Chapewerken Vertessen BVBA
Jennekensstraat 4
Aarschot


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Chape, Isolatiewerken, Industriële vloeren, Renovatiewerken, Natuursteen, Tegels, EPS isolatie, Chape vloerverwarming, Plaatsen van laminaat, Plaatsen van tegels

Rubrieken: Vloeren en vloerenbedrijven, Bouwwerken, Isolatie materialen, Chapewerken, Tegelwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Chapewerken Vertessen BVBA in Aarschot, de ideale partner voor een volledige vloeropbouw

Wilt u een nieuwe vloer en overweegt u om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij Chapewerken Vertessen BVBA aan het juiste adres. Deze professional is gespecialiseerd in isolatiewerken, renovatiewerken en tegelwerken. Daarnaast is het team uiterst vakkundig met chape en natuursteen. Deze specialist kan u dan ook van een volledige vloeropbouw voorzien. Het team gaat zorgvuldig te werk en alle bouwwerken worden tot in de puntjes afgewerkt. Van industriële vloeren tot vloeren met tegels, deze professional realiseert uw wensen en levert topkwaliteit. Neem gerust contact op.

Chapewerken Vertessen BVBA, Aarschot

Uitstekende service en de beste kwaliteit

Chapewerken Vertessen BVBA staat garant voor service en kwaliteit. Deze professional heeft zo al veel tevreden klanten mogen helpen met het realiseren van hun wensen. Om u de beste kwaliteit te garanderen staat zaakvoerder David nog elke dag op de werkvloer. Hij is nauw betrokken en zorgt dat alles feilloos wordt afgewerkt. Het team is altijd up-to-date en werkt met de nieuwste materialen en technieken. Chapewerken Vertessen BVBA verzorgt de volledige vloeropbouw waardoor u altijd één duidelijk aanspreekpunt heeft. Hier kunt u dan ook al uw vragen aan kwijt. Dit maakt de zaken voor beide partijen gemakkelijker. Daarnaast weet u zo altijd waar u aan toe bent. 

Tegels tegen een scherpe prijs

Wilt u een nieuwe tegelvloer? Chapewerken Vertessen BVBA beschikt over een ruim aanbod aan keramische tegels en parket. Kom gerust een keer langs in de showroom om het aanbod te bekijken. U vindt gegarandeerd een tegel naar wens en dat tegen een interessante prijs. Doordat Chapewerken Vertessen BVBA rechtstreeks contact heeft met de leverancier kan dit bedrijf scherpe prijzen bieden. Het team beschikt over jarenlange ervaring met tegelwerken en wordt daarnaast regelmatig bijgeschoold, zodat uw tegels perfect worden gelegd. U kunt terecht voor het plaatsen van parket, laminaat en tegels.

Diensten Chapewerken Vertessen BVBA

Bij Chapewerken Vertessen BVBA kunt u rekenen op service en kwaliteit. Het enthousiaste team levert feilloos werk en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. U kunt onder andere terecht voor:

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tegelwerken3.jpg - Chapewerken Vertessen BVBA, Aarschot