A.D.B. Vandeput NV
Kempische Steenweg 606
Hasselt
Meer informatie
Alfahout
Langeberg 51
Wortel ( Hoogstraten )
Meer informatie
Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy
Ferdinand Van Hoeynissenstraat 19
Kerksen
Meer informatie
Laat Algemene Klussen Sven Vancanneyt uit Lichtervelde, West-Vlaanderen, binnenvloeren plaatsen Wanneer u op zoek bent naar een gedreven vakteam dat alle soorten klussen voor u kan uitvoeren in Lichtervelde en omgeving, dan gaat u naar Algemene Klussen Sven Vancanneyt . Ons team van specialisten brengt elke klus graag tot een goed einde. Zo kunnen wij ingeschakeld worden voor binnenvloeren plaatsen, buitenvloeren plaatsen, parket vloeren leggen, laminaat vloeren leggen en tegel vloeren plaatsen. Daarnaast zijn wij expert op het gebied van houtskeletbouw plaatsen, carports maken, eiken bijgebouwen plaatsen, ramen en deuren, gyprocwerken en wandtegels plaatsen. Wij werken altijd volgens een vooropgesteld plan zodat u weet waar u aan toe bent. Wat kunt u verwachten van ons topteam uit West-Vlaanderen? Professionaliteit, klanttevredenheid en een oog voor detail staan hoog in het vaandel van het team van Algemene Klussen Sven Vancanneyt in Lichtenvoorde. Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en op de hoogte van de laatste wet- en regelgevingen. Zo kunt u uw klus me een gerust hart aan ons over laten. Wij bieden onder andere Binnenvloeren plaatsen Buitenvloeren plaatsen Parket vloeren leggen Laminaat vloeren leggen Wandtegels plaatsen Tegel vloeren plaatsen Gyprocwerken Eiken bijgebouwen plaatsen Houtskeletbouw plaatsen Carports maken Ramen en deuren Maak meer gebruik van de ruimte om uw huis in Lichtervelde Om onze klanten meer te kunnen laten genieten van het buitenleven, zijn wij van Algemene Klussen Sven Vancanneyt uit Lichtervelde ons gaan specialiseren in het plaatsen van eiken bijgebouwe n. Wij werken meestal via het principe van houten skeletbouw, dat wij vervolgens omtoveren tot bijvoorbeeld een poolhouse of een tuinhuis. Zo kunt u genieten van de frisse lucht, maar wel met het comfort waar u aan gewend bent. U bent van harte welkom met uw eigen plannen of ideeën, maar uiteraard kunnen wij u ook van advies voorzien voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan. Wij kunnen uw mooiste buitenvloeren en binnenvloeren plaatsen Een stevige vloer is de basis van veel woongemak. Zowel voor het laten plaatsen van uw binnenvloeren als van uw buitenvloeren kunt u een beroep doen op de professionals van Algemene Klussen Sven Vancanneyt uit Lichtervelde. Wij werken met alle soorten materialen als laminaat, parket, tegels, planken en klinkers. Omdat elk materiaal zijn voordelen en nadelen heeft, gaan we graag eerst met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Zo weten we zeker dat we u op de beste manier kunnen helpen en kunt u straks lang van uw vloeren genieten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Algemene Klussen Sven Vancanneyt uit Lichtervelde. U kunt ook het contactformulier invullen.
Algemene Klussen Sven Vancanneyt
Stegelstraat 11
Lichtervelde
Meer informatie
Bisschop Jan BVBA
Wulvestraat 9
Woesten
Meer informatie
Cloutte Danny
Abdijstraat 26A
Oosteeklo
Meer informatie
D.i.y. Products
Steenberg 11
Roosdaal
Meer informatie
Dak en Schrijnwerken Deleyn
Blekerijstraat 107
Assebroek
Meer informatie
DC Schrijnwerkerij
Kerkhoflei 91
Mechelen
Meer informatie
Descaver
Engelstraat 227
Ichtegem
Meer informatie
Dhondt Cedric
Appelstraat 3
Merelbeke
Meer informatie
Werkt in een straal 50 km om Middelkerke. Voor particulieren en bedrijven
Domien Bernaert
Slachthuisstraat 10
Middelkerke
Meer informatie
Driesen Danny
Gompel Hoeve 43
Mol
Meer informatie
Goossens Houtconstructies
Kouterstraat 17
Waasmunster
Meer informatie
Lavens BVBA
Kruisekestraat 391
Wervik
Meer informatie
Mobu
Soelstraat 28b
Betekom
Meer informatie
Ga naar Schrijnwerker David Lateur in Herzele, Oost-Vlaanderen, voor al uw  binnenschrijnwerken bij nieuwbouw  Al jaren staan Schrijnwerker David Lateur en zijn team in Herzele bekend om hun professionaliteit in alles wat ze doen. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten schrijnwerken, waaronder binnenschrijnwerken bij nieuwbouw, buitenschrijnwerken bij nieuwbouw, binnenschrijnwerken bij renovatie en buitenschrijnwerken bij renovatie. Bij ons kunt u dus terecht voor maatkasten in hout en keukenrenovatie, maar ook voor eiken deuren op maat, binnendeuren plaatsen en ramen en deuren in hout alu of pvc. Tenslotte kunnen wij ook bestaande keukens aanpassen of een geheel nieuwe keuken voor u plaatsen. Wat kunt u verwachten van ons energieke team? Al meer dan 25 jaar levert het team van Schrijnwerker David Lateur in Herzele nauwkeurigheid en onberispelijk vakmanschap. Dat wij al zoveel jaar bestaan hebben wij te danken aan onze vakmensen, maar ook aan onze trouwe klanten. Een greep uit ons veelzijdige aanbod Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw Buitenschrijnwerken bij nieuwbouw Buitenschrijnwerken bij renovatie Binnenschrijnwerken bij renovatie Binnendeuren plaatsen Eiken deuren op maat Ramen en deuren in hout alu of pvc Keukenrenovatie Maatkasten in hout Bestaande keukens aanpassen Binnenschrijnwerken bij nieuwbouw in Herzele Wanneer u op zoek bent naar net dat beetje extra voor uw woning, dan kunt u lambrisering overwegen. Dit is een trend die terug is van weggeweest en deze houten accenten zorgen voor een klassieke uitstraling. De combinatie van het hout met de juiste kleur en een perfecte afwerking geeft elke ruimte in uw woning een rijke, luxueuze en stijlvolle touch. Laat u door het team van Schrijnwerker David Lateur in Herzele adviseren over de vele opties die wij te bieden en hebben en kies de lambrisering die het beste bij u past. Prachtige kasten op maat in Oost-Vlaanderen Iedereen die op zoek is naar een unieke eyecatcher voor hun interieur stapt snel binnen bij Schrijnwerker David Lateur in Herzele. Bij ons kunt u terecht voor ingemaakte kasten, dressings, schuifdeuren en draaideuren, maatkeukens en uitgewerkte tv-kasten in trespa plaatmateriaal . Onze meubels kunnen zowel voor de woonkamer, slaapkamer, keuken als hobbyruimte gemaakt worden. Wij gaan graag met u in gesprek om uw voorkeuren en de mogelijkheden te bespreken om zo uw droom waar te kunnen maken. Neem contact op met Schrijnwerker David Lateur in Herzele voor een antwoord op al uw vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.
Schrijnwerker David Lateur
Groenlaan 12
Herzele
Meer informatie
Schrijnwerker Sven Goeman
Desmedtstraat 44
Minderhout
Meer informatie
Schrijnwerkerij de Kurt
Raystraat 41
Betekom (Begijnendijk)
Meer informatie
Schrijnwerkerij Schroons & Zonen bvba
Wouwerstraat 11A
Heist-op-den-berg
Meer informatie
Vanantwerpen Jan BVBA is uw schrijnwerker voor binnen en buiten in heel West-Vlaanderen Zoekt u een vakbekwame schrijnwerkerij in Lichtervelde en wijde omgeving? Schrijnwerkerij Vanantwerpen Jan BVBA is een betrouwbaar adres voor de hele provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Koolskampstraat 82. Vanantwerpen Jan is opgericht op 16-12-1999 en er is veel ervaring opgebouwd in dit vakgebied. Heeft u plannen en vraagt u zich af hoe u dit project het best binnen het beschikbare budget kunt uitvoeren? Vraag naar de mogelijkheden. Start nu uw gratis offerteaanvraag. Samenwerking met fabrikant schrijnwerken Binnenschrijnwerk is een term die een hele brede waaier aan mogelijkheden om uw interieur in te richten omvat. Deze soort houtbewerking kan voor alle mogelijke voorwerpen in huis toegepast worden. De werkzaamheden van Schrijnwerkerij Vanantwerpen Jan betreffen: gyprocwerken, gevelwerken, binnenschrijnwerkerij, buitenschrijnwerkerij, eiken bijgebouwen, maatkasten, inloopkasten, isolatiewerken, plaatsen van binnendeuren. Er wordt samengewerkt met een eigen fabrikant schrijnwerken. Vraag offerte voor een compleet aanbod Zit u in de afwerkingsfase van uw woning? Wilt u maatmeubilair zoals kasten op maat of andere elementen in uw interieur die uw woning een frisse, stijlvolle uitstraling geven? Zoekt u een professionele partner voor uw binnenschrijnwerk in West-Vlaanderen? Aarzel dan niet en neem contact op met Schrijnwerkerij Vanantwerpen Jan voor een bespreking van al uw wensen en verwachtingen. Het bedrijf is beschikbaar voor een compleet aanbod van maatwerk, timmer- en schrijnwerken. Door gyprocwerken ontstaat andere sfeer Vooral met gyprocwerk kan een interieur wat sfeer betreft ingrijpend worden verbeterd. Door bijvoorbeeld het plaatsen van valse plafonds of wanden kan de woning een volledig nieuwe stijl of structuur krijgen. Voor plafonds zijn er veel verschillende systemen, die er ook heel anders uit zien. Het gaat niet alleen om bestaande bouw maar ook om ingrijpender werk zoals verbouwing. Ook voor de combinatie daarvan kunt u bij Schrijnwerkerij Vanantwerpen Jan goed terecht. Contacteer Schrijnwerkerij Vanantwerpen Jan in Lichtervelde voor het maken van een afspraak of een offerte.
Schrijnwerkerij Vanantwerpenjan bvba
Koolskampstraat 82
Lichtervelde
Meer informatie
Binnenschrijnwerken/Buitenschrijnwerken
Schrijnwerkerij Verheyden
Steenweg op Hoogstraten 80
Merksplas
Meer informatie
Steven VDM
Fosselstraat 138
Hekelgem
Meer informatie
Sunaert Niels
Assesteenweg 202
Sint-Kwintens-Lennik
Meer informatie
Terraco
Weg naar As 365
Genk
Meer informatie
Van Houttave Constructions
Belzeelse Kerkweg 57
Evergem
Meer informatie
VDP-Services
Borchtstraat 51
Herselt
Meer informatie
Vermeulen Maarten
Oude Heirweg 22
Moorslede
Meer informatie
WDP Constructions uit Moerbeke-Waas voor plaatsen tuincontructies, zoals carports en tuinhuizen Zoekt u een vakbekwame aannemer voor het plaatsen van uw tuinhuis, of andere houtconstructies? Dan bent u aan het goede adres bij schrijnwerkerij WDP Contructions in Moerbeke-Waas. Met velen jaren aan ervaring biedt WDP Constructions vakkundig maatwerk in hout en buitenschrijnwerk. U kunt bij ze terecht voor diverse tuinconstructies, zoals tuinhuizen plaatsen uit hout, inclusief omheiningen en plaatsen van carports, pergola's, veranda's en overdekte terrassen. Bij deze aannemer heeft u een zeer uitgebreide keuze aan houtsoorten. Voor diverse constructies wordt geadviseerd over de meest geschikte soorten hout. Tuinhuizen: WDP Constructions is de specialist op het gebied van bouw en afwerking van houten constructies op maat. Precisiewerk tot op de millimeter worden door ze gemaakt in het eigen atelier. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, van landelijk tot strak. Pergola en carport: Met jaren aan ervaring in het ontwerpen, fabriceren en installeren zorgt WDP Constructions voor een duurzame oplossing op maat. Op alle constructies krijgt u 20 jaar garantie. Zij maken gebruik van kwaliteitshout, zoals steigerhout, merbau en thermowood. Meubilair en omheining: U kunt bij ze terecht voor tuinmeubels, afgestemd op uw wens, stijl en ideeën. De specialisten van WDP Constructions werken graag uw eigen schetsen en ontwerpen uit. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen gaan deze producten lang mee. Actief in een straal van 40 km rond Moerbeke-Waas Deze vakbekwame aannemer is actief in een straal van 40 kilometer rond de vestigingsplaats Moerbeke-Waas. WDP Constructions levert ook zelfbouwpakketten voor de doe het zelver. Het aanzien van uw buitenruimte wordt door dit bedrijf aanzienlijk verbeterd. U zult versteld staan van de resultaten. Deze aannemer voor schrijnwerken komt eerst voor een oriënterend gesprek. Daarna volgt een offerte op maat. Er wordt gewerkt volgens de afspraken en binnen de bouwtijd en volledig uitgaande van uw beschikbare budget. Heeft u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met WDP Constructions in Moerbeke-Waas.
WDP Constructions
Damstraat 20
Moerbeke-Waas
Meer informatie
Woodwork Walraet
Neerstraat 19
Haacht
Meer informatie
Zjeste
Bukenberg 13
Balen
Meer informatie