ECA
Rijksweg 312
MaasmechelenTrefwoorden: Databekabeling, Video en parlofonie, Elektrische installatie voor residentiële woningen, Elektrische installatie voor sociale woningen, Verlichting binnen, Buitenverlichting, Elektriciteit voor nieuwbouw

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, ElektriciteitswerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

ECA in Maasmechelen, bij algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw, renovatie en sociale woningen

Bent u op zoek naar een elektricien met een goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekende service? Wees welkom bij ECA in Maasmechelen.  Wij verzorgen de elektrische installatie voor residentiële woningen als ook ook de elektrische installatie voor sociale woningen evenals de elektriciteit voor nieuwbouw. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van databekabeling, video en parlofonie. Ook voor verlichting binnen en buitenverlichting, bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanleg inclusief verplichte keuring

Wanneer u uw woning gaat verbouwen, kan het voorkomen dat de elektrische installatie moet worden vernieuwd. Vooral bij een verbouwing van bijvoorbeeld uw keuken en de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur dient u vaak een nieuwe zekeringkast te laten aansluiten. In België bent u, bij elke verbouwing, verplicht uw woning aan een elektriciteitskeuring te onderwerpen. ECA in Maasmechelen legt niet alleen uw nieuwe elektrische installatie en zekeringkast aan maar draagt ook direct zorg voor de verplichte keuring.

Waarom ECA in Maasmechelen?

Wij staan garant voor kwaliteit en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bovendien is een propere afwerking van elke opdracht voor ons een must. Zo bent u verzekerd van een correcte uitvoering. Hierbij denken we graag met u mee over oplossingen en bieden alternatieven als bijvoorbeeld het uitbreiden van uw elektriciteitskast. Wij zijn inzetbaar voor een veelzijdigheid aan diensten en komen ook bij u langs voor kleine elektriciteitswerken.

Onze diensten op een rij

Er zijn veel momenten te bedenken waarop u de diensten nodig heeft van een professioneel elektricien. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. We zetten onze diensten voor u op een rij:

·       Vernieuwen elektrische installaties

·       Vernieuwen zekeringkast

·       Aanleg en keuring van elektriciteit

·       Aanleg van databekabeling, video en parlofonie

·       Aanleg van zowel binnen- als buitenverlichting

U kunt ons inhuren voor zowel uw renovatiewerken, nieuwbouw woning en sociale woningen. Misschien twijfelt u of uw opdracht geschikt is voor ECA? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen komen we er wel uit.

 

 

37621085_s.jpg - ECA, Maasmechelen