Taverne 't Wanneshof
Broechemsesteenweg 42
Nijlen


Vandaag 14:00 - 00:00
overige dagen


Trefwoorden: Brasserie met gezellige sfeer, Genieten in een leuke taverne, Genieten van een snelle hap, Brasserie voor een stevige maaltijd, Taverne beschikbaar voor takeaway, Brasserie met verse gerechten, Taverne met seizoensgebonden gerechten, Taverne met een gratis parking, Frans Belgische keuken, Taverne met een overkoepelend en een niet-overkoepelend terras

Rubrieken: Taverne, Tavernes, Brasserie


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Taverne ‘t Wanneshof in Nijlen, lekker genieten in een brasserie met gezellige sfeer

Heeft u ook zo’n zin in een avondje uit in een brasserie met gezellige sfeer? Lekker genieten in een leuke taverne doet u bij Taverne ‘t Wanneshof in Nijlen. Wij zijn een brasserie voor een stevige maaltijd maar onze ook een taverne beschikbaar voor take-away. In onze brasserie met verse gerechten, kunt u ook genieten van een snelle hap. Onze Frans Belgische keuken verzorgt in onze taverne met seizoensgebonden gerechten, heerlijke gerechten. Over een parkeerplaats hoeft u zich geen zorgen te maken in onze taverne met een gratis parking. Zit u liever buiten? dat kan ook in onze taverne met een overkoepelend en een niet-overkoepelend terras.

Brasserie met gezellige sfeer - Taverne 't Wanneshof, Nijlen

Brasserie met gezellige sfeer

Bij Brasserie ‘t Wanneshof is iedereen welkom. Of u nu langskomt voor een uitgebreid vis- of vleesgerecht, een lekkere snack bij de borrel of met het hele gezin komt eten. Bij ons kan het allemaal. Wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen, dat begint al met een hartelijk onthaal. Ziet u een gerecht liever aangepast? Dan zorgt ons keukenteam voor de bereiding zoals u dat wenst. Met een chef-kok en tevens zaakvoerder die meer dan 10 jaar ervaring heeft, komt het met de smaak verfijning zeker goed!

Onze gevarieerde menukaart

Wij koken graag met de seizoenen mee, omdat elk seizoen weer mooie producten met zich mee brengt. Zo zijn wij fan van het wildseizoen, waarbij we bijvoorbeeld mals konijn en sappig everzwijn op de kaart presenteren. Vraag er gerust naar bij onze bediening, zij helpen u graag bij het maken van een geschikte keuze. Voor de kleintjes bieden wij speciale kindergerechten en eet u liever vegetarisch? Dan kiest u gewoon uit onze “vlees noch vis” gerechten. 

Ook beschikbaar voor take-away

Heeft u een keertje wat minder tijd om uitgebreid te tafelen? Dan bestelt u gemakkelijk uw gerechten telefonisch en zorgen wij ervoor dat u alles netjes ingepakt mee naar huis neemt. Benieuwd uit welke gerechten u allemaal kunt kiezen? Neem vast een kijkje in onze fotogalerij en neem een voorproefje op de gezellige sfeer van Taverne ‘t Wanneshof. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Brasserie met gezellige sfeer
  • Brasserie voor een stevige maaltijd
  • Taverne beschikbaar voor takeaway
  • Taverne met seizoensgebonden gerechten
  • Taverne met een gratis parking
  • Frans Belgische keuken

Heeft u nog vragen, of wilt u een tafel reserveren? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. 

Brasserie met gezellige sfeer - Taverne 't Wanneshof, Nijlen