Algemene Bouwwerken Nn
Termergelstraat 13
Brakel
Meer informatie
Arias BVBA
Molenlei 85
Merksen
Meer informatie
Bouwherstellingen Smets BVBA
Dendermondsesteenweg 36
Breendonk (Puurs)
Meer informatie
Bouwwerken Meulemans
Hoendergaarsen 62
Arendonk
Meer informatie
Bouwwerken Simons
Pannenhuisweg 10
Rijkevorsel
Meer informatie
Algemene bouwwerken Van Durme de Latte, Herzele Profiteer van de jarenlange ervaring van Eddy en Hans van Algemene bouwwwerken Van Durme de Latte . Zij leveren al meer dan 25 jaar ruwbouwwerken van kwaliteit en gaan altijd voor vakmanschap. Aarzel niet om ze ook voor kleine klussen rondom uw huis in te schakelen, denk hierbij aan het aanleggen van een bijgebouw of terras. Algemene bouwwerken De zaakvoerders zijn zelf aanwezig op de werf. Bel ons gerust voor alle soorten ruwbouwwerken , van traditionele tot moderne woningen. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan bij het renoveren van uw woning, waarbij we bijvoorbeeld een aanbouw realiseren of extra muren plaatsen. Ook bij kleine projecten zoals het aanleggen van een terras, helpen we u graag. Alle soorten projecten, van  groot tot klein, worden met de grootste aandacht uitgevoerd. Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze recente projecten op de website. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Herzele, Aalst, Gent en Geraardsbergen. Bij alle projecten overleggen wij ook met de architect. Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bouwwerken Van Durme De Latte
Provincieweg 547
Herzele
Meer informatie
Chapewerken Vertessen BVBA
Jennekensstraat 4
Aarschot
Meer informatie
F-Build
Achterbrug 2
Wuustwezel
Meer informatie
Gebr K&S Van den Buys BVBA
Henxbroek 5
Sint-Lenaarts
Meer informatie
Groep Lauwereys
Fazantenlaan 7
Pulderbos
Meer informatie
Lecluse Eddy BVBA
Tuimelarestraat 16
Moorslede
Meer informatie
Totaalrenovaties, erkende schilders en de dakwerken van MDV.bouw in Gent Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een aannemer voor uw renovatie en dakwerken in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij MDV.bouw in Gent aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor de bouw bij het uitbesteden van uw project. We zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en dit betekent alle werken van A tot Z. Uw platte daken, hellende daken, crepiwerken, volledige plamuurwerk, algemene herstellingswerken, interieurafwerking en alles daar tussen in zijn bij ons in de beste handen. Bij MDV.bouw vindt u uw betrouwbare aannemer, dakspecialist, erkende schilder en partner voor al uw (ver)bouw projecten.  Uw totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen Uw totaalrenovatie uitgevoerd door één partij met één aanspreekpunt en een gegarandeerd resultaat. Dit is wat u kunt verwachten door MDV.bouw als partner aan te stellen. We leveren de hoogste kwaliteit en gebruiken hiervoor de beste technieken. Met jarenlange ervaring en een diepe passie voor bouwen, verbouwen en interieurafwerking bieden we u een totaalrenovatie exact op maat van uw dromen! Van A tot Z tot in detail perfect afgewerkt en met oog op duurzaamheid. Mogen we u eens meer vertellen over onze totaalrenovaties of wilt u eens een kijkje nemen naar onze referenties? Onze diensten en services vanuit Gent Reken op MDV.bouw voor al uw renovatiewerken. We zijn specialist in bouwen, verbouwen, detailwerk en maatwerk vergezeld van een superieure service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en services, waaronder: Totaalrenovatie Platte daken Hellende daken Crepiwerken Erkende schilder Volledige plamuurwerk Algemene herstellingswerken Interieurafwerking Algemene dakwerken & crepiwerken Ook voor uw algemen dakwerken & crepiwerken bent u bij MDV.bouw juist! Ons team specialisten staat klaar voor al uw algemene dakwerken, dakrenovaties, nieuwbouwdaken, dakisolatie en diverse timmerwerken. Niet alleen pakken wij het dak graag aan, ook de gevel kunnen we meteen van isolatie, crepi of plaatmateriaal voorzien. En ook voor uw buitenafwerking rekent u op ons detailwerk, zoals onze zink- en koperwerken. Mogen we ook u verder helpen met uw algemene dakwerken & crepiwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
MDV.bouw
Louis Schuermanstraat 10
Gent
Meer informatie
Reno Lauwers
Larendries 48
Sint-Amands
Meer informatie
Sany-Metal
Noordstraat 53
Maasmechelen
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Snijers Bouwkranen bv
Kanaalweg 65
Tessenderlo
Meer informatie
Stiro
Molenstraat 134
Nijlen
Meer informatie
Studio Boj
Kwadensteenweg 29
Sint-Truiden
Meer informatie
VH Renovation
Rempart des Beguines 20
Ciney
Meer informatie