Dakwerken Cazaux
Zevekotestraat 68
Zevekote


Vandaag 07:00 - 19:30 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Dak en zinkwerken, Hellende daken, Platte daken aanleggen, Gevel en dak isolatie, Plaatsen van zonnepanelen, Ontmossen van daken, Plaatsen van dakramen, Plaatsen van lichtkoepels, Dakrenovaties, Gevelbekleding

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakenreparaties, Dak- en zinkwerken, Dak- en timmerwerken, Dakdekker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Gevelbekleding of het plaatsen van lichtkoepels: Dakwerken Cazaux in Zevekote is uw zakenpartner

Wilt u uw dak renoveren zodat het er allemaal weer proper bij staat? Neem dan vooral contact op met Dakwerken Cazaux in Zevekote. Van het plaatsen van dakramen, het uitvoeren van dakrenovaties, tot het onderhouden van dak en zinkwerken: u moet bij Dakwerken Cazaux zijn! Zorg dat u er warm bij zit, met goede gevel en dak isolatie. Voor alle soorten reparaties aan hellende daken neemt u vrijblijvend contact op. De jaarlijkse opknapbeurt van uw dak vertrouwt u toe aan Dakwerken Cazaux. Zoals het ontmossen van daken, daar knapt het dak een heel stuk van op! Platte daken aanleggen in Zevekote of omgeving? De hoogwerker komt graag bij u langs. Zelfs het plaatsen van zonnepanelen vertrouwt u toe aan de expert.

219919130_550504849694925_467177055698809562_n.jpg - Dakwerken Cazaux, Zevekote

Hellende en platte daken

Ongeacht wat voor dak u heeft, u kunt voor uw reparaties en herstellingen in Zevekote of omgeving altijd terecht bij Dakwerken Cazaux. Uw dak in goede staat hebben? Dat betekent dat er om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden. Zoals de losse pannen weer correct plaatsen van hellende daken. Of laat het lood en zinkwerk om uw dak helemaal vernieuwen. Met goed uitgevoerde dakwerken komt u al een heel eind, soms is een gehele renovatie niet nodig.

Dakrenovaties

Mocht uw dak wel toe zijn aan een dakrenovatie, dan kunt u ook rekenen op Dakwerken Cazaux. Het ervaren bedrijf voert de dakrenovaties van A tot Z uit. Samen met de klant wordt er besproken wat u terug wilt zien in uw nieuwe dak. Denk hier dan ook aan het plaatsen van dakkapellen, of het plaatsen van dakramen. Wilt u graag klassieke dakpannen? Of liever natuurleien? Wat uw wensen ook zijn, wij van Dakwerken Cazaux voeren het graag voor u uit!

Gevelbekleding

Naast allerlei klussen aan uw dak, rekent u ook op de firma voor gevelwerkzaamheden. Zoals gevelisolatie of gevelbekleding. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten:

Meer weten of een afspraak maken? Kom met Dakwerken Cazaux in contact.

219106957_549217659823644_5804050365480542327_n.jpg - Dakwerken Cazaux, Zevekote