D&D Dakwerken
Wildetymstraat 31
Genk
Meer informatie
Dakwerken Cazaux
Zevekotestraat 68
Zevekote
Meer informatie
Dakwerken D'hoop B.V. in Ingelmunster plaatst de isolatie van daken of legt roofing daken aan Moeten uw bakgoten opnieuw bekleed worden? Wilt u graag dat uw woning er weer piek fijn bij staat? Contacteer dan Dakwerker D’hoop B.V. uit Ingelmunster voor prachtige renovaties van daken. Ook voor allerlei klussen aan platte en EPDM daken kunt u terecht bij de vakkundige dakdekker. Ook het bekleden van gevels is een klus die u laat uitbesteden aan Dakwerken D’hoop. Nieuwe daken aanleggen, als het vernieuwen van koper en zinkwerken, laat u met een gerust hart over aan de firma D’hoop. Is het de hoogste tijd dat u uw woning goed isoleert? Een goede isolatie van daken is beter voor uw portemonnee én uw gezondheid. Kom gerust in contact voor alle soorten dakwerken in en rondom de omgeving van Ingelmunster.  EPDM daken Platte daken worden afgewerkt en gedicht met EPDM. Dit is een kwalitatief middel dat tegen een stootje kan. Het gaat jarenlang mee en beschermt uw dak tegen allerlei agressieve weersomstandigheden. Contacteer Dakwerken D’hoop direct voor het plaatsen van roofing daken . Wilt u uw koper en zinkwerken ook laten bijwerken? Geen probleem! Als we toch bezig zijn, beter alles in één keer mooi mee te pakken. Zo geniet u binnen de kortste keren van een fraai dak. Perfecte afwerking Naast een klantvriendelijke houding waarin alle plannen helder worden gecommuniceerd, staat Dakwerken D’hoop ook voor kwalitatieve werken. Dit betekent dat het project van A tot Z in de puntjes afgewerkt wordt. En dat aan het einde van de dag de werf weer netjes achtergelaten wordt. Dakwerken D’hoop is tevens uw zakenpartner voor een keurige gevelbekleding . Dakramen Geef uw dak zowel van buiten als van binnen een face-lift; laat D'hoop uw dakramen plaatsen . Met moderne dakramen krijgt uw zolder een fijne hoeveelheid licht binnen, tegelijkertijd ziet het strakke model van de hedendaagse dakramen er prima uit vanaf de buitenkant. Wilt u uw zolder renoveren en de ruimte optimaal benutten, dan is een dakraam ook zeker aan te raden. Maar ook als u toeging wilt krijgen tot uw dak, kan een groot dakraam een oplossing bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw dakwerken. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!
Dakwerken D'hoop B.V.
Zuidstraat 14
Ingelmunster
Meer informatie
Dakwerken Delbroek
Industrieweg 13
Grimbergen
Meer informatie
Dakwerken Martens Bart
Sint-Truidersteenweg 156
Borgloon
Meer informatie
Dakwerken Verdeyen
Michel Scherpenheuvel
Scherpenheuvel (Scherpenheuvel-Zichem)
Meer informatie
Dakwerken Wittenberg in Geraardsbergen, voor dakisolatie, gevelbekleding, timmerwerken en houtconstructies in Oost-Vlaanderen Dakisolatie is een van de belangrijkste waarden die u aan uw woning of bedrijfsgebouw kunt toevoegen. Zoekt u een professionele dakwerker? Contacteer Dakwerken Wittenberg in Geraardsbergen. Zij bieden een vakkundige aanpak van uw project tegen een redelijke prijs. Kijk op de website naar hun realisaties. Uw situatie krijgt de aandacht die het verdient in een kwalitatieve en duurzame oplossing. Het bedrijf voert herstellingswerken uit aan zowel platte daken als hellende daken, inclusief dakgoten, afvoerbuizen en gevelherstel. Ook kunt u terecht voor EPDM, trespa, zink, timmerwerken, houtconstructies, gevelbekleding en dak ontmossen. Prijs wordt berekend per vierkante meter Dakwerken Wittenberg voert vooraf een visuele controle uit en houdt rekening met het feit dat uw pannendak het karakter van uw woning of bedrijfsgebouw mee bepaalt. Zo hebben traditionele pannen en tegelpannen een rustieke uitstraling, terwijl natuurleien en kunstleien een strakkere aanblik bieden. Welke keuze u ook maakt, zij zijn thuis in alle soorten dakbedekking en helpen u verder. De prijs wordt berekend per vierkante meter dakoppervlak. Dakwerken Wittenberg helpt u bij het maken van die moeilijke keuze. Platte daken krijgen vaak een kwalitatief hoogwaardige EPDM bedekking. Renovatie combineren met herindeling zolder in Oost-Vlaanderen Renovatie van uw dak is noodzakelijk geworden door veroudering of beschadiging van pannen. Wenst u van uw zolder een nuttige ruimte te maken, bijvoorbeeld als hobbykamer of extra kinderkamer? Een mooie gelegenheid om de indeling van uw zolder aan te passen voor die nieuwe functies. Hetzelfde geldt voor uw gevels, wanneer die aangepakt moeten worden. Vocht, schimmels en mossen kunnen uw gevel aantasten waardoor een grondige reiniging noodzakelijk is. Dakwerken Wittenberg maakt van de gelegenheid gebruik door een vocht- en brandwerende isolatie aan te brengen. Lichtkoepels geven interieur ruimere indruk in Geraardsbergen Bij het installeren van een plat dak is het mogelijk om tegelijk meer licht te creëren in uw woning. Dit kan door middel van lichtkoepels in allerlei vormen en formaten. Door het integreren van lichtpartijen ziet uw interieur er veel ruimer uit. Of u nu gaat voor velux-dakramen of koepels, het bedrijf is goed op de hoogte van de laatste modellen en technieken om uw plat of hellend dak op de meest optimale wijze af te werken. Bovendien zijn er werken in hout mogelijk: bijgebouwen, overkappingen, carports, afsluitingen, tuinhuizen. Contacteer Dakwerken Wittenberg in Geraardsbergen voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.
Dakwerken Wittenberg
Boelarebos 1
Geraardsbergen
Meer informatie
EFY Dakwerken
Olympialaan 10
Maasmechelen
Meer informatie
Emanuel Dakwerken in Brecht, deskundige dakdekkingsdienst voor elk dak, gevelbekleding en meer Heeft u nood aan een expert in dakwerken? Maak dan zeker gebruik van de dakdekkingsdienst van Emanuel Dakwerken uit Brecht. U kunt door ons uw volledige nieuwe hellende dak laten leggen, maar ook uw nieuwe platte dak laten leggen, evenals uw zinkwerken. Ook de renovatie van daken en bijbehorende timmerwerken voeren wij vakkundig voor u uit. Voor het verduurzamen van uw dak, verzorgen wij de isolatie van daken en heeft u schade door hevige windstoten? Dan realiseren wij een snelle herstelling na stormschade. Voor een mooie verzorgde voorgevel, kunt u ook bij ons terecht voor het bekleden van gevels. Kortom, voor een dak wat jaren meegaat, staat het team van Emanuel Dakwerken klaar om u van dienst te zijn. Professionele dakdekkingsdienst in Brecht Bij Emanuel Dakwerken, hebben we meer dan tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Geen enkel dak kent voor ons nog geheimen. Of het nu een dak betreft voor een nieuwbouwwoning, de renovatie van een bestaand dak , of het uitvoeren van een herstelling. Elke opdracht wordt met even veel kennis en knowhow voor u uitgevoerd. Wij werken secuur en met de beste materialen aan uw dak, zodat u geniet van een excellent resultaat. Vraagt u gerust eens een vrijblijvende offerte bij ons aan. U zult versteld staan van onze marktconforme prijzen. Uw vakman in dakisolatie in de regio Antwerpen Wist u dat er maar liefst tot 30% energie verloren gaat via uw dak? Dat betekent dat u de verwarming een tandje hoger zet op winterse dagen, maar eigenlijk stookt voor de buitenlucht. Met de huidige energieprijzen is dat natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. Door het laten aanbrengen van dakisolatie , verliest u niet alleen geen warmte meer, maar blijft uw woning ook een stuk koeler op hete dagen. Bovendien doet u hier het milieu een groot plezier mee. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor snelle hulp in geval van stormschade Krijgt u onverhoopt met een daklekkage te maken? Dan zijn wij snel ter plaatse om ernstige schade te voorkomen. Wacht niet langer en bel ons direct. Het team van Emanuel Dakwerken is werkzaam in een straal van 100 kilometer rondom Brecht. U bent welkom voor o.a. de volgende diensten: Dakdekkingsdienst Isolatie van daken Bekleden van gevels Zinkwerken Snelle herstelling na stormschade Hellende dak laten leggen Platte dak laten leggen Mooie verzorgde voorgevel Renovatie van daken Timmerwerken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Emanuel Dakwerken
Dorpstraat 36 1L
Brecht
Meer informatie
Gedebodak BVBA
Zonnebeekseweg 190
Ieper
Meer informatie
J.d.b. Dakwerken in Brecht, voor al uw dakwerken Bij J.d.b. Dakwerken in Brecht kunt u terecht voor al uw dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken. Is uw gehele dak of een stuk van het dak aan de nodige vervanging toe? Het team helpt u graag met dak renovaties om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Om een dak af te werken is er een keuze uit verschillende type dakbedekkingen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit roofing, EPDM of natuur leien als dakbedekking. De experts zijn ook in staat om koper en zinkwerken uit te voeren, bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelbekleding. Ook plaatsen zij Velux dakramen die voor meer daglicht zorgen en een mooie toevoeging zijn aan uw dak.  Diensten bij J.d.b. Dakwerken Een dak die zich in topconditie bevindt is essentieel voor uw woning. Een goed dak beschermt uw woning tegen veranderende weersomstandigheden en verdere schade als gevolg van schade aan uw dak bijvoorbeeld een lekkage. J.d.b. Dakwerken heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerken. Het team biedt onder andere de volgende diensten aan:  Dak renovaties Gevelbekleding Velux dakramen plaatsen Roofing Dak renovaties en koper en zinkwerken Als uw dak aan de nodige dakrenovatie toe is dan kunt u J.d.b. Dakwerken inschakelen. Bij een dakrenovatie wordt een onderdeel of mogelijk meerdere onderdelen van uw dak gerenoveerd. Een dakrenovatie kan noodzakelijk zijn bijvoorbeeld wanneer de dakbedekking is versleten, als dakpannen zijn gescheurd of los zijn komen te liggen of wanneer de dakconstructie schade heeft opgelopen. Samen met J.d.b. Dakwerken wordt gekeken wat er qua renovatie aan uw dak moet gebeuren, of er een deel van het dak gerenoveerd moet worden of dat een gehele dakrenovatie op zijn plaats is. De professionals voeren ook verschillende koper en zinkwerken voor u uit. Het is mogelijk om gevelbekleding te laten aanbrengen en om uw dakgoten te laten vervangen of herstellen.  Dakwerken in Brecht J.d.b. Dakwerken kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen. Op platte daken is het mogelijk om roofing te plaatsen, een duurzame optie die lang meegaat en vochtwerend is. Op platte daken is het ook een optie om EPDM-dakbedekking aan te brengen, een vorm van dakbedekking die lang meegaat, niet zal gaan scheuren en geen onderhoud nodig heeft. Als u een hellend dak heeft dan is het mogelijk om hier te kiezen voor een natuur leien dakbedekking. Met dit natuursteen krijgt uw dak gegarandeerd een unieke uitstraling en ziet uw dak er prachtig uit. J.d.b. Dakwerken in Brecht is een enthousiast team met jarenlange ervaring in het uitvoeren van dakwerken.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
J.d.b. Dakwerken
Abdijlaan 46
Brecht
Meer informatie
JVH Dakwerken
Heirweg 60
Maldegem
Meer informatie
M Projects
Truyenbosstraat 7
Meldert
Meer informatie
Ronald Dakwerken
Bosstraat 81
Geraardsbergen
Meer informatie
Roof & Wall Service
Nieuwe Kerkstraat 20
Kruibeke
Meer informatie
Bij SK Dakwerken in Kalmthout vindt u de specialist in plaatsing, herstelling en onderhoud van daken en platte daken roofing Bent u op zoek naar een expert in daken voor plaatsing, onderhoud, herstel of een dakinspectie zodat u er zeker van bent dat uw dak in goede staat is? Lees dan snel verder over SK Dakwerken in Kalmthout. Met jarenlange ervaring, de juiste technische knowhow en een diepe passie voor dakwerken, hebben daken geen geheimen voor onze vakmensen en staan onze schrijnwerkers klaar om uw dak aan te passen door bijvoorbeeld lichtkoepels plaatsen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor hellende daken plaatsen, platte daken roofing, Velux dakramen plaatsen, EPDM dakbedekking lage prijs, perfect afgewerkte koper en zinkwerken en reparatie daklekkage door hevige regen of andere omstandigheden. We staan klaar om u verder te helpen met een professionele dakrenovatie en ieder lek in daken te herstellen. Wat u ook nodig heeft, aarzel niet om het te vragen, want wij zijn uw dakspecialist in de regio Antwerpen.  Over SK Dakwerken in Kalmthout SK Dakwerken in Kalmthout is een ervaren en dynamische onderneming. Met onze vakmensen gaan we dag in dag uit uw daken op om ervoor te zorgen dat uw dak in de best mogelijke staat is. Service en klanttevredenheid staan bij ons voorop en dit realiseren we door duidelijke rapportages te leveren over de staat van uw dak, perfect vakmanschap af te leveren, afspraken juist en tijdig na te komen en door ervoor te zorgen dat u veilig en aangenaam kunt leven, werken en slapen onder uw dak. Ook voor het verhogen van uw wooncomfort staan we voor u klaar. Zo kunnen we uw dak(en) beter isoleren waardoor in de koude periodes de warmte in uw woning of pand blijft en deze tijdens de warme periodes buiten blijft. U bespaart vervolgens ook nog eens op uw energienota. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie of advies op maat over uw daken? Neem dan eenvoudig contact met ons op. We staan u graag bij met raad en daad. Platte daken roofing en EPDM dakbedekking Ons team is gespecialiseerd in daken en dan bedoelen we alle soorten daken! Zowel voor hellende daken als platte daken kunt u op onze expertise, ervaring en gedetailleerde afwerking rekenen. Met roofing en EPDM dakbedekking gaan we dagelijks aan de slag. Roofing noemen we ook bitumen of dakleer en we kunnen dit op ieder dak aanbrengen, maar adviseren het voornamelijk te gebruiken voor platte daken. EPDM is een uitstekend materiaal voor alle soorten daken. Het heeft een enorme elasticiteit waardoor er geen scheuren of barsten ontstaan wanneer deze dakbedekking wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Bovendien is EPDM volledig resistent tegen de Uv-stralen van de zon. Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw woning of pand? Aarzel niet, maar vraag het ons. We helpen u graag verder met advies op maat. Onze diensten en services vanuit Antwerpen Ons team van SK Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Antwerpen, op specifiek verzoek kunnen we u ook verder helpen in de aangrenzende regio's. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:  Hellende daken plaatsen Platte daken roofing Lichtkoepels plaatsen Velux dakramen plaatsen EPDM dakbedekking lage prijs Koper en zinkwerken Reparatie daklekkage door hevige regen Professionele dakrenovatie Dakspecialist Lek in dak herstellen Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
SK Dakwerken
De Roerdomp 27
Kalmthout
Meer informatie
Een hellend dak laten plaatsen, dakisolatie, of dakrenovatie, doet u met Sysen Dakwerken en Gevelwerken in Antwerpen Bent u op zoek naar een expert in dakwerken en gevelwerken? Wees welkom bij Sysen Dakwerken en Gevelwerken uit Antwerpen. Wij voeren elk dakwerk met garantie uit en bieden hierbij een breed dienstenpakket. Zo kunt u door ons een dakinspectie laten uitvoeren, verzorgen wij uw dakisolatie en het plaatsen van lichtkoepel op dak. Ook kunt u door ons Velux dakramen laten plaatsen en voeren wij goede dakrenovaties uit. Bovendien zijn wij uw partner voor een EPDM plat dak met een nieuwe waterafvoer van plat dak of kunt u een compleet nieuw hellend dak laten plaatsen. Ook voor de installatie van zonnepanelen bij particulieren, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een allround dakwerken expert, belt u eerst met Sysen Dakwerken en Gevelwerken. Vakmanschap in dakwerken vanuit Antwerpen Bij Sysen zorgen we voor veilige en duurzame daken, waar u weer jarenlang van kunt genieten. Inmiddels, mogen we meer dan 20 jaar daken en gevels renoveren en nieuwe daken bouwen. Dit doen we met veel oog voor detail tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies, passend bij uw budget en ideeën. Omdat we zeker zijn van onze vakkennis, bieden we al onze klanten zelfs 10 jaar garantie op de uitgevoerde dakwerken. Zo kunt u gerust op beide oren slapen. Hellend dak laten plaatsen in de regio Antwerpen Uw dak beschermt uw gezin en inboedel, tegen weersinvloeden van buitenaf. Maar ook al is een dak nog zo stevig gebouwd, wanneer de tijd verstrijkt, moet elk dak vernieuwd worden . U merkt dit bijvoorbeeld aan een muffe lucht op zolder, vochtplekken in de muren langs de rand van het dak, of zelfs waterschade. Beschikt u over een bestaande woning waarvan u vermoedt dat uw dak aan vervanging toe is? Nodig ons dan uit voor een dakinspectie. Na afloop bespreken we de aanwezige gebreken en denken met u mee in oplossingen. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Ook voor gevelisolatie, gevelrenovatie en bekleding Wilt u besparen op uw energierekening, uw gevel een nieuw uiterlijk geven of uw gevel laten renoveren? Dan bieden wij hier verschillende oplossingen voor op maat. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Dakwerk met garantie Dakinspectie uit laten voeren Goede dakrenovaties EPDM plat dak Hellend dak laten plaatsen Dakisolatie Plaatsen van lichtkoepel op dak Velux dakramen laten plaatsen Waterafvoer van plat dak Installatie van zonnepanelen bij particulieren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Sysen Dakwerken- en Gevelwerken Antwerpen
Fruithoflaan 98 / 20
Antwerpen
Meer informatie
Van de Voorde Frederic
Zandstraat 136
Sint-Pauwels
Meer informatie
VP Constructions in Kortrijk, voor al uw dak- en timmerwerken  Bent u op zoek naar een expert in dak- en timmerwerken? Dan bent u bij VP Constructions in Kortrijk. De professionals zijn u onder andere van dienst met de herstellingen van daken en met nieuwe daken leggen. Het ervaren team is gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken. Zo helpen ze u onder andere met industriële daken aanleggen en het verdere onderhoud hiervan. Daarnaast voorzien ze in roofing daken leggen, EPDM daken uitvoeren en TPO daken aanleggen. Om uw woning er mooi en strak uit te laten zien is het bekleden van dakgoten een optie. Als u meer licht in uw woning wilt brengen dan is het plaatsen van lichtstraten en het plaatsen van lichtkoepels een goede manier om voor meer daglicht te zorgen. Uiteenlopende diensten bij VP Constructions VP Constructions is een dynamisch en ervaren bedrijf met jaren van ervaring in hun vakgebied. U kunt hier altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het vriendelijke personeel is altijd een aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen. VP Constructions levert telkens deskundig advies dat is toegespitst op uw specifieke situatie. Ze ondersteunen u met alle werkzaamheden, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde contactpersoon. Het professionele bedrijf is u onder andere van dienst met: TPO daken aanleggen Herstelling van daken Bekleden van dakgoten Plaatsen van lichtstraten Platte daken aanleggen in Kortrijk VP Constructions is de juiste partner om in te schakelen voor het aanleggen van platte daken. Zo is het onder andere mogelijk om roofing daken te laten aanleggen; roofing is een populaire vorm van dakbedekking voor platte daken. Dit type dakbedekking is duurzaam, goed bestand tegen vocht en het gaat ook een lange tijd mee. Daarnaast is het mogelijk om EPDM voor de dakbedekking van platte daken te gebruiken. EPDM is zeer elastisch, heeft een lange levensduur en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bij VP Constructions heeft u ook de keuze uit TPO dakbedekking; dit is een elastische kunststof dakbedekking die direct over de oude dakbedekking kan worden aangebracht en is verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Lichtstraten en lichtkoepels bij VP Constructions VP Constructions is gespecialiseerd in het bekleden van dakgoten. Met het bekleden van de dakgoten ziet uw woning er weer prachtig uit en biedt het bescherming tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is het mogelijk om bij het professionele bedrijf lichtstraten te laten plaatsen. Lichtstraten zijn een goede optie als u voor daglicht in bepaalde ruimtes van uw woning wilt zorgen. De lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kunnen op maat voor u worden geplaatst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op uw platte daken een lichtkoepel te laten plaatsen; dit zorgt voor een stuk meer daglicht in uw woning. Verder is het een mogelijkheid om zonwering op de lichtstraten toe te passen zodat het niet te warm wordt. VP Constructions in Kortrijk is gespecialiseerd in herstellingen van daken en nieuwe daken leggen.  Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
VP Constructions
Mellestraat 246
Kortrijk
Meer informatie