Restaurant Bar Bulot
Loppemsestraat 52
Zedelgem
Meer informatie
't Gouden Mandeken
Grote Markt 7
Diksmuide
Meer informatie
't Molenhuis
Stenenmolenstraat 19
Evergem
Meer informatie
Bar du Soleil
Priorijlaan 34
Westende-Bad
Meer informatie
Brasserie 't Pleintje
Marktplein 11/ B
Galmaarden
Meer informatie
Brasserie Boeres
Kerkstraat 6
Wezemaal
Meer informatie
Brasserie Clementine
Winston Churchillstraat 34
Kruishoutem
Meer informatie
Brasserie de Kwakkel in Vilvoorde is een Belgisch restaurant met een zeer uitgebreide menu kaart  Op zoek naar een gezellige bistro, een echt Belgisch restaurant, in Vilvoorde? Ga dan eens langs bij Brasserie de Kwakkel, een brasserie met een groot terras. Iedereen is welkom in dit restaurant met vriendelijk personeel. Zo staan we bekend als restaurant met een familiale sfeer, restaurant toegestaan voor honden en restaurant met een openbare parking. Kies uit één of meerdere van onze smaakvolle a la carte gerechten, waaronder paarden steak. Ons professionele team staat graag voor u klaar om u een heerlijke middag of avond uit te laten beleven. Een nostalgisch Belgisch restaurant midden in Vilvoorde Brasserie de Kwakkel in Vilvoorde staat in Vilvoorde, en trouwens ook ver daarbuiten, bekend om hun verrukkelijke gerechten. Menig inwoner en bezoeker rijdt graag een blokje om zodat ze bij ons restaurant uitkomen. Wij zijn trots op onze reputatie, en hopen u spoedig te ontmoeten. Een greep uit ons aanbod Belgisch restaurant Gezellige bistro Brasserie met een groot terras Restaurant met een familiale sfeer Restaurant met vriendelijk personeel Restaurant toegestaan voor honden Restaurant met een openbare parking A la carte gerechten Paarden steak Vilvoorde, een prachtige parel net boven Brussel gelegen Vilvoorde is een kleine voorstad van Brussel. Een ideale locatie voor een dagje of weekendje weg. Bent u naar Vilvoorde gekomen om de geschiedenis van deze stad te ontdekken, te genieten van de natuur en parken of om hun cultuur en erfgoed te beleven? Dan kan een bezoekje aan Brasserie de Kwakkel uiteraard niet ontbreken. Kom langs voor een kopje koffie met een stukje gebak, een vers bereide lunch of een fantastisch avondmaal. Ook voor een drankje in de avond kunt u in onze gezellige bistro terecht. A la carte gerechten en telkens wisselende menu kaarten Bent u in de buurt van Vilvoorde, dan moet u echt eens bij ons, Brasserie de Kwakkel, langskomen. Wij heten u van harte welkom om onze creaties te proeven en te beleven. Uiteraard serveren wij diverse gerechten van ons a la carte menu, maar daarnaast hebben we ook wisselende daghappen. Zo kunt u telkens weer bij ons terugkomen om nieuwe gerechten te ervaren. Wij staan bekend om onze malse paarden steak, onze kok creëert hier telkens weer de mooiste maaltijden mee. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Brasserie de Kwakkel in Vilvoorde. U kunt ook het contactformulier invullen.
Brasserie de Kwakkel
Kwakkelstraat 9
Vilvoorde
Meer informatie
Brasserie De Oude Kroon
Michel Vergauwenstraat 1
Zwijndrecht
Meer informatie
Brasserie De Scheepvaart
Watersportlaan 4
Viersel
Meer informatie
Brasserie De Schepper
Rubensstraat 37
Schoten
Meer informatie
Kom naar de gezellige bistro met een terras van Brasserie Enjoy in Brasschaat Antwerpen Heeft u zin in een heerlijke lunch of een gezellige middag op het terras? Kom dan snel naar Brasserie Enjoy in Brasschaat. Deze gezellige bistro met een terras biedt u een uitgebreide lunch. Geniet in de gezellige tea room of relax buiten bij deze brasserie met een terras. Een gezellige bistro waar u geniet van huisbereide pannenkoeken, verse wafels en een ruime keuze a la carte gerechten. U bent welkom in de ochtend, de middag en ook zeker in de avond. U wordt tot in de puntjes verzorgt bij deze brasserie met diner, van een heerlijk verse ontbijt tot aan een prachtig dessert. Brasserie Enjoy verwelkomt u graag. Gezellige bistro met een terras in Brasschaat Welkom bij Brasserie Enjoy. Deze gezellige bistro biedt u u een hedendaagse Vlaams getinte keuken met verse en eerlijke seizoensproducten. De lokale terroir staat centraal. Producten uit eigen streek worden met veel liefde en respect op een verrassende manier bereid. Dit wordt u aangeboden in een modern kader waar gezelligheid troef is. Bij Brasserie Enjoy bent u welkom van dinsdag tot en met vrijdag om te genieten met vrienden, geliefden en kinderen. Het heerlijke terras is ruim en gezellig ingericht om hier een fijne middag en avond te vertoeven. Maar ook voor een heerlijk vers ontbijt staat het servicegerichte team van Brasserie Enjoy voor u klaar. Kom vandaag nog langs als u in de buurt bent van Brasschaat en ervaar zelf hoe fijn vertoeven het hier is.  Welkom in de tea room van Brasserie Enjoy Bij Brasserie Enjoy kunt u in de tea room heerlijk genieten van een kopje thee (of koffie) vergezeld van huisbereide lekkernijen. Neem bijvoorbeeld de verse wafels, de pannenkoeken of de taartjes. Alles om tijdens het winkelen of een dagje in Brasschaart een moment volledig te ontspannen. Het menu is uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit een diversiteit aan thee, of u nu van een verse muntthee houdt of liever Engelse thee wenst, u kunt hier genieten van een heerlijk aanbod. Kom zelf langs, neem een moment voor uzelf en uw gezelschap en geniet van alle heerlijkheden in de tea room van Brasserie Enjoy. Wilt u met een grote groep naar de tea room komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk vooraf contact op te nemen en de tea room te reserveren. U kunt dan ook direct kiezen voor een aangepast menu en/of een high tea bestellen.   Kom langs, proef, geniet en ervaar in Antwerpen Wij nodigen u van harte uit! Kom langs bij Brasserie Enjoy, proef, geniet en ervaar een heerlijke tijd bij deze gezellige bistro met een terras. Het team staat klaar om u te voorzien van al uw wensen. Brasserie Enjoy: Uitgebreide lunch Gezellige tea room Brasserie met een terras Gezellige bistro Huisbereide pannenkoeken Verse wafels A la carte gerechten Brasserie met diner Verse ontbijt Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Brasserie Enjoy
Bredabaan 412
Brasschaat
Meer informatie
Brasserie Kiewit
Heuveneindeweg 129
Zonhoven
Meer informatie
Brasserie Pot au Feu
Venstraat 155
Schoten
Meer informatie
Brasserie SurPlace
Dijkstraat 2
Aartselaar
Meer informatie
Brasserie Van Loock BVBA
Dageraadplaats 10-11
Antwerpen
Meer informatie
Brouwerij De Logt
Lochtstraat 48
Hechtel-Eksel
Meer informatie
BVBA Excelsior I
Armand Reusensplein 9-11
Brasschaat
Meer informatie
Voor lekker en goed eten in Limburg gaat u naar de gezellige brasserie van Carré Brasserie Feestzaal in Genk In Limburg is er maar één plek waar u zowel de Thaise keuken als de Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden kunt proeven en dat is bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk . Onze gezellige brasserie bevindt zich midden in de stad en wij staan bekend als restaurant met een terras en restaurant met een feestzaal. Onze chef bereidt voor u de beste mosselen gerechten en vegetarische gerechten in onze betere brasserie keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een cateringservice of een traiteurdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom. Iedereen is welkom in onze gezellige brasserie in Genk Wanneer u op zoek bent naar een gezellige brasserie in Limburg, weet dan dat u bij Carré Brasserie Feestzaal in Genk aan het juiste adres bent. Bij ons is de klant altijd koning. Een greep uit ons geweldige dienstenaanbod Gezellige brasserie Restaurant met een terras Restaurant met een feestzaal Cateringservice Traiteurdienst Betere brasserie keuken Mosselen gerechten Vegetarische gerechten Thaise keuken Frans Belgische keuken met Italiaanse invloeden Diverse Spaanse kleine hapjes zorgen voor groot genot      Nieuw op de menukaart van Carré Brasserie Feestzaal in Genk zijn onze Spaanse tapas . Een tapa is een klein hapje waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas kunnen op elk moment van de dag gegeten worden: als hapje bij de borrel of als lunch of diner waarbij iedereen handig kan kiezen waar hij of zij op dat moment trek in heeft. Wij bieden diverse tapas gerechten aan, maar u kunt ook zelf losse gerechtjes kiezen. Onze bediening voorziet u graag van advies voor de lekkerste drankjes bij uw gerechten. Geniet in Limburg van ons heerlijke ontbijt bij u thuis Heeft u iets te vieren of is het weer eens tijd om uzelf en uw geliefden te verwennen? Kies dan voor een ontbijtkorf van Carré Brasserie Feestzaal in Genk. Deze mand vol lekkers kunt u bij ons bestellen en zelf komen afhalen of laten bezorgen. In deze mand vindt u onder andere verse broodjes, diverse soorten beleg, vruchtensap en koffie of thee. Naast de standaard inhoud kunt u op speciaal verzoek diverse extra’s aanschaffen. Niets is ons te gek, dus we zien uw wensen en voorkeuren graag tegemoet. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Carré Brasserie Feestzaal in Genk. U kunt ook het contactformulier invullen.
Carré Brasserie Feestzaal
Rozenkranslaan 37
Genk
Meer informatie
Chez Daisy BVBA
Kerkstraat 73
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
CoEnCo, Oostkamp CoEnCo,constructeur microbrouwerijen( 1,25hl tot 30hl) en toebehoren, mini-melkerijen en tanks vloeibare voedingsindustrie. Toebehoren voor brouwerijen zoals vate(fuste)wassers, mobiele cipsystemen op maat, (automatische) flessevullers, ckt-fermentatietanks, kieselguhr bierfilters (2m² tot 8m²), bierpasteurs, biersaturators,  rvs centrifugaalpompen. Tanks voor de vloeibare voedingsindustrie en melkindustie zoals Rvs mengtanks, projecten in vloeibare voedingsindustrie. Verder standaardproductielijnen voor eindproducten zoals melk, yohurt, room, boter,kaas.. capaciteit van 200L/dag tot 5000 liter/uur. Tevens ook pasteurisatielijnen tot 20000 liter/uur. Ook procestanks op maat.  
CoEnCo
Kanaalstraat 6
Oostkamp
Meer informatie
De Boomgaerd
Kasteelstraat 1
Bilzen
Meer informatie
De Bosduif
Steenweg op Turnhout 191
Merksplas
Meer informatie
De Molenhoeve
Schaerestraat 16 A
Ruddervoorde
Meer informatie
De Nieuwe Wikkelaar
Wynendaelestraat 215
Diksmuide
Meer informatie
De Pastinaak
Achterstraat 124
Sint-Amandsberg (Gent)
Meer informatie
Den Tichel Brasserie Restaurant
Guldensporenlaan 3
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Den Troubadour
Grote Baan 26
Wespelaar
Meer informatie
Voor moderne gerechten uit de Franse keuken in West-Vlaanderen kunt u terecht bij Restaurant Diplomat in Oostende Iedereen die op zoek is naar een restaurant met goede reviews of een goed restaurant aan de kust in West-Vlaanderen wordt aangeraden om naar Restaurant Diplomat in Oostende te gaan. Wij bieden een restaurant met zeezicht, we offer frontal sea view, en zijn een restaurant Franse keuken, we are a restaurant with traditional French cuisine. Geniet bij ons van diner met uitzicht, zo kunt u bij ons jumbo mosselen eten. Al onze moderne gerechten worden vers door ons ervaren team bereidt. Tenslotte bent u, als u op zoek bent naar een tearoom in de buurt, van harte welkom om bij ons aan te schuiven. Restaurant met zeezicht in hartje Oostende Op de zeedijk in Oostende vindt u Restaurant Diplomat. Ervaar een prachtig uitzicht op de Noordzee terwijl u geniet van de hoogste kwaliteit en de beste service. Op onze menukaart vindt u voor ieder wat wils. Bij ons kunt u terecht voor onder andere Moderne gerechten Restaurant Franse keuken Tearoom in de buurt Restaurant met zeezicht Jumbo mosselen eten Goed restaurant aan de kust Restaurant met goede reviews Frontal sea view Traditional French cuisine Diner met uitzicht Smaakvolle moderne gerechten uit de zee Bij Restaurant Diplomat in Oostende is de zee onze passie én ons talent. Niet alleen bieden wij een voortreffelijk uitzicht op de zee, ook op uw bord komt de zee steeds weer terug. Ons team serveert met trots gerechten met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren . Ons restaurant staat vooral bekend om onze formule met jumbo mosselen, maar ook voor gerechten als kabeljauw met mosterdsaus, gebakken gamba’s met look en salade grijze garnalen zit u bij ons goed. Laat u inspireren door onze veelzijdige menukaart en kies waar u het meeste zin in heeft. We heten u graag welkom. Elk seizoen nieuwe smaken in West-Vlaanderen Doordat we bij Restaurant Diplomat in Oostende vooral werken met verse ingrediënten uit het seizoen, hebben al onze gerechten gegarandeerd de beste en een unieke smaak. Onze chef zorgt elk seizoen weer voor gerechten met fantastische smaakexplosies . Al onze gerechten kunnen worden voorzien van bijpassende dranken. Ook al is onze specialiteit de zee, wij bieden ook steaks met bijvoorbeeld paddenstoelen roomsaus, peper room saus of bearnaisesaus. Iedereen is welkom om ons concept te ervaren, we bieden zowel porties voor kinderen als voor volwassenen. Heeft u vragen of wilt u een tafeltje reserveren? Neem dan contact op met Restaurant Diplomat in Oostende. U kunt ook het contactformulier invullen.
Diplomat
Albert I Promenade 47a
Oostende
Meer informatie
Eet-Kafee By Morris
Mechelsesteenweg 318
Kontich
Meer informatie
Brasserie
Eetcafe De Reisduif
Colliemolenstraat 25
Oostnieuwkerke
Meer informatie
Folie à Deux Eethuis
Seulestraat 45
Nieuwkerke
Meer informatie
Frituur 't Knabbelke Houthalen
Guldensporenlaan 56
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Het Badhuis aan de Nete
Emblemsesteenweg 73
Kessel
Meer informatie
Het Duo BVBA
Stationsstraat 68
Oudenaarde
Meer informatie
Het Portoal
Sint-Truidersteenweg 562
Hasselt
Meer informatie
IJssalon Op de Berg
Tiensesteenweg 318
Wilderen (Sint-Truiden)
Meer informatie
Kaaizicht
Kaai 18 A
Nieuwpoort
Meer informatie
Kakelbont
Alfons De Cockstraat 10
Denderleeuw
Meer informatie
Leffe Beach
Zeedijk 153 A
Oostende
Meer informatie
Lindenhof Cafe Brasserie
Veugenstraat 48
Zutendaal
Meer informatie
Muccka
Marie-Joséplein 6
Oostende
Meer informatie
NV Alaska
Kapelstraat 127
Bredene
Meer informatie
Oberbayern
De Smet de Naeyerlaan 49
Blankenberge
Meer informatie
Park Cafe
Markt 69
Wemmel
Meer informatie
Pizzeria Tarallucci
Kapelstraat 56
Bredene
Meer informatie
Plaats 35
Plaats 35
Dadizele (Moorslede)
Meer informatie
Plein 15
Sint-Michielsplein 15/A
Westerlo-Oevel
Meer informatie
Restaurant Mouterijtje
Kapucijnenstraat 25a
Kortrijk
Meer informatie
Restaurant Mozaiek
Grote Markt 6
Veurne
Meer informatie
Riksen Tip Eetcafé
Zavelberg 8
Tessenderlo
Meer informatie
Sylvester Restaurant
Stationsstraat 72
Oosterzele
Meer informatie
Table 22
Hertstraat 22
Welle
Meer informatie
Taverne 't Wanneshof
Broechemsesteenweg 42
Nijlen
Meer informatie
Tuin Van Eten
Kortrijksesteenweg 573
Gent
Meer informatie