Vervaet Erwin
Steenweg Deinze 58
Nazareth
Meer informatie
Almec Beheer
Nieuwpoortlaan 12
Genk
Meer informatie
Hans Vandenberghe Bv
Nijverheidsstraat 4
Pittem
Meer informatie
Impaaz
Fabriekstraat 121
Kallo (Beveren)
Meer informatie
Al uw metaalwerken strak gelast en al uw metaal afwerkingen glimmend bewerkt door Isalas uit Nazareth Met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen, staat metaalbedrijf Isalas graag voor u klaar. In Nazareth en omgeving staan hun metaalbewerkers klaar om onder andere prachtige metalen trappen met metalen leuningen voor u te maken. Zij lassen alles op een professionele manier aan elkaar. Bent u op zoek naar professionals die een balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon kunnen maken, zoek dan niet verder. Door het gebruik van het juiste plaatwerk zorgen zij voor metaal afwerkingen om door een ringetje te halen. Met het gebruik van plooien, parelstralen en poederlakken maken zij uw project helemaal af. Isalas uit Nazareth smeedt het ijzer als het heet is Voor de beste service op het gebied van alles wat met metaal te maken heeft, moet u contact opnemen met de metaalbewerkers van Nazareth. Zij helpen u onder andere met Lassen Metaal afwerkingen Parelstralen Plooien Poederlakken Bescherm uw metaal tegen invloeden van buitenaf Om roest op metaal tegen te gaan maken de metaalbewerkers van Isalas uit Nazareth gebruik van poederlakken, ook wel poedercoaten genoemd. Met een spuitpistool wordt er poeder bestaande uit een bindmiddel, pigment, vulstof, verharder en additieven aangebracht op het metaal. Een goede poedercoating zorgt er voor dat water, zuurstof en weersinvloeden niet in contact komen met het metaal. Door het aanbrengen van poederlak wordt de levensduur van uw object aanzienlijk verlengd en zo kunt u dus langer van onder andere uw meubels, trappen of balustrades genieten. Lassen voor de meest strakke metaal afwerkingen Zonder dat u het door heeft, heeft u vast een meubelstuk of ander object in huis dat in elkaar is gelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetstuk van een draaistoel, metalen tafelpoten of een metalen trap. Het voordeel van producten uit metaal is dat deze meestal gerepareerd kunnen worden als deze stuk gaan, u hoeft ze dus niet gelijk te vervangen. In Nazareth en omgeving kunnen de lassers van Isalas uw metalen producten zowel elektrisch lassen als gaslassen. De lassers staan u graag te woord om uit te leggen hoe beide methoden werken. Heeft u vragen over de diensten van Isalas uit Nazareth, neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.
Isalas
Venecoweg 4
Nazareth
Meer informatie
JL Polishing
Langenberg 36
Wortel (Hoogstraten)
Meer informatie
Lasertek
Jubellaan 76
Mechelen
Meer informatie
Ledegen M
Warandestraat 35
Kruishoutem
Meer informatie
  Lometal BVBA is een jong en dynamisch bedrijf met meerdere jaren ervaring in de mataalsector en is gespecialiseerd in de toelevering voor diverse takken in de industrie. Wij beschikken over een modern machinepark op het gebied van verspaning en toelevering voor kunststofproducten en metalen onderdelen. Flexibiliteit, kwaltieit en korte leveringstijden zijn een aantal van onze sterke punten. Actief in heel de BENELUX. Voor meer product info klik hier.   Voor meer informatie mail: info@lemetal-bvba.be
Lometal BVBA
Lodewijk de Raetlaan 2
Overpelt
Meer informatie
M & H Millings
Weverijstraat 4
Ronse
Meer informatie
Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde (Oostkamp) de specialist in draai en freeswerk, interieur ontwerpen en maatwerk in aluminium, staal en RVS Zoekt u een maatwerkspecialist voor al uw ontwerpen en een expert in aluminium, staal en RVS? Lees dan snel verder over Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde (Oostkamp) en reken op onze ervaring, technische kennis, gebruik van de beste technologie en onze passie voor perfectie. We zijn gespecialiseerd in draai en freeswerk, maatwerk in aluminium, staal en RVS, binnenschrijnwerk en in interieur ontwerpen.  Wilt u stalen binnendeuren laten maken, stalen leuningen op maat of de perfecte balustrades plaatsen voor industrie? Doe dan een beroep op ons. Ook voor CNC bewerking, plaatbewerking en metaal ontwerp kunt u rekenen op millimeter precisie.  Over Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde Onze onderneming is een ervaren en dynamische, dat moet ook wel gezien ons werkgebied. Om puur vakmanschap te blijven leveren, zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van vernieuwde technologie en technieken. Met ons state of the art machinepark kunnen we al onze werkzaamheden millimeter exact uitvoeren, zodat u de garantie heeft van perfectie. Ons team bestaat uit erkende, gepassioneerde en zeer gemotiveerde vakmensen en graag helpen we u ook verder om uw maatwerkopdracht en ontwerp met de hoogste accuratesse en aandacht tot in detail perfect op te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak (op locatie). Interieur ontwerpen en binnenschrijnwerken Ook voor particulieren en industriële organisaties die behoefte hebben aan een interieurontwerp tot in detail op maat van uw wensen en verlangens, bent u bij Metaalwerken Johan Lannoo aan het juiste adres. Met onze ervaring, creativiteit en vakmanschap zorgen we telkens weer voor zeer tevreden klanten. We kunnen al uw wensen uitvoeren in verschillende materialen, zo staan we ook bekend als de binnenschrijnwerkers die werken volgens de regels van de kunst. Kies voor niets minder dan uw maatwerk droomrealisatie, uitgevoerd op een wijze waar iedereen van droomt! Onze diensten en services in West-Vlaanderen Heeft u een vraag, behoefte aan advies of wilt u direct een afspraak maken met onze experts? Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op voor onze diensten, services en ons maatwerk in onder meer:  Draai en freeswerk Interieur ontwerpen Maatwerk in aluminium, staal en RVS Binnenschrijnwerk Stalen binnendeuren laten maken Stalen leuningen op maat Balustrades plaatsen voor industrie CNC bewerking Plaatbewerking Metaal ontwerp Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Metaalwerken Johan Lannoo
De Leiteweg 23 I Bus 002
Ruddervoorde (Oostkamp)
Meer informatie
Metaalwerken Michiels
Koning Boudewijnlaan 4
Olen
Meer informatie
Bij Palma Metal Design in Tienen, Vlaams-Brabant, kunt u terecht voor metaaldesign van trappen tot deuren en van gevelbekleding tot balustrades Iedereen die op zoek is naar een bedrijf met veel ervaring op het gebied van metaaldesign moet bij Palma Metal Design in Tienen zijn. In de metaalindustrie, bijvoorbeeld op het gebied van metal architecture, staan wij bekend als het bedrijf waar u vindt wat u zoekt. Wij maken onder andere metalen trappen op maat, en kunnen ook stalen deuren laten maken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in metalen gevelbekleding gebouwen en kunnen wij uw balustrade maken met staalkabel. Onze metal building products, metaal ontwerp voor de bouw, worden zowel door bedrijven als privépersonen afgenomen. Ons team biedt een sterk staaltje vakwerk in Vlaams-Brabant Al vele jaren bieden de vakmensen van Palma Metal Design uit Tienen oplossingen in metaal voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Omdat wij altijd onze waarden als klanttevredenheid en een oog voor detail als eindpunt houden, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Een greep uit ons dienstenaanbod Metaaldesign  Metaalindustrie Metalen trappen op maat Stalen deuren laten maken Metalen gevelbekleding gebouwen Balustrade maken met staalkabel Metal architecture Metal building products Metaal ontwerp voor de bouw Kies nu onze veelzijdige, duurzame en glimmende geleider Bij Palma Metal Design uit Tienen werken we graag met metaal. We doen dit voornamelijk omdat het een zeer sterk en duurzaam materiaal is, u kunt hier dus voor een lange tijd gebruik van maken. Daarnaast is het bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Ook is metaal, wanneer de juiste kennis en materialen beschikbaar zijn, goed te bewerken. Metaal kan bijvoorbeeld gelast, gebogen, gevormd en gesmeed worden. Tenslotte kan metaal ook op diverse manieren worden afgewerkt. Metaal is dus goed te gebruiken voor verschillende doeleinden en doelgroepen. In Tienen maken wij fantastische creaties met metaaldesign Laat uw geest de vrije loop en creëer, samen met de medewerkers van Palma Metal Design uit Tienen, de mooiste producten van metaal. Wij maken uw trappen, deuren en balustrades van metaal, maar ook voor metalen meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze metalen meubels worden op zo’n manier bevestigd dat ze niet kapot kunnen gaan en ook veel gewicht kunnen dragen. Daarnaast roest het niet, en kunt u het perfect met andere materialen combineren. Zo kunt u precies de look creëren die u in uw hoofd heeft. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Palma Metal Design in Tienen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Palma Metal Design
Leuvenselaan 467
Tienen
Meer informatie
Rosa Welding
Oostrozebekestraat 278
Ingelmunster
Meer informatie
S.F. Constructie
Brentjestraat 15
Genk
Meer informatie
So.Construct
Rozendaalstraat 69
Ieper
Meer informatie
Sovalee
Pantserschipstraat 183
Gent
Meer informatie
Tassaert & Zoon BVBA
Verrekijker 24
Wingene
Meer informatie
TiQo Coating BV
Klinkaardstraat 210 unit B002/2
Kapellen
Meer informatie
Titaan Metaal Bv
Tenhovestraat 26
Tielt
Meer informatie
Van Dijck Metaalwerken
Molenakkerstraat 21
Loenhout
Meer informatie
ZINQ - Ieper
Rozendaalstraat 23
Ieper
Meer informatie