Rosa Welding
Oostrozebekestraat 278
Ingelmunster


Vandaag 07:00 - 22:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Design meubelen met hout, Design meubelen op maat, Plaatsen van stalen deuren, Ontwerpen en plaatsen van balustrades, Ontwerpen en plaatsen van trappen, Ontwerpen en plaatsen van trapleuningen, Winkelinrichting, Las en metaalwerk, Metaalbewerking

Rubrieken: Lasbedrijven, Metaalbedrijven, Laswerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Rosa Welding in Ingelmunster, uw specialist in metaalbewerking op maat voor bedrijf en particulier

Bent u op zoek naar design meubelen op maat, maar kunt u niet vinden wat u zoekt? Maak dan snel een afspraak met Rosa Welding in Ingelmunster. Als professional op het gebied van metaalbewerking, las en metaalwerk; realiseren wij voor u designmeubelen met hout geheel volgens uw wensen en ideeën. Ideaal voor bijvoorbeeld een originele winkelinrichting. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van metaalbewerking, verzorgen wij tevens het ontwerpen en plaatsen van balustrades, het ontwerpen en plaatsen van trappen en het ontwerpen en plaatsen van trapleuningen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van stalen deuren. 

Metaalbewerking - Rosa Welding, Ingelmunster

Wie is Rosa Welding?

Bij Rosa Welding creëren we unieke constructies in metaal vanaf het ontwerp tot aan de levering en montage. Wij inventariseren uw wensen en maken een ontwerp voor u op maat. De technische tekening die volgt, geeft u een realistisch beeld van het eindresultaat. Vervolgens gaan we voor u in ons eigen atelier aan de slag met staal, inox of aluminium. Dankzij de jarenlange ervaring van zaakvoerder Romario Rondelez is het mogelijk om zowel unieke stukken af te leveren als grote aantallen in elk denkbaar formaat. Wij staan garant voor het leveren van duurzaam maatwerk van de hoogste kwaliteit, waar u nog jaren plezier aan beleeft.

Metaalbewerking op maat

Met metaalbewerking op maat is alles mogelijk, van unieke designmeubelen van staal gecombineerd met hout, passend bij de stijl van uw woning tot trappen, leuningen en balustrades op maat. Maar ook poorten, deuren en kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Of heeft u altijd al gedroomd van een barbecue op maat, passend bij uw buitenkeuken? Wij helpen u graag met het realiseren van uw dromen. Omdat wij zowel enkele stuks als seriewerk leveren, kunnen wij de ideale inrichting voor uw bedrijf verzorgen. Met een persoonlijke touch in uw bedrijfspand, geeft u een mooi visitekaartje af aan uw klanten.

Voor elke opdracht

U kunt Rosa welding uitnodigen voor elke denkbare opdracht. Alles is bespreekbaar, waarbij wij altijd met u meedenken over een ontwerp, passend bij uw budget. U kunt o.a. gebruik maken van de volgende diensten:

  • Design meubelen met hout
  • Design meubelen op maat
  • Plaatsen van stalen deuren
  • Ontwerpen en plaatsen van balustrades
  • Ontwerpen en plaatsen van trappen
  • Ontwerpen en plaatsen van trapleuningen
  • Winkelinrichting
  • Las en metaalwerk
  • Metaalbewerking

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Metaalbewerking - Rosa Welding, Ingelmunster