Grisez Technics
Brikstraat 23 A
Sint-Pieters-KapelleTrefwoorden: Binnenverlichting, Buitenverlichting, Elektrische depannage, Video en parlefonie, Kleine klus werken, Kleine schrijnwerken, Kleine sanitaire herstellingen, Elektrische ondersteuning doe het zelf

Rubrieken: Elektriciens - InstallateursContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Grisez Technics uit Sint-Pieters-Kapelle uw elektricien en installateur inclusief sanitaire herstellingen

Zoekt u een bedrijf dat op bekwame manier uw verlichtingsproblemen oplost, voor binnenverlichting en buitenverlichting? Grisez Technics is gespecialiseerd in elektra, inclusief bijkomende kleine schrijnwerken en kleine sanitaire herstellingen. Nieuwe mogelijkheden van video en parlefonie zijn bekend en kunnen desgewenst bij u worden geïnstalleerd. Deze installateur levert ook ‘elektrische ondersteuning doe het zelf’, zoals ze dat noemen. U eigen kwaliteiten op het gebied van elektrische installatie worden dus volop benut. Het is een manier van samenwerken, waartoe niet veel elektriciens bereid zijn. Grisez Technics uit Sint-Pieters-Kapelle is een flexibel bedrijf, waar u graag gebruik van maakt.

Een vertrouwd adres voor alle elektro

Grisez Technics is een vertrouwd adres voor installatie, reparatie en onderhoud van al uw systemen van verwarming tot video en parlefenie. In de regio is het een bekende naam voor al het sanitaire herstellingswerk. Door een doeltreffende aanpak worden uw storingen verholpen en uitval aangepakt. De grootste zekerheid krijgt u door een onderhoudscontact aan te gaan. Ook voor het verhelpen van een incidentele storing aan de boiler of geiser kunt u Grisez Technics inschakelen. Een hardnekkige storing drijft eigenaren of bewoners vaak tot wanhoop. U heeft een vakman nodig, die uw klus aanpakt en uiteraard tegen een aanvaardbaar tarief.

Apparatuur voor het vinden van oorzaak

Grisez Technics beschikt over de juiste detectie apparatuur voor het snel vinden van de oorzaak en vervolgens uitvoeren van de elektrische depannage. Belangrijk als het gaat om een spoedeisende kwestie. U kunt 24 uur en 7 dagen in de week contact opnemen. De vakman komt bij u langs, ook als dat tijdens feestdagen of in het weekeinde noodzakelijk blijkt te zijn. De nieuwe trend is bovendien verduurzaming. Ook daar wordt rekening mee gehouden. Het dienstenaanbod is gevarieerd: vernieuwen van uw elektriciteitskast, bijplaatsen van lichtpunten, stopcontacten of tuinverlichting is allemaal mogelijk.

Vernieuwen van uw installatie door vakman

Wilt u uw huis verkopen. De keuring van uw elektriciteitsinstallatie is verplicht bij verkoop van uw huis. Kocht u net een huis waarvan het keuringsattest niet conform is? Dan dient u binnen 18 maanden uw installatie in orde te brengen en te laten herkeuren. Geen nood. De vernieuwing van uw installatie laat u best over aan een vakman. Grisez Technics renoveert uw installatie, inclusief het plaatsen van rookmelders en staat u bij om snel en efficiënt aan alle regelgeving te voldoen. Het begint met een gesprek en een inschatting van de kosten. Daarna wordt een plan van aanpak gemaakt en kan de uitvoering van het project beginnen.

Contacteer Grisez Technics, gevestigd in de Brikstraat 23 A in Sint-Pieters-Kapelle voor een afspraak of een gratis offerte.

Grisez Technics, Sint-Pieters-Kapelle