecht voor maatkasten in hout en keukenrenovatie, maar ook voor eiken deuren op maat, binnendeuren plaatsen en ramen en deuren in hout alu of pvc. Tenslotte kunnen wij ook bestaande keukens aanpassen of een geheel nieuwe keuken voor u plaatsen.

Eiken deuren op maat Herzele, Oost-Vlaanderen

Wat kunt u verwachten van ons energieke team?

Al meer dan 25 jaar levert het team van Schrijnwerker David Lateur in Herzele nauwkeurigheid en onberispelijk vakmanschap. Dat wij al zoveel jaar bestaan hebben wij te danken aan onze vakmensen, maar ook aan onze trouwe klanten. Een greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw
  • Buitenschrijnwerken bij nieuwbouw
  • Buitenschrijnwerken bij renovatie
  • Binnenschrijnwerken bij renovatie
  • Binnendeuren plaatsen
  • Eiken deuren op maat
  • Ramen en deuren in hout alu of pvc
  • Keukenrenovatie
  • Maatkasten in hout
  • Bestaande keukens aanpassen

Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw in Herzele

Wanneer u op zoek bent naar net dat beetje extra voor uw woning, dan kunt u lambrisering overwegen. Dit is een trend die terug is van weggeweest en deze houten accenten zorgen voor een klassieke uitstraling. De combinatie van het hout met de juiste kleur en een perfecte afwerking geeft elke ruimte in uw woning een rijke, luxueuze en stijlvolle touch. Laat u door het team van Schrijnwerker David Lateur in Herzele adviseren over de vele opties die wij te bieden en hebben en kies de lambrisering die het beste bij u past.

Prachtige kasten op maat in Oost-Vlaanderen

Iedereen die op zoek is naar een unieke eyecatcher voor hun interieur stapt snel binnen bij Schrijnwerker David Lateur in Herzele. Bij ons kunt u terecht voor ingemaakte kasten, dressings, schuifdeuren en draaideuren, maatkeukens en uitgewerkte tv-kasten in trespa plaatmateriaal. Onze meubels kunnen zowel voor de woonkamer, slaapkamer, keuken als hobbyruimte gemaakt worden. Wij gaan graag met u in gesprek om uw voorkeuren en de mogelijkheden te bespreken om zo uw droom waar te kunnen maken.

Neem contact op met Schrijnwerker David Lateur in Herzele voor een antwoord op al uw vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.

Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw Herzele, Oost-Vlaanderen