Algemene Bouwwerken Nn
Termergelstraat 13
Brakel
Meer informatie
Arias BVBA
Molenlei 85
Merksen
Meer informatie
Bouwherstellingen Smets BVBA
Dendermondsesteenweg 36
Breendonk (Puurs)
Meer informatie
Bouwondernemingen Moors
Lijsterstraat 26
Houthalen
Meer informatie
Bouwwerken Meulemans
Hoendergaarsen 62
Arendonk
Meer informatie
Bouwwerken Simons
Pannenhuisweg 10
Rijkevorsel
Meer informatie
Algemene bouwwerken Van Durme de Latte, Herzele Profiteer van de jarenlange ervaring van Eddy en Hans van Algemene bouwwwerken Van Durme de Latte . Zij leveren al meer dan 25 jaar ruwbouwwerken van kwaliteit en gaan altijd voor vakmanschap. Aarzel niet om ze ook voor kleine klussen rondom uw huis in te schakelen, denk hierbij aan het aanleggen van een bijgebouw of terras. Algemene bouwwerken De zaakvoerders zijn zelf aanwezig op de werf. Bel ons gerust voor alle soorten ruwbouwwerken , van traditionele tot moderne woningen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het renoveren van uw woning, waarbij we bijvoorbeeld een aanbouw realiseren of extra muren plaatsen. Ook bij kleine projecten zoals het aanleggen van een terras, helpen we u graag. Alle soorten projecten, van  groot tot klein, worden met de grootste aandacht uitgevoerd. Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze recente projecten op de website. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Herzele, Aalst, Gent en Geraardsbergen. Bij alle projecten overleggen wij ook met de architect. Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bouwwerken Van Durme De Latte
Provincieweg 547
Herzele
Meer informatie
Chapewerken Vertessen BVBA
Jennekensstraat 4
Aarschot
Meer informatie
F-Build
Achterbrug 2
Wuustwezel
Meer informatie
Gebr K&S Van den Buys BVBA
Henxbroek 5
Sint-Lenaarts
Meer informatie
Groep Lauwereys
Fazantenlaan 7
Pulderbos
Meer informatie
Professioneel klusbedrijf Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel Antwerpen Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Antwerpen? Dan bent u bij Javo Karweiwerken BV in Rijkevorsel aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor bouwen en verbouwen voor uw project. Zo kunt u onder meer een beroep doen op ons betrouwbaar klussenbedrijf en onze metselaars en rioleringswerkers voor uw kleine klinkerwerken, het renoveren van douches, renoveren van nieuwbouw, renoveren van ruwbouw, plaatsen van tegelwanden en het plaatsen van vloeren tegel. Met Javo Karweiwerken bent u verzekerd van een tot in detail perfect afgewerkt project! Professioneel klusbedrijf in Antwerpen Bij Javo Karweiwerken zijn we gespecialiseerd in klussen en met jarenlange ervaring hebben we dan ook een ruime kring tevreden klanten. Er is geen klus te gek voor ons team, en geen klus te groot of te klein. Alle karweiwerken die u heeft gepland of op de plank heeft liggen, maar waar u nog geen tijd voor heeft gehad, voeren we graag voor u uit. Volledig naar uw wens en visie, snel, accuraat en met een uitstekende service. Mogen we u eens meer vertellen over onze ervaring en u onze realisaties van klusprojecten laten zien? Neem dan eenvoudig contact met ons op.  Onze diensten en services vanuit Rijkevorsel Klantgericht werken, gegarandeerde resultaten en een zeer hoge service, dat is waar Javo Karweiwerken voor staat. We staan bekend als een betrouwbaar klussenbedrijf en werken in de groot regio Antwerpen en komen graag bij u langs om uw klus(sen) met u door te nemen. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor onze diensten en services: Professioneel klusbedrijf Metselaar Rioleringswerker Kleine klinkerwerken Renoveren van douches Renoveren van nieuwbouw Renoveren van ruwbouw Plaatsen van tegelwanden Plaatsen van vloeren tegel Javo is de echte renovatiespecialist Bij Javo Karweiwerken weten we wat plannen, aanpakken en maatwerk opleveren inhoudt! We zijn expert in renovaties, door onze kennis en kunde in alle fasen van een renovatie. Zo voeren we moeiteloos en met perfectie (gedeeltelijke) afbraakwerken uit om vervolgens uw visie op te bouwen. Stap voor stap, volledig volgens een duidelijke en accurate planning wordt uw droom werkelijkheid. Van het omtoveren van een oude woning in uw droomwoning tot het volledig vernieuwen van uw badkamer, keuken, zolder of welke ruimte in uw woning of pand dan ook. Met Javo Karweiwerken ontvangt u een resultaat wat tot in detail afgestemd is op uw visie en wensen. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Javo Karweiwerken Bv
Zoggebeekweg 29
Rijkevorsel
Meer informatie
Lecluse Eddy BVBA
Tuimelarestraat 16
Moorslede
Meer informatie
Reno Lauwers
Larendries 48
Sint-Amands
Meer informatie
RSBT BV in Overijse uw aannemer in ruwbouw, specialist in HVAC en expert in het plaatsen van vloerverwarming Bent u op zoek naar een aannemer, verwarmingsspecialist en erkende elektricien? Lees dan snel verder over RSBT BV in Overijse. Reken op onze expertise, ervaring, vakmanschap en passie voor perfecte installatie en bouwwerken. We zijn breed gespecialiseerd en kunnen u hierdoor een scala aan diensten aanbieden. Doe een beroep op onze diensten als aannemer met ervaring in ruwbouw, waaronder gevelmetselwerk nieuwbouw, voegen repareren en uitbouw en opbouw nieuwbouwwoningen. Onze ervaren verwarmingsinstallateurs staan klaar voor het plaatsen van vloerverwarming en uw sanitair. Erkende elektricien gezocht voor elektrische laadpaal installeren, thuisbatterij met zonnepanelen of elektriciteit installatie nieuwbouw? Ook die vindt u bij RSBT BV, want we bieden u graag de mogelijkheid tot een totaalpakket aan.  Over RSBT BV in Overijse RSBT BV in Overijse is een ervaren en dynamische onderneming. We staan voor detailwerk en maatwerk, ongeacht de grootte van de klus. Ons team is allround opgeleid en gecertificeerd, hierdoor kunnen we u de garantie van technisch hoogstaande werken aanbieden. Reken op ons vakmanschap en neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak. We voorzien u van een offerte op maat en plan van aanpak na het doornemen van uw project, uw wensen, behoeften en budget.   Plaatsen van vloerverwarming en sanitair Onze HVAC-specialisten staan klaar om u verder te helpen met alle installaties omtrent klimaatregeling en sanitair. Kies voor de juiste plaatsing van vloerverwarming door het inzetten van onze experts en u bent verzekerd van duurzaamheid. Laat ons ook meedenken naar slimme oplossingen en uw wooncomfort te verhogen, terwijl uw energienota verlaagd wordt. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u acute nood aan uw installatie of verwarming? Bel dan direct. We zijn voor noodsituaties 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.  Onze diensten en services vanuit Vlaams-Brabant Welkom bij RSBT BV, uw partner voor (ver)bouw, elektra en installatieprojecten in Overijse. We staan vanuit Vlaams-Brabant klaar om u verder te helpen met raad en daad en bieden u maatwerk en detailwerk voor al onze diensten en services, waaronder: Aannemer met ervaring in ruwbouw Gevelmetselwerk nieuwbouw Voegen repareren Plaatsen van vloerverwarming Ervaren verwarmingsinstallateur Elektrische laadpaal installeren Uitbouw en opbouw nieuwbouwwoning Thuisbatterij met zonnepanelen Elektriciteit installatie nieuwbouw Erkende elektricien gezocht Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
RSBT BV
Vriendschapsstraat 32
Overijse
Meer informatie
Sany-Metal
Noordstraat 53
Maasmechelen
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Snijers Bouwkranen bv
Kanaalweg 65
Tessenderlo
Meer informatie
Stiro
Molenstraat 134
Nijlen
Meer informatie
Studio Boj
Kwadensteenweg 29
Sint-Truiden
Meer informatie